çarpık ilişki yaşadınız mı? kanka-sevgili vs. bu şekilde aldattınız mı, aldatıldınız mı? buyrun anlatın
Cevabın nedir?
+1 yılçarpık mı bilmem ama bir seferinde nişanlı birisiyle olmustu. bir tane de sevgilisi ile birlikte yaşayan bir kadın oldu. sevgillisi iş dolayısı ile yurt dışındaymış. bana öyle öyle söylemişti. hepsiyle de tek seferlik oldu. başka da çarpık olarak düşünebileceğim bir ilişkim olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılçarpık sayılmaz ama bunlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız arkadaşım aldatılmak istiyordu. kendisi biseksüeldi. başka kızlarla yatmamı hayal ediyordu sevişirken.
köle ruhlu birşeydi. arkadaşlarıyla seviştirip izlerdi.
sonraları içimi hüzün kaplıyordu. köle ruhlu olduğu için hafif şevkat gösterdiğimde gözleri bile doluyordu :)07 Yorumla
Soran+1 yılkız sorunluymuş
Cevap sahibi+1 yılevet.
- +1 yıl
İşte hayalimdeki kız.
Arkadaşlarıyla seviştirmek. Duygulandım. :')
Cevap sahibi+1 yılbendimde öyledi de olm boşaldıktan sonra çok kötü oluyor. herkezi evden kovasım falan geliyor. geceleri ağlatıyor falan.
o yüzden çok çok çok nadir yapılmalı..
Soran+1 yılben sorunluyumda siz manyaksınız arkadaşlar
Cevap sahibi+1 yılsenin sorunun ne ki? merak ettim
Soran+1 yılya bu soruyu sordum diye kız sorunlu dediler onunla dalga geçiyorum aslında :D
Olmadı, olmasını da istemem karmaşık olaylara pek kafam çalışmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılolmasın olmasın
+1 yılYok ama sevgilim kardeşim kankam dediği kızla aldattı beni.
06 Yorumla
Soran+1 yılgenel bir olay işte. şu an onlar?
- +1 yıl
Görüşmüyolar-mış. Ne kadar doğru bilemiycem
Soran+1 yılkimsyee güvenmiceksin olayı burdan çıkıyo işte
- +1 yıl
Evet bana bunu öğretti
- +1 yıl
Nasil yani
Soran+1 yılaldatma olayı sevgilisi ve sevgilisinin kankası arasında geçmiş işte, nasıl yani bunun için miydi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
Olmadi ben kizla kanka olmadim. Bana hep sacma gelmistir direk yaildim sevgili oldum. Ama kanka olmadim
05 Yorumla
Soran+1 yılartık kankalığada gerek kalmamış baksana zaten
Soran+1 yılkızlı erkekli? saçmalık?
Soran+1 yıldoğrudru ya haklısın sende
+1 yılÇok oldu. Aldatılmadım ama aldattım galiba üzgünümde diyemeyeceğm aldatılmayıda hak ediyorlarmış diyorum şmdi düşünnce.. daha farklı ilişkilerm de oldu dinen günah ama Allah afftsn..
06 Yorumla
Soran+1 yılhak ettiklerini sen düşünüyosundur belki? en azından ayrılıp yapsaydın. aldatılmak kötü ya bir gün başına gelicek bence
- +1 yıl
Kimseye o fırsatı da o değeride vermem yine kendisini aldatır. Hsk ettklerine eminim mesela örnek bir ilişkmde aldatldm daha dğrusu uzaktk onunla o bir gün eski erkek arkadaşıyla karşılaşp konşmş ve bunu bana söyledi ona döndü onu sevmesemde zoruma gtti ve bir zaman sonra bu bana geri dönmek istedi o sırada da hayatmda bşka brsi vardı bnde benzer brşy yaşsttım ona ve söylemedim haystmda brsinn olduğunu br süre tekrar çkmaya bşladk vr kısa süre snra ona hayatmda bşka brsi olduğunu ve onu sevdiğimi kndisini istemediğimi söyledm.. Sonuç olarak yspmış olduğu hatayı fzlasyla ödedi pişman oldu ağladı saatlrce ama iş işten gçti yani haketti bnce fzlasyla.. bu örnekti yani dğerlerini sebepsz aldattm hakedende vrdı hak etmeynde ama ben 1 kişiye bağlı kalamıyorum üzgünüm..
Soran+1 yılpsikolojik bir durum bu da işte
- +1 yıl
Blkide.. sıkılıyorum bir süre sonra. Bnce bir erkk aldatıyorsa bu erkekten çok bayanın düşünmesi gereken bir durum keyfi aldatmalar dahil değil tabi ince detayları var bunun.
Soran+1 yıldoğrudur ama işini açıklayıp terk etsin ve öyle yapsın bir erkekte. bir bayan suçlu olduğu için başka bayanlara atmasın kendini. çarparım
- +1 yıl
Yani sonuç olarak aldatmak hoş bir şey değil bunu ben savunmuyorum zaten ama hayatımdaki insanada bağlı mutlu etmesini bilmeli beni kızlar genelde boğuyor erkkleri sıkılmamak elde değil bxim suçumuzmu :-)
Yasak aşk yaşadım da çarpık çapraz değildi, kocasını tanımıyordum..
015 Yorumla
Soran+1 yılkadın kocasını seninle aldattı yani. kullanılmış gibi hissetmedin mi?
- +1 yıl
Hayır hissetmedim.. kadının iç dünyasını zaten biliyordum duygularını düşüncelerini.. Aldatma düşüncesinin her adımında ben de vardım, ki aldatma düşüncesi diye birşey yoktu, duygusu vardı.. İlgisiz ve işkolik bir kocası vardı ve kendisinin tutunacak bir dalı yoktu şiiri seven şiir gibi bakan iç dünyası bu kadarr zengin olan bir kadın beni aldatmış değil şereflendirmiş sayılır... Ben ona sadece zor günlerinde destek çıkmış olarak sayıyorum kendimi. Anlattıklarımdan da anlaşılması gerekir ama ben bir kez daha ifade edeyim, aramızdaki ilişki sexbuddy tarzında değildi, evet cinsel bişeyler olmuş olabilir ama bundan çok daha fazlasıydı aramızdaki bağ.
Soran+1 yılee devamı geldi mi?
- +1 yıl
Babasından bahsederdi en çok, bazen en sevdiği bazen en nefret ettiği adam olarak. Kaybolup gitmiş annesiyle bir kavga sonucunda, haber yok adamdan. Ben de ona tüm yaralarımı açtım tabii, saçma sapan terk edilişimden hayatımın tüm yara izlerine dek.. Sonra her güzel şey gibi bu da bitti işte. Zaten bir yerde bitirmemiz gerektiğinin farkındaydık, ben aylağın teki, o kocasından başka güvencesi olmayan bir kadın.. Umut vermedim hiç, zaten bu halimle istesem de veremezdim ki.. hayatımın en garip zamanlarımı yaşadım, böyle, hayal meyal bir şeymiş gibi geldi geçti işte. Sanki sarhoşken yaşamışım gibi bütün onunla ilgili anılarımı.
Soran+1 yılyazar olmayı düşündün mü hiç?
Soran+1 yılyaşarken yaz, ben okurum söz
Soran+1 yılhahah teşekkür ettim :D
Soran+1 yıl35 en iyisi, yolun yarısı
Soran+1 yıl'şimdilik'
+1 yılNormal iliskim olmadi ki keske bu olsa belimdeki suyu atsam en onemlisi kizin temninden opsem sevsem ylokkkkkkkkkkkkkk
04 Yorumla- +1 yıl
Gözlerim doldu lan :D dostum üstüne toprak atalımmı?:))
Soran+1 yılen manyağından bir çarpık ilişki çak şurayada öğrenelim bizde
- +1 yıl
İnsan yok olunca ister istemez artik bikiyor olsun da nasil olursa diyor ne diyim baska ki arkadas... İstemem ama yok anlar misin beni,,,,, ama bir arkadas var tnscak yasasin benimde sevgilim olacak
Soran+1 yılİnşallah inşallah
+1 yılbir tane kankam vardı çok iyiydik birgün evlerine ders çalışmaya gitti bu hadi odama gidelim dedi orda dudaklarıma yapıştı...
çarpık ilişki pişmanlıktır07 Yorumla
Soran+1 yılkanka u ama direkt olarak çarpık bir ilişki değil bence. klasiklerden iki kanka kendini öpüşürken bulur ve son.
- +1 yıl
dahası da oldu malesef :/
Soran+1 yılçocuğunuz mu oldu :D
- +1 yıl
evliyz
Soran+1 yılinanalım mı? :D
- +1 yıl
tabiki inanma sadece seviştik analdan girdim biraz sancılı oldu ama benim için değil :P
Soran+1 yılağaağğa şaka gibi be
erkeklere baktımda ne yavşakmışız anasını satayım :D
14 Yorumla
Soran+1 yılaslında erkek diyip kısıtlamamak lazım, çoğu bayanda öyle. yavşaklık bizde ata sporu. net yani.
Soran+1 yılbasitiz
+1 yılBirçok kez arkadaslarimin sevgilileri. patronumaun krizi komsu kizi ve bunlar inin hepsi de benim sevgilim kiz arkadasim varken
09 Yorumla
Soran+1 yılen çarpığını anlatsana
- +1 yıl
Ben unide iken aski memnu rovansdaydi Bizim uniw. de ki sinif çok etkisinde kalmisti. Artik. Ben sununla sevgiliyim demeye çekinenler vardi çünkü baakasi ile yatmamasi imkansiz gibiydi. benim arkadasimin 3 yillik sevgilisi liseden beraber gelmişler. Gelmişken de bana verdi bol bol:)
- +1 yıl
Bide hi unutmadgm bir kiz var. bir ara ewcek kizsiz kalmistik. İkinci yilimizdi bizim evden bir arkin kuzenide ggelmiş hazirlik okuyordu. Ona salça olduk okuldan almaya gittik tabi arakadlarini da aldik. içlerinde esra diye biri bir ay içinde hepimiz ile birlikte oldu. İsin en garibi hepimiz bir evdeyiz her seferinde o da değişiyor su :)) en sonunda yöneticinin oğluna pas attik ;)
Soran+1 yılallahım neler var ya
Soran+1 yıltövbe :D
- +1 yıl
Valla boyle birlikte olmadan bir kiz vardi önce bir ark ayarladi WWE getirdi siz sirilsiklam oldu. Onunda düzenli manitasi var başka unide iki haftada bir. Gelir o gelmeden ayrildi sonra ben yapistim. İki gün sonra işindeki ew ark geldi ona yapisti :)) wallaha doğru simdi duyduk okul bitince söz dakacaklarmis ;)
- +1 yıl
Ozelden yaz bakalim senin kilerne :) iki muhabbet edelim
Soran+1 yılhayır :D
- +1 yıl
Merak etme ewliyim artik :)
+1 yılTabi rutin olarak sevgililerimin kankasıyla aldatırım ve aldatılırım artık adet oldu
09 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu ciddi bir cevap mıydı yoksa anlamada ben mi problem yaşadım?
- +1 yıl
sen problem yaşadın makara o :)
Soran+1 yılüzdün :(
- +1 yıl
Senin oldumu sen onu anlat bakalım
Soran+1 yılyok olmadı ama nasıl bir olaydır merak etmişimdir :D
- +1 yıl
Bu merak seni yoldan çıkartır kankaya dikkat:))
Soran+1 yılen yakın erkek arkadaşlarımla aram kötü kasmaya gerek yok :D
- +1 yıl
Sevgilinin kankasını napacaz üzerine toprakmı atalım?
Soran+1 yılsevgilim yok ki atalım
15 sene bisürü anı paylaştığım saygıdeğer dostum vardı. gitti 3 senelik sevdiceimle meşkeyledi...
08 Yorumla
Soran+1 yıluhuuv yazık olmus. ee bu durumda sen ne yaptın?
Soran+1 yılşimdi onlar?
Soran+1 yıldoğrudur
Soran+1 yılöyle işte, hayat zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu an 6-7 kişiyle aldatıyorum ama yine de seviyorum. Diğerleriyle görüşmedim sanaldalar, biriyle görüşüyorum
022 Yorumla
Soran+1 yılaldattığın halde seviyorum demek sence çok inandırıcı mı? sanal olmasının ne farkı var? aldatma aldatma değil midir?
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum arkadas benden iyi bilemezsiniz ki ne hissettiğimi. Yine sadece onu düşünüyorum ama aldatıyorum
Soran+1 yılo zaman neden aldatıyosuun?
Cevap sahibi+1 yılCinsellik. Ihtiyaclarım var ve karşılamayı geçtim saygı duymuyor. Her seyi bırakda elimle yapsam, ona bile saygısı yok. Bu da onun görüşü ama karşılamam gerek sonuçta
Soran+1 yılduygusal açıdan bir olay yoksa sadece fuckbody tarzıysa sıkıntı yapmasın bence.
Soran+1 yılduygusal bir birliktelikse bence kasma, kızı sak yani başkalarına
Soran+1 yılsal*
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey olsa öldürür heralde. p*rno izliyorum diye demediği kalmadı. Zaten fuckbuddy Türkiye'de nerede bulunur ki
Soran+1 yılnerede bulunur mu? çoğu kız artık beyin yoksunu olduüğu için bu şekilde yaşıyo. sendeki de soru. aldatmayı biliyosun bu gibi insanları bulmayı mı bilmiyosun arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılEvet bilmiyorum?
Soran+1 yılsen masaj salonlarına devam et
Cevap sahibi+1 yılParayla ilişkiye girmedim. Ayrıca güvenmiyorum oralara kamera filan vardır kasetimiz çıkmasın :)
Soran+1 yılünlü olurdun erkek arkadaş camianda :D
Cevap sahibi+1 yıl:D saygı duyarsız pezevenkler
Soran+1 yılgüldürme konu ciddi :D aldatma kızı hemcinsimi korurum ona göre
Cevap sahibi+1 yılSaygı duysun ne yapayım? Gönlümle beraber pipime iyi gelen birini bulamadım ki. Hakkım değil mi
Soran+1 yılevlenirsen belki bulursun :D
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeme gerek yok da kişiliğini de seceyim istiyorum sadece götünü değil :D
Soran+1 yılistediğin özellikleri yaz çip takalım kıza tamamdır :D
Cevap sahibi+1 yılVersin ve sevsin iki özellik :D yani vermeyi değil beni sevsin asdghjjs
Soran+1 yılanladım ben tamam :D
Cevap sahibi+1 yılBul bana haber ver :D
Hayır olmadı https://ush.re/ged8
01 Yorumla- +1 yıl
Reklam?
+1 yılçarpık degil bölük, çıkık, toplanmıs ilişkilerimde oldu benim ))
03 Yorumla
Soran+1 yılbuyur, anlat sende
- +1 yıl
x / -- +
Soran+1 yılkomik değil inan bana espri seviyen benimkine yetersiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet, iki tane kankamla seviştim biriyle hala devam ve üstelik ikimizin de sevgilisi varken
15 Yorumla
Soran+1 yılkanka ayağı g*t ayağı olayını artık aşmışsınız
Soran+1 yılyavşamaktada çağ atlamışız hayırlı olsun :)
Cevap sahibi+1 yılsen de mallıkta çağ atlıyorsun şu an :)
Soran+1 yılsenin zeka seviyene bağlı :)
Cevap sahibi+1 yılemin ol seninkinden kat be kattır :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır umarım yapmam da
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşına gelmedi mi?
Anal seks falan sandım çarpık ilişki diyince.
05 Yorumla
Soran+1 yılşaka mısın ya
Soran+1 yılaklın fesatsa ben ne yapabilirim?
Soran+1 yılpusajughjdd ruhum sarışın :)
+1 yılÇarpık felan anlamam var işte bir kızla ilişkim
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı
kompleks olaylara gelemiyorum :P
03 Yorumla
Soran+1 yılyani?
Soran+1 yılen iyisi :D
Paralel oldu. Bu da makbul mü
01 Yorumla
Soran+1 yılanlatta anlayalım öyle mi değil mi
Carpik bacagi. Olduuu
04 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe dersinde de parantezle sorunun oldu sanırım?
Soran+1 yılçarpık bacak out ince ayak bileği in
+1 yılyok henüz olmadı ama olabilir neden olmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılyolundasın yani
- +1 yıl
yolumuzdayız.
Soran+1 yıliyi yolculuklar sana
- +1 yıl
sağol su dök arkamdan.
Soran+1 yılhazırdır.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. çarpık kentleşmem oldu bayrampaşada
03 Yorumla
Soran+1 yılmühendis olucak adammışsında yanlışlıkla baba olmuşsun galiba dgfshjklksl
Soran+1 yılsana göre belki :D
+1 yılbu kız sorunlu arkdaşlar acılın
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyleyim!
- +1 yıl
senle ılıskıım olsa carpık olur zaten baska seye grek yok d
Soran+1 yıleyvole koçum
- +1 yıl
lan bı git erkek kılıklklı d
+1 yılYok, çarpığın hertürlüsüne karşıyım.
01 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi :D
bir ilişkim olmadı ki çarpıklık olsun :(
09 Yorumla
Soran+1 yılhiç mi?
Soran+1 yılüzüldüm :(
Soran+1 yılözgüven eksikliğinden mi?
Soran+1 yılpsikoloğa git, kişisel gelişim kitapları oku bence
Soran+1 yılkendine güvenmeden hiçbi şey yapamazsın bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnsest iliskim oldu :/
02 Yorumla- +1 yıl
Kimi yaptın lan :))
Soran+1 yıliğrençliğin dibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbızde cok senden haber ver?:)
010 Yorumla
Soran+1 yılbenim hiç başıma gelmedi, sizden ders alıcam işte
Cevap sahibi+1 yılsankı uygulayacak gıbısınde :)
Soran+1 yılyoo başıma gelmesin diye dua edicem
Cevap sahibi+1 yılilginç :))))
Soran+1 yıldeğil aslında
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın aklına takılmıs kı paylasmıssın ama degılmı? sadece ders almak ıcın bır soru oldugunu sanmıyorum :) bosa dememısler varsa sekerın patlayalım sekerım:)))
Soran+1 yılhayır ciddi anlamda canım sıkıldı soru sormak için sordum maşallah neler varmış öğrendik yani olay budur
Cevap sahibi+1 yıloda guzel :) gectımı barı sıkıntın?
Soran+1 yılarızalı insanlar var, boşver
Cevap sahibi+1 yılnerde yokkı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇarpık Derken?
05 Yorumla
Soran+1 yılya işte en basitinden kankanın sevgilisine aşıksındır, sevgilini aldatmışsındır kuzeniyle vs vs
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye Normalde Karşı Bulmam Ama Bu'da Kişilik Bozukluğunun Ötesinde Bir Pislik, Varsa Yapan Hepinizin Karakterine Tüküreyim, Yakınının Sevgilisine O Gözle Bakanın, Aranızda Var İse'de..!
Buna Sen'de Dahil..!
Soran+1 yılne dedikte özlü söz yazdın? dert ortağınız oluyorum işte daha ne istiyosun
Cevap sahibi+1 yılBurada Seni Eleştirmedim, Yapılanın Yanlıl Olduğunu Ve Dediğim Şeylerin Sen Yapsan Dahi Açıkca Sana'da Söylerim Belirtisindeydi Bu Konuda Üstünüze Alınmanıza Gerek Yok...
Soran+1 yıltamam, herkes anladı
+1 yılyook
01 Yorumla
Soran+1 yılolmasın zaten
+1 yılyok olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin olmasın ama olmuş :D
- +1 yıl
aynen olan var
oldu...
01 Yorumla
Soran+1 yılanlatsana
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. aldatıldım 2 defa
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
sevgilim başka bir erkekle çıkmayı tercih etti benle beraberken? Yani aldatılmanın nasılı mı var :) Birinde askere gittiğimde 3 ay sonra bıraktı gitti başkasıyla çıktı. Diğeri benle çıkmaya başladı ve çok seviyorum ölüyorum senin için derken 2 saat sonra soğudu yalanlar söyledi abim kızdı bilmem ne oldu ayrılın dedi falan dedi. Sonra başkasıyla olduğunu öğrendim :)
Soran+1 yılseninkiler klasikmiş baya ama :D benim bahsettiğim daha karmaşık
Soran+1 yılha bak çarpık ilişkiyi tanımlayan olaylardan biri bu D:
Soran+1 yılhayır hiç başıma gelmedi, ortada bir film yok aslında ya D:
Soran+1 yılhayır tabii ki saçmalama
Kankamla çıktım
03 Yorumla
Soran+1 yılona alıştık artık ya :D
Soran+1 yılahah :D
+1 yılX bu şekilmi :D
08 Yorumla
Soran+1 yılşimdi kendini çok zeki sanıyosun dimi sen?
- +1 yıl
sanmıyorm öyleyim :D
Soran+1 yılbelli gerizekalılık olayıda var farkındasındır umarım. şimdi sus ve sessizce köşene çekil.
- +1 yıl
ya sen kendini gizliyerek zaten kendi kişiligine karaktrine güvenini yitirmişin birde bana laf yetiştiriyosun hadi dön çabk gizli dünyaana
Soran+1 yılpapağanlık sana ne kazandırdı?
- +1 yıl
bence sende algıda sorun var
Soran+1 yılsen algıda seçicilik yapmadığın için oluyo tüm bunlar
- +1 yıl
çok uzattın ama
Allah korusun
05 Yorumla
Soran+1 yılkorusun tabii ama olabilir yani
Soran+1 yılbuyur, anlat
Soran+1 yılpeki o zaman
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında