Size göre mükemmel bir ilişkinin sırrı nedir?

Bana göre mükemmel olan her şeyi, hiç kimseye anlatmamaktır. İlişkilerde de böyle, mükemmel bir ilişkin varsa ve sen bunu ele güne karşı göstere göstere yaşıyorsan mutlaka başına bir hal geliyor.
Bence daha çok çiftlerin dış müdahale kulak asmaması. Ama sorun müdahalelere kulak asmaları😄
Tamamen mi. s. s
O zaman
https://youtu.be/MHCuAFU0b1A
Mükemmel bir ilişkinin sırrı başkasıyla ilişkini paylaşmamak mı bu düşünce yapısı tartışılır bence çünkü insanlar ilişkileri belirli bir boyuta girince yani ciddilik kazanınca insanlar sevdikleriyle ve özellikle ailesiyle paylaşmayı tercih eder bunun için bu bir mükemmel ilişkinin sırrı anlamına giriyor, bana göre gerçekten seviceksin çok çok daha iyi tanıyacaksın karşındaki insanı ve başlarda hemen kapılmayacaksın ve akıllıca düşüneceksin diye düşünüyorum.
Mükemmel bir ilişki olmamak ile birlikte kimseye anlatmamak ile de alakası yok çünkü sosyal medyaya ilişkilerini yansıtan o kadar çok ünlü, blogger vb. Var ki... Biz her ne kadar mükemmel görsek de kendi dünyalarında onların da mutlaka yaşadığı bir pürüz vardır. Olay tamamen kişiler arası iletişimde, olaylara, durumlara karşı sergilediği tavırlarda bitiyor kanımca.
Kanın çok güzel söyledi
Canım kanım, Rhnull kendisi mübarek
Evet iki kişinin arasında yaşanan onların aralarında kalmalı. Bir şeylerin büyüsünü kaçırmamak lazım. Dillere düşünce çabuk sönüyor. Gerekli olan kadarı duyurulur gerisi kimseyi alakadar etmez.
Okkadar
Cevap
25Cevap
Kesinlikle öyle reise kimsenin bilmemesi demek nazaran dememesi demek
Haset bu doğru diyon yıkar adamı
Bence kişilere anlatılsa dahi o kişileri ilişkiye sokmamaktan geçiyor. Bir de kişilerin birbirine olan hali tavrı da çok önemli mesela. Anlayış yoksa saygı yoksa güven yoksa mükemmel bir ilişki beklemeyin.
Müdahil ettirmek ziyan eder zati
İlişkim olunca uzak tutarım shsh
Mükemmel ilişkinin sırrı değilse bile anlatmamak en güzeli. Çünkü anlatınca insanlar bir şekilde müdahil oluyor, gerek yok. Benim için en yakın arkadaşımın bilmesi yeterli.
İzin vermezsen kimse müdahil olamaz
Ben de çevrende gördüklerine hitaben dedim. s. s
Bi tane arkadaşım var ne zaman haberdar olsa o ilişkim bitiyor.
Bak bu sıkıntı işte
En az 3 ilişki sayabilirim adamın haberi oluyo 2 güne kalmıyor finish
@doctor-strange çok ilişkiniz olmuş anlaşılan🐍
Anlatılmaması gerekiyor aslında nazar değiyor diye düşünüyorum ama bazen insan akıl almak istiyor kendi aklımızın yetmediği başa çıkamadığımız durumlar olabiliyor güvendiğimiz kişilerle paylaşabiliriz diye düşünüyorum ben özet şeklinde yine her şey anlatılmamalı tabi anlamsızlaşmaması için karşımdakine hiçbir zaman taviz vermek istemem ama bazen saflığıma yeniliyorum ühühühü
Evet, artık çok zor olmadıkça kimseye söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Anlatmak iyi değil bence insanlar tanımadan yargilayabiliyorlar. Ve sen kafa karışıklığı hissediyorsun. Kafan karıştığı için bunu partnerine de yansıtıyorsun sonra aranızda tartismalar oluşuyor. Ayrıca birilerine anlattıkça bağlanma olasılığı ve soğuma hissi aynı orantida gidiyor.. özel her zaman iyidir sonra farklı şekilde karşına çıkmaz.
Her ilişkinin kendi mükemmelliği olduğuna inanırım. Göreceli bir durum. Ama herşeyin anlatılmaması, ikiliye özel kalması gerektiğine hem fikirim.
