böyle birine güvenmekte sıkıntı çeker misiniz?

Kabarık olmasa da yol açar. Birileriyle arkadaşça sohbet ederken bile onların bazı sohbetlerine fırsat vermek de güven kaybı yaratır, yaşadığı tek bir ilişkiye dair söylediği yalan da söylemedikleri de. Aşkta güven kaybı kaçınılmazdır, bu yüzden her aşk ölü doğar.
Sıkıntıyı şu şekil çekmem. O kişi ile tanışmam sağlam bir ortam ve güven üzerine olup, yeni başladığımız ilişkinin amaçı ciddiyet ve evlilik ise sorun olmaz. Sonuçta herkez geçmişte öyle ya da böyle birşeyler yaşar yaşamıştır.
Ama sevgili ya da eş adayını gevşek bir ortamda tanımış isem güvenim asla olmaz ve bu ilişkide kısa süreli olur. Herkes ne istediğini bilir yani. Onun için başlangıçtaki ortam, güven ve ne istediğini bilerek başlamak önemlidir derim ben 😊🌼💐
Geçmiş hiç bir zaman için umurumda olmadı, adı üstünde geçmiş. Benim için benimle olan veya olacak dönem önem arz ediyor. Geçmişe takılı kalarak hiç bir şey düzeltilemeyeceği gibi, bir şeye çare değildir. Kendinizi yer durursunuz.
Hayır. Her ilişkinin kendine has olduğunu düşünüyorum. Benden önce çok ilişki yaşamış olması, benımle de aynı olumlu veya olumsuz durumları yaşaması demek değil. İkimiz de birbirimize göre ilişkimize uyum sağlarız, geçmişteki olay veya kişilere göre değil.
Cevap
20Cevap
Hiç sevgilisi olmayıpta gözleri fıldır fıldır olan niceleri var.. Sanırım erkekler için mesele gerçekten sevip sevmediklerine bağlı.
Geçmişi değil beni tanıdıktan sonraki duruşu tek dikkate alacağım şeydir
Listenin kabarık olması , uzun ilişkilerin insanı olmadığının göstergesidir..
Bir insanı geçmişiyle yargılamak , ne kadar doğru olur bilemiyorum..
Belki aradığını bulamamıştır.. Belki de sırf çapkınlık yapmak adına takılmıştır..
O kişiyle ilgili en iyi cevabı geçmiş değil , gelecek, gözler önüne serecektir..
Geçmişi benim için sorun değil zaten bu devirde bir şeyler yaşamamış inssn bulmak imkansız ama önemli olan bana çok belli etmeyecek duymazsam detaylı sıkıntı yok, yoksa güven sorunu olur.
Gençliğimin naifliğiyle kendimi tecrübesiz görüp endişelenebilirdim lakin yaş itibariyle şimdi bir endişem olmaz dı evli olduğumdan böyle bir problemim yok
Güven ilişki geçmişiyle mi orantılı
Geçmişte hiç ilişkisi olmamış birine daha fazla güveneceğinizi düşünüyor musunuz 🙄🙄
Biraz yaratır, o kız büyük ihtimalle flörtözdür, 1 i varken ikisiyle de arkadaşım deyip konuşmaya devam ediyordur
Şahsen ben sorun olarak görürüm. Çünkü biri, ikisi, üçü sorunlu olabilir ama hep karşıdaki insan sorunlu olmaz.
açar demek haksızlık olur ilişiki geçmişini bilmemek daha cok sıkıntı mesela ama sorun olmazda denemez
İlerde başımızı ağrıtacak kabarık geçmişi varsa evet.
Geçmişindeki hikaye beni üzmez. Nasılsa yenisini yazıyoruz artık.
Orta ve üzeri geçmişi kabarık sevgili işime yaramaz. En fazla 5 kişiyle ilişki yaşamış olmalı.
Açar büyük ihtimalle kimse olmasa da açar genel olarak böyle bir sorunum var
Sen onun gecmişi ni siler affedersin ama gecmişi ni asla bırakmaz hepsi ile yatar ilk fırsatta
Bağımlılık varsa degstim dese de değişmez..
Güven 0
Açmaz çünkü benim de öyle, şimdiye kadar ne kadar sevgilim olmuştur hatırlamıyorum bile ama bakir bi erkek isteyemem tabi bu durumda
Kadınların çapkınlara yavşadığını hepimiz biliyoruz. Demek ki ne kadar kabarık geçmiş o kadar çok yavşayan "bağyan"
En büyük sorundur. İnsanın geçmişi geleceğini rahat bırakmaz.
lucifer efendimis dogru yapıyordur bızde ona uyuyoruzz
Öyle birini kabul etmeyeceğim için hiçbir soruna yol açmaz
Açabilir
Bu bence biraz karaktere bağlı birşey
Yol açar
Benim de geçmişim kabarık
ne olmuş yanı
Şu resimdeki adama bitiriyorum ya Bilmem olabilir
alaksı yok. güven insanda başar ve biter
Sanırım açar tabi kişiden kişiye değişir
Açmaması anormal olur
Adam akıllı biriyse neden sorun olsun