1. Tür:
Seven her zaman dokunur, dokunmak ister.
2. Tür:
Bazı sevenler evliliği bekler ki bence zor bir durumdur. Herkesin yapabileceği ya da herkese göre bir şey değildir. Genellikle dini inançları gereği bunu bu şekilde yaparlar. Ve yine bunda da kınanacak bir mahsur yoktur AMA başlıkta da görüldüğü gibi "dokunuyorsa sevmiyordur" algısına sebep olmaları da aptallık.
3. Tür:
Yinede sırf cinsel istek ve arzuları sebebiyle bu yola baş koyanlar vardır ki yukarıda ki başlık da bu kesimi tarif eder niteliktedir.
İnsan kalıp değildir. Genellemeler bu gibi konularda çok yersiz oluyor.
Sorunun cevabı kimine göre doğru, kimine göre yanlış, kimine göre ise ne sevgisi?30 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsan gözüne bilerek ve isteyerek bir çöp sokmak istermi? Gözü değerlidir korumak ister, birini gerçekten seven biri, ona nasıl kötülük yapabilir.20 sene önce tamda dediğiniz durumu yaşadım ve yazdığınızda bir farkı yoktu. İnancınız veya terbiyeniz diyelim adına, sevgi farklı bir bağ gönüle bir kere yerleşise, kötülüğe dair birşey bırakmaz. Allah herkeze gerçek bir sevgi nasip eder inşallah.
"Aşkla yürüyen sırtında cihanı taşır, aşksız yürüyen beden değil, bir ceset taşır.. taptuk Emre "20 Yorumla
Erkeğin değil, adamın. Her seven adamın mı hayır, yürekten seven adamın. Dokunmak istememek değil o tarif edilemez. Belki doğru yeri ve zamanı beklemek. Nasıl ki en güzel renkleri görmek için deniz ile güneşin buluşmasını beklemek gibi... bir akşamüstü.
60 Yorumla
+1 yılEvlenmeden dokunmaz. Çünkü ilerde evlenmeyeceklerse şu an onun bedeninde, ruhunda kendi izini biraktiginda daha sonra onun için bunu silmenin zor olduğunu bilir yani yine sevdiğini düşünür. Asiksa insan dokunmak ister ve diyelim ki birlikte olundu ya arzulara engel olunamaz ve daha da ileri gidilirse... Bu sonra sevgilide çok derin iz bırakmaz mi? Belki sonra başkasıyla evlendiğinde bile hâlâ bu izleri silemz. Evlenililen kişiye haksızlık edilmez mi böyle bir durumda? Bide işin dini yönden de günah olmasi var, zina diye geçiyor ve çok büyük günah. Belki bir anlık mutluluk için sevdiğini ateşe atmak ister mi hiç insan?
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDokunan yerlerine kan gitmez 🤣
Dokunmaya kıyamaz ondan30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. öyle erkek var mı?😃
hepsi bulduğu her fırsatta yamyam gibi yemeye kalkıyor hehe33 Yorumla- +1 yıl
Sarılma öpüşme tarzı el tutma gibi şeyler yaşarsın yasamasinada ilerisinede gitmemek lazım.
- +1 yıl
sitedeki sorulara bak bakalım hiç öyle erkeğe aşık oldum diyen kız var mı. nerde beyni şeyinde onlara aşık :D
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Doğru dokunmayan erkekler vardır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstisnai durumlar dışında doğrudur gadası
10 Yorumla
+1 yılEvet 😊gerçekten sevdiğim bir kıza cinsel açıdan asla bakmadım. Nasıl desem🤔o hayatinda degilken cinsel isteklerim normaldi , onun sevgili olduğumda çok azaldı hatta nerdeyse yok gibi bir duruma geldi😕bunu yaşadım. 😅korktumda çunku sevdigimle evlendigimde gerdekte bir sey yapamam diye.
40 YorumlaHerkes sevdiğini arzular dokunmak ister bunlar hep yalan ama bazı şeylerin zamanı vardır. Şimdikiler pek öyle değil her şeyi yaşayalım hevesimizi alalım ama evlenelim diyor ama olmuyor böyle ayrılıyorlar farklı tenler canını çekiyor. ya da basit gözükmesini sağlıyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Artık erkek dokunmak istemezse kadın zorluyor. Zannetdiyor ki kadın ben buna kendimi elletmezsem bırakır gider beni. Kadınlar kendi bedenlerini peşkeş çekiyor sevdiklerini ve sevildiklerini zannettiklerine. Günümüzde bekaretin önemi yok. Çünkü ruhlar fahıse olmuş artık. Erkeğin de kadının da etten ibaret olduğu bir çağda hiç kimsenin sevgisinin temiz olduğuna inanmamak gerek.
20 Yorumla
+1 yılValla benimki bile ben izin verseydim soluğu yatakta alirdik😂😂 Adam aşkından ölüyordu😀❤ her erkek için gecerli degil fakat vardır 1000 kişide 2 kişi o kadar az yani😁😁
20 YorumlaEvlenmeden de dokunabilir, evlendikten sonra da dokunabilir. Bu tamamen kişilerin tercihi ve rızasıyla alakalıdır. Ama çok aşık olduğunda onu görebilmek, sesini duyabilmek ve en önemlisi de yanında olduğunu hissetmek ister. Kalbini eriten, heyecanlandıran ve biraz da dondurup da aptallaştıran birşeyin etkisinde olduğunda aklından cinsellik bile geçiremez. Hayatında ilk defa karşılaşacağı ve şoke etkisi yaratacak farklı bir duygu deneyimindedir çünkü...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik şart çünkü olması gereken ve doğru olan dokunmamaktır. bir baba evde çayını yudumlayıp bir şeyler okurken kızının bir erkeğin arabasında gezmesi eğlenmesi iyi değildir.. sevgilisi olmayıpta kendini yalnız hissetmekte yalnıştır çünkü yalnız değiliz daima bizimle gezen melekler var ve davranışlarımızı ona göre ayarlamak gerekir dengesiz olmamak ve göze batmamak çok önemlidir.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. 
Tövbe haşaa evlenmeden olmaz
101 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece tam iliskiyse bi ihtimal yoksa cinsellikte dogal bisey dokunmak istemesi sevmedigi anlamina gelmez dokunduktan sonra tavri degisenler icin gecerli bence o durum
Yoksa insan sevdigi kisiyo arzular ister fakat iliski yasama konusunda kiz iciin dusuneblir yasanacak zorlugu o noktada durabilir22 Yorumla- +1 yıl
Aynen aklın yolu bir tabiki dokunacak bisiler yasayacakki gözü başkasına kaymasin
Cevap sahibi+1 yıl@ayseyilmazzz34 gozu baskasina kaysin kaymasin mesele o degil ama fiziken begendigi insana gonul gozuylede sevdgi insana elbet dokunmak ister herkes kadinlar icinde gecerli bu.
Fakat erkek icin degl ama kadinlarda bekaret soz konusu olunca hassaslasildgi icin anlays gosterip saygi duydugndan dokunmayablir bu da karsilikli yasanir. Illa dokununca sevmiyo mantgi sacma
Yanlış, çünkü bir birine dokunmak için evlenmek şart değil. Tamamen çiftlerin bir birine olan güven ve anlayışı ile fazla ileri gitmeden de pekala birşeyler yapılınabilir
60 Yorumlaİslami olarak doğrudur fakat insanlar tam tersini yapıyor ammaa dönüp dolaşıp islamın kurallarının doğru olduğunu anlıyor düşünsene bir kadına evlenmeden kaç kişiyle arkadaş olup ilişki yaşadı ya da tam tersi erkek ... kadınada yasak erkeğede
30 Yorumla
+1 yılIslami konularda bilgili olup kurallara uyan biri ise neden olmasın her seven sevdiğine dokunacak diye bir kural yok helali olana kadar sabr eden her dokunmayan da sevmiyor diye birşey yoktur
411 Yorumla- +1 yıl
@Arıgibi28 teşekkür ederim
- +1 yıl
@Arıgibi28 olması gereken bence bu fikir de olmak ama biz insanoglunun akli hemen farklı yönlere gidiyor türkçe nereye cekersen oraya gider diyorlar ama bence ole değil zihniyet meselesi sadece
- +1 yıl
@Arıgibi28 aynen ole rabbim herkesin kalbine Allah korkusu versin insallh
- +1 yıl
@Arıgibi28 amin bu devir de insanlar hic ölmeyecekmiş gibi yaşıyor zaten durum çok vahim rabbim ben size şah damarınızdan daha yakınım diyo ama biz insanoğlu hic yokmuş gibi herşeye yapmaya yaşamaya devam ediyoruz rabbim hidayet nasip etsin
- +1 yıl
@Arıgibi28 amin insallah
Dokunmadan sevmek imkansız gibi bişey. Sevmeden evlenmek ise ayrı bir muamma. Peki ben soruyorum, dokunmak (seks yapmak) için mi evleniliyor? Yoksa sevdiğin için mi hayatını paylaşıyorsun? Dokunmadan ilişki bir yere kadar gider. Asla samim olamaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDokunmak istemez değil.
