Kişiliği bölümünü flörtöz olarak ayarlayan dişinin topluma vermek istediği mesaj nedir ? Ben flortözüm diyen bir kadın gördüğümüzde ne anlayalım biz ? hıhım tam olarak söylediğin gibi gizli.flörtöz nedir?
Dürüst olmak istemiştir belki. Flört edenler genelde çok eğlenceli, konuşkan, karşı cinse ilgi gösteren ve farklılıkları çabucak fark eden kişilerdir. Flörtleşmek aslında hoş bir şey. Uzun uzadıya olayı sürüklemekle ilgisi yok. Kısaca hoşlandığın bir konu üzerinden hoşlandığın şeyleri söylemekle ilgili. Ben de flört ederim mesela. Hoş birini gördüğümde konusurken gülümsemek, birkaç espriye birlikte gülmek vs. flörtleşmektir.
Hoşlandığı, beğendiği çocuğa karşı kur yapmaktan çekinmeyen ve fırsat bulduğunda flört eden, sıkıldığında da tekmeyi basan, halk dilinde k*çı başı ayrı oynayan kız tipi.
konuşarak veya hareketleriyle karşı cinsi etkilemeyi sevmesidir bir adım ilerisi çapkın bunu ilişki aşamasına taşıyandır.. daha ilerisini bilirsiniz zaten😉 Sevgili öncesi döneme de flört dönemi deniyor. İşte adı konmamıştır ancak birbirini ararsın, günaydın mesajı atarsın, nereye gideceğini sormak istersin ama soramazsın... Bunlar hep flört. :)
En İyi Cevaplar