Bence kimseye anlatılmamalı etrafta o kadar kem göz çokki nazar değdiriyorlar kendileri mutlu olmadığı için senin mutluluğunda bile gözleri oluyo en iyisi kimseye bahsetmemek işte o zaman daha sağlam bir ilişki olucağını düşünüyorum
Aynen öyle, iki kişi arasında yaşananlar üçüncü bir kişiye anlatılmaz huzurunuz bozulur yoksa
İlişkiyi iki kişi yaşamalı. Bir ilişkiyi paylaşmak eleştiri ve yoruma açık hale getirmektir. Aslında farketmeden üçüncü kişi karışmış olur ilişkiye. Haliyle ketumluk her zaman daha iyidir
Benimde öyle anlatınca çok kötü bir şekilde bitiyor. ask gizli olmalı bence😏
Yoğun aşk, güven, sadakat ve üçüncü kişilere fazla reklam yapmamak
Anlatmasak da insanlar g9rüyor yani bejce pek de bir olgisi yok. E tabi ballandıra ballandıra anlatılırsa nazara gelebilirler ajsjsjsj orası ayrı.
Özel hayatımı anlatmam nazara inan biriyimdir nazar falan değer sonra
Bilsem yalnız olmam herhalde:/
Bu geçerli bi cevap değil
kimseye anlatmamak değil, kimseyi dinlememek bence:/
Bu zamana kadar hiçbir ilişkimi anlatmadım en yakın arkadaşıma bile..
Her şeyi anlatmak doğru değil tabii ama bence mükemmel ilişkinin sırrı olgunluk.
İki taraf da olgunsa sağlıklı iletişim kurabilir, anlaşabilir diye düşünüyorum ✩
en iyisi anlatmamak anlatmayınca maşallah çok güzel gidiyor. bide her konuştuğunu anlatan vardır bakın bakın hiç uzun ilişkisi olmamıştır.
Mükemmel ilişkinin sırrı gizlemek ya da ulu orta yaşamaktan çok iki kişi arasındaki saygı, sevgi, empatidir.
Ne kadar göz önünde olursanız, insanlar o kadar hasetlik ve kıskançlık yapar. Güzel olan herşeyi kendi icinde yaşamak en güzeli bence.
Mükemmel bir ilişkinin sırrı göz önünde yaşamamaktır. Özeli ulu orta yerde millete meze niyetine sunarsak nazardan öteki tarafı bile boylayabiliriz.
Ilişkimde yaşanan hiçbir şeyi anlatmam.
Anlatılmamalı.
Özel.
Ben çoğu şeyi anlatmam anlatanların ilişkisi yalan oluyor
Çok hava yapmamak birbirine bağlı kalmak adam gibi ilişkini yaşamak gtünü başını oynatmadan yaşamak
İlişki iki kişinin arasında yaşanır. Anlatılınca bitiyor o ilişki maalesef..
Gizlilik Class Yapar İlişkiyi..
İlişki dediğin iki kişi arasında olur üçüncü kişiye ve kişilere profesyonel olmadığı sürece gerek yoktur. Bunun dışında kem gözlü tayfa da var tabi..
Evlenme çağın gelmiş mematii
Ömer baba musait mi usta
CaNıM BaBaMmMm..!
bence evet gizli olanı daha uzun ömürlü
Kesinlikle ciddi olana kadar çok bahsetmemek
anlatmamak en guzeli nazar degiyor
Bence kimseler bilmesin çok daha iyi hem heyecanlı olur arkadaş ortamında falan
Kesinlikle öyle daha dün anlattım bugun tripliyim ;)
Mükemmel diye bi şey yok illa sorunlar olacak
iki kişi arasında olan orda kalır gevşek olmamak lazım
Mükemmel iliski yok bence her ilişkide sorunlar var ama anlatmama taraftarıyım goz kalabilir kayabilir tedbiri elden bırakmamak lazım 😂
😂😂
Nerde çokluk orada...
yorum yazıcaktım ama 8u yorum konuyu özetlemiş
O zaman kötü sonlu filmlere reklam yapılmamalı.
Değer vermek enerji sarfetmek
Evet kimseye anlatmamaktır.
Efendileşmemek bence, sevgili köle değil kimsede efendi değil.
Yok sadece onunla olacağını sanmam.
ben inanırım öyle seylere
Biraz öyle
Evet bazen çok anlatamak zarar veriyor
ben de söylememe taraftarıyım.
Evet anlatınca nazar değiyor
Payaşmamak ilişkiyi korur
Mükemmel diye bir ilişki şekli yok
Mükemmel iliski yok bence her ilişkide sorun var
Aynen öyle fesat insan çok
Kesinlikle gizli tutulmalı.
Anlatmamak en iyisi