İster lakin karşısındaki insana değer verdiğinden ondan bir adim bekler.
Tabii bu söylediğim aklı aşağıda olan ya da kızı eğlencelik olarak görmeyen dallamaları kapsamıyor.27 Yorumla- +1 yıl
*gören olacaktı.
- +1 yıl
Oha ya kız nasıl. yazi bu
- +1 yıl
Ne gibi kardeşim? @ayseyilmazzz34
- +1 yıl
Sallama falan yazmışsın ya
- +1 yıl
Yazdım.
Karşısındaki kızla oynayan, aklı organında olan adama ne diyim. Beyefendi mi diyim? @ayseyilmazzz34 - +1 yıl
Haklısınız bu arada ben iz. irden Ayşe siz
- +1 yıl
Sakaryadan Seda. Yeni geldiniz sitemize sanırım. Hoşgeldiniz 🙂🙂 @ayseyilmazzz34
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılinsan normal de sevdiğine dokunmak ister, onunla birlikte olmak ister.
kimisi de ona sevdiğinden dokunmaya kıyamaz kimisi zarar vermekten korkar diye... ama 1 de var ki sevdiğini evlenmeden el sürmez ya da kimi evlenmeden buna izin vermez bu daha çok gelenek örf ve adet işidir.00 Yorumla
+1 yılDokunmak istemez degil de ona yaranmaya çalışır. Evlenmek istiyordur, kaybetme korkusu vardir. Yanlis hareket yapar da ters teper korkusuyla bekler.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Evlenmeyeceği kişiye dokunmamalı illaki bunu bir ihtiyaç haline getirmişse de gidip parasıyla yapmalı diğer türlü seviyormuş askmış bahane benim için kişilerin öngörüsü yüksek olup bilinçli iki insanın istemesi durumunda olabilir ama zaten öngörüsü yüksek bilinçli iki insan bunun yerini ve zamanını bilir herseyi olması gerektiği şekilde yaşarlar 🌸
00 Yorumla
+1 yılDokunmaktan maksat. Kıyamam desek daha iyi.
Çünkü gerçekten seven insan. Nasip der ve herşey tam olduktan sonra o sevdiği güzel insan ile bazı şeyleri yaşamayı düşünür.30 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok dogru, sevdiği kadına dokunamadığından dolayı gözü başkaların da oluyor onunla gününü gün edip sonra dokunamadığı kadının yanına gidiyor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bir erkek sevince, sadece önceliği dokunmak olmaz ama bu dokunmak istemediği anlamina gelmez seven insan dokunmak ister.
Aldatmanın teki çoku olmaz.31 YorumlaEvlenmeden olmaz diyen birine denk gelirsem gülmekten ölürüm. Ben bu bakış açısını çok çirkin buluyorum, seks yapan insanları değersizleştiriyor. Bakın evlenmeden yaparsanız sizin aşkınız aşk değil demek bu, ne hakla yahu?
10 Yorumlaİnsanın cinsel ister ve arzularını sevmeye, aşka bağlamak olmaz. Bunlar tamamen bahane. Seven arzular miş, seven dokunmak istermiş bunlar bahane hadi tamam seven bunları ister eyvallah ama evlenmeye neden sabredemiyor o seven şahıs?
10 YorumlaDoğru. Bu ama dokunmaktan daha da otesi var kaybetmeme kirmama korkusu oluyor hani soyle dusun narin bir vazon var servet odeyip almissin evinin bir köşesine koymussun ince narin bir vazo cok da hayran ve seviyorsun ona zarar gelmesin diye herseyi yaparsin ya iste öyle
20 Yorumla
+1 yılçok saçma ya dokunmaya kıyamamak falan cam mı bu kırılsın saçmalamayın insan sevdiği kişiyi öpüp sarılmak ister en basitinden hep yakınında olmak ister bence
20 Yorumla
+1 yılÇünkü iş, aşktan nefse dönüşür..
Nefs devreye girerse, kalp uzaklaşır ordan..
Nikah kıyar, helali olur işte o zaman dokunur..
#Vesselam20 Yorumlabunlar hep yalan dolan... asıl seven insan dokunmak ister sevdiği kadını değil de kahveden ahmet abiyi mi arzulasın? bu ''dokunmadan sevmek'' gevgevi bana inanılmaz saçma geliyor.
20 Yorumlabir erkeğin sevdiğini kanıtlaması için illa evlilik mi lazım? yüzük takıcan imza atıcan milleti eğlendirecen aa diyecekler bu seviyor.. kanıtladık hadi dokunalım mı?
saçma..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKimi dokunmaya kıyamaz kimi de dokunmaya doyamaz 🤷♀️ ama cidden seven adamın dokunabileceğine inanmıyorum ben de
31 Yorumla Seven insan zaten Kıyamaz ve ne öyle herkese dokun sonra evlenmem de bu ne rahatlik nerde edep yok ne olacakki düşüncesi var sonra evlenecegi kız namuslu olsun kimse dokunmasın okdu başka derdin
10 Yorumla
+1 yılBir erkek sevdiği kadına evlenmeden dokunma teorisi yalan
.. Bir erkek temiz ahlaklı dini ehli biri ise zaten dokunmaz bunun sevgi ile bilmem ne ile yalan dolan10 YorumlaDokunanları görüyoruz. İki gün sonra ayrılıyorlar. Genellemek istemesem de çoğu öyle. Dokunmadan sevmek, kusursuz sevmektir. Dokunduğunda illa ki bir kusur buluyorsun, ayrılığı kafaya koyuyorsun...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSırf dokunmak için evlenmekte yanlış ama sonra ne oluyor bumuydu evlilik diyor. Cinsel açlığını doyurup öyle evlensin
20 Yorumla
+1 yılYoo değil. Sonuçta ateist olup da sevgilisini çok seven erkekler de var. Evlenmeden dokunmamak dinimiz içindir sadece..
214 Yorumla- +1 yıl
Anlamadınız sanırım.. size bir şey demedim ki ateist olmanız da sizin tercihiniz beni ilgilendirmiyor. Sadece sevginin dokunmamakla alakası olmadığını belirttim ve bir insan evlenmeden yapmıyorsa günah diyedir. E ateistler de Allah' a inanmadığı için günah vs diye takmayacağı için oradan örnek verdim. Yani ateistlere çamur atmadım 😂
- +1 yıl
Elbette var. Türbanlı olup p*rno çeken bile var bilmiyor muyum sanıyorsun?🙂 sadece sonuç olarak müslümanlıkta evlenmeden sevişmemek olduğu için, eğer kişi kendini tutarsa bu yüzdendir. Yoksa deli gibi karşılıklı aşk yaşarken çiftler neden kendini tutsun ki? Tutan günah diye tutuyor..
- +1 yıl
Neyinden çekiniyorsun yaa😂 hepimiz bir damlacık meniden olduk zaten ğçşöxdlddkd neyse kal sağlıcakla🙂
- +1 yıl
Allahtan korkmayıp minicik çocuktan korkmak ilginç geldi🙂
Ne biliyorsun belki çocuğun senden önce ilişki yaşayacak daha reşit bile olmadan? Ben kendimi günah diye elimden geldiğince tutuyorum. Hiçbir insanın düşüncesi önemli değil yoksa. - +1 yıl
Güvenmem diyip de dinin uygun gördüğünü uygun görmen biraz ironik🙂 neyse yahu iyi akşamlar hadi✋😂
- +1 yıl
Dinin son kullanılma tarihi yoktur, bayatlamaz🤪😂
Kültürel baskı yüzünden oluşan bir takıntı da denebilir ama kimisi sevdiği için saklar kimiside sevdiği için yer 🤷♂️😊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Bir erkek gerçekten sevince neden dokunmak istemez?"
Bunu kim diyor? Neyin kuralı? Neyin kafası? Ne alaka? :-D20 Yorumla Kim demiş sevince dokunamaz diye ya. Dokunmadan sevgi mi olurmuş. Ben sevdiğime değil dokunmamak, yapışık gezmek isterim. Mümkünse tek vücut 🤣🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılEskidendi oncnm şimdi orjinal bakire bulabilir iyim diye düşün sen ne dokunamamasi elin. oglu neler yapıyor neler
21 Yorumla- +1 yıl
Elin oğlu yapıyorda kızı masum mu
+1 yılSeven sevdiğine dokunmak, yakınlaşmak ister. Dokunup dokunulmaması da tercih meselesidir.
30 Yorumla
+1 yılCok dogru bu Yani bi insan Gercekten seviyorsa bunu yapilmasi gereken dogru zamanda bile acaba ona biise olcak mi diye tereddut eder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevgi onurlu bir eylemdir çünkü bu sebepten onursuzluğu içinde barındıran şeylere müsammaha göstermez
10 Yorumla
+1 yıl- Hayır, değil.
- Sevgi - Cinsellik ilişkisinde yanlış öğrenilmişlikleri varsa sevdiğine dokunmak istemez.10 Yorumla
+1 yılKimisi dinen doğru olmadığından kimisi topluma göre doğru olmadığından kimisi henüz karşılıklı hazır olunmadığından dolayı istemez büyük ihtimal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerekir, gerçek seven bay ve bayanda evlenene kadar cinsel olarak bir şey yapmaz.
10 YorumlaBen şahsen çok sevdiğim kişiye karlı öyle olurum yanına bile otururken izin alırım yani rızası veya isteği izni olduğu yere kadar giderim tabi
10 Yorumla
+1 yılbence kesinlikle doğru yani bizim töremizde doğru olsun başkalarının töresinde olmasını boşverelim yabancıların umrunda değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok saçma bi düşünce kalıbı. Gerçekten severek evlenenlerin hepsini evlendiği gün ilk defa beraber olduğunu mu sanıyorsunuz? Hele şu devirde yüzde otuzluk bir kısım bekliyordur ancak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek dokunmaz diyen kızlara inadına dokunurlar umarım basa basaa😄
20 Yorumla Yok öyle bişey dokunmadan sevgi olmaz 😉insan sevdiğine dokunur
21 Yorumla- +1 yıl
Iyyyyyy
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam sevdiği kadına haramken değil helalken dokunur.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sevgi dokunmaktir ama evlenmeden yapmayalım dersede saygı duyar beklerim
20 Yorumla Dokunmak ister ama helâli olunca insan sevdiği kişiyle harama bulaşmak istemez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi tam 10 yil oldu ve hic dokunmadim Şu an evliyiz sevdiğim kadinla cok sukur😇 artik benim rahatca dokunabilirim
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCnsel anlamda dokunmadim 😇 sarilmadan guzelim saclar oksanmadan gozlerine bakip alnindan opup seni seviyorum demeden olmaz.😊😇🥰
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ben dokunmayı, sarılmayı ve her şeyi isterim. karşımdaki istemezse de saygı duyar beklerim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zorunuza da gitse yatakta denemeden evlenmem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnu üzmekten sonradan bişman olup üzülmesinden korkar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir erkek seviyorum deyipde dokunmuyorsa erkekligini sorgulayın net
10 Yorumla Yapi meselesi elleyen eller ellemeyen ellemez kisilern mezhebine gore degisir
10 Yorumla- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat