Ben işletme okudum işsizim çalışmicam zaten ev hanımı olucağım o ise adliyede memur 5 bin alıyor evlenirsek olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5000 lira büyük bir meblağ değil, tabi ki nerede yaşadığına da bağlı, İstanbul, Ankara , İzmir v. b büyük şehirlerde zorlanırsınız, ben Samsun'da yaşıyorum, burada bile kiralar 1000 lira ve hatta üzeri ancak sen de bir kıyısından çalışarak aile bütçesine takviyede bulunursan daha rahat bir yaşamınız olur. Maalesef burası Türkiye ve işte Türkiye gerçekleri bunlar. Ben seni diğer yargılayanlar gibi yargılamıyorum, aşk 3 gün sürüyor! ... Ondan sonra hayatın acı gerçekleri. Nişanlın 5000 lira alıyorsa iyi alıyormuş. Ben sana daha tirajı komik bir şey söyleyeyim, bu gün eğitim fakültesi mezunu bir öğretmene devletin verdiği para 4300 lira!! Ben de 20 yıllık öğretmenim senin O dediğin 5000 lirayı ancak alıyorum, ders ücreti olmasa artı olarak rezillik, başka bir şey değil. Eee sen gel de bu şartlar altında bu ülkede tek maaşlı olarak yaşa! ... Ben de bir evlilik yapıp boşandım, boşanmış olduğum kadın çalışıyor olduğu ve çocuk olmadığı için nafaka belasından kurtuldum! ... 2 Senedir yalnız yaşıyorum ve evlenirsem yine çalışan bir kadınla evleneceğim yoksa yok yere bu lanet olası ülkede zulüm çekmeye gerek yok! ... Bize bu hayatı yaşatanlara da lanet olsun! ...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet asgar ücretle geçinmeye çalışıyor, sen maaşı sorguluyorsun. Adamın maaşı çok iyi. Ah senin gözün yükseklerde anladığım kadarıyla Allahın sopası yok inşallah o seni bırakırda gariban biriyle evlenirsin de bir daha nankörlük yapacak gibi sorgulama yapmazsın.
17 Yorumla
Soran+1 yılben kendme bakarım
Cevap sahibi+1 yılDüşersin bir gün anlarsın. Uçma
Cevap sahibi+1 yılSeni eş diye alacak o erkeğin a#mk
Soran+1 yılher kız maaşa bakar cocuk
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀😀😀 Şunu diyorsun paran varsa her kızı s#kip atarsın şeref yok bizde diyorsun yani.
Soran+1 yılparayı veren düdüğü çalar
Cevap sahibi+1 yılOooooo sen hızlısın. Ne işin var memurla. Seni fabrikatörler s#kmeli.
Madem çalışmayacaksınız neden işletme bitirdiniz ki sizin yerinize başka kişi girebilirdi o kontenjana.
5 bin lira ile evlenilir ve kekemelik sorun değil.00 Yorumla
5 bin lira maaşı soruyorsun ama kendin çalışmayacaksın kocanın eline bakacaksın her şeyi adam karşılayacak bide senin masrafın iliği kurur be insanın git çalış kendi paranı Kazan kendine harca 5 bin liraya adam eve bakar ama senin süsünü püsünü karşılayamaz konuşmandan masraflı biri gibi geldin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılpara için evleniyorsan 5000 binden yüksek maaşlarıda bulabilirsin diye düşünüyorum haksız mıyım?
10 Yorumla
+1 yılEvet her kadin maasa bakar bakmalida zaten bu kotu bir sey degil alttaki arkadaslar cok tepki gostermisler fakat cok sevdigim bir psikoloji ogretmenim bile bunu desteklemisti kadinlar guclu bir erkek ister cocuklarina guzel bir gelecek sunabilmek icin adamin karakterini bilmem seninde yasam standartlarini fakat benim standartlarima gore 5000 tl iyi bir maas gecinilir gayette ama senin dusuncen okumus bir kiza gore malesef cok geride bosuna okumussun is bulamamani anliyorum ama illada ev hanimi olucam diyorsun kusura bakma canim ama hayat musterek o 5000 tl getiriyorsa sende 2000 2500 getirmen gerek en azindan yok oyle ben evde yatarim kocamin maasi yeter mi bilmem ne 10.000 lira maas alan adam seni ister mi oyle dusun bir de
20 YorumlaSen sakın o adamla evlenip adama yazık etme. Nasıl bir zihniyet kızım bu? Kadın çalışmazmış da bebek büyütürmüş de. Bari ilkokuldan bırakıp babana yük olmasaydın. Adam sana bakmak zorunda mı? Ha ben sana şöyle söyleyeyim. 5k maaş değil evliliğe, adamın bekar haliyle kendisine bile yetmez. Yükseklerde uçmayın. Ülkede yoksulluk sınırı 5k. Ama sen zaten bu zekayla iş falan bulamazsın. O adamı da bırak yazık sana bakmak için mi okudu çalıştı o adam
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenirsin fakat bunu niye paraya bakıyorsun ki? Çalışınca incilerin yere mi dökülüyor. Yeni kolundaki bileziklerle gezip koca parası yiyen gelinlere özeniyorsan hiç evlenme, yetmez çünkü, gram olmuş kaç para😂 ha bu arada seninle evlenecek kişiye acıyorum, evlendiğinizde çok para mevzusundan kavga çıkacak, özellikle sen başlatacaksın. Birlikte çalışıp, kazanmak varken niye zor yolu tercih ediyorsunuz bunu aklım almıyor. Dediğim gibi yeni gelin özentisi... 🤑
26 Yorumla
Soran+1 yılbebek bakıcam ben nasıl çalişim mercimek kadar beynininz var
- +1 yıl
Hayatım senin asıl mercimek kadar beynin var.. Hemen niye bebek yapıyosun, amacın ne? Bu arada çalıştığın vakit özel ve ya devlet farketmez, 6 ya da 1 yıl gibi bir süre sana verilip çocuğa bakılıyor. Annen sen gelene kadar bakabilir ya da kaynanan ya da başka bir eşin dostun, ya da en kötüsü biraz çalışır çalılır paranı kazanır sonra işten çıkarsın arkadaş çok mu zor? Sizin bu küçük düşünen beyinlerinize şaşıyorum gerçektende, azıcık mantık kullan
- +1 yıl
Ulan ikinizde çalışsanız o bebeğe bakacak bakıcı parasının mislisini çıkarırsınız. Şimdi yok bebeğimi bakıcıya mı bırakcam triplerine girme birçok çalışan kadin bırakıyor valla ayrıca ilgileniyorlar çocuklarıyla yine de. Avrupa birliğindeki kadın parlamenterler meclise bebek arabalarıyla kucaklarında çocuklarıyla giriyorlar. Ayrıca önemli isimler. Onlar bunu yapabiliyor ama sen allahın hangi ünisinde yatarak işletme okumuşsun yapamam diyorsun yapamazsın zaten bu kafayla muahhh
- +1 yıl
Kesinlikle doğru söylüyor, bahane bahane bahane
- +1 yıl
Mercimek kadar beyni olan da sensin gelip burda sabahtan beri millete hakaret etmekten başka bi si*ke yaramadığın için yapamazsın
- +1 yıl
👉🏻👉🏻👉🏻😎😎Seni alkışlıyorum👏👏👏👏
Bunu hesap edene kadar yetmezse bile destek olurum diyecek yürek yok mu sende? Bu nasıl sevgi ben gerçekten anlamıyorum. Evlenince bir insanla tüm hayatı, sorumlulukları, iyilikleri, kötülükleri paylaşman gerekiyor. Erkeğin parasını nasıl yiyeceğini hesap etmen değil.
