bir arkadaşım vardı. eski. çok iyi bir arkaaş değil ama. kendisi sürekli beni kıskanır hep kötü olmamı isterdi. birazda kaşar bir tipti. annem görüşmemizi istemezdi. kaç kere beni ağlattı. hep aşağılardı falan. zamanla kin duymaya başladım. kopardım arkadaşlığımı. sonra evlendi birinle tamamen koptuk. bu kızın bir dönem takıldığı bir adam vardı. asla ciddi değildi ilişkileri. o adam bunu hiç sallamıyordu çünkü kaşarlığını biliyordu. ben bir tesadüf eseri o adamla tanıştım. sevgili olduk. yakında evlenicez. ama korkuyorum. bana iftira atmaya falan çalışır isimsiz mesaj falan atar ne bileyim aklıma bir sürü şey geliyor. bir şekilde öğrenir bana kötülük yaparsa diye korkuyorum. nişanlım zaten çok namusuna düşkün biri. adıma kötü bir iftira olsa bu evlilik biter. ne yapmam lazım. lütfen ondan vazgeç demeyin asla bunu yapamam...
Cevabın nedir?
Hep kötülemişsin kızı.. Eğer korkacak birşey yapmadım diyorsan, geçte olsa adalet yerini bulur. Korkacagin birşey olmamalı. Attığı iftirayla o kalır, size birşey olmaz hatta kuvvetlenirsiniz.
Kız anlattığın gibiyse de, evleneceğin adamın bir zamanlar kaşar dediğin kızla ilişkisi olduğunu önce sen kabul etmelisin. Belki kızdan erkek arkadaşın için bana neler yaptı... diyor23 Yorumla
Soran+1 yıliyide kız kısa süreli ilşkiler yaşayan bir tipti. bunu herkes biliyor. nişanlımda biliyordur. ben utanılcak hiçbirşey yapmadım. ama iftira atabilir herşey beklerim hırsından yapabilir
Soran+1 yılorası öyle tabi
En İyi Cevaplar
Artık evlenip yeni bir hayata başlayacaksan, tüm geçmişini geride bırak, telefon numaralarını filan hep değiştirin, ortak arkadaşlarınızı da hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekli bence ama pek sorun çıkacağını sanmıyorum. Peki neden bir iftira da bu evlilik biter ki, sonuçta müstakbel eşinde arkadaşının eski sevgilisi olduğunu biliyor. Sonuçta iftira, Allah mutlu etsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır bilmior. yani o kızla bağlantım olduğunu bilmiyor.
Soran+1 yılsöyleyemem. o zaman o kızla neden arkadaşlık yaptın der. aslında arkadaş da değildik. aynı okuldanız sadece. bir ara görüştük okadar. ben gerçek yüzünü anlayınca uzaklaştım
Kızım sen mal mısın? Adam kızın kaşar olduğunu biliyordu demişsin. O kaşarın attığı lafla seninle evlenmekten vazgeçecekse gitsin bırak. Bu kadar evlilik delisi olmayın ya kızmet bu işler. He yaran vardır, sakladığın bir şeyi söylemesinden korkuyorsundur, o da senin karaktersizliğin kusura bakma.
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır ondan sakladığım hiçbirşey yok. ama kız iftira atabilir. nişanlım biraz takıntılı biri. benim zaten hiç sevgilim olmadı şimdiye kadar.
