Erkekler kiskandiklarini belli ederler ama neden ben seni kiskandim diyemezler? Cokmu zor yani seni seviyorum ya da ben seni kiskandim demek niye boyle yapiyorsunuz ya :D Yani canim, bebegim, guzelim diyen bir erkek kolaylikla bunlari diyebiliyorsa niye seni seviyorum ya da seni kiskandim diyemiyor? Tam tersi olur normalde tahminimce once sevdigini kiskandigini dersin sonra bebegim balim guzelim dersin oyle degil mi? Niye yaa ama neden cokmu zordur insan duygularini paylasmakta bu kadar mi zorlanir?
Cevabın nedir?
+1 yılBen Çok Farklıydım Belkide.
+Ailem Çok Gelirli Ve Zengindi, Okula Babamın Her Hafta Değiştirdiği Arabayla Gelirdim.
+Tüm Kızlar Bana Bakardı. Param İçinde Olabilirdi Ama Tipsizde Değildim.
+Bir Çok Kız Çıkma Teklifi Ederdi, Ama Ben Hayır Derdim.
Sürekli Derslerime Çalışırdım. Belkide Beni Etkiliyici Yapan Şey Ulaşılmaz Olmamdı.
+Bir Gün Bir Kız Gelip Yumruk Attı.
Beklemediğim Bir Anda Yere Yığılmıştım.
Çünkü Farkında Olmadığım Bir Yumruktu.
Sonra Kız Ağlamaya Başladı Ve Dudağıma Yapıştı.
+Kız Sana Aşığım Demişti. Bende Herzamanki Gibi Kötülük Yaptım.
Kızın En Yakın Arkadaşlarıyla Sevgili Oldum. Kız Bütün Arkadaşlarıyla Arasındaki Bağı Kopardı.
+Ama Biliyodum Hala Beni Seviyodu.
+Bunu Neden Anlattımı Bilmiyorum Ama, Bir Hastalıkmıdır Nedir Anlamıyorum.
Kötülük Yapınca Mutlu Oluyorum.
Her İnsanın Acısından Beslenir Gibi.
Ama Ben Buyum.
Kötü Ama Yakışıklı, Cesur Ama Sade :/
Bazen Keşke Böyle Olmasam Diyorum,
Ama Kendimi Çok Seviyorum...
Ben Böyleyim Başka Erkek Farklı
Biz Erkekler Göründüğümüzden Çok Fazla Havalı :D
Son İki Mısrada Rap Yaptım :DDDDD02 Yorumla- +1 yıl
Kör Kıza Kalk Oğlana Cilve Yap Demişler;
Gitmiş Osurmuş !
En İyi Cevaplar
O erkeğin mizacı ile alakalı genelde. Ben söylerim heralde diye düşünüyorum. Ama bunu sürekli söylemeyen, söyleyince de tam söyleyen adamı seveceksin asıl. Sürekli söyleyen adama pek güvenme derim. Ama gerçekten seven bence bir kere söyler, karşı taraf bunu hücrelerinin derinliklerinde hisseder. Yani sevgilin böyleyse daha çok sev onu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAslinda sevgilim degil ama bugun geldu bana hesap sordu bir herif yuzunden. Beni kiskandin mi dedim bilmem evet galiba diyerek cevap verdi sonra niye kiskandin dedim:D bana ne desun bunu bende bilmiyorum dedi ardindanda sahiplenme gibi birsey dedi. Sahiplenmemi yoksa baska birsey mi
+1 yılRaporlar geldi mi teğmen?
Geldi efendim, yaptığımız sayıma göre Türkiyedeki erkekler %100 oranıyla seni seviyorum ve seni kıskanıyorum diyemiyormuş.
Aferin teğmen bilgiler güvenilir mi?
Evet efendim gizli kullanıcı tarafından hepsiyle tek tek çıkılarak onaylandı.01 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim teymene selamlar :))
+1 yılBelli ediyorsa kìskandığını sevdiğini sõze dõkmesi şart değil bence. Herkesin sevgisini gõsterme yolu vardır. Onunkide budur belki , õnemli olan sana bunu bir şekilde yansıtması
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
45Cevap
+1 yılEğer erkekler kızlar gibi duygusal olsalar dile getirmek kolay olurdu ancak daha çok mantıkla ve çekingenlikle davranırlar çünkü kız arkadaşına koz vermek istemezler kullanılmak istemezler yani baskı altına girmek istemediklerinden geri çekilir ve duygularını sözlerle değil farklı şekilde gösterirler kızlarla erkekler arasındaki fark budur
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sevgili degillerse? Durum biraz karisk
- +1 yıl
Her ne olursa olsun kendini kullandırtmak ve kızacağı durumlar içerisinde görmek istemez bu yüzden ilgisiz ve umursamaz görünür
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe olacak ki söyleyince. Kıskanmak sevginin işaretidir. Ee çocuk sana seni seviyorum diyorsa daha fazlasına gerek yoktur.
Bile bile kıskandırmak ahlaksızlıktır. Sevgilim beni kıskandırmak adına belli bir çaba içerisine girer de ben de bunu farkedersem o andan itibaren sevgilim, sevgilim olmaktan çıkar gözümde bir fahişeye dönüşür. Onu sevmem ama bunu kendisine söylemem. Salıvermem de. Onunla cinsel ihtiyaçlarımı gideririm.02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sevgilim degilse vede kiskaniyorsa anlattigim gibi belli ettiriyorsa vede soylemiyorsa kiskandigini itiraf etmekte zorlaniyorsa?
Cevap sahibi+1 yılPardon ben bir an sevgilin sandım onu. Aklım neredeyse artık. Bu durumda neden söylemezler çünkü reddedilmekten çekinirler. Sevginden tam emin değildir. Ayrıca siz kızlar sevdiğiniz halde naz yapmak, kolay elde edilmemek gibi bahanelerle reddedebiliyorsunuz. Bir de bunu direk yüzüne "seni sevmiyorum", "ben aynı şeyleri hissetmiyorum" şeklinde sözlerle ifade ediyorsunuz. Öncelikle naz yapmasını öğrenin. Naz; onu sevmediğin intibaı verilmeden yapılır. Sevgin konusunda hiç tereddüdü olmayacak ki ne yaparsan yap peşinden koşsun. Ona sevdiğini hissettir, onunla çok az ilgilen sonra uzun müddet işinle, başka şeylerle meşgul ol.
+1 yılsöylersek sen böyle merakta kalmazsın ;) + kıskanıldığını hissedince bu kadar mutlu olmazsın + seni seviyorum dersek muhabbet biter uyursunuz :) ama bu şekilde uzatırız ;) yani en azından ben böyleyim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılUzatinca ne oluyor ki? Karsi tarafin bilmeye ogrenmeye hakki yok mu neden duygularini paylasmak yerine gizliyorsunuz? Neden soyleme geregi duymuyorsunuz? Cok sordum :))
- +1 yıl
:) basit sevdiğim sevdiceğim hatunum olacak hatun bunları düşünmek yerine şunları söylemeli ;)
bu adam beni sevmese bana aşık olmasa gözlerime bakınca gözlerinin içi gülmez, bana sarılınca kalbi normalin 2 katı hızlı çarpmaz, adımı söylerken sesi titremez, bu adam beni sevmese benim onu sevmeme müsade etmez :) iyi ki hayatımda iyi ki yanımda :) diyen hatunlara sahip oldum hep :)
İnsan sevdiğini kıskanır ama bunu kolay kolay söyleyemez sebebide belli kızların hemen atarlanıp kaprise girmesi erkekler bu durumu kolay kolay hazmedemezde ondan bunda en büyük etki sizsiniz yine hatunlar :)) :P
010 Yorumla
Soran+1 yılYok mesela sevgilin degi ama seni kiskaniyor hatta bellide ettirdi. Biz sorunca kiskandin mi beni yoksa diye verdiginiz cevap bilmem, galiba evet ya da bilmiyorum gibi cevaplar sinir oluyorum. Ya evet ya hayir diyeceksin alt tarafi niye uzatiyorsunuz anlamiyorum:))
Soran+1 yılLaa yine biz suclu olduk iyimi:D bu sorunun cevabini bu gece bulmam gerek:))
Soran+1 yılBen simarmam ama dogrulari bilmek hakkim. Hakkimizdir:D
Soran+1 yılSizde bu kafayla giderseniz sonnuz kotu valla biraz cesaret:) bosuna cesaretin var mı aska dememisler :D :P
Soran+1 yılAynen bizim icinde gecerli bu dedigin:D
+1 yılSeni seviyorum demekte zorlanirim ama soylemeye calisirim bazen. O olmadiysa seni sevirem derim ya da seni seviyem. Kiskandigimda kiskandigimi soylerim ama daima:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde o bile yok:)) sevgili degiliz ama kiskandgini belli ediyor ben soruncada beni kiskandin mi yoksa diye, bilmem, galiba evet diye cevap veriyor? Neden peki sadece evet kiskandim tada hayir kiskanmadim diyecek
- +1 yıl
Yok ben derim kiskandigimi:) sevdigimidd soylemeye calisirim arasira
Canısı açıkçası kıskandığımda soylememe gerek kalmayacak şekilde huzursuzluk baş gosteriyor o ilişkide. Hala soylememi bekliyorsa gerizekalıdır zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen anlasam bile diyecek bana kiskaniyorum seni diyecek. Aslinda anliyorum kiskandigini ama ondan duymak istiyorum boyle bilmiyorum galiba evet gibi cevaplar istemiyorum.
Soran+1 yılYok ben ustune varmam dogruyu desin yeter ki o bana :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kac erkekle ciktin da hepsi seni Bu kadar uzuyor 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. yok açık ve net belli de ederim dile de getiririm..
00 YorumlaSeni cok kiskaniyorum eger birdaha yapma dediklerimi yaparsan... Tamami lan tamami beni deli etme :)
026 Yorumla
Soran+1 yılNerde onu diyecek adam bana :))
Soran+1 yılSon yazdigin seye guldum:)) peki ya diyelim sevgilim degil geldi bana hesap soruyor ayni senin sinir oldugun bir hareketimi gordu falan diyelim ben ona ben kiskaniyormusun dedigimde ise bana bilmem galiba evet gibi bir cevap verdi niye kiskaniyorsun dedigimde ise bunu bende bilmiyorum dedi bune peki kendiside acik sozlu biri yani senin gibi
Soran+1 yılİlgisi oldugunun farkindayim ama agzimi yokladi bir kac kez benden baska bir erkekle konusuyor musun dedi sonra bu olayda var kiskanma mevzusu. Bende tabi ona olan ilgimide gosteriyorim yani arkadas olarak degil tabi ama hic aklimdan gecmezdi baya kopurdu bana geldi resmen hesap sordu sevgilimmis gibi sonra ben soruncada kilitlendi kaldi :))
Soran+1 yılNasil bir tek benimle ilgilenmeli mi?
- +1 yıl
Ewet bitek senle ilgilenmiyorsa neyin ksfasini yasiyo sor ona ne icmis ogrende bende icip ayni kafayi yasiyayim ssk sevgi bukadar basitmi ya en uyuz oldum tipler herkesle konusur asilir takilir sonrada trip atar kiskaniyorum diye sinir oldum yine yaaa :) uyus oldum simdi durduk yere
Soran+1 yılNe yani benden baska kizlarada mi boyle davraniyor diyorsun?
Soran+1 yılBaska kizlara niye bana davrandigi gibi davransin ki oyle bir tile benzemiyor acik sozlu biri yavsak biride degil yeteri kadarda olgun yani yasida tam oyle isinde gucunde birisi kari kiz pesinde kosucagini dusunmuyorum
Soran+1 yılBaska derdim yok seviyorum bende onun gibi cevap vericem simdi bak:)) galiba seviyorum
Soran+1 yılAdin ne senin?
Soran+1 yılHaan ben nicke baktim cinali yaziyor bende ali sandim ya <3
Soran+1 yılHaan yani himm demek istedim isim degil haan dan isim mi olur ya guldurdun beni gece gece:D
Soran+1 yılPinar:)
karakter ile alakalı bende pek sevmem duygularımı açığa vurmayı
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bir yabanciya soylemiyorsun ki sevdigine diyeceksin bunu anlamadim ben sizi ya:))
+1 yılSeni seviorum ya da kıskandım derse ipleri senin eline verir ondan söylemez :P
Ondan sonra adama tasma bile takarsın. =)04 Yorumla
Soran+1 yılOha yok artik ben oyle birsey yapmam sanki eziyet edicez oyle bir amacimiz yok :) korkmayin
- +1 yıl
Ciddimisin ne bilelim =) doğruyu söylediğini 9 kadının şahitliği anca 1 erkek şahitliği ediyor hukuken =)
Soran+1 yılCiddiyim tabi ben ona kiyamam ki:)
- +1 yıl
Erkekler bir kadını referans alamazlar o konuda, güvenemezler ipin ucu kaçtımı tutulmaz =) o yüzden yuları sağlam tutarlar, Sır gibidirler severler ama açık açık söylemezler, hal hareket ve davranışlarıyla belli ederler ama siz anlayabilirmisiniz onu bilemem.
+1 yılsenin için önemli olan sevmesi veya kıskanması mı yoksa bunları dile getirmesi mi. dilin kemiği yok sonuçta : )
02 Yorumla
Soran+1 yılDile getirmesi tabikide madem seviyorsun kiskaniyorsun bellide ettiriyorsun ozm soylesin
- +1 yıl
kolay gelsin ne diyim : )
bebeğimmmmmmm her erkek aynı değil ama ,, ayrıca kıskanmaya onaylamayn bırısıdır ama senı cok sevdıgınden kıskanmaya baslamıstır
09 Yorumla
Soran+1 yılBebegimmmm derken iyi seni seviyorum seni kiskandim demek zor cok tuhaf. Nasil yani kiskamayi onaylamayan. Erkek arkadasim degil diyelim gelip hesap soruyor bende beni kiskaniyon mu diye sordum verdigi cevap: bilmem, galiba evet gibi bir cevap vermek bu nedir peki?
Soran+1 yılSevgilim degil ama arkadasim evet bebegim guzelim diyor
Soran+1 yılBoyle seyler denmez, ama bu diyor :D yani arkadas olarak gormuyormu beni gercekten?
Soran+1 yılİcmem ben icki:)) gunah
Kıskanmak konunun 2. kısmıdır 1. Si neden kıskandırdıgındır yani ilk delirten sizlersiniz :
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye bizmisiz kiskandiran? Sizde gereginden fazla kiskaniyorunuz :))
Ben doru dürüst seniz seviyorum bile. demiyorum kiskaniyorummu diycem
01 Yorumla
Soran+1 yılAlemsiniz ya:)) iki kelime sadece cokmu zor
+1 yılsevmiyor ya da kıskanmıyor da ondan. o sevmek ya da kıskanmak sanılan duygular bambaşka. itiraf edilemez
00 Yorumla
+1 yıl:)) her erkek aynı degil. bnce. d ben sevgilime diyordum valla :))
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyeceksin tabi:)) ya sevgili degilse diyelim illa sevgilimi olmak gerek seni kiskaniyorum veya seni seviyorum demesi icin?
- +1 yıl
şöyle anlatayım : Bizm bulunduğumuz çevrede bunu demek seni seviyorm anlamına çıkartıyorlar. benim 10-11yillkk arkadaşlarım var normal. karsiliyorz :))
Soran+1 yılArkadasiz biz ama artik arkadasliktan ote duygular var sanki bizim karsi tarafta:)) yani kiskandigini belli ediyor ama demior ben sordugumda ise benu kiskandin mi diye verdigi cevap bilmem galiba evet diyerek donduruyor lafi ya evet hayir diyeceksin degil mi
- +1 yıl
utanıyor lan bırak :)) bulmussun güzelim çocuğu bir o eksik olsun. d. zmana brak :)) erkeklik gururu diye bsey var ezme orayı :)
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Ben diyebiliyorum kanka :) utanmam ne utancam. Sanki bir yerim eksilecek
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin hepsiyle çıkıp bu deneyime sahib olduysan haklısın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir bunu nerden cikarttin insanlari tanimadan etmeden boyle diyemezsin senin bu yaptigin resmen yargisiz infaz herneyse tskler.
- +1 yıl
sen yanlış anladın aslında ben burada senin yargısız infaz yaptığından bahsediyorum ;) diyorum ki tüm erkekleri ayno kefeye koymayın bizde tüm kadınları koymayalım
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. canım, güzelim falan da diyemem seni seviyorum falan da :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnam buda ayri bir hava sen ne dersin ya:D
Soran+1 yılHahaha yatak odasinda hatun der sana caylari getir :)) siz erkekler cok seversin yaa isinize gelmiyor dimi cevap vermek bizimde oyle hersey karsilikli olsun hehehe
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Çünkü bir havalara giriyorsunuz. Kendinizi birşey sanıyorsunuz ondan cınım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu kisi sevgilim degilse? Geldi bana hesap soruyor once sonrada biz kiskaniyor musun beni dedigimizde; bilmem, galiba evet gibi cevaplar veriyorsunuz ya evet ya da hayir de sanki sizden buyuk birsey istiyoruz:D
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. söylüyorum valla ben. kıskanmadan ilişki yürümez zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle degil mesela sorarsin kiskandin mi beni diye evet ya da hayir demez bilmem bilmiyorum galiba evet gibi cevaplar veriyorlar ben bunu diyorum alt tarafi evet ya da hayir diyeceksin degil mi?
Soran+1 yılYa peki utandi diyelim. Utanan bir erkek canim bebegim guzelim diyebiliyorsa budami utanmadan sayiliyor? Sacma degil mi bu seni seviyorum demek cok zor galiba bebegim guzelim demekten:) numuneliksiniz valla
Ben bu kizi sevmedm vik vikvik bune kisa sor su soryu aaaa canım cicim soru sormussun bunalima gordim burada
04 Yorumla
Soran+1 yılBende seni sevmedim bir cevap tazaydin okadar okudun soruyu bide
Soran+1 yılKeske o deseydi bana senin bu dedigini :( napalim baskasindan duyacakmisiz duymak istedgimiz seyi pehh
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkezı yapısı farklıdır bacım bsy dıyemezsın dıyenı var dıyemeyenı yapcak bısey yok ben rahatlıkla sevdıgım karsı herseyı soyluyorum kıskandıgııda sevdıgımıde soyluyorum ama benımle adam akıllı ılgınlenmıyor bıle ben ne yapayım pekı :(
00 Yorumlabence seninkinde bir sorun var gayet derim gerekirse çemkiririmde
01 Yorumla
Soran+1 yılCemkirmeyi gec sen. Sevgilim degil geliyor atar yapiyor hesap sorar gibi:D sonra biz kiskandin mi beni diye sordugumuzdada, bilmem, galiba evet, bilmiyorum gibi bir cevap geliyor. Alt tarafi ya evet ya da hayir diyeceksin niye kivrandiriyorsunuz bu kadar anlamadim:D
Kendımden bılıyorum zorlanır ama yapar söylemez söyliyemez gerek duymaz kişiden kişiye değişir
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye gerek duymazsin? peki karsindaki kisiye duygularini nasil ifade ediyorsun? Mesela bir kizdan hoslandin diyelim nasil acilicaksin gerek duymuyorum diyorsun, karsindaki kisi nasil anlayacak ondan hoslandigini? Cok soru sordum:D
Soran+1 yılErkek milleti hepinizde pisiriksiniz ha:D
Soran+1 yılAyy kiyamam ben ya en hassas yerlerinizden biriside bu olsa gerek galiba :)
Soran+1 yılBilirim tabi bilmem mi:))
sizde herseyi hazır istiyorsunuz canımjkasnfjskn :D
00 Yorumla
+1 yılseni gebertene kadar s*kmek istiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılPis sapik ne diyon sen ya cinsellik bolumu yan tarafta canım :))
- +1 yıl
pardon bacı
+1 yılBende demiyom dememde
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye demiyon cokmu zor demek?
- +1 yıl
Oteriter olmak zorundayim , erkek adam dedigin ılık olmaz ha demiyorum diye onu sevmiyorum değil biliyorumki onu canimdan cok seviyorum ama belli etmem :)
Soran+1 yılTm ama bunu bilmemizde lazim hakkimiz yokmu. Peki sevdigini nasil soyluyorsun ona? İlik olmaz falan diyorsunda karsi tarafa nasil soylersin onu sevdigini?
- +1 yıl
Önceden bir sevgilim vardi.. cok sey yaptim ailesinden duymadigim küfür kalmamisti abilerinden yemedigim dayak kalmamisti onun icin vize alip yurt dışına kadar gittim.. o napti? Baskasiyla aldattigini ogrendim..
Ben inanmiyorum sevmekmis veya sevilmekmis falan filan boş iş. .
Bir kiza sevgimi soyleyerek olmaz.. ona her sarilmam her bakismam her bulusmam.. hissettiririm iic duyguyu soylemeyede gerek kalmaz boyleelikla :)
Soran+1 yılUzuldum senin icin Allah karsina iyi insanlar cikartsin:)
- +1 yıl
Bende kotu insanlar cikartmasini istiyorum en azindan niyetleri karakterleri belli ikili oynaiyolar
Soran+1 yılBende sevmem ikili oyniyanlari
+1 yıliyi böyle kurcalama:D
06 Yorumla
Soran+1 yılNesi iyi yaa valla sinir oluyorum bu hallerinize soyliyeydin bari sende, sendemi oylesin yoksa:))
- +1 yıl
evet:D ama işte iyi böyle biraz sıkıntı yaratabiliyor yani kalbi temiz neşeli iyi kıza denk gelmeyi ümid ediyorum:D
- +1 yıl
aklımıza gelmediği içindir.. evet bu gerçek yaşarız ama bunu söylemek aklımıza gelmez net!
Soran+1 yılİnsallah denk gelirsin sende onu kivrandirmada :)
- +1 yıl
kıvrandıracağım net.. aklıma gelmiyor ne yapayım:(
- +1 yıl
zaten böyle şeylerde iyisiniz.. bırakın çalışmayı işi gücü.. erkek 5 kat fazla kazanır.. kız erkeği ile ilgilensin iyimi kötümü yemek yedimi açmı tokmu psikoloji nasıl_? kendi işimi yapan yoğun bir genç mühendis olarak akşam yemeğine geç ya da erken gelmem ile ilgilenen bir kadına herşeyimi feda etmeye razıyım.. sevgiler
+1 yıloyle herseyi takır takır soyleyince tadı kacar
00 Yorumlaseni kıskanıyorum :D şaka leyn şaka :P :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet once oyle deyip sonra saka derse yer yumrugu gozunun ortasina:D
+1 yılKozu açıktan vermek istemeyiz
010 Yorumla
Soran+1 yılKoz? Ne kozu:D ama bizim hakkimiz yok mu ogrenmeye ozm diyelim birinden hislandin ona duygularini nasil ifade ediceksin? Seni seviyorum bile diyemiyorsunuz cesaretiniz yok peki nasil acilicaksiniz?
- +1 yıl
Bunu hissettiririz size illa söz gerekmez ama ben bunları bu iletişimi rahat kurabilen biriyim ama burada erkeklerin genel davranışına örnek olarak söyledim
Soran+1 yılNasil hissetirsin mesela hep ayni taktik mi kullanirsiniz ne dersiniz ne edersiniz? Sevdiginizi nasil belli edersiniz?
- +1 yıl
Çok detaylı konular seninki söylemiyormu sana belki sen cesaretini kırıyorsundur farkında olmadan
Soran+1 yılNe hissettigini bilmiyorum acikca diyeyim kiskaniyor bellide ettiriyor ha sevgilimde degil ama birsey var kesin bir erkek bir kiza neden durduk yere gelip hesap sorar ki? Mesela sordum ona kiskandin mi beni diye bilmem galiba evet dedi niye kiskaniyorsun dedim onu bende bilmiyorum dedi. Simdi sen soyle bana dusunduklerini
- +1 yıl
bir şey var ama bir nedenden dolayı isim koyamıyor
Soran+1 yılNe peki korkuyormu? Acik sozlu biriside yani
- +1 yıl
Korkma degil elinin altındanda kaçırmak istemiyor ama eminde degil duygugu şeyin ne oldugunu bu bendede oluyor bazen
Soran+1 yılmdem kaçirmak istemiyor elinin altinada olmami istiyorsa soylesin bana? niye soylemiyor kiskanirken iyi ama soylemeye gelince zor aliyoruz agzindan lafi, peki yaneden emin degil? benden hoslaniyor mu, seviyormu, sevmiyor mu, ?
- +1 yıl
çekingen biri belki açık sözlü değildir demiyorum onu demişsin zaten yenisini bul kız erkek mi yok aşk bu ızdırap mı yaşayacaksın yanii
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılseven kıskanır gerisi önemli değil:D
00 Yorumla
+1 yılbenim gibi biriyle tanısmamıssın bebek
03 Yorumla
Soran+1 yılBebek dedigine gore ustasin demek:)) ana oda bebegim guzelim der ama onemli seyi diyemez mesela seni seviyorum, kiskaniyorum diyemiyor
- +1 yıl
bak güzelim.. Delikanlı adam seni seviyorum diyip durmaz. Bırakta bir anlamı kalsın.
Soran+1 yılVayy bak bu guzedi tm biraktim :)
Kıskanıyorum diyelimde şımarın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYa onunla ne ilgisi varya:)) peki sevgili degiliz diyelim ama ortada bir kiskanma durumu var ve yine ayni seyimi diyeceksin:))
Soran+1 yılDemedi ama en azindan beni kiskandin mi dedigimde en azindan evet dedi:)) niye tehlikeli bu arada:D
Ben duygularımı paylaşırım
00 Yorumla
+1 yılpekde akıllıya benzemiyorsun :D
13 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder? :)) akilliyim ben akilli en azindan cesaretli bir kizim utangac ve pisirik degilim sizin gibi :P
- +1 yıl
muhahaha ben mi utangaç pısırık özele gelsene gör utangaçmıyım :D
- +1 yıl
Pisirik mi? sen erkeğe denk gelmemişin der nokta koyarım...
Kıskanıyorum lan!!! :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu istiyorum iste:)) ama olmuyo diyemiyor!!! Sende o cesaret var galiba:))
Soran+1 yılYa soylemeye cesareti yoksa?
Soran+1 yılNe diyeyim mesela? Ne dersem anlar ama bende oyle tam cevap vermem oda kivransin oda hissetsin koysun kendini benim yerime
Bilmem
00 Yorumla
+1 yılÜzmeyin kızları :/
01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar üzmesin diye kızları üzüyor ah şu erkekler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleseler sorun o kadar büyümez yani,
00 Yorumla
+1 yılYiiiiooooo
02 Yorumla
Soran+1 yılFatih yanlis yoldasin:))
- +1 yıl
ahahahahhahahah :D yok canım erkeklıgımden suphen olmasın :D
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. yediremez
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yediremez?
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılderim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. zorlanabilir
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri