Ben cidden güvenemiyorum inanmıyorum sevgiye aşka ve insanlara olan inancım kalmadı artık cidden öyle aynı aşağıdaki resim gibi... sizin görüşleriniz nedir? Neden güvenmiyorsunuz?
Ben birtek beni yaradana inanıyorum. Dil istediğini söyleme yeteneğine sahip. İnsan anca gönlünden geçen kadardır. İnsan için iyi olan ne varsa hepsi Rabbinin emirlerin de sakli. Günümüzde insan varlığının sebebini unutmuş halde. Dünya sadece mal ve maddiyattan ibaret sanmakda yaratılış amacını 😕
Elbette soğuduğum sevmediğim asla seçemeyeceğim insanlar var ama bu bana göre sevgiye inanmama engel değil. Ben hala iyi insanların olduğuna sevginin var olduğuna inanıyorum.
Ben artik insanlarda sogdum levelini bile coktan gectim, artik insanlardan sogdumun üzüntüsünü bile yasamiyorum. Unrumda degil yani. Saygli olurum, kimseyi kirmamak icin gayret ederim vs. O kadar. Sonucta bende insanim hepimiz insaniz idare etmek zorundayiz, Allah yaratti hepimizi. Ama sükürler olsunki herkesi zorla sevmek zorunda degiliz. Sadece Allah yaratti diye sevmek lazim. Kimseye haksizlik etmemekle sorumluyuz. Ne demisler, saygi herkese sevgi hak edene verilir.