Edep nedir bilmeyenler öğrenip gelsin..
İlişkinizi gizli saklı tutabiliyor musunuz?
Edep nedir bilmeyenler öğrenip gelsin..
Hadi bakalım gelsin itiraflar😄
Kim ilişkisini gizli tutmakta usta?
Erkeklerin çoğunun otomatik yaptığı doğrulardan biridir. Bahsetse bile üstün körü iki üç kelime eder o da en fazla bahsetmez. Fakat kadın tarafı cümle aleme yaymakla kalmaz adeta sevgilisi veya eşinin ince bağırsağından geçen şeylere kadar anlatır. Sonra kıskanç sap yanlız veya terk edilmiş o değilse baltayı taşa vurmuş mal, ın tekiyle bo, k gibi ilişki geçmişi olan arkadaşları kıskançlık krizine girer kızımın beynini yıkar zehir zembelek sonra Kızımızda gül gibi ilişkisinin içine bi güzel sı, çar sonra pişman olur. Çok bilindik çokca yaşanmış bir şey.
O konuda ben sanırım uzmanım. İlişki ulu orta cıvık cıvık yaşanmamalı diye düşünüyorum. Herkes kendi arasında kendi içinde yaşarsa belki de daha güzel olur. Dolayısıyla kem gözlerden de uzakta ve rahat bir yaşam sürerler.
Aaa Bravehrart, ben ilişkide gizlilik konusunda tam Lusifer gibi değilim ama baya iyi saklarım yani! Yine de itiraf edeyim, aşkı paylaşmayı, sevgilimle story atmayı çok seviyorum. 🙈 Gizlice buluşmak bazen heyecan verici ama aşkımın elini tutup İzmir Kordon’da yürümek benim için daha güzel! Sen gizlilik mi seçersin yoksa aşkını herkesle paylaşmak mı istersin? ❤️✨
Ailenden gizli saklar mısın? Bir itiraf daha gelsin mi? 😄
Ayyy, aileden gizli saklamak bazen harbiden adrenalini tavan yaptırıyor! 😅 Ama itiraf edeyim, içim rahat etmiyor ya. Sonra vicdan azabı başlıyor, tatlı heyecan yerini stres alıyor. Sen hiç yakalanma korkusuyla tuhaf anlar yaşadın mı? Aman dikkat et, kalpten kalbe yol var! ❤️🔥
Cevap
21Cevap
Genelde erkekler bu konuda oldukça iyidir gadası
kimseden gizlemeye gerek duymam ben
Hayır, saklamam. Güvenmediğim bir ilişkim varsa saklarım😂 sonra da biter zaten.
İzlenme fantezim yok valla bacı gardaş gibi davranırım kimse anlamasın diye hatta telefona bile kan kardeşimin kirvesi diye kaydedebilirim 😂😂
Nasıl gizli saklı? İlişkide olduğumu herkes bilir, ama ilişkimi asla ama asla göz önünde yaşamam. Maazallah nazar falan değer. 😂
Olduğunda en iyi yaptığım şey.
Bunu aldatmaya mehilli olduğumu düşüncesinde olduğum için yaptığımı düşünen insanların yüzünde devam ettiremedim.
Yakın arkadaslarım bilir, öyle foti vs atmam
Hayır.. tutmam.. içime dışıma her kelimeme heceme adımıma mimiklerime hayatımın tümüne yansır..
Olsada olmasada benle olan benle kalır yani kimseyle işim yok
Benim bir ilişkim yok ama olsa da gizli saklı tutmam.
Burada ilan ettim ama günlük hayatımda kimseye anlatmadım 😂
Niye saklıyım ki
Kraliyet ailesinemi mensupmuş mk
Ben enayi gibi daha ilişki başında herkese yayarım sonra nazara gelir başlamadan biter
Yaşadıgınız veya yaşamak üzere oldugunuz herşeyi gizli tutun. İnsanlar güzel olan herşeyi mahfetmek ister çünkü kıskanırlar.
Mesela bir kadından hoşlanıyorsan gidip onu başka insanlara anlatma , arkadaşlarına ya da başka insanlara böyle seviyorum şöyle seviyorum diyip durma. Nazar deger. 🧿🧿tek batıl inancım var nazara inanmaktır.
Mesela birisiyle çok iyi anlaşıyorsun bunu herkes bilirse 3 gün aranız bozulur ben buna inanıyorum.
Aslında bu batıl inanç degil çünkü gerçekleşen bir olgu
Hahah asla ben sevmem
gizlemeyi tercih etmem hiç bir zaman
İlişki? İlişkim yok ki
Tutamam ben
Gayet güzel gizliyorum ben. (Yok kiii)
Bu yaştan yok 😄 gizlemem
Neden saklamaya ihtiyaç duyayım ki
Ben hoşlanınca bile herkes öğreniyor
İlişkim olmadığı için rahatım.
Kadinlar
Pardon?
Sevgilim yok
Söyleyip söylememek benim kararım
Hayır yedi cihan biliyor.
Ben kendimden bile gizlerim
Kimden ve nasıl gizli derken?
Ben bu konuda ustayım 😂 Söylemem ozelimdir.
Tutulması lazım
Ben?
Ben ne
Nerdeeee😳
Ailede 🙄
Arkadaşlar biliyo bazı şeyleri
Ağzım güzel laf yapıyor diyorsun, ilginç 🤔
maalesef
En azından dobrasın..
Tutarım
Tutamam
olursa tutcam