Evlilikte sizce düğün yapmak şart mı bana çok gereksiz geliyor güzel bir nikah yeterli bence düğüne harcanacak o boşa masrafla güzel bir balayı olabilir?🤵👸
Eğer böyle düşünüyosan böyle düşünen birini bul. Ama şartlar böyle olmayabiliyo çünkü etkenler karşındaki insan, ailesi ya da senin ailen. Aslında karar tek sana ait değil ama umarım öyle biri olur bu hayattaki en güzel şey seninle aynı zihniyete sahip biriyle olmak ya da saygı duyan biri olmak
Bak vallahi diyorum iki gün önce anneme diyordum inşallah bir Kasım denk gelir ve düğünü gereksiz görür ama isterse yapacağım tabi ki çalgıcıya vereceğim salona vereceğim parayı dayı iyi şeyler için harcarım
Sart değil ama tercihe bağlı. birbirini düğünden düğüne gören akrabalar gelip birbirini cekistirecek. Kim ne takmış diye baksinlar diye düğün yapmam. Tabi bu su anki görüşüm ilerde degisebilir de😂
Tabiki gelinlik giymek her kızın hayali ama bu bu sadebi nikahlada olabilir. Dügün bana göre gereksiz masraf gibi geliyor. Onun yerine gelin damada ev ya da araba alinabilir. Alinmissa da guzel bir tatil olabilir😀
İnanki sizin gibi düşünen insanları görünce mutlu oluyorum. Çünkü çoğu kız bir kere evlenecem her şeyin en iyisi olsun istiyor. Bende sizin mantıktayım. Ama daha o mantıkta bir kız ile karşılaşmadım hiç maalesef.
bence de nikah yeterli. Evliliğin amacı sevdiğin adamla aynı hayatı paylaşmak, birbirinize eş olmak. Daha fazlasına gerek yok bence. Zaten düğüne gelen teyzelerin çoğu dedikodu yapmaya geliyorlar. Hem para verip hem de millete dedikodu yapabilecekleri bir alan sunmaktansa o parayla kurban kesip ihtiyaç sahiplerine dağıtmak daha hayırlı ve güzel.
O güzel dediğin şeyler yerine aile arasında bir loby'de imza töreni yapılır ve harcanıcak tüm masrafları faizli bir hesaba atıp 1-2 sene dünya turu yapılır.
Bence Düğün Kadınların Hayalidir Gelinlik Giymek İnsanların Toplu Olması Ben Dr Düğünün Yüksek Maliyetlerle Yapılmasına Karşıyım Gelenek ve Göreneklerimiz çok Masrafı Yok Bence Yapılabilir Eğer yapmazsan Aklında Soru işaretleri Seni Yeyip Bitirebilir Başkalarının Düğününü Görüp Düğünde bir nikah gibi Hayata Atılan imzadır.
Böyle düşünmen çok mantıklı insanlar bu yüzden şu an para yüzünden evlenemiyor. Düğünde harcanan para biliyoruz ki bir gecelik o parayı çift kendi için kullansa yaşam kalitesi artar bence
Bence gerek yok o kadar insanı bir araya toplayıp bir de arkamdan dedikodumu yaptıracağım zaten en gıcık olduğum şey insan kalabalığı nikahla işi bitirmeye çalışacağım
İki üç aptal akraba gelsin 2 saat göbek atsın diye tonla para vermek saçma geliyor ama Kızınızı düğünsüz derneksiz mi verdiniz diye dedikodu yapmasınlar diye mecbur
düğüne yapılacak masrafla daha iyi şeyler yapılabilir. sade ve şık bir nikah yeterli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de gereksiz diyorum istemiyorum sözlümün ailesi istiyor. Milleti eğlendiricez diye hem o kadar para gidiyor hem de oyun oynamak bana saçma geliyor o gece için