Bu kimi zaman korku kimi zaman cesaretsizliktir ama yalnızlık asla daimi değildir..
Peki sen hayatına birini almak için neyi bekliyorsun?

İnsanın en çok istediği şeylerden biridir. Fakat bazen güven olgusu ön planda olunca geride bir adim kalmak gerekiyor. Günümüzds çıkarlar ön plana çıkınca ne olduğunu sonradan görebilirsin. Süreç çok önemlidir bunda. Gerçi ne kadar süreç desen de daimi karşılıklı empati ve güven verebilmek önemli. Bunun için devamlılığa bakarım. Belki bu yüzden yalnızlık seçimim. Çok şükür temiz kalmayı da başardık. Bilinmez hayat neler getirir neler götürür. Ama her geçen gün daha çok uzak kalmak iyi geliyor gibi. Bir de etrafımda olanlar eklenince.
Birkaç yıl bekleyişten sonra eşimi buldum evlendim hayatımda sevdiklerim eşim kızım var içinde sevgi ve insanlık olan herkesi arkadaşım dostum olarak sever sayarım
Valla ben hayatıma bundan sonra birini falan almam. Hazır falan degilim kime dogru insan desek kırıp döküyor. İnsan hayatına birini alırken de aklında bir sürü şüpheyle alıyor. Acaba oda yapar mı diye? Bu yüzden bi insanı hayatıma alıcak kadar hazır degilim sanırım hiç te olmayacağım.
Hayatimda zaten biri var. Onu her hali ile seviyorum.
Cevap
52Cevap
Her zaman hazırdım ama kimse gelmedi.
Bunun için hazır okmak gerekir mi gerçekten acaba? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bir ilişkiyi istemeyebilirsin ama buna hazır olmak diye bişey yoktur bence. Sana uygun kişi karşına çıkar ve o aşk duygularını bir anda hissetmeye başlarsın.
Doğru kişi için her zaman hazırım.
Hayatına birini almak gibi bir hazırlık olduğunu düşünmüyorum. Hazırım dersin ama olmaz, hazır olmadığını düşündüğün anda kendini derin hislerin içersinde bulursun kalp kaosla beslenir durağanlık ölmüş kalplere mahsus o nedenle zamanı yok Aşk'ın, gelişi var birde gidişi.
beklenen dedi ki eğer gelen ben isem fazla sevinme ben değilsem de fazla üzülme :)
Güzel ironi ☺️ Anlaşıldığı gibi yoruma açık
Gönül kapım açık çalmadan gir içeri... Bu her kes için geçerlidir. Zaten gönül kapısı kapalı olanlar için ah vah.
https://www.youtube.com/embed/ZHKOWR8RCCoGerçekten değeceğini düşündüğüm ve aynı şekilde bana değer veren, birlikte bir adım atmak isteyen biri olursa belki, onun dışında ben de uzağım bu konuya
helal süt emmiş, yalan dolanla işi olmayan, ana kuzusu olmayan, sadakatli, vefalı, zeki, kültürlü, sporsever, hayvansever, 1.88, geniş omuzlu, ince belli, siyah dalgalı saçlı, elleri güzel, ela gözlü, kiraz dudaklı, hokka burunlu birini bekliyorum bulursam hemen yalnızlık fanusumdan çıkcammm😀
Çekirdek ailem, sahip olduğum mutluluk.
Mamafih, yeni dostlar, arkadaşlar çevre ve sosyal yaşamda değişikliğe gitmek arzusundayım. 😃
Bence hayatından birini atma için ne kadar hazır olduğumuz daha önemli. Çünkü hayatımıza girme çok kolay ama çıkarması hep yara hep acı.
Şöyle diyeyim. Zerre haxır değildim. Hatta hiç istemiyordum. Ama bana soran olmadı. Daldı hayatımın ortasına. Aldı gönlümü ellerine.
Kısmen. Bu şekilde flört donemini uzun tutmak gerek. Asamalar geçildiyse olur. Amaa acele edenle yollari ayırırım.
Hazir degilim.
Tek duze bir hayatim var.
İs ev, ev is.
Bugun izinliydim 16 saat uyudum.
Bu kosullarda hayatima birini almak gercekten zor.
Her kim bilmiyorum ama hazir olduğumda o bana gelecek biliyorum. Su an olmadigina gore demek ki daha zamani var.
Bu hayatın karmaşasında onunla dinlenebileceğim beni anlayan ve kafa yapımın uyuştuğu bana iyi gelen biri çıkarsa hazır olabilirim
sorunlarım var cok fazla kendımı hazır hıssetmıyorum ama yalnızlıkta kotu ıkı arada bırd erede kaldım yanı
Hayatımda biri var ve sonunaa kadar da aynı kişiyi görüyorum. :-)
kendimi hazır hissediyor muyum bilmiyorum ama 1 hafta oldu yaptım böyle bi şey. umarım pişman olmam.
Kimse hazır olmadığına göre bu evlilik çılgınlığı neden sonra boşanmalar bitmiyor işte 👏🏻
Hazır olmaktan ziyade hayatıma birini alamak için istek yok
Aklın varsa alma darma duman olursun sadece Zaman kaybı
Uzun zamandir kapaliydim artik olabilir diyorum ama yapmam gereken bir iki sey var once
Halletmem gereken başka şeyler var aşk meşk uzak olsun bu aralar
Hiç Hazır Değilim Çünkü Hiç İstediğim gibi birini bulamadım
Yalnızlık tercihim tabi bu lafta...çünkü Rabbim var.. yeterli elhamdülillah
Gelir gider çok takilmam
Birine harcarsin bir sevdayı geri kalan misafirdir
Pek hazır değilim. hazır olsam da olmaz kimsee.. Millet nasıl sevgili yapiyo anlayamiyom 😂
Ben hazırım herşeyiyle ama kimse yokki işte sorunda bu
Bilmem 😞kalbim hazır mi ona sormak lazım kalp ne derse o olur
Belli bir süreden sonra yalnızlık sıkıcı.
İnsanların zihniyetleri böyle oldukça almam bir arkadaşım sevgilim yok diye cinsiyet degistirmemi söyledi bide sevdiğim kisi beni severse hemen hazır olurdum.
Hiç bilmiyorum onu işte. 7 ay falan oldu ama sanki daha hazır değilim. Bir seneyi bulur heralde.
Buna benzer ben de sormuştum. Hazır mıyım? Bilmiyorum aday gelsin bakacağız
Konum ve kişilik olarak kendime en uygun olanı bekliyorum.
kirlendım.. yıkandım.. kuruyorum! uzerımı gıyınce bu iş tamamdır:)
Rahatlığımı hiçbirşeye değişmem boşa dememişler bekarlık sultanlıktır diye.
Hacır olunacak bir durum yok. Birindeb hoşlanırsın konuşursun olur ya da olmaz. Ahaaa bu gün sevgili yapıcam gibi hazırlanma durumları saçma
Hiç bi zaman hazır olmicam 😕
Hayatıma ne birisini almaya hazırım ne de birisini almamaya Sadece kendim olmaya, kendimi sevmeye ve varsa şayet; hak edecek birini sevmeye hazırım Zamana bıraktım
Tek gayet iyiyim fazlalığa gerek yok
Hazır değilim ama yinede insan sıkılıyor birini almak istiyor ama güven problemi var sonra onu düşününce vazgeçiyorum
Su an hayatikda biri var o cikip yer acilmadan kimseyi alamam
Yalnızlık daha güzel bence ama arada neden olmasın diyorum. Hazır olduğum bir zaman dilimi yok heralde.
sömürdükleriniz yetmedi mi? kanlarını emdiklerinizden doymadınız mı?
Kendi kendime iyim ben almaya hazir degilim tek basima kafam cok rahat
Hazırlıklı olsam kaç yazar aw sanki kapıda bekliyor
Moladayım ama az kaldı sonrasına bakacağız artık ne olur ne biter.
Çokta değilim galiba.
Yanında iyi hissedeceğim birisini
İnanan hiç hazır degilim
Sevgili yapmak yerine hem dost hem evlenmek isterm
Ben hazırım da doğru kişi olması önemli
Ölene kadar almayacağım.
Tam anlamiyla şu an hazirim
Kralı gelse hazır değilim...
Çok hazırım şu an o kişiyi bekliyorum
Aldım ve simdi çok pismanim.
Şu an için hazır değilim. Şu an doğru zaman değil.
Bi 23 yıl daha kimseyi hayatıma almak istemiyorum
Almam artık akıllandım
Son derece hazırım artık şansıma ne çıkarsa:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?