Aşk İlişkileri Sabahın geç saatine kadar kollarında uyumak istediğiniz kim olurdu? BEYKOZ_LU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sabahın geç saatine kadar kollarında uyumak istediğiniz kim olurdu? Sabahın geç saatine kadar kollarında uyumak istediğiniz kim olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Bugüne kadar hiçbir şekilde öyle bir sevdiğim olmadı bundan sonra olmayacak anlamına gelmez ama işte günümüzün değişen insanlığına Baktığı zaman sanki öyle birini bulmak gerçekten çok zor gibi 1 0 Yorumla
Napcambenşimdi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 72 , eic 100% +1 yıl Yeni aşkım la uyuruz belki 💜💜💜 ama ismi saklı kalsın. Nazar değmesin 1 1 Yorumla BEYKOZ_LU +1 yıl oooo :) Yorumla
Mavinin_tanrıçası Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Bilmiyorum ben sanırım artık... 1 1 Yorumla BEYKOZ_LU +1 yıl üzücü... sana kadın olduğunu hatırlatmalı birisi :) Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Henüz bulamadum oni. 1 4 Yorumla BEYKOZ_LU +1 yıl belki de yeterince aramamışsındır veya bulmaya az kalınca vazgeçmişsindir. Yorumla K__Li1983 +1 yıl Önemli olan birini bulmak değil, birbirini bulmak. O da arasın da )))) Yorumla BEYKOZ_LU +1 yıl bence çok özel bi cümle kurdun :) belki de bakış açını değiştirmelisin. Yorumla BEYKOZ_LU +1 yıl mesela yakışıklı olmasa da olur :) mesela çok uzun boylu olmasa da olur mesela kaslı olmasa da olur mesela zengin olmasa da olur :) yani ben :D Yorumla