Boşanan kadının nafaka parasını sevgilisiyle beraber harcaması doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılDevleyimiz demiski kadin erkek esit. Ama bosanirsaniz erkek nafaka oder. Odetiyoda odemezse hapis cezasi var. Kadin ne yapiyor sigortasiz calisiyor. Nafakasini aliyor. Kafasina gore istedigiyle yiyisip geziyor. Allah kimseyi kotu insanla karsilastirmasin
41 Yorumla- +1 yıl
Âmin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Kadınla erkeğin eşit olduğunu iddia eden burjuva kesim erkeği modern bir köle gibi kadınıysa bir cinsel obje gibi lanse etti evlenirken kadına verilen mihir olası bir boşanma da onun hayatını idame ettirmesi içindir ama malesef boşanma da kadının hakkı olan mihir verilmiyor ve üstüne kadın nafaka davası açıyor ve erkek süresiz nafaka denen adaletsiz bir kararın mağduru oluyor evlenirken kadın erkekten mihir talep eder ve erkek onu kadına verir ve boşanma da o mihir ile kadın. (kendi) geçimini sağlar çocuk var ise erkek o çocuklara bakmakla yükümlüdür eğer çocuk annedeyse o çocukların giderleri için erkek nafaka ödemeli taki çocukları yetiştirip reşit olana kadar ama malesef İstanbul sözleşmesi ile bu bahse konu olan şahıs gibilerinin eline koz geçmiş ve bunu kendilerine oynaş tutup bu parayı onlarla yiyecek kadar haysiyet kaybı yaşıyorlar ve malesef bazısı da cinayetle sonuçlanabiliyor. Karısının bir beyanı ile evden uzaklaştırılan ve Ankara , nın ayazında aracında ölü bulunan 60 yaşındaki amca TV'lerde pek gündeme gelmedi.
Bu ve benzeri olayın azalması ve haksıza meydan verilmemesi için medeni kanunda aile ile düzenleme yapılmalı ve İstanbul sözleşmesinden vazgeçilmelidir14 Yorumla- +1 yıl
O kadar suçsuz kadın katledildi bu ülkede. Hala nasıl böyle düşünebiliyorsun.
- +1 yıl
@kingkong321 sen yazdıklarımı tam okusaydın ne demek istediğimi anlardın suçsuz yere bir cana kıyanın yaşaması haramdır
- +1 yıl
Ben hepsini okudum. Kadının bir beyanıyla adam uzaklaştirma almiş derken adami masum kadıni suçlamışsın ama sonuçta sen o insanlari tanimiyorsun belki adam sürekli eşine şiddet uyguluyordu. Sadece adamın ölüm durumunu göz önüne alarak İstanbul Sözleşmesi' nin yanlış olduğunu söylemen doğru olmaz.
- +1 yıl
@kingkong321 kardeş bu işler demagoji yapmakla olmuyor kadınlarında erkeklerinde tamamı masum değil iki kız öğrencisinin kendisine yüksek not vermedi diye komplosuyla meslekten atılan ceza alan öğretmenden haberin yok galiba ben adalet taraftarıyım fiyaskodan bir takım kesimi memnun etmek için çıkan sözleşmeden yana değil adalet iki tarafada eşit uygulanmalı biz şeriat gelsin derken bunu kastediyoruz kimsenin yaşam tarzına karışmayı değil
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaki açıdan uygun değil insanın gururuna dokanır. Kadın Erkek eşitliğinden bahseden kadın arkadaşlarımız istediğini yapar demiş. İşinize geldiği gibi davranmaya devam edin sonra kadın erkek eşitliğinden bahsederiz erkeklere kadınlara bakmak zorunda nasıl olsa eşitiz ya :D
20 Yorumla
Bu yasa çok eski bir yasadır ve yasadaki amaç şudur: Her ne kadar şeriat olmasa da bir İslam ülkesi olduğumuz için yasalar İslam'a göre ayarlanmıştır kadınlar erkeklerin arasında çoğunlukla çalışamadığı için kadın namusuyla şerefiyle evinde otursun çocuğuna baksın o parayla diye. O kadınlar ya evlenir ya da ölene kadar bekar kalır zina yapmazlardı. Ama şu anda bir çok çalışıyor zaten kadınlar değişti boşandıktan sonra veya eşi öldükten sonra dost hayatı tutanlar var o yüzden bu yasa bu döneme göre değil maalesef.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
37Cevap
Doğeu bulmuyorum ki zaten nafaka almak başlı başına onur kırıcı. Çocuk vardır onun geleceği için alıyorsundur amenna ama sağda solda sevgiliyle meze etmek karaktersizlik.
22 Yorumla- +1 yıl
"Amenna= İnandık , iman ettik".
Demektir.
+1 yılnafakayı kimle isterse onunla harcar
mahkeme ona hüküm vermiş ise nasıl harcadığının ne önemi var10 Yorumla
+1 yıletik olarak yanlış ama nafaka kadının hayatını devam ettirmesi için eski eşinin verdiği bir para ve nereye harcanacağı konusunda bir hüküm yok bildiğim kadarıyla. bu yüzden etik olarak doğru olmasada istediği yere harcamakta özgür tabiki.
14 Yorumla- +1 yıl
niye işine gelince kadın kendi ayakları üstünde durmalı diye mahal okuyorsunuz
- +1 yıl
@basitamatepkili birincisi mahal değil maval. ikincisi ben nafaka alınkası gerekli demedim sadece ortada olan duruma yorum yaptım. okuduğunu anlayamıyorsan hiç yorum yazma zahmetine girme çünkü komik oluyorsun!!!
- +1 yıl
Vay bir yanlış düzeltince kendini tdk sorumlusu sanmış haspam. Komiksin
- +1 yıl
@basitamatepkili sen oralara takılmaya devam et kimin komik olduğu yaptığı yorumlardan belli oluyor.
+1 yılDoğru değil insanın zoruna bile gider ama malesef önüne de geçilemiyor. Bence nafaka çocuk yoksa, karşı tarafa kendini toparlayabileceği süre kadar verilmeli ömürlük ya da evleninceye kadar olmamalı...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil tabiki harcamamalı.. şu an bende boşanma aşamasındaym çevremde kiler tazminatı takıları falan duyunca aa bizi de gör şunu yapalım bunu yapalım derdine düşmüş..🙄
15 Yorumla- +1 yıl
Nafaka alacak mısın
Cevap sahibi+1 yılÇocuğum yok nafaka verirler mi bilmiyorum
- +1 yıl
Vermezler
Cevap sahibi+1 yılAvukat aylık ihtiyaç ve giderlerinin karşlanması için nafaka isteyeceğiz dedi ha bi de benden saklanılmış gayrimeşru bir çocukta var
- +1 yıl
Senin çocuğun değil sonuçta o seni bağlamaz
Hukuken bir engel olmamasina ragmen. Ahlaken dogru oldugunu dusunmuyorum. Sonucta madem o parayi baska erkek ile carcur edeceksin. Senin nafakaya ihtiyacin yok firsatcilik yapiyorsun anlami cikar ortaya.
11 YorumlaYa bu nasıl kışkırtıcı saçma sapan bir soru? Nafaka alan kimse parayı sevgilisiyle yemiyor nafaka dediğin anne ve çocuğun ihtiyaçlarına harcanır. Saçma sapan milleti dolduruşa getiriyorsun
222 Yorumla- +1 yıl
Yok doğru diyor nafaka kesilmesin diye resmi nikah kiymayan var
- +1 yıl
Mal diyene bak beyni yok 😂 Neyse tartışmayacağım ben gerçekleri söyledim bazı kadınlar nafaka kesilmedin diye resmi evlilik yapmıyor. Gerçek bu hepsini katmadım zaten..
- +1 yıl
Sen nasıl bir parazitsin? Kadınlar da nafaka ödüyor cahil. Ayrıca ne demek dünyanın hakimi zannediyoruz kendimizi? Ulan biz sizin ayak altı paspasınız gibiyiz şu dünyada. Bu daha neyin kini, neyin öfkesi, neyin nefreti? Üstünsünüz işte, nafakaya boyun eğeceksiniz. Bari buna dil uzatmayın terbiyesizler arsızlar
- +1 yıl
Mağdur derken? Zaten hiçbir mahkeme kimseyi ödeyemeyeceği kadar fazla nafakaya tâbi tutmuyor. Senin gelirine göre belirleniyor o nafaka, çocuğun yaşı büyüdükçe de azalıyor. Madem çocuk yaptın, bakmıyorsun etmiyorsun, parasını da ödeyeceksin paşa paşa. Yok öyle mağduriyet falan. Ödeyeceksin. Ha, senin lüks zevklerin vardır nafakayı s*klemiyorsundur, girersin hapse o zaman.