22 Yorumla
+1 yılYetinmek isteyen gayet rahat geçinir bence. Ama bunu sorguluyorsan yeterince iyi bulmuyorsun demek ki maaşı, ev hanımı olacağına gir bir işe çalış o zaman çok daha rahat edersiniz. Evlilik parayı sorgulayıp verilecek karar değil,çok daha önemli konular var
20 Yorumla
+1 yılSevgilinin parası az olup olmadığına bakarsan hiç mutlu olamazsın! Mutluluk parayla satın alınmaz unutma bunu sakın!!! İnsanların para düşkünlüğünden bıktım usandım artık yeter ya !! Sen sevgilini seviyor musun sevmiyor musun onu düşün ki bence sen sevgiline tırnağım kadar değer vermiyorsun senin gözünü para kör etmiş
10 Yorumla
+1 yılyetmez. sınırlı ihtiyaçlar karşılanır. asosyal yaşarsınız. zamanla sizi yorar, üzer. aranızda problem olmaya başlar
küçük bir yerde daha iyi yaşabilir, zaman kazanırsınız ama sonu aynı olur.
seninde bir şeyler yapman gerek. 5000 kesinlikle yetmez11 Yorumla- +1 yıl
en az 2 sene birlikte çalışıp çokça biriktirip yatırım yapıp ondan sonra yani 2 sene sonra çocuk yapım 3 sene sonra kucağınıza alın.
yoksa sizede, çocuğa da yazık olacak
Bence evlenme. Evlendikten sonra 7-8 bin tl maaş alan insanlar ilgini çekmeye başlayacak çünkü kocanı aşağı göreceksin. Sana bir lafım yokta adama yazık yani boşa senin için onca borcun altına girip düğün yapmasın.
412 Yorumla
Soran+1 yılkızlar önce tipe sonra maaşa bakar bakmam diyen yalancıdır. çok safsın seni kullanıp atacaklar
- +1 yıl
Sanırım sen önce maaşa sonra tekrar maaşa bakıyorsun. Yazık olan bana değil aslında aciz olan senin gibilere. İnsanların iyi niyetlerini suistimal ediyorsunuz ve insan kullanıyorsunuz. Hayatta bir becerin dahi yok kendin çalışıp eve para getirmek yerine gidip koca parası yiyip millete hava atma derdindesin. Git bir muhasebe bürosunda ya da bir markette çalış. Evinde 5 değil 8 bin girsin. Bunu düşüneceğine hala safsın falan diyorsun. Emin ol ben senin gibi düşünen insanları saniyede çözerim hayatıma da sokmam. Umarım evlenmeyi düşündüğün o kişi seni yakın zamanda fark eder de kendine doğru düzgün birisini bulur.
Soran+1 yılişe girsem 2500 lira alıcam cocugu kreşe vercem 2000 liraya bana 500 tl kalcak mantıklı mı
Soran+1 yılkreş ücreti: 2000TL ev hanımlığını kolay mı zannettin sen
- +1 yıl
Muhasebe bürosuyla marketi aynı kefeye mi koyuyorsun
- +1 yıl
@AstronotJuliettt Ne alakası var aynı kefeye koymakla arkadaşım. Ben sadece iş örneği verdim aynı kefeye koymak değil. İky de yazabilirdim. Öylesine örnek olsun diye farklı iş dallarını söyledim sadece.
Kıt kanaat geçinirsiz lakin çalışmadıkça ve ek gelir sağlamadıkça üzülürsün çünkü yoğun reklam ve alışveriş toplumu olduk alamayıca mutsuzluk kaçınılmaz olur umarım herşey gönlüne göre olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen rahatıma düşkünüm bana 5 bin yetmez diyorsan
Paşa paşa çalışacaksın!
84 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Yok o ingiltere kraliçesi elini sıcak sudan soğuk suya kondurmaz sanki baba evinde zengin büyüdü kezban
- +1 yıl
@bilgilikiz58 tespitiniz çok doğru
- +1 yıl
Yürü bee💪
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendi açından mı soruyorsun, sevgilin için mi?
Senin için sıkıntılı bir durum yok, itiraz edeceğin bir durum yok; onun için sağılma devri başlıyor, yerinde olsam kaçar kurtarırdım kendimi böyle sömürülmekten...12 Yorumla
Soran+1 yılbekarsın sen böyle kal evlilik sorumluluk ister ben bebek büyütcem bayanlar çalışamaz
s +1 yılÇalışamaz çok iddialı oldu, çalışacak güç ve ideali kendinde bulan, ekonomik ve sosyal özgürlüğünü kazanma yolunda kendini aşanlar, birçok erkekten çok daha başarılı işler yapan kadınlar var, bir de çalışmak istemeyenler parantezi açabiliriz yanına.
Eleştirecek kişi ben değilim, seçim senin tercih sizin; en iyisini dilerim her halükarda...
+1 yıldevletteyse evet. zaten o 5 binle kalmaz artar. bide işsiz kalma derdi de yok. sende düzgün bi iş çalış 2 bin bile alsan kar. hem evde oturmak çok sıkıcı bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok haklusin
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılAsla evlenme o adama yazık edersin. O adam gider okumuş eli yüzü düzgün çalışacak dinamik bir kadın alır miss gibi hayat yaşar senin gibi çürüklerle uğraşmaz kaybol
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKodumun salagi isletme yatarak okunmaz hukuk kadar zor bi bölüm koca koca kitapları var yatarak okusan mezun olamazdın bu 1. 2. Si koca eline muhtaç olmak senin gibi beyinsizlere yakisirdi
51 Yorumla- +1 yıl
Şu yorumu öpmek istiyorum ama yapamıyorum :D
Ben çalışacağım bisi leri bekliyorum ama sevdiğim zaten milyonluk yani ev hanımı ol diye söyleniyor ama bilmiyorum karar veremedim :)) hahahaha rüyalar gerçek oldu ❤️❤️❤️
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl milyonluk
Soran+1 yılnasıl buldun kardeşi yok mu bana da ayarla bırakıyım şu turşuyu
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sen de çalış maaşınız 10 bin lira olsun geçinin. 5 ile zor kira falan olacaksa. Kıt kanaat yaşamak yerine çalışıp daha refah yaşayabilirsiniz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur ya ne olcak.. olmadı sende çalış bence...25 yıl çalışsan emekli olursun... bı yere gir... zincir marketlerde iş bulursun hem kafanda dağılır. Hep seks dusunmezsin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen adamla değil ki maaşıyla evlenmek istiyorsun. İşsiz beş parasız kalsa ne yapacaksın çok merak ediyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılsen adamlığa bak oğluna mandolin alamayan babanın hikayesini yaşa
+1 yılTipik türk kadını evde oturur koca parası yerim kafası 😁 Rabbim uzak etsin senin zihniyetinde olanlardan bizi
12 Yorumla
Soran+1 yılher kız maaşa bakarak evlenir
- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki sizin maaşınız olmadığı için o sizle evlenir mi?
Yahu madem çalışmıyorsunuz o zaman aza tamah edin, yok etmiyorsanız bir zahmet çalışın.60 Yorumla
+1 yılMillet asgari ücretle geçinme derdinde ayrıca sevgilinin maaşı yetmiyorsa sende evde yatmazsın iş ararsın çocuklarının geleceği ya hani söz konusu olan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'ım ben paramız yok sade bir nikah yeter, bende çalışırım evi idare ederiz diyorum, millet ne diyor.. Ah sevgilim değerimi bil 😃
41 Yorumla
Soran+1 yılbebeği kim bakıcak çalışamazsın
+1 yılBak kızım senin hayat tecrüben sıfır ben 5 beş sene öncesine kadar kpss ye hazırlanan potansiyel bir işsizdim Rabbim nasip etti şu an kendi şirketim kazancımda çok şükür onu aşağıya düşmuyo ticaret bu öyle ay olur 20 bin kazanırsin şimdi ben çokmu mutluyum tabiki hayır temel ihtiyaçlarını karşılayacak kadar gelirin olsun sevdiğin insan yaninda olsun gerisi hikaye ama sen bu kafayla çok üzülürsün umarım en kısa zamnda bu saçma düşüncelerinden kurtulursun
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme kızım sen adamında günahına girme boş yere..
Maddiyatçı insandan hayır gelmez.
Birde evlenilir mi diyo şaka gibi. Asgari ücret alsa ayrılıcaksın demekki ya da ileride işsiz kaldı napıcaksın boşanıcak mısın?20 Yorumla
+1 yılSen paraya göre mi evleniyorsun? Diğeri 10 Bin lira olursa o daha mı iyi olur diyeceksin?
Sanırım sen kendine sevgi değil açık arttırma arıyorsun20 YorumlaSen işsizken sana göre baya üstün fkdkfkdj acaba o senle evlenmeyi düşünüyo mu?
24 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi tipsiz olsaydım istemzdi
+1 yılVay anası bi ogretmen yillarca çalışıp okuyo yetmemis gibi kpss gibi bi beladan yara bere almadan cikiyo aldigi maaş 5 bin , adliyede kıçıkırik bi memurla bir tutuluyor yazik valla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılNa şuraya yazıyorum: Eğer evlenip çocuk yaparsanız çok değil 15 sene sonra bir çocuktan çok farklı bişey bekleyin evladım diyerek yetiştirdiğiniz bebeden
01 Yorumla- +1 yıl
15 mi yazdım pardon 9 diyecektim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSakın evlenme adama yazık
Senin gibi bir karaktersizle hayat kurulmaz40 Yorumla
+1 yılAllahtan belanimi istiyon seviyorsan anlasiyorsan askari ücretle bile geçinirsin yani 😬😂😂
30 Yorumla
+1 yılNohut kadar beynin olduğuna göre daha iyisini bulamazsin. Cevabi anladin sen..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücretle ev geçindirenler var anasını satayım gözünüz doysun
32 Yorumla
Soran+1 yılmilletten banane 40 bin maaş alan milletvekili de var anasını satiyim
- +1 yıl
O zaman git onla evlen nie çocuğu ezik görüyon burda
Eşinin değeri maaşı ile ölçülecek ise biz hayallerimizi üç kuruşluk sevgiye de kişiye de değişmeyiz
13 Yorumla
Soran+1 yılher kıza maaşa bakar bakmam diyen yalancıdır
Maaşla mı evleniyorsun, daha fazla maaş alan biri denk gelirse o tarafa mı kayacak aklın?
14 Yorumla
Soran+1 yılkızların %99 u maaşa bakar bakmayan içinde saklıyordur
Soran+1 yılyakışıklı olucak
+1 yılParayı bulursa umarım o da seninle devam etme konusunda olur mu diye düşünür. Arabayı kısa sürede değişmeli , hakettiğin gibi. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Bu kafayla inşallah evlenmezsiniz. Mantıksal aşk mı olur, öyle düşünüyorsan daha paralısını bul!
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılBizimkinin 2500 biz evlendik evlilik maaşa mi bakar mis
22 Yorumla- +1 yıl
Abla sen bunlara laf anlatamazsın. Kız işletme okumuş eminim ki babası ne zorluklarla okutmuştur ama bu neden gitmiş oralara takılmak gezmek tozmak için sonra mezun olmuş 2.5 veriyorlar diyor. Benim işletme mezunu arkadaşım 6.5K maaşla işe başladı. Bunlar alışmış ablacım. Zamanında babasının parasını yemiş şimdi de kocasının yiyecek. Ama kendine gelince çocuk bahane oluyor. Az kafası olsa zaten çocuğu erteler biraz kariyer yapar ama bunlara anlatamazsın.
- +1 yıl
@Nolursanki illaki kadın çalışır demiyorum önemli olan karakter bugün isimiz var yarın nolur bilinmez bende çalışıyorum çok şükür Allah bereketini veriyor zengin olur beş kuruş koklatmaz fakir olur ekmeğine doyamazsin o misal herşeyi para odaklı yaklasmamli bir ömür geçecek varlıkta olacak yoklukta biz çalışıyoruz diye oturmuyorz hafta sonuda bahçe işleri yapıyoruz... Adama söylesin hafta sonlarıda çalışsın ek iş bulsun olmaz böyle 😀
Senin aklın madiyata bakacaksa sen vazgeç bu sevdadan çünkü mutlu olamazsın. Düşünceni değiştirmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılEvlenme. Evde otur zengin koca bekle. Sorguladığın şeye bak. Belliki sevmiyorsun adamı. Değer göreceği insanlar çıkar belki karşısına.
00 Yorumlabu nasil soru sevgilini sevseydin hesaba kitaba girmezdin bu kadar ve 2 bin tl ile ailesini geçindiren cok var sadakati sevgiyi huzuru düşünün 😒
00 Yorumla
+1 yılBoşansanız 500 tl nafaka -belki- alırsın.
E onla geçinebileceksen - çalışmayacağına göre-
5000 tl ile fazla fazla geçinirsin, öyle değil mi🤣00 Yorumla
+1 yılDoğru demişler, insan yetinmek nedir bilmez diye. Verirsin, daha çok ister; yine verirsin, daha da çok ister.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Kredi, borç, taksit yoksa 5000 tl yeter. İleride sen de bir iş bulursan daha rahat edersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes çalış dior işletme bitirdim iş yok kasiyer mi olim günlük 70 liraya mı çalışcam
+1 yılO maaş, gayet iyi. Yani ortalamanın üstünde kalıyor bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılneye göre kime göre
- +1 yıl
Birçok kişinin maaşı daha düşük. Yani asgari ücretten iki yüz, üç yüz lira bile fazla alanlar iyi maaş alıyor kabul ediliyor çünkü birçok kişi asgari ücret alıyor. 3.5 un üstü maaş alan daha az. 4 bin lira maaş bile çok fazla kişinin maaşından fazla kalıyor. Yani genele baktığında yüksek kalıyor. Harcamalara göre, o maaş rahat yaşatabilir çocuk yokken. Borç da yoksa. Çocuk olduktan sonra da gecindirir..
Arabanın mazotuna parası mı yetmeyecek? Seviyorsan aylık 5 bin liralık yaşarsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılbi 7-8 alsa neyse dicem de kararsız kaldım
+1 yılişletme mezunusun iş bulursun hemen böyle düşünme haricinde kalbiniz bir olsun o da olur
02 Yorumla
Soran+1 yılkasiyer mi olucam hayır evde otururum daha iyi
- +1 yıl
niye kasiyerlik çokmu ayıp
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazık o kafana. Git kendin çalış ayaklarının üstünde dur.
10 Yorumla sevgilinin en azından maaşı var o 5000 tl alıyor peki sen ne alıyosun,? bu halde bile onu eleştirirken sen 10.000 tl maaş alsan adama hayvan muamelesi yaparsın!!! hala yorumlarda onu küçümsemişşin sen 0 tl alıyon kendi halini gözden geçir bari!!
11 Yorumla
Soran+1 yılev hanımıyım ben bebeği bakıcam bir bkcıı 3-4 bin alıyor kolay mı bebek bakmak
+1 yılumarım troll sorudur yoksa bu kadar beyinsizlikle yaşayamaz bir insan
00 Yorumla
+1 yılYahu neden yetmesin anlamıyorum sizi ona göre harcarsın yetmezse sıkarsın bir yerini çalışırsın.
00 Yorumla
+1 yılşimdi biri sana burda evlenilmez dese evlenmeyeceksin yani öyle mi
00 Yorumlaolur gibi. olamz gibi de. maaş odaklı olunca kafa karışıklığı oldu.
00 Yorumla
+1 yılLuks yasayamazsin orta gelirli olursun. Bana gorede kafi yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden çalışmayacaksın? 5.000 TL çok bir maaş değil hele bu devirde , sorun yaşarsınız.
