Tesekkurler ederim @KızlarSoruyor ekibine saygilar sevgiler hayirli aksamlar dilerim
Evlilikte düğün gerekli mi?
Tesekkurler ederim @KızlarSoruyor ekibine saygilar sevgiler hayirli aksamlar dilerim
Bana saçmalık gibi gelse de bir çok kişi istiyor. Ona harcanacak paranın çiftin kendi geleceğine ya da herhangi bir başka yatırıma yatırmaları daha faydalıymış gibi geliyor.
şu an evlenenler nikah dairesinde işi bitiriyor normalde olsa aman elalem ne der korkusuna yapılıyor len bi düğün kaç para haberleri var mı düğüne harcıyaçağın parayı ver gelinle damatı güzel bi balayına çıksınar
Gerekli bence abartmadan ama
Gunaydin
Kesinlikle evet
Nihayet seni sorum sa gorebildim 😂😂
Ya kolay gelsin kardesim
Cevap
38Cevap
salon düğünüyse olmasın mümkünse😃
Bence çok gereksiz.
Evlilik başlı başına para zaten, para da kolay kazanılmıyor.
Düğüne verilecek parayı eve harcamak daha mantıklı.
Ya tutturmuşlar 3-5 eğlence eğlence diye hele bu dönemlerde yapan kişilerin maalesef akıllarına saygı duymuyorum. Pandemi zamanı düğün saçmalığa bak
Ben yapmadım o kadar para gidecek kimse de memnun olmayacak boşuna zaman ve para kaybı nikah oldu bitti 🙂
Düğün yapmak yerine nikah yapıp nikah sonrası sevdiklerimi de alır yemeğe çıkarım.
Millet oynayacak diye 3-4 saatimi harcayamam.
Bence değil. O kadar masraf yapıp insanları memnun edememek yerine evlilik cüzdanını ve bir kaç foto paylaşmanız yeterli.
Yokya takıyı malı mülkü tokat için bikac haftalık sahte evlilik yapar kadın sonra iftira atar boşanır
Bence sart olmamali gunumuz kosullari cok zor kari koca ilerde maddi zorluk yasamamali bir dugun icin
Valla ben bir evlilik yapıp boşandım, ikinciye ne zaman nasip olur bilmiyorum ama, evleneceğim insan diretmezse olmasa daha iyi benim için.
sevdiğime söz verirken yalnız yukardaki şahit olsa yeter
Ben düğünle evlenmedim lakin gençlerle yemekli eylence programladık
Düğün gerekli olmasada, en azından bir nikah töreni yapılabilir.
Maddi durumu kötü olanlar yapamıyor. Az sayıda düğun yapmayıp, nikahla sınırlı tutanlar var.
dugunlerin neden yapildigini mantigini anlamis degilim... sacma feodal bir gelenekten oteye gecmiyor benim icin...
Nikah yeterli bence. Düğünlere bile gitmeye üşenen biri için benimki çok cesurca zaten..🙂
İki tarafa bağlı. Düğün yapacağıma kallavi bir balayı yaparım.. sonuçta düğünü nasıl yaparsan yap kimse beğenmiyor 🤣🤣🤣
Ailem kabul edecek olsa düz bi nikahla evlenir geçerim
Elbette gerekli. Kimse boş masraf falan diye boş yapmasın
Düğün çok saçma gereksiz para harcamadan başka birşey değil
Değil ama beyim zeybek oynasın bi göriiim diye yapalım diyebilirim belki
Gereksiz masraf. Milleti eğlendirmek için yapılan ve sadece gelin ve damadın eglenmedigi bir etkinlik.
En mutlu gününde anı bütün dostlarımla paylaşmak adına önemli bence
Durumu olan yapabilir zaten bu pandemi döneminde düğün yapan insan zengindir yanii.
Bu zamanın şartların da hic gerekli değil .. Gidin sade bir nikah kılın yeterli 🙂
hayır mutlu olmak için düğün şart değil.. ama ağzınızın tadı yoksa binbir gece masallarındaki düğün birşey ifade etmez..
İmkanın yoksa karşılıklı anlaşılıp düğün yapılmasa da olur
günümüz şartlarında boş masraf
Bence hayır imza atmak yeterli.
Eğer karşı taraf olmaması konusunda ısrarcıysa.
bence hayır. ben şahsen sevmiyoeum
ya bence bi masa ve dört duvar olmalı yani
Çiftler ikisi birlikte karar verirse gerekli değil
Degil.
Ama yapılabilir.
Arşiv için önemli.
Bence gerekli değil. Önemli olan bir olmak
Çok aksi bişey yoksa evet
Eğlenmek herkezin hakkı
Düğün yapmam. Çok isterse evlenmem.
hayır ya düğün yapan maldır bir sürü boş masraf
Hayır boş masraf.
Gerekli tabi
Gerekli tabi
Gereksiz
Çok gereksiz. Yazık günah giden o paralara.
Bence gereksiz
Hiç değil
bence olmalı..
Bence sacma
gerekli degildir
Bence gerek yok
evet takı gelmez
Ben istemem
Ben istemiyorum
Bence değil
Evlilik gerekli mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?