Bırak seni gururlu bir kız olarak mı hatırlasın yoksa aşık olduğun adam için gururunu ezdirmeye değer mi?

evet hayatımda çok fazla sevgilim olmadı. 2 kişiyle çıktım. son sevgilim bir sene önce terketmişti beni. başka bir kızı seviyorum affet beni deyip gitmişti. hiçbi şey demedim diyemedim de zaten. ama seviyodum ben onu yani muhabbetimiz iyiydi öyle cinsel konular açıp beni kullanmak gibi amacı da yoktu iyiydi hoştu her şey bir gün onları deyip gitti işte. hiç cevap falan vermedim öyle deyince ayrılmış olduk zaten. aradan yaklaşık bir sene geçti. o günden beri kimseyle çıkmadım. tekrardan eklemek istiyorum onu. barışmak gibi bir umudum yok zaten öyle bir şey de olamaz bunu bana bir kere yapan ikinci defa daha yapar biliyorum. dediğim gibi barışmak gibi bir niyetim yok sadece konuşmak istiyorum ya da bilmiyorum ne istediğimi. bir yandan gururum kendini öyle yaparak düşürürsün değmez diyo bırak seni gururlu bir kız olarak hatırlasın diyo bir yandan da amaan yarın ölmeyeceğimiz ne malum yaşa hayatı dilediğin gibi yap istediğini diyor? ne yapmalıyım?
Bırak seni gururlu bir kız olarak mı hatırlasın yoksa aşık olduğun adam için gururunu ezdirmeye değer mi?