Soran+1 yılbenim veremeyeceğim bir hesap yok kimseye. ama işte çok seviyorum böle salak şeylerle huzurumuz bozulsun istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Senle Evleneceği İçin ve Kendini Tatmin Etmek İçin Kıza Vermişsin Veriştirmişsin. Takmışsın Takıştırmışsın. Birde Ondan Dinlemek Lazım Kim Bilir Şimdi Sana Ne Diyecek? O Zamanda Sen Dersin Değil Mi Yok Öyleydi Böyleydi. Diğer Arkadaşların Yorumlarında Biraz Yazdım Başka Birşey Demiyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo onun ne olduğunu herkes biliyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
23Cevap
Kesinlikle evlen. Nişanlında kime güvenecek sana mı ona mı? Bişe olursa tabiki sana güvenecektir sonuçta ne tip bir kız olduğunu bilmiyo mu. Bence korkma hiç evlen mutluluğuna bak kimseyi de düşünüp takma kafana
05 Yorumla
Soran+1 yılbeni yargıladılar hemen karektersiz falan. demesi kolay. zaten o evlendi ayrıca ölesine takıldılar. nişanlım onu sevmedi ciddiye almadı tek gecelik bir ilişki yaşamışlar
Soran+1 yılaynen canım ya. karekteriz falan deniyor sanki yuva yıktım
Soran+1 yılyok ya ne dostum olucak o. aynen kimse evlenmesin o zaman. bu insan benim kısmetimmiş demek.
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. namusuna düşkün ama kaşarla takılıyor. sen o kızdan daha fenasın bence. önce kendine sonra evgiline mukayyet ol
21 Yorumla
Soran+1 yılsen bilip bilmeden konuşma. ben sevdim onun için herşeyi yaparım oldu mu. tek gecelik bir ilişkiye mi saygı duyucam ayrıca o kadın şu an evli
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Yinede pek etik degil gibi duruyor ama hic bisey olmaz. Vicdan yapmaya gerek yok. Allah mutlulugunuzu bozmasin. Site uyelerinide dugune çagir bence kârlı çıkarsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılonun elalemle tek gecelik yaşaması çok mu etik
Soran+1 yıltek geceyle başlayan bir kaç gecelik ilişki işte lafın gelişi sevgili dedim
Onlarinkide ciddi iliski degilmis ki zaten, sorun cikaricagini sanmam. Cikarsa bile nisanlin seni destekler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyinede hani en ufak bir kuşku duysun istemiorm onu çok seviyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNisanlin namusuna düşkün ama ilk geceden biriyle beraber oluyor sonra da kız kaşar. Kız ne kadar kasarsa senin nisanlinda o kadar basitmis. Merak Etme bişey olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılo erkek ama
- +1 yıl
O Erkek O Zaman Yarın'Da Yapar Başkasıyla Yine O Erkek Dersin. Ne Saçma Sapan Cümleler Ya. Sizin Gibi Bayanlar Var Mı? Onla Yatanda Arkadaşın Kızdı. Kızda Yapar. Sanane Kızın Kaşarı Varda Erkeğin yok mu Sanıyorsun? Senin Nişanlında Erkeğin Kaşarıymış. Namuslu Olan Çükünün Akıbetinide Bilir. Ey Allah'ım Ya. . .
Cevap sahibi+1 yılNe farkeder ki canım benim
Soran+1 yılbanane. ben kabul ettim seviyorum. kız kaşardı evet. farketmez falan demeyin farkediyor. sana mı sorucaktı şeyinin akıbetini. kullanmış atmış işte
Cevap sahibi+1 yılSaldırgan olmana gerek yok ben seni tanimam etmem istersen herif üstüne 30 kadın alsın beni ilgilendirmez. zaten açıkta bisey gördü mü nefessiz yapışan abimiz namuslu oluyorsa namus anlayışımız gerçekten farklı
Soran+1 yılvalla bütün erkekler yapıyor ona takılmıyorum ben. ayrıca evlenmeden önce yaşamak farklı evlendikten sonra yaşamak farklı. herkesin bir geçmişi var adı üstünde geçmiş. sonuçta bekar bir erkekti ihtiyaçları vardı demek ki o kaşarla karşılamış. banane.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yıllık hayatım da çok memleket gezdim, çok insan gördüm ama senin anlayışında ki insanların karaktersizliğini hiçbir zaman anlayamadım. Tebrik ederim
18 Yorumla
Soran+1 yılkız kaşardı benim sorunum mu allahaşkına
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan kızın kaşar olup olmaması değil, önemli olan iyi ya da kötü bür arkadaşlığının olmuş olmasıdır.
