Arkadaşım kocamı ayartmaya çalışıyor?

Merhaba. Biz eşimle yeni evliyiz, 3 ay oldu. Eşim asker, uzakta olduğu için arkadaşlarımla tanıştırma fırsatı bulamamıştık. Yeni tanıştırabildim. Böyle olacağını hiç düşünmemiştim bir tane arkadaşım kocama alenen yürüyor. Bir kafede buluştuk arkadaşlarımla ilk buluşmada. Kafedeyken çok da sevdiğim bir arkadaşımdı çok samimiymiş gibi konuşmaya başladı kocamla. Çok rahatsız oldum. Tatsızlık çıkmasın diye sustum. Aradan bir kaç hafta geçti, kocam izindeyken evimize geldi. Oturuyoruz sohbet ediyoruz kocamı süzüyor arada. Bir bacak bacak üstüne atmalar, yok işte sizce saçımı boyatayım mı, hangi renge boyatayım kocama soruyor bunu. Gidene kadar sabrettim yine sustum. 3 gün önce mesela kocamı aradı ne yapıyorsun, nasılsın demeye. Sanane ya. Kocamı gün içinde arıyor mu bilmiyorum kocam aramıyor diyor. Sizce arkadaşlığımı bitireyim mi?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar arkadaşım benden güzel bir kadın değil. Kocamın ona bakacağını düşünmüyorum. Kocamla evlendiğimizden beri hiç kavga etmedik şimdi kıskanç, çirkef tarafımı göstermekten de çekiniyorum kocama.
Arkadaşım kocamı ayartmaya çalışıyor?