00 Yorumla
+1 yılBence pek de memnun olmazsin gibi geldi 5.000 i az bulduguna gore
00 Yorumla
+1 yılKira ödemeyecekseniz ev varsa yeter bence gecinecek kadar yeter
02 Yorumla- +1 yıl
@Ksjcjjf evet beyaz nolduki
- +1 yıl
@Ksjcjjf hadi yürü bas
tutumlu olursaniz yeter dimfiki gibi kafe kafe gezmeseninz bos harcama yapmasaniz yeterlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme sen çünkü içinde sevgi yok senin sevseydin maaş sormazdın
316 Yorumla
Soran+1 yılher kadın maaşa bakar
Cevap sahibi+1 yılValla çok sevgilim doktor öğretmen hiçbiri bakmadı okumamış biriyim asgari ücretle çalışıyorum sevmek farklı bir şey parayla ölçülmez en sonki sevgilim ebe idi mesela evlenelim diyordu maaş kartını bile bana vermişti ben istemedim. Şu an konuştuğum kişide ciddi ilişki istiyor mimar son sınıf. Her şey para değil
Soran+1 yıldoktor öğretmen HA ahahahahahahah senin gbi vasfsız birine mi bakacak
Cevap sahibi+1 yılHerşey para değil insanlık önemli senin gibiler paraya bakar insan olanlar karaktere sen anlamazsın boşver
- +1 yıl
Arkadaş ne kadar vasıflı merak ediyorum. Anlatırsa sevinirim.
- +1 yıl
Hic sanmiyorum doktorun veya ogretmenin seninle ciddi dusunecegini ne kadar iyi olursan ol objektif bakmak lazim
Cevap sahibi+1 yılHalla halla sanki yalan borcum var. Siz herkesi kendiniz gibi görmeyin herkes insan neyin objektifi olacaksın iki insan anlaşıyorsa sorun neresinde bunun ben diğer erkekler gibi yatağa atma derdinde biri değilim o yüzden seviliyorum bi kadına nasıl davranacağımı biliyorum mutlu etmesini biliyorum tipimede karakterimede davranışlarımada güveniyorum ben
- +1 yıl
Arkadasim beni yanlis anlamani istemem bende uluslararası iliskiler okuyorum eski sevgilim orta okul mezunuydu cok seviyordum evlenirdim de ama soyle bir sey var öğretmeni bilmem ama doktor olmus biri genel olarak konusuyorum hayatini surekli calismaya adadigi icin onem tasir boyle seyler o sebepten soyledim ben tabiki duzgunsundur ona lafim yok
Soran+1 yılyaan konuştugun belli uzaa
Cevap sahibi+1 yılEbe idi benim için sorun yok onun içinde sorun yoktu anlaşıyorduk. Ona bakarsan kuzenimin karısı almanyada avukat kuzenim şofördü evlendi şu an almayada yaşıyor. Abim fabrika işçisi şu anki sevgilisi yazılımcı. Yani kimi insan var bunları sorun eder kimi insan var sadece beni sevsin korusun değer versin ister maddi yönden haklısın bi üstünlüğüm filan yok ama romantiklik var sürekli iltifatlar güzel sözler güler yüz şiirler ufak hediyeler sahiplenme var bende
- +1 yıl
Yani olabilir tercihler tartisilmaz ama ben bu hemcinsim icin konustum ask evliligi yapmayacak anladigim kadariyla o yuzden guzel sartlar istiyor ama tek tarafli anlam veremedim
Cevap sahibi+1 yılNerden yorum yaptım buraya yapmaz olaydım allaha bin şükür sizin gibi kadınlar çıkarmadı benim karşıma gözü tok insanlar çıktı karşıma allaha şükür
- +1 yıl
Ben sana gayet saygili konustum sen ise terbiyesizlik ve saygisizlik yapiyorsun mesela 20 bin liran olsa ve cok iyi meslegin olsa bile senin karakterinde biriyle evlenmezdim cok netim bu konuda gozu tok insanlar diyorsun benim gozum ac mi ileride çalışmayi dusunuyorum ama bu hayata bir kere geldim kendime guzel sartlar sunucam elbette buna kimsenin soz etmeye hakki yok ne bekliyorsun anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılSana ne sözüm olacak hayat senin banane ne yaparsan yap istediğin kişiyle evlen
Evleneceğim adamın maaşını sormam bile. Kimseye de sormadım bu zamana kadar. Kız gelmiş maaşı 5 bin lira yeter mi diyor. Sen işsiz kaldığında terkte edersin o adamı. Allah o adamı senden kurtarsın ne diyim
10 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem