( Deprsyondan depresyon beğenirim hele birde seviyorsam fena 😭😭)

Bu konuda biraz narsist tavır takınmak iyidir... Ben beni kaybedenlerin kendileri kaybettiğine içtenlikle inanırım. Ayrıca herkes sevse bile birilikte olacak diye bir durum yok. Hayat bu der yoluma devam ederim
akıl mantık ve duygu bır arad dusunmek gereklı.. bır defa su oyunu bırakmalıyız.. sen terkettın ben terkettım! bıtmıs gıotmıs neyın hesabı bu daha:) hadı neyse bu kısı bana demısse bak sunları yap ya da sunları yapma ve ben onu dınlememıssem napacaktı bu ınsan tabıı terkedecektı benı.. sevmek denen seye sahıp olmak ıstıyorsak karsılıgınıda vermelıyız.. asıl o zaman sevgımız laylaylom sevgı olur.. hopaşinanay olur.. aklıma gelmısken dınleyım metın ısıgı:)
teşekkürler
🍁🍁
Eğer ki seviyorsam oldukça koyar. Bu konuda çok konuşmak istemiyorum efkarlandım.
Yalancı 😂 üç güne unutursun sen
Demiştim hopasinanay sana sevmeler... Kelebek sevdalı seni
Öyle olsun bakalım beyfendicim 😊
Kamelyalın miyim gerçekten 🙂
Hee kamelyali kadin hee tamam, tabi sen kamelyalim de. Biliyorum ki 🤗🤗
Şuraya şımaran bir emoji koyamadilar hala yaxiklar olsun 😂
İşte tam veremiyorum ifademi şımaran bı emoji koysunlar da bol bol koyayım çünkü sen beni bol bol simartiyosun 🦋
E bı zahmet tekmeyi bekleyen çorbayı içer hacimm
Tekke yazdım klavyem de ben kadar söz dinlemez kafasına eseni yazıyor. Gene de sen anladın ayağını denk al yigidim
Koçum de bana alışkınım garipsedim reis falan 😂
Biliyorum canım 🙂
🙂🙂
🦋🦋❤️
Cevap
15Cevap
Beni terk eden sal@ktır. O kadar sal@ksa abi kendi bilir yani. Bende etrafımda zeki insanlar olsun isterim 😂😂😂 Şaka bir yana evet üzülürüm ama çok kısa sürer. O sinirle pek sevgim kalmaz zaten
Hakkaetten sal. ktir seni kaciran
Eyvallah canım benim. Bende bunu biraz geç farkettim ☺️
Ben en başından beri gördüm sen nasıl anlayamadın 😂
Sen aşksın biliyor musun? Neden hep güzel insanlar kıymet bilmeyenlerin eline düşer kaderdaşım. Harika bir kadınsın. Seni seviyorum
Bende seni çok seviyorum iyiki de tanıştık dediğim çok temiz kalpli ama değeri bilinmeyen bı kadınsın sende.. inşallah hakettigin tüm güzellikleri yaşarsın ❤️❤️
Bizim kalbimiz bize yeter
Amin bebeğim. Hep birlikte güzel günler göreceğiz 💜
İnşallah inşallah amin 😊
Hiç umurumda olmaz. Kalitesinden ve ilişkinin bitiminde hatası olmadığına inanan insan terkedilince mutlu olmalı. Hayatına yük olan ezik kendiliğinden çekip gitmiş olur.
Terkedilmedim hiç.. Ama öyle bir şey olursa Murat Cemcir’in taktiğini uygularım 😅 Zorla tekrar bir olurum sonra ben basarım tekmeyi 😅
#Vesselam
Terk edilipte bana koymaz diyen, haber anlamazın arkasında bomba patlamışta bu gümbürtü nereden geliyor diyenlerdir.
Ikiside olmaz bana ,,,, umrumda olan tek şey terkedenin mutsuz olması,,, mutlu olsun iyi olsun ,,, gerisi umrumda değil koymaz bana..
Ayrıldımsam koyuyor.. Tabii ki yaşanmışlıklar var. İnsanım..
Elbette 😊
Tabiki de kalp taşıyoruz sonuçta
Koyar tabi ister istemez. Değer verdiğim önemsediğim birinin çat kapı gitmesi beni üzer doğal olarak.
Kadinina göre deyşebilir, hem yaşatabilir ya da öldürebilir derim
Bir zamanlar çok koymuştu şimdi artık yakar geçerim
Bu ilişkimde beni darmadağın eder..
Allah korusun amaa ❤️
doğanın kanunu derim ikisinin ortasında bir yer tutarım :)
Seviyorsam onu çok üzülürüm her zaman aklımda kalır.
Bu saaten sonra ben bir erkege seve bilecegimi sanmiyorum
Deme ya
Günümuzde sevler hopaşinanay bence ama bana terk edilmek koyardı
Üzülürüz bizde insanız
İşte bu dürüst bir insan
Hadi ya anlayamayan utansın ne diyelim
Terk edilmek herkes için zordur
Koyar hemde öyle böyle değil
Yani tabi ki. O kadar da ruhsuz değiliz.
Olabilir, normal karşılarım.
Seviyor isem koyardı
Koymaz
Üzer be
üzülürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?