"Cep telefonu şarja taktım zanneder takamamış olursun inşallah, sevgilin çocuk sesiyle konuşurda hayata küsersin inşallah, makyajsız halini görüp zombi zannedersin inşallah " derdim ben şahsen.

Günlük yaşamda flört kelimesi iki karşı cinsin duygusal ilişkisi olarak tanımlanmaktadır. Pek çok kişi ise flört kelimesinin tanımını bu şekilde bilmektedir. Bu tanım kelimenin gerçek anlamıdır. Fakat flört kelimesi kendi içerisinde mecaz anlam da barındırmaktadır.
Saygı değer üyelerimiz arasında da bir çok flörtöz hareketler ve konuşmalar görmek mümkündür.
Flört; iki insanın birbirimizi tanıyalım adı altında birbirinin hayatına girmesi demek. Adını koymamak istediğim anda vazgeçerim demek. Kısacası izninle biraz hayatında eğlenmeye geldim demek. Her iki taraf yolun ne zaman biteceği belli olmasa bile herşeye varım der. Hayat bu kadar basit değil bence.
Flört fazla kişiyle oluyormuş sevgili bir kişiyle sitede bunu öğrendim. Ama sitede herkesin üçer sevgilisi var çözemedim bakalım.
Ben ise sevgilim var diyene mutluluk dilerim sadece.
Pek sevmiyorum bu flört olayını ben. Abi seviyorsan canım ol. Sevmiyorsan da defol yani. Boşa oyalama. Zaten gelmişim 40 yaşına 😂
Cevap
11Cevap
Sevgiliden öncesi tanıma evresi gibi
Sevgililik öncesi mülakat gibi bir şey sanırım..
İlk buluşmadan sonra “biz sizi ararız..” gibi saçma bir durum..
#Vesselam
Ufak ufak iltifatlar Günaydın mesajları karşılıklı salak saçma esprilerine bile gülmek falan 😊
Aklıma bu geldi 🤣
https://youtu. be/IExgCgr0OcY
Flort birbirinden hoslanan iki insanın birbirinj sevgili olmadan önceki tanıma aşamasina denir.
Karşıdakini daha yakından tanıma evresi 👍
Hoşlantı ve kur yapma aşaması
teşekkürler aydınlandık
Tanışma zamanı demek 🙂
Tanıma evresinde olan cilveleşme sanırım.
Sabah sabah tövbe tövbe yarabbi 😂😂
Deneme süresi, uyum için
Kaç tane flörtünüz var acaba
boş işler demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?