Hayat öyle acımasız ki senin gibi insanları gördükçe bunu daha iyi anlıyorum. Neyse tekrar tebrik ederim. Mutluluklar
Soran+1 yılben onu seviyorum. onun için dünyayı yakarım. o kız salağın tekiydi. hiç bir zaman samimi arkadaşım olmadı. ayrıca şu an evli başkasıyla.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Sen kararını vermişsin zaten, söylediklerimizin kararlarını etkilemeyeceğinin farkındayım :)
Ama ben empati kurunca samimi ya da olmayan sadece arkadaşım olmuş hiçbir kimsenin eskiden beraber olduğu bir kadın ile bırak evlenmeyi beraber bile olmazdım. Herşeyin bir raconu var.
Arkadaşın evli ya da değil farketmez. Arkadaşım dediğim biri ile sevgilimin geçmişi her sevgilimin yüzüne baktığım da benim aklıma gelirdi. Onu koynuna alışı, koklayışı, öpüşü. Yani benim miğdem kaldırmazdı.
Soran+1 yılben sevdiğim için geçmişini kabullnıyorum. tabiki kararımı değiştiremezsin sen kimsin ki. ben onun için dünyaları yakarım o benim ilk ve tek sevgilim. bilip bilmeden konuşma. ayrıca büyükde konuşma derim. hep sen erkeksin ben bayanım. senin aynı durumu yaşaman bence daha kötü olur hani kızı koynuna alırken falan aklına gelir benim gelmez valla hiçde. bir sürü kız olmuştur öyle geçici.
Cevap sahibi+1 yıl:))) Hemcinslerimin bencilini gördüm de bayanın bencilini ilk defa görüyorum.
Ayrıca kabalığa gerek yok zaten değiştiremeyeceğimi kendim söyledim, benim vasfımı "kimsin ki" diye belirlemek senin hiiiiiiiiç haddin değil. El sıkışmadığın kimseye "kimsin ki" deme. Sana benden yabancı tavsiyesi.
Aklına gelmeyecekse gelmesin banane mide senin mide. Mutluluklar diledik ve söyleyen kaçtı
Soran+1 yılbencillik ne ya. sanki yuva yıktım. kız gitmiş başkasyla evlenmiş zaten. neyin davası bu. hadi ya bırakın bu işleri
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle avut kendini :)
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılHep kendi gözünle bakmış ve anlatmışsın yalnız hiç yakışmamış kaşardı vs. gibi söylemlerde bulunmak
01 Yorumla
Soran+1 yılama öyleydi
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen kendini biliyorsan kendinden eminsen düşünme böle şeyleri.
bir ömür arabayla yasanmaz ki02 Yorumla
Soran+1 yılaraba mı?
Kızı taniosa nasıl biri olduğunu biliyorsa adam sana niye kizsin?
06 Yorumla
Soran+1 yılonun gibi birinle arkadaş olduğumu neden olduğumu düşünür.
Soran+1 yılbilmiyor. o kızla ilşkim olduğunu daha önceden
Soran+1 yılsöyleyemem canım. o zaman bana kızar ne işin vardı onla der
+1 yılFilm çekmiyoruz burada rahat ol :D
Hiçbir şeycik yapamaz. Oturur öküzün trene baktığı gibi bakar :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kızın bir dönem takıldığı bir adam vardı. asla ciddi değildi ilişkileri. o adam bunu hiç sallamıyordu çünkü kaşarlığını biliyordu diyorsun madem biliyor neden takılıyor öyle insanla? madem namus düşkünü öyle insanla takılmazdı geç bu lafları
02 Yorumla
Soran+1 yılya kardeşim erkek o kullanmış işte. sanki siz yapmıyorsunuz bir gidin bee
Cevap sahibi+1 yılsende geçmişi bozuk olan biriyle evleniyorsun ? sonrada namusuna düşkün diyorsun. sana laf atmaya hakkı yok. o kız istediğini desin sende onun yüzüne vur yaptıklarını.
+1 yıl"Namusuna çok düşkün biri" ve "asla ciddi değildi ilişkileri" nasıl uyumlu kelime öbekleri böyle ya..
214 Yorumla
Soran+1 yılevet onla ciddi değildi kullnıp attı onu
- +1 yıl
Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum. Kız kendi kendine kaşarlık yapıyor dimi zaten.. Nişanlın evet çok namuslu bir adammış..
Soran+1 yılsanane ya. ben kabul ettim snanae
- +1 yıl
Gelip namus falan diye tatava yapmycaksın o zaman burada.
Soran+1 yılhayır o anlamda demiyorum ben. bana bir iftira atılırsa buna çok dikkat eder onu demek istedim
- +1 yıl
Ya bırak allahını seversen zamanında her boku yemiş adam, sende bunu kullanıp attı o kızı diye rahatlıkla söyleyebiliyorsun. Sonra vay efendim namusluymuş. Gerçi doğru böyle adamlar milletin karısına kızına her piçliği yapar sonra kendi akrabası olunca mevzu delikanlı, namuslu kesilir. Aman uzak olun da ne bok yerseniz yiyin.
Soran+1 yılne yapalım alan razı satan razı. kıza tecavüz mü etti sanki. iki yetişkin sonuçta. istemişler birlikte olmuşlar. nişanlım bırakmış sonra ne yapalım.
- +1 yıl
O zaman kıza kaşar demyceksn canım burada. Seni bırakmayacağı ne malum. O zaman kaşar damgasını üstleniyorsan sorun yok.
Soran+1 yılbizim nikahımız var bir ay sonra... günümüz herşeyimiz alındı. evimiz dayandı döşendi. kimi bırakıyor saçmalama. kaşar derim işte niye alındın kaşar kaşar.
- +1 yıl
Ahah gerizekalı çıktı ya..:D O zamaan nişanlına da erkek kaşarı diyeceksin canım. Bu işler öyle arkadan atmakla olmuyor.
Soran+1 yılvalla öle. onla bunla yatan kızlara kaşar deniliyor bu memlekette
- +1 yıl
Ya sen nasıl bir malsın..:D onunla bununla dediğin adam evleneceğin kişi farkındamısn?
Soran+1 yılolabilir size ne. ben kabul ettim geçmişini. her erkek yapıyor şimdi sütten çıkmış ak kaşık rolü yapmayın.
- +1 yıl
Bak kızım her erkek yapar yapmaz onu bilemezsin. Onun dışında kızlar yapınca kaşar oluyorsa erkekte aynı şekilde kaşar olur ve senin nişanlın da tam bir erkek kaşarı. Bunu kabul et sorunumuz çözülsün.
Evlen bnce catlasij kahrindan..
Daha tatli olur hem :))08 Yorumla
Soran+1 yılgeberisice. birşey yapar diye korkuyorum
Soran+1 yılbelli olmaz. hırslanabilir. evet evli şu an
Soran+1 yılaynen bunu yaparım. bunu bilir heralde ona göre davranır.
Soran+1 yılhemde çok zararlı çıkar. bizle uğraşırsa kocası öğrenir anında herşeyi. ayrıca hala bizle uğraşıyor bak hala gözü kocamda derim
+1 yılArkadaşın kaşarmış ama senda büyük kaşarlıık yapmışın
01 Yorumla
Soran+1 yılben namusumla evleniyorum çok şükür kimsenin koynuna girmedik biz
Ana-kiz kasar diyen bir kariyla evlenilmesini uygun bulamadim yazik herife.
12 Yorumla
Soran+1 yılne oldu sende mi kaşaarsın alındın
Bu yazdıklarını aynen sevgiline söyle sorun çıkacağını zannetmiyorum :x
05 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyip suyu bulandırmak istemiyorum. kızla ilk geceden ilişkiye girmişler. bir dönem takıldılar. ben bunları öğrenince zaten o kızla bağımı kopardım. şimdi sen öyle bir kızla nasıl arkadaşlık yaptın diye sorgular beni
Soran+1 yılevet öyle derim. ama şu var hiçbir şekilde evliliğime zarar gelsin istemiyorum.
- +1 yıl
Tamam ama sakın sen birşey söyleme sevgilin sana sorduğu zaman söyle ve soracağı şeyi kesinlikle yalan söylemeden cevapla çünkü olay o kızın senin etrafında dolaşıp seni kendisi gibi yapmak istemesi ama senin onunla ilişkini kesmenle ilgili bu asla ilişkinize zarar vermemeli :)) sevgiline de böyle anlat çünkü kızı azda olsa tanıyodur nasıl bir kaşar olduğunu biliyordur :D
Kızın kaşar olduğunu nerden biliyosun bu lafa çok takıldım
04 Yorumla
Soran+1 yılbizim burada biliniyor anneside öyle mesela. ana-kız aynılar
Soran+1 yılvalla allah görüyor. benden uzak kalsın da ne yaparsa yapsın zaten evli şu an
Adam sanslı hem onu hm bnu nyse anltnk isddgm dert etme olmz bşi
00 YorumlaBişey olmaz sonuçta kızda başkasıyla evli çok dizi izlemissin sen :)
00 YorumlaHiç bişey olmaz eğer sana gelir karşında hakaret ederse sende benim eski sevgilimle evlenmişsin de gerisini o düşünsün :)
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğin adam namusuna düşkünse kaşar bir kızla neden takıldı?
02 Yorumla
Soran+1 yılsnuçta evlendiği kızda bazı özellikleri arıyor her erkek gibi. onla takılmış
- +1 yıl
Bişey olmaz evlenin gitsin samimi deģilmiş zaten eski bir mevzu mutlu olmaya bak takma kimseyi.
Adam da gevsek arkadasinda.. sende kor oldugun icin.. birsey demiyorum.
00 Yorumlasoru garip geldi arkaşının sevgilisi ile nasıl evlenirsin. bayan bayana :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne olursa olsun arkadaşının eski sevgilisiyle evlenmen çokbüyük yanlış, ister samimi ol ister olma, ister kız iyi olsun ister kötü...
04 Yorumla
Soran+1 yılalla alla ya. sana mı sorucam. o ilşki ciddi değildi bu bir ikincisi o kız artık evli.
Cevap sahibi+1 yılne demek sana mı sorcam? bu sitede soru soruyosan bana da soruyosun demektir çünkü ben de bu siteye üyeyim:D
Cevap sahibi+1 yılbişi değil sananeyy:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu yaptığın yüzsüzlük iyrenç bir şey olur yaa panpiş
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkapa çeneni lanet olsa sürtük defol git cevabımdan
Soran+1 yılne oldu sevgilini biri mi aldı elinden
+1 yılKızı zaten kötülemişsin eski sevgilisiyle nişanlanmışsın e sende güzelsin ozaman?
00 Yorumlao arkadaşlık biter sadece :D
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım değilki şu an.
Bize ve ona bok yemek düşer allah mutlu etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılsağolun
+1 yılMutluluklar. Korkma hiç bişi olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılinşş. insanlar hemen yargılanıyor. berbat bir kişiliği vardı kızın.
- +1 yıl
Sen millete bakma flört etmiyorsun evleniyorsun bide yakın. Arkadasın değil
Soran+1 yılyani bencede
+1 yılevlen keyfine bak bir şey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılinşş
Nasıl bir Karaktersizsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılsiz kendi karekterinize bakın
Soran+1 yılhadi be ne arkadaşı. pisliğin tekiydi. hep beni kıskanırdı zaten. lan falan ne oluyoruz terbiyeli ol hadi defol şimdi
Üzüntü verici bir olay...
00 Yorumla
+1 yılO sensin demek arkadasin manitasina ayartan :)
00 YorumlaHerkese anlatır
06 Yorumla
Soran+1 yılo bir anlatsın kocasına gidip benim nişanlımın altına yattığını söylerim
Soran+1 yılvalla yaparım. benden sevdiğimi alırsa bende onun evliliğini bozarım
Soran+1 yılbende öyle düşünüorum ama isimsiz cisimsiz bir mesaj falan atarsa diye düşündüm
Hiç korkma bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılkorkma bişey olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?