- +1 yıl
Erkeğin durumu yoksa eğer kadının durumu iyiyse erkeğe nafaka öder. Yeni sayılır bu kanun ve genelde erkekler çalıştığı için nafaka almaz o yüzden bilmemen normal
Doğrudur. Kadın o parayı Çöpede atabilir başkasıyla yiyede bilir o para artık kadındır ve istediğini yapabilir. Ama tabi saygısı varsa parayida saygı çerçevesinde harcaması en doğrusudur.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence nafaka kadar saçma birşey yok boşanmissın herşey bitmiş. Bir baba çocuğu varsa ona bakmak zorunda maddi manevi ama kadın kendi başınin çaresine bakmalı boşanmissin herşey bitmiş yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Yanlış ve gurursuzca bi hareket. Bence zaten kadının boşandığı adamdan nafaka alması bile gurursuzluk. O adam artık sana yabancı ve yabancı bir adamın cebindeki paraya göz dikmek yasal hırsızlıktır.!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılduruma bağlı kadını kocası aldattıysa nafaka alması hakkıdır ve kadın istemeyerek boşandıysa eşinin ısrarı üzeine nafaka gene hakkı vede çocuğu varsa nafaka gene hakkı ama diğer türlü karşıyım
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın muhtaç durumda değilse ve cocuk yoksa zaten nafaka verilmez. Hatta erkek bile alabilir ama bizim toplumumuzda genellikle erkek gurutuna yedirip talep etmez:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eğer kadın muhtaç değilse nafaka çocuk için verilir. Çocuğunun rızkını elin adamına yediren kadına da anne denilmez. Bu durumun ispatlanması ve mahkemede sunulması doğru olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nafakayı kiminle harcayacağına çocuğu yoksa eğer kimse karışamaz. Ama olayda yanlış olan bir şey varsa o da kadının boşandığı eşine muhtaç olup ondan nafaka alması.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNafaka olayı cok sacma nereye kadar
Neden süresi yok
10 gün evlen bosan nafaka al
Gotur parayı evde ye bunun kıstası derın olmalı20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yıldogru sonucta mahkeme bi karar veriyor sıkıntı nafakanın baglanması doğrumu onu tartışmak lazım kime baglanmalı nasıl baglanmalı süresi ne olmalı
10 Yorumla
+1 yılİstediği gibi harcar ama bir kadının sevgilisine para yedirmesi normal gelmiyor
O erkekten hayır gelmez çünkü11 YorumlaO para onun hakkı sonuçta istediğini yapabilir napsın dışarda cafede bir şey içerken o parayla ödemesin başka parayla mı ödesin
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış ama yapanlar yokmudur vardır tabiki ama adam olan da sevgilisinin nafaka parasını yemez ya
10 Yorumla
+1 yılmaddi durumu iyi oldugu halde nafaka almasi dogru degil ama kotuyse o yuzden nafaka aliyorsa istedigi gibi harcar
10 YorumlaDogru değil ama istediği yere harcama hakkı da var tabi.
10 YorumlaElbette değil ama kanunlar böyle emrediyor yapacak bir şey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Nafakadan nefret ediyorum ya insan boşanmaya korkuyor
10 YorumlaSevgilisi adına pembe kimlik çıkarabiliriz. Bu sekilde doğru olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılnafaka, alıcısının hakkı. kime, neye, neden harcadığı kimseyi ilgilendirmez.
115 Yorumla- +1 yıl
sadece erkek değil, kadın da erkeğe nafaka ödeyebiliyor.
ve evet erkek nafaka hakkını elde etmişse parayı istediği gibi yiyebilir. duygusal düşünmekten vazgeçin artık 😂 - +1 yıl
bu konuda tam anlamıyla yorum yapabilmek için somut olayı detaylıca incelemek gerekir. somut olay detaylıca anlatılmamış. genel hatlarıyla yorum yaptım ve evet nafakayı alan bunu istediği gibi harcayabilir.
- +1 yıl
Yargitayi ilgilendirmis galiba. www.hurriyet.com.tr/.../sevgili-varsa-nafaka-yok-26477059
- +1 yıl
attığın haberle konunun tam bir bağlantısı yok. kadın, adamdan boşanmadan, temyizdeyken başka bir adamla sevgili olmuş. dolayısıyla evlilik birliği içinde sayılıyorlar hala ve sadakat evlilik içinde yer alan bir yükümlülük. e doğal olarak kadın “kusurlu” kabul edildiği için elbette nafaka hakkı elinden alınacaktır
- +1 yıl
sen tamamen boşanmış bir insanın sevgilisiyle bu parayı harcamayacağını söylüyorsun. ikisi farklı. şimdi diğer haberi okuyorum
- +1 yıl
Aa o haber de aynıymış. önce iki somut olayın birbirinden farklı olduğunun farkına var. medeni hukuk derslerimi iyi dinledim ben merak etme, iyi hocalardan ders aldım 👍🏼
- +1 yıl
Bosanma gerceklesmis yerel mahkemede ve tazminat ve nafaka hukmu saglanmis. Muhtemelen davali taraf yargitay asamasinda iken davacinin durumunu beyan etmis. Soyle dusunun neden evlenince nafaka kesilir?
Sevgililigin resmi kaydi olmadigi icin mi nafaka devam etmelidir? Beraber yasamak ile evlenip yasamak arasinda bir imza farki mi var. Mk 2. Maddesi iyi niyet hususundan bahseder. Ispati halinde art niyetlinin imkanlari yine mahkemece sinirlandirilabilir. - +1 yıl
öncelikle yerel mahkeme boşanmaya karar vermiş olsa da koca temyize başvurmuş. koca temyize başvurmasaydı kadın kusurlu sayılır mıydı orası meçhul. bu haberde kadının nafaka alamama sebebi iyiniyetle aykırı olduğu için değil, kadının sadakatsizlik yaptığı gün yüzüne çıktığı için meydana gelmiş. benim savunduğum düşünce şu: bir kadın/erkek aldığı nafakayı sevgilisiyle paylaşabilir, neticede ona ait. söylediğin gibi bazı insanlar nafaka kesilmesin diye evlenmiyorlar, bu iyiniyete aykırı tamamen. bu durum bambaşka. somut anlamda da şöyle açıklayayım: A kişisi ve B kişisi boşanmışlar ve A, B ye nafaka veriyor. B’nin bir gün hayatına C giriyor. B, içinde nafaka parası da bulunan kendine ait parayla C’ye hediye alıyor, yemeğe çıkıyor. bu durum olabilir, çok da normaldir. ancak B, C ile kasten nafaka kesilmesin diye evlenmiyorsa ve mahkemede bu kanıtlanırsa elbette madde iki temel alınarak nafaka kesilebilir. çünkü hukukun temel prensiplerinden biri olan iyi niyete aykırı bir davranış meydana gelmiştir.
- +1 yıl
kim bilir belki de değildim 😏 baktığın davalar kadar içinde bulunduğum davalar oldu. esneyebilen bir konu bu. somut olayın detaylarını öğrenmeden kıytırık bir açıklamayla üstüne tartışmaya değmez
- +1 yıl
ve sözüm meclisten dışarı bir b*k bilmeyen bit sürüüü mezun hukukçu var. o yüzden mezun olman, olmaman bunların bir anlamı yok üstad. ben sana sadece haber ile savunduğun durumun farklı olduğunu anlatmaya çalıştım. yoksa ikimiz de aynı şeyi savunuyoruz
- +1 yıl
Sevindim dediklerimi anlamana ilk ve ikinci yorum ile son yorum arasindaki degisiklige sevindim. Dedigin gibi bir b. k bilmeyen mezunlar gibi, soz meclisten disari 3-5 b. k bilmeyen ongenci ve yeni mezun ve stajerler de var malesef. Onemli olan medeni hukukun yazili olan kismi kadar ( teori ) yazili olmayan ( pratik ) ini de bilmek lazim. Bu konuya iluskin ornekler verilecek olsa gunler yetmez. Ayrica soruda bir olay yok sadece soru. Bir dava degil sonucta yargilama safhasi degil sorulan. Yargilama sonrasini ilgilendiren bir olay. Bu arada meslekteki heyecaniniz guzel insallah iyi bir yerlere gelirsiniz. Saygilarim ile ustad.
+1 yılBu nafaka olayından yırtmanın yolu denk biriyle olmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldığı nafakayı beğenmeyip, nafaka artırma talebinde bulunup davaya sevgilisiyle gelen bile var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz akli ve vicdani varsa cocuguna harcar ve biriktirir kesinlikle etik degil , nfaka basli basina karmasik bi olusum zaten
20 Yorumla
+1 yılTabi kardess yaa. Herkes istedigini yapar. Hesabida ödeyelim arabasina benzinde koyalım. Sevgilisinin yaninada bırakalımm.
10 Yorumlao cocugun icin olan para neden sevgilinle haracayasinki? geciminde sikinti var harcarsin ama sevgiliyle ne ya. onun parasi senin icin diyelimki cok onemsiz ozaman bos biseycin cocugun kendin icin harca sevgilide nedr
10 Yorumla
+1 yılSerefsizlikten başka birşey değil kusura bakmayın. Nafaka alıyorsan bari çocuğuna harca elin herifine ne yediriyorsun?
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlii olsam kocamdan para isteyememm bunlar onu gectiiimmm boşanıncaa bile para bekliyorla he canım heee... Doğru bulmuyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşlerim ömür boyu nafaka ödememek için dini nikahla evlenin.
11 Yorumla- +1 yıl
Dini nikahla birşey çözemezsin. Bir defa resmi nikah olmadigi icin kadın senin soyadını almaz bunu kabul ediyor musun? Ikincisi nafaka isteyecek kadar yüzsüz olan kadın dini nikah olunca da istediği zaman kaçıp gidebilir. Karin olduğunu gösteren bir belge yok.
Ahjaisishwhjsjsjs ciddimisn sennnnn
25 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sorunun benle alakası yok ben bekarim 😂
+1 yılbaksın kadin kenara mi atsın bu nafaka parası diyee sacma ama çocuklarından eşitliyorsa kaşarlık yapıyordur
10 Yorumla
+1 yılKanka erken evlenmeyin sonra nafaka ödemek zorunda kalıyorsunuz sen nafaka öde oda gitsin yesin adelet mi len bu geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılNafaka saçma bir olay, gurursuz muyum eski kocamdan para dilenicem
10 Yorumla
+1 yılTürkiyedeki nafaka sistemi tamamen saçmalık.
10 Yorumla
+1 yılsqerler öyle adaleti şuna bak hem boynuzlan hemde senin paranı yesinler :D
10 Yorumla
+1 yılNafakayi kendisi icin varsa da cocugu icin harcamali. Sevgilisiyle gezip tozmasi icin degil.
10 Yorumla
+1 yılİstediğiyle harcar kısıtlayamazsın. Doğru ya da yanlış kişiden kişiye değişebilir bu düşünce.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNafaka kaldırılır ben olsam ispat edip hakimden kaldırılmasını talep ederdim
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cramella avukatım hakim kaldırabilir
Cevap sahibi+1 yıl@suat___ aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaksızlıktan başka bir şey değil bence bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani
+1 yılSevgilisi niye kadinin parasini yiyo. Yanlis.
20 Yorumla
+1 yıldeğil tabii ki ne saçma soru 🤧
20 YorumlaKanunen evet vicdanen hayır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinayet sebebidir düpedüz 😡😡😡
10 Yorumla
+1 yılharcasin sefası olsun ohhh kime ne
10 Yorumla
+1 yılÇocukları var ise yanlış
10 Yorumla
+1 yılKiminle harcarsa harcar kime ne ki
10 Yorumla
+1 yıldoğru değil ama elden ne gelir
10 YorumlaPara onun istediğine yedirir
10 Yorumla
+1 yılBu yüzden nafaka vermem tek akıllı o değil
10 Yorumla
+1 yılİstediği gibi yer parayı
10 Yorumla
+1 yılDoğru deyil ama yerler yani afiyet olsun o yüzden evlenirken iyi düşünmek lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeyfine göre harcar, eski eşi buna karışamaz.
10 YorumlaTabiki canım çok doğru
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın para mı harcar kadının parası mi harcanır
10 Yorumla Allah evlerıne ateşler salsın kanks
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru değil
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanan kadının nafaka parasını sevgilisiyle beraber harcaması doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler