+1 yılsen elalemi değil kendini dinle illa birisini dinleyecem diyorsan İSTİŞARE YAP, Kalbine ve bilgiine güvendiğin
insanlarla, bir araştı bakalım neden boşanmış, ve kötü bir alışkanlığı var mı? bir sabit bir işi var mı çalışkan mı, parası değil çalışkanlığı önemli onun dışaında senin kararın zor bir durum Allah yardımcın olsun015 Yorumla- +1 yıl
hımmm o zaman bilirsin özelini , araştır hemen karar verme, çoçuklar kimde kalacak, seni kabul edecekler mi kuru kuru sevdaya düşüp atma kendini ama çözüm bulursanız inşallah hayırlı olur.
- +1 yıl
umarım doğru diyordur her şeyi bey efendi, zor bir durum kolay değil sizin için, Allah yardımcınız olsun, sanırım tek yol , sana tarafsız yorum yapacak seni kıskanmayan, bilgili, kültürlü, Dİn konusunda bilgisi olan , tarafısz yorum yapacağın birine danışman, her şeyi anlatman, istişare etmen, ama bu kişiyi doğru seçmelisin, her şeyi ben iyi bilirm dersen freni patlamış araba gibi uçuruma doğru yol alırsın inşallah çevrende böyle biri vardır, sana delilleriyle örnekleri ile açıklma yapsın içini rahatlatsın, zor bir durum ALLAH yar ve yardımcın olsun
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun, zor bir imtihan
- +1 yıl
İSTİŞARE O ZAMAN , Peygamberimiz de yapardı , İLMİ vardı kimseninde aklına ihtiyacı yoktu AMA Neden yapardı diyeceken MÜminlere birbiriyle danışmayı Farz kılındgı ve doğruyu bulmakta yol gösterici olduğu için
- +1 yıl
ya sen anlatacaksın X kişisine ama bu kişi bilgili seni kıskanmayan , seni seven saygı duyan, menfaat beklemeyecek , kültürlü din bilgisi olan , olgıun birisi olacak eğer çevrende böyle biri yoksa ALLAH a bolca dua et bana yol gösterde ya da son çare (istihareye yat)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=v-2SSyzsYdk
nihat hoca açıklıyor - +1 yıl
ama önce istişare doğru olan istişaredir eğer soracak doğru kişi bulamzsan o zaman istiharedir ve şöyle de derler rüya ile amel edilmez
En İyi Cevaplar
+1 yılbu ilişkinin sonu hüsran bencillik edip etrafını üzme.. şimdi hersey güzel görünsede ilerde çok sıkıntı çekersin.. Bende bosanmış biriyim ayrıca ikiz kızlarım var ama inan buna bekar birini düşünmüyorum.. Çünkü onun hayatını bozmak istemem..
02 Yorumla- +1 yıl
zordur evlenip ayrılan ve cocuklu biri ile yasamak.. Kaldiki mutlaka cocukları ile hep aynı ortamda olacaksın seni kabullenmicekler vs. vs bence yol yakınken unut gitsin... evlilik hayatına sıfır bir ortamda basla senin gibi bekar biri ya da cocuksuz biri ile gir
27 yaşında dul 2 çocuklu adamı napıcaksın başka herif mi yok gençsin güzelsin okulunu bitir daha neler çıkcak karşına ailenin kabul etmemesi normal kendini onların yerine koy ailen senin kötülüğünü istemez biraz ananne nasihatı gibi oldu ama dediklerimi düşün ve ayrıl bence gayet net.
00 Yorumla
dul ve çocuklu olduğu için, önyargıyla yaklaşıyorlardır, bilindik insanlar işte. fikirleriniz uyuşuyor ve birbirinizi seviyorsanız neden evlenmeyesiniz ki?
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılYaş farkı anormal görülmese bile yaşın küçük görülür bu tarz bir evlilik için... Ulen geçen günkü "erkekler çıtır seviyor, yaşı 25 i geçeni zor tercih ederler" diye soru açan mavili haklı çıkmasın litfen :D
00 YorumlaSırf daha önce evlenip boşanmış diye onaylamadıklarına eminim sakın bu fikirleri umursama sen karşındakinin kişiliğine bak
14 YorumlaPardon da seven sensin, onlar değil.
etrafındakiler evlenmicek o adamla, sen evleniceksin ilerde.
başkalarının laflarıyla hayatını oynama.
ne hissediyorsan onu yap.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yasın henüz 19 geçliğin en taze olduğu yaslardsn kendini kolay kolay harcama aileni gozardı etme herkes kızının iyiliğini ister,,,
02 Yorumlabohçanı al kaç herife çok değil 6 ay sonra ben ne halt ettim diye vur başını daşlara :)
18 Yorumla
+1 yılbu hayat senin tercihlerinin sonucunu çevrendekiler değil sen yaşayacaksın. mutluysan ve mutlu olacağına inanıyorsan devam et bence
00 YorumlaSimdiye kadar ailemi dinlemedigim her seyden nispeten zararli ciktim. pismanmiyim hayir. ama evlilik o farkli iş bir omür etkiler.
00 Yorumlaönce ailenin sözlerine ciddi kulak ver... ne olursa olsun onlar senin için en iyisini en doğrusunu isterler unutma...
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=lwRQM7JrdWYbunu dinle.
08 Yorumla- +1 yıl
Ama kendin için düşün. Ben aşka inanmıyorum mesela. Ama benim inancım senin için önemli olmamalı. Kendin karar vermelisin.
- +1 yıl
Niçe ağladığında filmini izle. Biiyorum, felsefe sevmiyorsundur büyük ihtimalle ama, şu anda kurtarıcın diye bilirim.
- +1 yıl
Anlatilmaz izlenir tarzı film)
- +1 yıl
Korku filmleri eğlence içindir. Ben hayat için söyledim. Hayatı sevmezmisin?
Mantıklı düşünmeye başlarsan sende onaylamayacaksın.
06 Yorumla
+1 yılhem sevgilim diyorsun hem de düzgün adamların suyu mu çıktı diyene düzgün adam beni bulmuyor diyorsun. sence de çevrendekiler haklı değil mi
031 Yorumla- +1 yıl
madem düzgün adam değil niye bitti diyemiyorsun. bir şey diyecem şimdi kalbin kırılacak.
- +1 yıl
valla anlatamadın. farklı kavramları kullanıyoruz herhalde. adam sana evlenmiş boşanmış adam düzgün adam değildir diyor. sen de düzgünleri beni bulmuyor diyerek evlenip boşanmış adam düzgün adam değildir yargısına onay veriyorsun. yani adam iyi ama evlenip boşandığı için evlenilecek adam değildir demiş oluyorsun. çevrendekiler de zaten sana aynı şeyi söylüyor. kızsın boşanmış bir adamla evlenme diyor. ben de onu anlatmaya çalışıyorum. evlenip boşanmış bir adamla evlenmek sana göre de doğru değilse çevrendekiler haklı demektir diyorum.
- +1 yıl
26 yaşında adama tamam diyorsun. 3 - 5 yaşında iki çocuğu mu kabul edemiyorsun.
- +1 yıl
kendi çocuklarına nasıl bakacaksın. insan çocuğu benim çocuğum başkasının çocuğu diye ayırır mı. komşun sana çocuklarını emanet etse. amaan nasıl olsa benim çocuğum değil mi dersin.
- +1 yıl
asıl sen anlamıyorsun bence. kendi çocuğu sever bakarım ama başkasının çocuğu olursa sevemem o yüzden bakarken de zorlanırım benim için kabul edilebilir bir düşünce değil.
- +1 yıl
Asla sevmem demedim kötülük etmem zorda kalsa sahip cikarim cocugum olsa ayirt etmem ama o kadın evlenip gitsn ben onun iki çocuguna bakiyim ben bunu kabuk edemem bak ben evlensem bile 22-23 yasimda bir cocuk yaparm ama anla biraz 19 yasimda orta yaslarda iki küçük çocuğa bakamam kaldiramam onlarn sorumlulugunu bu yüzden yapamam
- +1 yıl
122-23 yaşında bir bebeğin sorumluğunu kaldırabileceğine inanıyorsan. 19 yaşında yetişmiş bir çocuğunu sorumluluğunu haydi haydi alırsın.
- +1 yıl
o zaman çevrendekilerin tavisyelerine uyacaksın. yaşına konumuna uygun birini bulacaksın. adama da yazık etme bir an önce ayrıl. adam zaten bir hakkını yanlış kullanmış. ikinciyi de senli ziyan etmesin.
- +1 yıl
ilet. benden sana karı çocuklarına ana olmaz. benim daha yaşım genç de. oyalama adamı.
- +1 yıl
daha boşanmamış bir de öyle mi
- +1 yıl
güzelim birincisi. öyle önümüzdeki ay boşanacak diye bir şey yok. biraz araştır öğren öyle boşanma bir ayda iki ayda olmaz. hele iki çocuk varken. bu adam seninle gönül eğlendiriyor.
- +1 yıl
nerden buluyorsun kadının adam bulduğunu adam mı söyledi
- +1 yıl
bırak kızım çok safmışsın sen de. bir defa hiç bir erkek ayrı yaşıyor bile olsa karısının başka adamla ilişkisine sessiz kalmaz. sessiz kalsa bile bunu başkasına hele sevgilisine kesinlikle anlatmaz. bu adam senle gönül eğlendiriyor. belki evli bile değil.
- +1 yıl
kızım bırak adamın yalanlarını anlatmayı.
- +1 yıl
tamamsa tamam. kurtul bu adamdam kocakafalık yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de sevdiğimden ayrıldım, birbirimizi çok sevdiğimiz halde hemde. kız benim yaşımız yarısında diye ona yalan söylemek zorunda kaldım, nefret etti ve bitti gitti.3 ay oldu hala geberiyorum. o yüzden anlayabiliyorum. Ama vazgeç bu sevdadan sen.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaksine daha çok çekersin maalesef, üzgünüm ne hissettiğini ben de hissediyorum yalnız değilsin bu konuda.
aklını başına topla bence ne ailen onay verir ne arkadaşların.. nerden buluyosunuz böyle tipleri onuda anlayamıyom:D
05 Yorumlamutluysan dinleme ama bu işte çocuk falan bazı kriterler var onlar sıkıntı
02 Yorumlaİlişkinin cinsel boyutu ne? Yanlış anlama o yasdakiler senin gibi genckereden beklenti fazlada ondan dedim
011 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTitre ve kendine gel. Iyi mi kafan ya. Aklin yolu birdir.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahah :D devam edebilirim. Cidden şaka gibisin ya :/ cocuklu diyosun
çok gençsin ama yaşı ve 2 çocuğu çok sorun etmiyorum ama gençsin. biraz hayal lik vardır bu yaşlarda
01 YorumlaNasıl bir sevgiliymiş bu adam 27 yaşında peki sen 19 yaşındasın azda değil 8 yaş var arnızda artı adamın Bide 2 çocuğu var bu gen yaşta bu tür ilişkiyi kabul edersen pesss:d
00 YorumlaNapiyosun sen ya git bir bardak soğuk su doldur kendine başından aşağı dök
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu bırak onaylamayan kimseyle evlen. ya da kendi hayatında kendi doğrularını yaşat.
00 YorumlaAilen onaylamıyorsa gözden geçir. Arkadaşların onaylamıyorsa takma
00 YorumlaOnaylamayan ailenizse yani anne baba kardeşler bence bu is olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılben böyle şeylere yorum yapmayı pek sevmem ama bence bir daha düşün...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. oo olmaz o iş. 2 çocuğamı bakcan. bekar biriyle evlen kendi çocuğunu yap tecrübe et.
00 Yorumlaşimdi toz pembe geliyo ama ilerde kafana cok vurursun
04 YorumlaBU sığır zaten adam olsa O kadın ondan ayrılır mıydı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuklar adamla yaşamıyorsa sorun olmaz bence eyer yaşıyorsa senin için sorun olur
00 YorumlaNe buldun peki bunda seni daha iyimi tatmin ediyor..
00 YorumlaOnaylamamakta haklılar.
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yaşındasın bacı'm?
04 Yorumla- +1 yıl
O çocuklara bakabilecek misin bacı'm?
- +1 yıl
O zaman yol yakınken ayrıl bacı'm.
Sen dha once evlendinmi bakiremisn
05 Yorumla- +1 yıl
Bakiremisin peki
+1 yılonu hayatından çıkarmaya bak mayk.
00 Yorumlakimsenin karışmaya hakkı yok.
01 Yorumla
+1 yılSen kac yaşındasin ve bakiremisin
04 Yorumla- +1 yıl
Bekarla bakire farklı şeyler ama
- +1 yıl
Hi bu iş o zaman zor sen yavaş yavaş vazgeç
+1 yılsen onaylıyor musun evet bitti.
02 Yorumla- +1 yıl
ozaman işin zor malesef
+1 yılailende onaylamıyorsa sevdadan vazgeç
01 Yorumla
+1 yılOnaylamamalta haklılar
00 Yorumla
+1 yılben de onaylamıyorum.
00 YorumlaKimse onaylamaz tabi. Gayet normal bu
00 Yorumla
+1 yılhayet normal bir durum tatlm :)
00 YorumlaÇevrenin vardır bir bildigi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin ne diyelim.
00 Yorumla Çocuklar kaç yasinda
04 YorumlaBende onaylamıyorum.
00 YorumlaAyrıl, net.
00 YorumlaKafayı yemişsjn
00 Yorumla
+1 yılDüzgün adamların suyu mu çıktı?
01 YorumlaKendine gel bence
00 Yorumlagençliğine yazık
01 YorumlaDemek ki var bir iş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence giderse git
00 Yorumla