Evet arkadaşlar türk kızları neden bu kadar cahil ve özentiler sırf bu yüzden aylardır sevgili bulamıyorum güvenemiyorum ya da çabuk sıkılıyorum igreniyorum hep boş şeyler peşindeler falan sizin düşünceleriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
Geneli cahil gerçekten özellikle 13-16 yaşları arası genç kızlar böyle. Yok saçının kenarını kazıtmak yok erkek kafası gibi saçını kestirmek ( yakışan bayanlar var , onları özenti bulmuyorum gerçekten ama bu yaşlarda bir kızın bu saç şekline sahip olması bence özentilik) hepsi avrupaya özenti. Bende bunları gördükçe bu ülke nereye gidiyor diyorum. Geçen gün yolda yürürken ( sahilde felan değil öyle olsa hadi neyse ) bir kız gördüm bir şort giymiş şort diyemiyorum daha çok kilot gibi ve kalcalarının yarısı görünüyor bütün erkeklerin gözü onda. Kız 16 yaşında ya var ya yok. Yemin ediyorum ben utandım. Bunların hepsi cahillikten özentilikten işte. yazık gerçekten
24 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım cevapta buydu kendini bilen bir genç bayan akıllı mantıklıca bir cevap teşekkür ediyorum :) durum malesef ki çok ciddi bakalım nolucak
- +1 yıl
Bu lafım sana değil beni yanlış anlama ama ALLAHIM inşallah bana senin gibi düşünün bir eş nasip eder cümlemize inşallah :))
- +1 yıl
asılma birader o duayı ilk ben ettim :)
En İyi Cevaplar
Kesinlikle haklısın, bırak sevgili bulmayı afam akıllı arkadaş bulmak bile zor
40 Yorumla
+1 yılkızlar buda bu adama küfür ediyosunuz ama adam doğru sölüyor ben orta okuldayken lise 1 ve 2 deyken nedense hep kızlar puşt cahil kıro kürt lerle takılır onlarla sevgili olurdu yakışıklı olmama rağmen hiç biri yüzüme bile bakmazdı neden çünki iyi bir ağile eğitimi aldım terbiyeli biriyim kız lara nazik davranıyorum bu yüzdende hiç sevgilim olmadı gerçekten alayınız mal *
31 Yorumla- +1 yıl
işte budur ya aynen öyle birader
Özentiliğe katılıyorum ama cahillik biraz daha geniş bir kapsam yani bir konu üzerinde mi yoksa genel anlamda mı? Birde ben bu sitede akıl bilgi kültür isteyen sorularda kızların çok daha az cevap verdiğini görüyorum. :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
27Cevap
Eeeh yettiniz be Türk Kızları diye bir terim çıkarmışsınız yok Türk Kızları çirkin yok özenti bilmem ne arkadaşım beğenmiyorsan git Rus bir kızla evlen biz de sizi beğenmiyoruz o zaman Türk Erkekleri krodur kekodur diyomuyuz biz lan yine evleneceğin senin türk kızı kardeşim hepimiz bir Barbara Palvin olmak zorunda değilsiniz senin cocuğunun anasi esin arkani götünü basini toplayacak olan insan en önemlisi de seni bu yasa kadar getirip büyüten kadının Türk Kadini olduğunu unutma Türk Kızlarının isteyip de basaramayacağı sey yok bunu da böyle bilesin.
38 Yorumla- +1 yıl
Güzel yazmışsında ben genelleme yapmadım kendini bilenler biliyor zaten sadece çogunlugu böyle
- +1 yıl
Sende üstüne alınmıcaksın güzellik
- +1 yıl
Kendini biliyosan alınmıcaksın bu kadar basit
- +1 yıl
demek Türk kızları Türk erkeklerini beğenmiyor ha yabancı erkekleremi meraklısın!
+1 yılB*k atan kızlara bakma sen. Sorsan kendileri de hicbi şey bilmezler. Bu ülkenin kızlarının %90ı cidden cahil. Kimsede aksini iddia etmesin. İnsan biraz kitap okur ya. Elindeki telefon sadece sosyal ağlar için yok be. Git biraz değişik şeyler araştır kültürün, bilgin artsın. Hepsinin derdi sevgili, erkek, koca, evlilik, para. %10luk kısma denk gelirsen yaşadın ama.
33 Yorumla- +1 yıl
Hepsinin derdi sevgili, erkek, koca, evlilik, para. Aynenn öyle ağzına sağlık süpersin dünyaya boş işler müdürü için gelmişler tamam gezmek eğlenmekte lazım ama bunlar b*kunu çıkartıyolar yani.
- +1 yıl
şüpesiz katılıyorum birazda aileden kaynaklanıyor bu dünyaya kız getirirsem güzel örnek olucak hepsine :)
peki.. Genellemeye devam?
once bunu dusun senin bos dedigin sey nedir
herkezsin ayri bir ilgi alani vardir
cahil dediginde bilmiyorsa sen bilgi sahibi olarak sevgilini yonetirsin?
boyle dusunmen bile kendini yukarida gorme?
ben mesella din, tarih, kulturler
ve maske tariflerini cok aratiririm :)
resim cizmeyi, dans'I seviyorum
bende mi cahilim?11 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmadım ama çogunluktan bahsediyorum sen iyi olabilirsin ama hemcinslerin berbat durumda sende biliyosun
Diger milletlerden çok mu kiz tanidin die sorarlar.
Çevrendekiler demekki özenti hep.
Türk kizlari da erkekleri de çok akilli bence ama egitim konusunda yetersiziz.
Ayrica türk kizlarini bu sekil de elestirdiginiz sürece begenilmek arzusuyla diger milletlere özenmeye devam edicekler.
Yine de egitim sart diyorum :)11 Yorumla- +1 yıl
bu konu çok tartışılır
Sayın Ilber ortayli der ki; cahil insanlar cahildir bilmediklerini bilirler ama yari cahil insandan korkacaksin bilmediklerini biliyormus gibi gosterirler diretirler baskalarinin fikirleriyle yola cikarlar, ozenirler.. Belki sen yari cahillerle tanismissindir :D
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir mantıklı ama durum harbiden çok ciddi boyutlara ulaştı üzerlerinde araştırma yapıyorum :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen soruyu yanlis kelimeler kullanip sorduguna inaniyorum. Neler yasadigini biraz daha detayli anlatabilsen sana yardimci olmaya calisiriz. Bu sekilde on yargili konusup, Turk kizlari neden cahil dersen, tepkiyle karsilasirsin, duyduklarin hos olmaz. Senin kullandigin kelimelerde, ne egitim seviyesi var, nede herhangi bir aydin gorusluluk...
32 Yorumla- +1 yıl
Zoruna giden ya da üstüne alınanlar tepki gösterir kendini bilenler yorum bile yapmaz bilmem dank ettimi? :)
Cevap sahibi+1 yılEvet, dank etti, senin ne kadar saygisiz oldugunu anladim mesela
+1 yılGüzel olmaya ya da olmaya çalışmaya fazla yoğunlaşmaktan, ortam kovalamaktan, dedikodudan bı cok kızımızı toprak uzerınde verımsız hale getırıyoruz. Sesli harf kullanma alışkanlığını kazandırmakla bu cahıllıgı koreltebılecegımızı umut edıyorum devamı gelecektır
10 Yorumlailla bir sevgilim olsun diye girişmesende seni gerçekten etkileyen, halini tavrını iletişime geçmeden önce izleyip değerlendirme yapabildiğin biriyle görüşsen belki hayal kırıklığına uğramazsın, facebookta ya da bir kafede karşılaştığın kız hayallerinin içini doldurmayabilir... dilerim dilediğin gibi birini bulursun...
00 YorumlaGörende tüm dünya ülkelerinin kızlarını tanıyor da içlerinde türk kızlarını cahil bulmuş sanır. Genelleme artı bir de kıyaslama yapıyorsun fikirlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum kime göre neye göre cahil yani?
35 Yorumla- +1 yıl
2 yıl berlinde yaşadım sen merak etme neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum türk kızlarının % 80 ni cahil degişmez anladınmı şimdi?
- +1 yıl
neyi anladım mı berlin diyorsun dünyada sadece iki ülke yok canım sen heralde bir türkiye bir de almanya var zannediyorsun sanırım. Genelleme yapmak için yeterli değil söylediklerin bilim adamı mısın hey allahım bir de hava yapıyorsun berlin de bilmem ne de sen çok mu eğitimli ve kültürlüsün acaba?
- +1 yıl
Eğer karşımdaki bayanın kültürlü bilgili aklı başında oldugunu bilsem emin ol sayfalarca yorum yazıp sana bu durumu açıklardım ama degmez bunu anladım tamam sen haklısın :)
- +1 yıl
tanımama gerek yok ki belli ediyosun merak etme
+1 yılcahil demeyelim, cunku her insanin icinde cahilik vardir.. kultursuz, meraksiz, kendini egitmiyorlar bu kadar basit. bunlari da tek turkiye de bulmuyorsun dunyanin her tarafinda boyle kizlar ve erkekler var. Ama cogu turk kizlarinda var dogru soyluyorsun, cunku turk kizlari kendinlerinden o kadar eminler ki zanederler her seyi onlar bilirler aslinda hic de oyle degil ogrenmek kelimesi onlarda yoktur bence:)
04 Yorumla- +1 yıl
işte kast ettigimde bu :)
- +1 yıl
ama bunlari sen degistiremesin bunuda sakin unutma, istekle alakali, turk kizlari demeki istemiyorlar.. bence de cok yazikca bir durum malesef..
- +1 yıl
Yapıcak bişey yok artık idare edicez göz yumucaz yoksa evde kalıcaz :D
- +1 yıl
hahahahaahahahaha yani oyle :Djsjfjhghgbg
+1 yılCahil olan asil erkekler. Genellikle doğuda yasayan adamlar küçücuk kizlarla evlenip kızlarını okula yollamassa psikolojisi bozuk kızlarda cocuklarini iyi yetistiremesse cahillik artar da artar.
11 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
cidden bir boşluk var çoğuyla oturup iki laf edemezsin hiçbir konuda spor, sanat, siyaset falan ya hemen sıkılırlar ya da hiçbir şey anlamazlar.. tek bildikleri gösteriş, sağa sola maymunluk yapmak
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kardeşim
+1 yılbeğenmiyorsan irtica et hakkın var sonuçta :)
tamam bazen garip halleri hareketleri olabilir kabul
ama oldukları gibi sevmeye çalış aşağılayacağına
kriterlerin çok yüksek herhalde20 Yorumla
+1 yılGenelleme yapan insanlar neden bu kadar at gözlüklü ve sığ ben de onu merak ediyorum işte. Sizin dünyanız dar bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda yazdıklarımı iyi oku ortada genelleme yok üstüne alınanlar yorum yapıyor zaten
Sensin cahil genellemesene türk kızları zekidir arada var özenti sacma salaklar kızlar mantıklı zeki kızıda zeki erkekler bulur sen yanlış kızlara bakıyorsundur
11 Yorumla- +1 yıl
Kuduz abaza
Asıl senin yaptığın genelleme cahillik her türk kızının aynı olduğunu düşünmüyorum sanki hepsini yakından tanıyomuşsun gibi konuşmuşsun.
210 Yorumla- +1 yıl
sende Türk erkekleriyle ilgili genelleme yaptın asla yabancı erkekler kadar yakışıklı değilmişiz ve olamıyacakmışız öyle mi
- +1 yıl
profiline göz attım sadece
- +1 yıl
kendi kendine gelin güvey oldun kezban
- +1 yıl
Türk kızına değil sana dedim
- +1 yıl
kavganızı özelden edin sakin :D
Aynen katiliyorum. Genellememek sartiyla tabii ki. Yetistirildileri aile, izledikleri filmler falan etkisinde kaliyolar heralde yazik.
12 Yorumla- +1 yıl
Yazık kafana cahil kaşar
- +1 yıl
Ağla kudur
Erkeklere trip atmaktan vakit bulamadıkları için kendilerini de geliştiremiyor olabilirler belki
40 Yorumla75 milyonluk ülkede yüz bin satan kitap en çok satanlar listesine giriyor, kadınlı erkekli cahiliz. kimsenin kimseye laf söylemeye hakkı yok maalesef.
00 YorumlaHerkes dengi ile muhatap oluyordur belki?
169 Yorumla- +1 yıl
Günün kapağı bu olsa gerek...
- +1 yıl
Dengi demiyelimde yaptığım araştırmalar bunu gösterdi sırf bu merakımdan her hafta sevgili degiştirdim ve hepsi aynı yanılmadım
- +1 yıl
+1 :Dd
- +1 yıl
Harikasınız..
+1 yılBu kadar çabuk bir yargıya vardıgına göre hepsiyle tanışıp konuştun demek ki?
02 Yorumla- +1 yıl
% 90 ı böyle malesef tanıdıklarımdan ya da eski kız arkadaşlarımdan yola çıkıyorum
- +1 yıl
Çünkü genellikle kızlar arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde siyaset, din, tarih konuşmaz. Zor gelir. Onun yerine eski sevgili, giyim kuşam daha kolay gelir. Pucca vb kitaplar okurlar ama hiçbirinin aklından tarih felsefe kitabı okumak geçmez, haklısın bir bakıma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenin adı dudu babanın adı hacı tipine bakmadan kızları yargılıyosun olmuyor çok yanlış :D
22 Yorumla- +1 yıl
geneli böyle malesef
- +1 yıl
Senin tipinde belli hayat kadını seni or*spy pez*venk
Türk kızları ile ilgili genellemelerden sıkıldık arkadaşlar. Genellemelerden de. Herkes aynı değil
15 Yorumla- +1 yıl
genelleme asla yapmıyorum ama durum çok ciddi üstüne alınanlar alınıyor zaten
- +1 yıl
alakası yok tanıdıgım karşıma çıkan kadınlardan bahsediyorum türk kızlarının hepsi diye hitap etmedim iyi oku :)
- +1 yıl
orası çok doğru belkide
Haklısın , haddinden fazla özentiler. Ama doğrusunu bulamamışındır sen şimdi genelleme doğru olmaz :)
10 Yorumla
+1 yılÇoğu hemcinsimin böyle olması brni de tiksindiriyor. Gel gör ki hiç bi'şeyin faydası yok 😖
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları çok cahil kank.. işleri güçleri kokoşluk başka birşey bilmiyorlar :)
10 Yorumla
+1 yılSevgili bulamıyor diye Türk kızlarına cahil diyo :D çok üzdün kardeşim :(
14 Yorumla- +1 yıl
sen nerenden okuyosun yazdıklarımı biliyorumda harbi güzel örnek oldun :)
- +1 yıl
Neden bu kadar cahil ve özentiler demişsin :Dd cahil oldukları için hep boş şeyler pesindelermiş :D neyini anlayamamısım :Dd
- +1 yıl
tamam sen çok akıllısın iyisin on numarasın oldumu? :)
- +1 yıl
Cahil eşşek seni 😀😀😀😀🤣🤣🤣
bende bilmiyorum cevabını bir de erkekler geç olgunlaşır diyorlar ama kızlar sanki hiç olgunlaşmıyorlar gibi geliyor
00 Yorumlacahil değiller de yüzeyseller :D Şahsen üzerime alınmıyorum hiç :D
10 YorumlaHerhalde nüfus planlaması yaptınki böyle konuşabiliyorsun 3-5 konuştuğun insanla herkesi bir tutma
20 YorumlaDoğru insan gelir bulur zaten. Ararsan gelmez, istediğini ararsan, bulamazsın :)
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir hoca olursan bir cahilden profesör yaratabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapman yanlış, neye göre cahil? kime göre cahil? diye sorarlar insana...
01 Yorumla- +1 yıl
malesef ki durum çok ciddi hep bu özenme meraklarından bu genelleme yapıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki onlar orta seviyededir sen aşırı akıllısındır ondan uyuşmuyor olabilirsin kardeş bide şu konuda hemfikirim çoğu çok özenti
00 Yorumla
+1 yılCahil degil abim. Cahili egitebilirsin Turk kizinin kafasi basmiyor cogu seyi:o
00 Yorumlakatılmıyorum insan kendine bakmalı boş değidin şeyi güzeeştirmek senın einde
01 Yorumla- +1 yıl
bunlar asla düzelmez birader durum sandıgımızdanda ciddi gözünü aç etrafa iyi bak
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kızlarıda sana ölüp bitiyor ya. sen çok mu bilgilisin ya da ben.
01 Yorumla- +1 yıl
🧠🧠🧠🧠
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok büyük oynamışsın, sitedeki kızların hepsi seni engelleyecek :D
01 Yorumla- +1 yıl
Kuduruyorlar işte hav hav diye 😊😊😀
+1 yılDoğru kişiyi yanlış yerde arıyor olabilirsin belkide.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyleleri var Genelleme yapma lütfen sana öyleleri denk gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yıleminim hepsi öyle değildir senin denk geldiklerin öyledir şans
00 Yorumlakendi milletinizi aşagılamaya nekadar meraklı oldunuz yazık
21 Yorumla- +1 yıl
Yazık kafana cahil🧠🧠😏😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellemen çok saçma. Bütün türk kızlarını tanımıyorsun ama ne hikmetse türk kızlarının cahil oldunu söylüyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmıyorum tanıdıgım kızlardan yola çıkıyorum çogunluk böyle
- +1 yıl
🧠🧠🧠🤣
+1 yılbence kızlar diye ayrım yapmaya gerek yok insanlarda cahil çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
puahha :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem güzellik hem bilgelik arıyorsan o biraz zor be canım
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🧠🧠🧠🧠🧠
senın g*tunu kım kaldırdı bu kadar ufaklık?
26 Yorumla- +1 yıl
ufaklık? bak işte bitane mal cahil kız daha hadi buyrun :)
- +1 yıl
sen hiç yarragın tadını almamışsın belli ama fazla kaşınma yaşının olgunlugunu göster ki bende ona göre cevaplar vereyim bu cevap senin seviyene yeter hadi kaybol şimdi
- +1 yıl
Havlama teneke 🍖🍖🍖🍖🐕🐕
- +1 yıl
Kuduz aşısı ol hadi 🍖🍖🐒🐕🐕
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü onlarla evlenecek bir s*lak olduğu için ama sen cahil olsan aç kalırsın.
10 YorumlaSırf Türk kızları değil Türk toplumu cahil
51 Yorumla- +1 yıl
Bu en iyi cevaptır bana göre
Sizin gibi erkeklerin olduğu yerde normaldir.
09 Yorumla- +1 yıl
ne alaka? insanın ruhunda olan bişey bu
- +1 yıl
neden bu kadar zoruna gitti ki hayırdır :)
- +1 yıl
Zamanında sağlam acılar çekmişsin durum bunu gösteriyor akıllı olsanız zaten baş tacı ederiz
- +1 yıl
böyle böyle kullanılıp bir kenera atılarak akıllanırsınız bir gün inş
+1 yılHaklısın çoğu güvenilmez ve çöp içi boş insanlar..
00 YorumlaHepsi oyle degil sen bulamamis olabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
yaptığım araştırmalar bunu gösterdi sırf bu merakımdan bile her hafta sevgili degiştirdim ne sonunda emin oldum böyleler
Kızına göre değişir. Genelleme yapma.
10 Yorumla
+1 yılO Senden kaynaklaniyodur :)
10 YorumlaKimin cahil oldugu belli oluyor şu sorudan
03 Yorumla- +1 yıl
belli yaran var zaten :)
Acaba akıllı olsalar neler olurdu
00 Yorumlaaynı şeyi erkekler için düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin soru sorma şekline sokayım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcahil erkekler tarafından yetiştiliyorlar...
00 Yorumlaher alanda baskı yasak dayatmalar olunca normal.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt