Sevgilime evlenme teklifi edeceğim ama romantik bir şekilde olmasını istiyorum. En iyi evlenme teklifleri neler? Sevdiceğimi nasıl etkileyip, evet demesini sağlarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Romantik Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır?
Ben birkaç öneride bulunacağım, umarım beğenirsin.
1- Kendisini Peri Masallarında Hissetmesi İçin Peri Masalı Evlilik Teklifi

Kumsalda ya da bir bahçede masayı beyaz tül, mumlar, ışıklar ve minderle hazırlayıp güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Ardından romantik bir şekilde evlenme teklifi edebilirsin.
2- İlk Buluştuğunuz Yerde Romantik Bir Teklif Edebilirsin

İlk buluştuğunuz yeri fotoğraflarınızla süsleyebilirsin. İleride çocuklarınıza anlatacağınız romantik bir anınız olur.
3- Açık Hava Sinemasında Romantik Bir Filmle Teklif Edebilirsin

Açık hava sinemalarını bilirsin, güzel bir mekanda ayarlayabilirsin bunu. Şimdiye kadar çekindiğiniz fotoğrafları izletebilirsin ya da romantik bir film seçip filmin sonunda evlenme teklifi edebilirsin.
4- Romantik Bir Tekne Gezisinde Evlenme Teklifi Edebilirsin

Denizin ortasında romantik evlenme teklifi edebilirsin. Başbaşa bir teknede hazırladığın bir yemek masası ile güzel bir evlenme teklifi edebilirsin.
Evlenme Teklifi Şarkıları Neler?
- Tanju Okan – Kadınım
- Teoman-Senden Önce Senden Sonra
- Gökhan Kırdar- Yerine Sevemem
- Bülent Ortaçgil- Sensiz Olmaz
- Glenn Medeiros – Nothing’s Gonna Change My Love For You
- Çelik – Sevdiğim Olur Musun
- Boyz II Men – I’ll Make Love To You
- Hakan Altun- Teklif Ediyorum
- Chris De Burgh – Lady In Red
- Çağatay Ulusoy-Mutlu Sonsuz
- Bryan Adams – lütfen Forgive Me
- Mustafa Ceceli – İyi ki Hayatımdasın
- Cem Adrian- Ben Seni Çok Sevdim
- Ayla Çelik – Bağdat
- Elvis Presley – It’s Now or Never
- Lara Fabian – I Will Love Again
- Ferhat Göçer – Cennet
- Toygar Işıklı – Bırak Sende Kaybolayım
Benden bu kadar gerisi sende artık :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sabah uyandığında çiçeklerden bir ok işaretleri yapılmış. okları takip ediyorsun. oklar seni bir vapura götürüyor vapura biniyorsun ve tam denizin ortasında duruyorsun o anda yüzüğü çıkarıyor sen kabl ediyorsun ve beraber denizin ortasında güneşin batışını izliyorsunuz :))
01 Yorumla
+1 yılRomantik bir akşam yemeğinde teklif etti erkek arkadaşım. Çok sevdiğim bir arkadaşım da sahilde arkadaşlarını toplayıp ortamı süsleyip teklif etti. İlişkinize göre karar vermelisin ama bence yalnız olmak daha iyi kalabalık bir ortamdansa
00 Yorumla
Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken, mutluluklar kadar sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gidiveriyor. Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe. Ortak bir hafızamız, geçmişimiz, anılarımız, bölüşüp çoğaltacağımız geleceğimiz de olsun istiyorum artık. Senin dahil olmadığın akıp giden bir zamana da tahammül edemiyorum artık. kadinim olurmusun..askim
