Travestiye deli gibi aşığım ne yapmalıyım?

Selamlar çok güzel bir travestiye kör kütük deli divane aşığım.. Gönlüme söz geçiremiyorum illede o diyor.. O yanımdayken akan sular duruyor hayatımda olmadığım kadar mutlu oluyorum... Hiçbi kızın göstermediği sevgiyi ve ilgiyi gösteriyor kendimi prens gibi hissediyorum onun yanında... Sokakta görseniz travesti olduğunu anlamanız imkansız ilişkimiz var diye demiyorum gerçekten çok güzel.. Ama toplum bilinci ile hareket edince çok kötü gözle baksamda iş kalbimi dinleyince değişiyor ne yapmalıyım
Aşkının peşinden git ve Bırakma <3 :)
Akıllı ol uzak dur :(
Aşağıki dünyada ağırlaştırılmış mühebbet :(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Selamlar çok güzel bir travestiye kör kütük deli divane aşığım.. Gönlüme söz geçiremiyorum illede o diyor.. O yanımdayken akan sular duruyor hayatımda olmadığım kadar mutlu oluyorum... Hiçbi kızın göstermediği sevgiyi ve ilgiyi gösteriyor kendimi prens gibi hissediyorum onun yanında... Sokakta görseniz travesti olduğunu anlamanız imkansız ilişkimiz var diye demiyorum gerçekten çok güzel.. Ama toplum bilinci ile hareket edince çok kötü gözle baksamda iş kalbimi dinleyince değişiyor ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Açtım müziğimizi bir bardak rakı koydum bir sigara yaktım ve onun resmini açtım gözleri kokusu teni sevgisi gözümde canlandıkça onu bırakamayacağımı anladım nereye kadar giderse gitsin ben aşkımın arkasında olacağım gidebildiği son noktaya kadar... herkeze değerli cevapları için teşekkür ederim iyi geceler
Travestiye deli gibi aşığım ne yapmalıyım?