Güncellemeler
+1 yıl
Mine akbulut baş edemeyince engellemişşin 😅 ben vazgeçtim sana şuandan itibaren acımaktan gülemiyorum 😅😅
Güncellemeler
+1 yıl
İkinci hesap açıp gelmiş kişiliksiz 😅 mine bu kadar korkak ezik olma evde kalmışsın yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayallerinizi başka platformlarda değerlendirmelisiniz.
Evde kalmış tüm kadınlara böyle şeyler hayal gelir :( sen yapamıyor sun seni alan yok diye olanada karışma
22 yaşında gizliden yazmaya gerek duymayan kendi parasını kendi kazanan özgür biriyim. Evde kalmış? Gerçek şu ki esas mutluluğunu kimse buraya yazmaz hele ki bu saatte. Ama hayal gücünü takdir ettim😄 orası ayrı konu.
ezik rengini belli etti çoktan da algıların zayıf galiba. Cevabımı anlamadığından anlaşılıyor çünkü.
😅😅😅 gülüyorum 😅😅😅
ne tesadüf bende
Lafları yemek güldürüyor seni 😎😎
Sen sarilmasaydin o kaskati bi tas olurdu... esini yumusatmissin iste... ayni durumda ben olsam bende yelkenleri suya indiririm vok zarif bi hareket bu yaptigin :)
Hım
Eğer yaptığın şeyi hakediyorsa yani öpülüp sarılmayı böyle devam et kıymetini bil niye sinirlendi peki özel değilse?
Onun ailesine gitmek istemiyorum. ve annesi beni davet etti benim için davet yaptı gitmedim ona ama artık hep gidicem kocamı kızdırmıcam
Erkekler isterki hem karım hem annem babam bir araya gelsin ister öyle daha mutlu olur sevdikleri yanında olunca keşke gitseydin neyse olan olmuş Bi dahakine gidersin artık
Bakalım
Kesinlikle çok güzel. Tebrik ederim. Adımı atan ve sevginizi canlandıran taraf olduğun için. Mutluluklar dilerim.
Dağol
Dende dağol 😊😊
Ne güzel şimdi git eşinle ilgilen kıymetini bil üyeliğini de iptal et mutluluklar
Hayır iptal etmiyorum sanane? Sen kimsin bana karılıyoesun
Sen benim üyeliğimi iptal etme ve nasıl karışabiliyor sun ya sen kendini ne sanıyorsun Bir de gelmiş haklı durumuna çıkarıyor sana
Sen bu adamın kıymetini dâhi bilmiyorsun ergen işte
🤣😅😅😅Ergen kimin olduğu belli senin hayatımı karışmalı istemediğim için kocaman kıymetini bilmiyor mu oldun sen gerçekten canımsın
Bence sen hayal dünyasında yaşıyorsun gerçekten eşin böyle olsaydı şimdi onunla ilgilenmek varken burada olmazdin
Eşim evde değil annesini görmeye gitti. Olunca birlikte bu sitede bazı insanların sorularına yanıt veriyoruz
Mutluluklar dilerim o zaman
o kıyamıyor diye de sen suistimal etme. gece san akızma sebebi ne ise yapma bidaha.
Oldu
Kocan istekli. biri oldugu icin dua et. Yoksa affedilmez sorunlar yasardin
İstekli birisi ama sonrasında benle yatmadı. Sevdiği için
Kirginliklar sorunlar çozulmeyecek birsey degil yeterki aranizda istek arzu hep canli olsun
Kesinlikle hakkisin lütfen sende kıymetini bil ve bu durumu kullanma
Seni çok mu kullanıyorlar. Bu ne awq
Eşine üzüldüm şanssızmis
Baska neler yaptınız ozelinizi biraz daha duymak istiyoruz lütfen mahrum birakmayin 🙇
:DD
🤔
Olsun kız valla dövdü sovdu duya duya maf olduk azcik su kocam beni sevdi seysi bile iyi geldi valla gerçek yalan bilmem ama hüzünlendim bak :(
@Aşkkırıntılarıııı 😏
Çok güzel ya! Inanılır gibi değil! Insan gıpta ediyor.
Yaaa ne kadada güzel ne kadada güzel.
O sana kıyamasın sende gecenin bu saatinde ondan habersiz buralar da dolaş.
Hadi ya sen peki şu an burada değil misin bu site kötü bir yerse sen mi buradasın bir de fotoğrafını koymuşşun vay be simdi bekarım dersin? Ne yani bekarlar ortaya açık malmmı? burası bir soru sitesi sorusu olan herkes girebilir bu sitede takılıp kimseye ahkam kesemezsiniz kendinizi dizginle yemiyorsunuz başkalarına konuşuyorsunuz dönde kendine bak it herif
Tabi canım tabi tabi :)
Ben evli olsam dahi gizlice girmem buraya kimseden gizlim saklım olmaz.
Ben gizlice girdiğiöi ne biliyosun aqqq 🤣özgüvensiz olduğun kadar yalancısın da tabii cahil olunca hepsi oluyor kimseden gizli girmiyorum çünkü yanlış bir şey yapmıyorum sadece soru soruyorum nurum yapıyorum görüşler yapıyorum eşim de biliyor canım sıkıldığım için buraya girdim
O zaman eniştemize selam söyle :) :)
🤗
Sevgi dolu ne güzel. Allah bozmasın.
Amin
Ne güzel daim olsun inşallah
Çsağol
ama senin cilvene hiç bir erkek dayanamaz
Cilve değil by
kötü bir şey demedim.
Sevgi olunca arada kalpler eriyor haliyle.
Harika. Hep böyle devam etsin.
Nie sinir ettin adamı
Öyle okdu
Bence eşin koç burcu jsndmd
Aslan
Iyice neden anlatiyorsunuz
Canım isgedi
Aşırı güzel
Harikaymış çok romantik😊
Yani sonra giriş oldu yanı 😀😀
Yine bir evlilik sorusu
Saçma