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
27Cevap
1 - ) 2 adet olta ile sahile gidilir. Sahilde balık tutuyormuş gibi yapılır. ama kancayı hatunun kıyafetine bilerek taktırılır. hatun bunu görmeden oltaya asılınır. Sonra " Hayatım ben dünyanın een gzüel deniz kızını tuttum. benimle evlenir misin" denir
2 - ) Büyük bir gökdelene gelinir. Ona kapıda beklemesi söylenir. Gökdelenin en üstüne hızlıca cıkılır. Görevliler atlatılır. En üstte en tepeden aşagıya megafonla seslenilir." Ya evlen ya da atlarım"
3 - ) 1 TIR dolusu çiçekle evinin önüne gelinir. tır icinde meksika kıyafetli 3-5 adam gitar calarken TIR ın kapakları acılır içerden cıkan 3-5 kişi güllerin yapraklarını yukarıdan aşagıya atmaya başlar ve camdan cıkan hatuna teklif yapılır. Ama yerleri temizlemek icin birilerini tutmak lazım. Yoksa belediyeden yiyeyecek ceza şoke ugratabilir :p56 YorumlaBen Sevgilime Sürekli Web Sayfası paylaşan biriydim... Webmasterlik Bilgimden Esinlenerek Bir Site oluşturdum, Ve Linkini Sevgilime Gönderdim... Siteye ilk Girdiğinde Karşılaştığı manzara " Şifreli Bir Alana Erişmeye Çalışıyorsunuz " olmuşdu... bana Dönüp Verdiğin adresde şifre istiyor deyince Seninle ilk Tanıştığımız Tarih dedim.. Onu Şaşırtacağım şey bu sanıyordu.. Şifreyi Girdi Ve karşısına uyarı Mesajı Geldi. Her Mesajda TAMAM Veya İPTAL Yazan Bir Uyarı mesajları niteliğinde Onu Ne kadar cok sevdiğimi Gelecekle ilgili Planlarımızı Anlatan mesaj Dizeleri Cıkarttım karsısına. Ve Son Mesajdaysa " Evlilik Engin Denizlerde Olmak Gibidir. Şimdi sen Benimle Engin Denizlerdemi olmak istersin Yoksa Hala Kumdan Kaleler mi Yapacaksın " Şeklinde uyarladım.. :) umarım ilham kaynağı olur...
20 Yorumla
+1 yılNe güzel düşünmüşssün mutlu olabilmesi için elinden geleni yapıyosun benim aklımda fikir var şahsen bana yapılsa hemen evet derim tabi evliliğe hazırsam 😃 mesela sinama salonunu kapattır veya herkesin içinde yapabilirsin video klibi çek video güzel sözler söyle senin hayatında ne kadar önemli biri oldugunu anlat video bitiminde de yüzüğü çıkart teklit et arkadanda sesler yükselir evet de filan 😃 veya sahilde de yaparsın güzsl şık ve sade şeklinde
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla balon al ve şehirin tamamı görünecek bir yere götür.
Ama gözlerini kapatmayı unutma
Sonra orda manzaranın önünde bir akşam yemeği yiyin tabi sonra balonları bırak uçsunlar işte orda içinden geçen sözleri söyle benimle evlenirmisin de ayyy ne romantik oldu bu🥳🥳00 Yorumla
+1 yılBenimle evlenir misin dememeli mesela. Daha hoş seçenekler var. Örneğin; Benimle hayatını geçirmeyi kabul eder misin? Benim eşim olur musun? Benim eşim olur musun en çok hoşuma gideni. Ortam da öyle özel olarak hazırlanmasa da olur. İkimizin baş başa kaldığı bir yerde, beklemediğim bir zamanda yapmalı teklifi. Ben önceden fark etmiş olmamalıyım o gün evlilik teklifi alacağımı.
07 Yorumla- +1 yıl
yüzük vermediği için mi? ya da neden ? gazla çalışmıyorumun alakası? gerçi evlilikten yana değilmişsin pek :D
- +1 yıl
haha o teklif bana yeterdi :D insandan insana değişiyor demek ki :) :)
+1 yılbu cok dusununce içinden cıkılmaz hale gelinebilen bir konu belki dusunlecek hersey denenmistir ha belki sıradanda olsa romantik bir ortam meydana getirerek bi ömrü paylasıp paylasmak istemediği ileride cocuklarının annesi olup olmak istemediği bir catı altında her türlü olumlu seylere yada zorluklara göğüs gerip geremeyeceği sorulabilir. romantik ortamda basbasa kalındığında bir gün batımında yada bir sahil kenarında veya bir mum ışığında olabilir belki
11 Yorumla
+1 yılkisiye ozeldir :) aslinda en guzeli karsindaki insanin bir hayalini gercege cevirip teklif etmek... 9 aydir bunun icin hazirlaniyorum :D burayi okuma ihtimali yuzunden acikca yazamiyorum kusura bakmayiniz
13 YorumlaValla ben erkk olsaydim siradan bir sekilde evlilik teklifi etmezdim cok farkli seyler yapardim cunku kadinlar kendilerini ozel hissetmek isterler😉
00 Yorumla
+1 yılbence çok abartılı bir şeye gerek yok. Zaten ilişki iyi gidiyorsa kız tahmin eder evlilik teklifinin geleceğini . Romantik bir akşam yemeği ve güzel bir yüzükle mükemmel evlenme teklifi edilebilir. Önemli olan iki kişinin de o ana duygularını katmaları , gerisi fasa fiso.. :)
07 Yorumla- +1 yıl
Zaten teklif kabul edilmedikten sonra ortamın da anlamı yook , ambiyansın da. Sadece yani bence çok abartılı olmasında gerek yok. Özel ve sade olması yeterli :)
- +1 yıl
Tabi şaşırtıcı olsun ama içinden gelmesi önemli.
Ve teklifi değil evlilik daha önemli :D
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Bir yaz gecesinde yat turu yaparken aynı monotn bir şekilde denizde yüzülür çıkılır girilir çıkılır..
Denizden midye buldum diye tekneye getilir ve içinden yüzük çıkar.
Fikir bu kurgulayın.01 YorumlaKişiliğiyle ilgilir biraz...
Ben çocuksu biriyim ve hep lunaparkta evlenme teklifi hayal etmişimdir mesela00 Yorumla
+1 yılAşkım üstüne ev araba. Müşteri lerine eski partner lerine karışmıycam bğzim6evde yapabilirsin. Bunu istiyor artık kızlar
00 YorumlaAslinda nasil yapildiginin bir onemi yok. Sonucta sevdigin insandan gelen bir teklifse o zaten en guzel tekliftir ☺
00 YorumlaGayemiz acizaney-i taciz etmek değil
bilakis efkar-i umumiyede izdivac eylemektir
Cevab-ı müspetiniz kalb-i harabımı tamir-i temin edeceğinden,
dest-i izdivacınıza a talibim
:)032 Yorumlatrıbunde maç ızlerken maçın sonunda tum takım taraftarlarının onunde bı evlılık teklıfı alsam kafayı yerdım galıba sevınçten
13 YorumlaBenim için onemli olan bu işin halka reklam olmadan yapılması
00 Yorumla
+1 yılDiz çökme samimi ol yeter kabul etmeyecek kıza ne yapsan boş
00 Yorumla
+1 yılParaşütten atlayıp yere duserken havada yapilan teklif.
00 Yorumla
+1 yılEn güzel ölüm şekli uykuda ise en güzel evlenme teklifi de rüya görürken olur herhalde.
01 YorumlaBen 112ciyim düşüncem ambulansın sirenlerini ışıklarını açıp mikrofonla bağırmak ama şuana kadar o riski göze alabileceğim biri çıkmadı karşıma :)
043 Yorumla- +1 yıl
bende çok seviyorum 112'yi hatta okuldayken takılırdk arkdşlara bazen çok aksiyon dolu çok maceralı ama bazı vakalarda içler acısı ki zaten burda da bi sağlıkçının olması gereken soğuk kanlılığı devreye giriyor ama bazende giremeyince kötü oluyor insan. sen sanırım 2günde bi nöbet yapıyosun yoksa yanılıyormuyum ?
- +1 yıl
Değilmi :)) Herkes sana yol veriyor bi havalı havalı olay yerine gidiyorsun.. Açılın biz geldik diye :)) Polis senin emrinde :)) ama işte herşey o kadar da basit olmuyor.. Çok güzel meslek ama herkesin yapabileceği bir meslek değil kesinlikle ki mesela bence bayanlar 112 de olmamalı.. Bunu cinsel ayrımcılık olarak değilde gerçekten yapısal farklılıkların gerekliliğinden dolayı savunuyorum.. Seni 112 ye alalım yan dal A.T.U. oku ;))
- +1 yıl
yoo bak bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bayanlar sedye taşıyamıyor:))ama nöbetleri ona göre ayarlarlarsa problem olacağını sanmıyorum. bayanlarda iyi iş iyapıyolar ama el çabukluğuna bağlı bence attdense hemşire olarak kalmaları daha iyi olur. ayrıca o hava konusuna gelince süper oluyor gerçekten:)
- +1 yıl
:)))) evet bencede bayanlara Hemşirelik daha çok yakışıyor..
Hava konusunda kendimi aşmaya çalışıyorum.. Yeni Motorize 112 ekipleri çıktı bakalım başvuracağım bizim ildekine.. Polislerdeki Yunuslar gibi biliyorsundur belki.. Vakaya Motorla gidiliyor :)) Hava olayında zirve :D
Birde Helikopter var ama onda seni pek gören yok birde 8-5 olduğu için hiç başvurmadım :)) - +1 yıl
Evet eğitimleri var.. Hayır ya havasında değiliz tabiki ama 8-5 çalışmak düşüncesi beni soğutuyor mesela helikopterden.. Ben bu mesleğin 3 yönüne aşığım.. Birincisi o adrenalin.. İkincisi insanların hayatına yön verecek ilk dokunuşu gerçekleştirme heyecanı.. Üçüncüsü adlığımız hayır dualar.. Dördüncüsü de her biri ayrı bir ibret öyküsü.. ama tabiki böyle düşünürkende egonuda mümkünse rahat ettirmek istiyorsun her insan gibi.. Fakat şart değil :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılhiç aksiyona gerek yok önemli olan duyguların ön planda olması en iyisi en güzel içten bi konuşmayla edilen evlilij teklifi
11 Yorumla
+1 yılNasıl mutlu edeceğini bilen bir adam bir yüzükle gelse bile olur.
Teklif değil hisler, tek güzellik o.00 Yorumla
+1 yılBilmiyom belki beğenmezsiniz ama mesela arabada kiz yaninda otururken biri sizi takip edcek (arkadaşınız) bu kim ya falan derken yolunuzu kesip kızın tarafına gelince bi kağıt uzatcak benimle evlenirmisin gibi orda dersin artık ne dersenn🤷♂️
00 Yorumlabenimle ömür boyu sucuklu tost yemek istermisin derim ve dizçökerek bir adet sucuklu tost uzatırım :D
05 Yorumla
+1 yılŞimdi şeytan diyor video var paylaş onu ama neyse. :)
07 Yorumla- +1 yıl
yok kendimin düzenlediği cok riskli bir video var :) Askerde içtima alanında.
- +1 yıl
bence bu çirkin bi evlenme teklifi sen kızı bırak gez toz sonra al sana video
- +1 yıl
he öyle.
+1 yılEn güzel olan en samimi ve en sade olandır benim için başbaşa olduğunuz bir günde kendi hazırladığın ufak bir yemekle yapılabilir bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ummadık bir anda çatır çatır söyleyeceğim. Kendimi neden kasayım. Nasıl olsun ki diye?
10 YorumlaHahah bana nişanlım isteme günü evlenme teklifi etmisti 🙂🙂🤦🏻♀️
04 YorumlaLunaparkta korku tünelinde vs edebilirsiniz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılParan varsa en iyisini yaparsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla o konuda sıkıntı dayım bende
00 Yorumlaal şu yüzüğü yarın gel işe başla :))
00 Yorumla
+1 yılne evlenmesi ya daha karpuz kesecektik
21 YorumlaEvlilik teklifine gerek yok
00 Yorumla
+1 yılGüzel olurdu bence
00 Yorumla
+1 yılSu altında olue
00 YorumlaHiç düşünmedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSade evlenme teklifi
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026