Yardıma ihtiyacı olduğu için evime aldığım eski arkadaşım kocamı ayartmaya çalışıyor?

Merhaba. Ben lise aşkım ile geçen yıl evlendim. Lise zamanları ben bu çocuğu seviyordum. Yani eşimi. Sonra o da beni sevdi 8 yıllık birlikteliğimizi geçen yıl evlilik ile birleştirdik. İkimizde okuduk ve işlerimizde çalışıyoruz. İlkokuldan beri arkadaşım olan bir kız var. Benden hep daha zeki olarak görüldü. Ben hep onun yanında silik kaldım. Lise yılları ona fark attım. O hiçbir yeri kazanamadı ben öğretmenlik kazandım. Lise mezunu evde oturuyordu. 18 yaşındayken ailesinden kaçarak bi adamla evlendi. Adam bunu dayaktan gebertti. Adamdan kaçması lazımdı. Ben de eski arkadaşım ve ailesinin hatrı olduğu için evime aldım. İlk başlarda sessiz sakindi ama son bir haftadır kocamın önünde bacak bacak üstüne atmalar, onun önüne eğilip göğsünü açmalar, olur olmaz zamanlarda domalmalar, boş boş sohbetler açmaya falan başladı. O ne zaman onun önünde eğilse eşim ya kafasını çeviriyor ya da kalkıp kaçıyor. Eşimi uyardığımda farkına vardığını söyledi. Eve geldiğinde yemek bile yemeden odaya çıkıyor. Hiç muhattap olmuyor kızla. Bir iki güne evden atmayı düşünüyorum ama ailesine ayıp olacak. Ne yapmam lazım allah aşkına fikir verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Cüzdanımda 750 tl var geçen ay maaşımdan kalan. Bu gece kızın eline o parayı verip evden yollayacağım. Eşimi akşam üstü annesine yolladım o evde değil. İster bi pansiyonda kalır sabah gider memleketine, isterse otobüse şimdiden binip gider. Eşim ondan daha önemli. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Kızla konuşup buraya yazarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızla konuştum. Eşimin akrabalarının geleceğini ve evimizde başka bir kadının olmasını hoş karşılayamayacaklarını söyledim. (Yalan söyledim yani) Cüzdanımdaki 750 tl'yi uzatıp ona verdim. Parayı kabul etmedi baya direndi. En sonunda başka parası olmadığı için kabul etmek zorunda kaldı. Şu an yukarda eşyalarını topluyor. Burdan taksi ile otogara gidip ordan da Eskişehir'e gidecek. Sorun çözüldü çok şükür. Hepinize teşekkürler :))
Yardıma ihtiyacı olduğu için evime aldığım eski arkadaşım kocamı ayartmaya çalışıyor?