AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Şimdi yadırgamayayım kimseyi tabi.. Küfür hakaret vs kesinlikle karşıyım ama ben olsam ben evde yokken asla istemezdim
Düzgün şekilde söylese anlardım
Yani haklısın sinirle ağızdan çıkmış olabilir yine de bilemem çünkü sağlıklı düşünemiyorsun böyle bir durumda bende istemem eşimle benim özelime ben yokken bir erkeğin gelmesini falan kim olursa olsun
Eşimle özelim dediğin mutfakta bir kahve içtik
Yahu isterseniz balkonda için mevzu kahve meselesi değil
Yani bence senin yaptığında doğru değil sen evde yokken eşin eve bi kadın çağırsaydı sen nasıl düşünürdün ne tepki verirdin empati kur biraz
Eğer çok yakın arkadaşımızsa tepki vermezdim üstelik böyle bir konuda yardımcı olmak için çağırdıysa evimize.
Adam hakli sen yokken o kadin arkadaşını eve cagirsa hoşuna gider herhalde boyle dusun bakalim
Hakaret etmesini tasvip etmiyorum fakat eşin haklı, o olmadan arkadaşında olsa çağırmamalısın.
Valla ben de öyle yapardım benim sevdiğimin yanında kız arkadaş olamaz konuşamaz bile. Belki geri kafa dersiniz ama ben böyleyim 🤭
Bula bula seni mi buldu sana mesaj atiyor hediye için aranızı bozmak istemediği ne malum sen bir evli bayansın sana yakışmaz böyle şeyler erkekler kıskançtır sana kizacagini biliyordun boşanırsa haklı valla ben erkek olsam 1 dkk tutmam
Bence haklı , demek ki seni kıskanıyor aynı durumda eşin olsa evde bir kadınla yakalasan ve sana çocukluk arkadaşım dese ne düşünürdün?
Adam dibine kadar haklı hiç üstüne gitme kardeş. Ben olsam ben de tepki veririm.
Pardon kardeş.
Yani güvenmemek değil bu gerçekten hoş bı davrnais değil sonuçta türk toplumunda yaşıyoruz bir görse duysa yanlış anlar
erkek olmayan eve baska bir erkek girmez. senin arkadaş bu durumu biliyor muydu. bildigi halde giriyorsa bir gun bacagina sikarlar onun boyle sansli kurtulamaz sucu olmasa bile.
Arkadaşımın bir suçu yok. Bizim evimiz avmnin hemen arkasında yani avm den çıkıp bizim eve giriyorsun diyebilirim o kadar yakın. Arkadaşım orda alınca hediyeyi de bana seçtirince wpden, yakından görmek istedim merak ettim bize gel de bi bakiyim kötüyse hemen değiştir dedim geldi o şekilde gelişti. Yani herkes arkadaşıma laf etmiş ama davet eden benim onu
Kocan haklı bir evde bir kadın ile bir erkeğin durması sıkıntı ateş barut misali bu kim olursa olsun.
haklı ama üstüne çok gitmiş gibi ben olsam sadece kızardım tekrar ederse boşanırdım bile
Yanii yanlış yapmamışsın ama empati kuruyorum bende kızardım ne münasebet
Hem suçlusun hem güçlüsün be bi de yüzüne bakmak istemiyormuş, boşanma davası açsa şimdi napıcam ben diye ağlarsın. Kocan çok haklı, ne işi var bi erkeğin kocanın olmadığı evde? Dışarda buluşsaydın
Gizli sendeki başşak kimsede yok
Keşke eşine önceden haber verseydin belki o zaman daha da anlayışlı olurdu, kıskanmış belli ki.
kocan cok sacmalamis sana kizacagina o cocugun agzini yuzunu kolunu bacagini kirmasi lazimdi.
Arkadaşımı ben davet ettim onun bir suçu yok ki
evli kadinin evine gidiyorsa haketmistir. unutmusum birde kafasini kirmaliydi. kulaginada bir delik acmaliki ders olsun bir daha curet ederse hatirlasin.
Sanki kötü bir şey yapmışız gibi bunlar ne ya evde bastı sanki. Arkadaşımı çağırdım geldi yarım saat ya da bir saat oturdu kahve içip gitti diye mi bu tepki? Dağda büyümüş gibi davranıyosunuz beyler ya
asil kultur seviyesi ile alakali bu. kulturu yuksek cahil olmayan biri karsisindakine saygili olur. o cocuk cahil kultursuz biri gibi kocana saygisizlik etmis. saygisizligin karsiligi da saygisizliktir.
Arkadaşım kaç ülke gezmiş, neyin ne olduğunu bilen saygılı kariyerli bir insan benim de meslektaşım kendisi. Tamamen eşimin özgüvensizliği ve saygısızlığı bu durum bize güvenmeliydi
kocanin evi dingonun ahiri degilki cat kapi herkes girsin? medeni insanlar karsisindaki muhataplarin ozeline saygi gosterir izinsiz, dag kackinlarinin ahira girdigi gibi cat kapi girmez. kocan sappina kadar hakli.
Çat kapı gelmedi zaten davet ettim diyorum neyini anlamıyorsunuz?
guven baska birsey saygi duymak baska birsey. sen esine karsi saygisizlik etmissin. asil sen esine niye guvenmiyorsun da esin varken degilde ozellikle yokken eve cagiriyorsun? kulturlu birisi olsa esine saygisizlik etmez ozeline saygi duyardi. medeniyet dedigin sey karsilikli sayginin ismidir. hep bana hep bana ya rabbena demek medeniyet degil bencilliktir.
Özellikle evde yokken çağırmadım benim boş günümdü çalışmıyordum arkadaşım da yakında olduğu için yani şöyle söyleyim evimiz avmnin arkası çıkıyorsun bizim eve giriyorsun. Ben de kız arkadaşına aldığı kolyeyi yakından görmek istedim bize gel de bakiyim dedim her şey çok ani gelişti. Eşimi o an nasıl işten çağırabilirim ki adam çalışıyor
medeni biri olarak esinin sana olan duskunlugunu ve sevgisini ilgisini dusunerek kiskanacagini dusunerek esinin ozeline saygi duygumali ve cagirmamaliydin. o ev senin degil esinle ikinizin. dolayisiyla esinin evine esinin haberi olmadan birini almak saygisizlikdir. esine karsi saygisizlik bu. yok saygi ve sevgi konulari konulari umurunda degilse ozaman esinin sana saygisizliginda hic tepki gosterme bnce. saygisizlik saygisizlik ve sevgisizlik dogurur cunku. esinin gozundeki degerini dusurmussun.
O hakaretlerden sonra onun değeri de benim gözümde düştü zaten sorun değil
cat kapi gelmedi diyorsun ben cagirdim diyorsun. esinin haberi ve izni var mı ? ev sadece senin degil. iliski dedigimiz sey tek tarafli yasanmaz karsilikli olur. o ev %50 seninse %50 kocanin. saygi gostermelisin. medeni insanlar oyle yapar.
İlk defa oldu zaten ben hep eve erkek almıyorum. İlk defa kardeşimiz dediğimiz birini eve çağırdım diye düştüğüm durum zoruma gidiyor sadece. Bunu tatlı dille bana söylese "hayatım ben evdeyken gelse olur mu bir daha" dese ben rahatsız olduğunu anlarım ve bir daha yapmam zaten. ama tüm sinirini benden çıkarır gibi saçma ve kırıcı şeyler söylemesine yapmasına gerek yoktu
oldu sen kocana iskele babasi muamelesi yap adami hic lafi gecmiyen pisirik biri konumuna sok. sonrada saygi bekle :)
Hayır diğer her konuda şimdiye kadar istemediği hiçbir şey olmadı. Erkek psikolojisini biliyorum ve her şeyde kızmayacağını bilsem bile ondan izin alıyorum gönlünü yapıyorum kendini güçlü hissetsin diye. Ama ilk defa böyle oldu ve gereksiz tepki verdi beni soğuttu
sen o cocugun kafasindaki kocanin yeri ne biliyormusun? bilmiyorsun. onun kafasinda kocan pisirik biri
Hayır değil tanışıyorlar kaç yıldır görüşüyolar diyorum benden iyi tanır hatta bazı konularda eşimi
sunda anlasalim kocan gayet olculu tepki vermis. haklida. konuyu uzatman sadece sana ve aranizdaki degere zarar verir. onun disinda hic birsey elde edemezsin.
kadinlar herseyi bildigini zannederler. ama zannederler iste
Böyle bir şey yüzünden aramız bozulacaksa umrumda olmaz boşanmaktan da korkmam
himm kac yasindasin
24 yaşındayım
ne kadar oldu evleneli
istersen ortalik yerde sohbet etmiyelim ozelden yazarmisin
yazamam
niyeki 🤔
Evliyim başkalarıyla konuşamam
birsey yapmiycaz konusuycaz ki jeyse
Evine bir erkek alman kabul edilir bir durum degil. Ben olsam o gun boşardım. Ayrica sen eve geldin ve evde bir kiz arkadasiyla gordun onu. Nabardin?
Bu kadar küfürleşmeye gerek yokmuş , evet senin yaptığın belki hatalı , ama eşinin de bunu bu kadar abartmasına gerek yoktu
Sana bir kez hakaret ediyorsa bu onun şuçudur. Ama ikinci hakaret ettiğinde artık hakaret etmesi senin seçimin.
Yazdığınız hikaye kurgusu güzel.
Ama bu olay yaşansaydı da boşanma sebebidir zaten. Midesi genişlerden olmayın.
adam haklı anlamadıgın sey sana güveniyor fakat yaptıgın dogru degil
Düzgün bir şekilde söyleyebilirdi
evet o konuda da sen haklısın hakarete gerek yoktu küfüre felan
Yanlış bisey ne olursa olsun erkek yanı ateşle barut misali kim olsa yanlış anlar
Adam dibine kadar haklı kardeş hiç üstüne gitme. Ben olsam ben de tepkı veririm.
Boyle kadin duşman basina. Allah kocanin yardimcisi olsun
Yaptığın evli bi kız için hoş karşılanacak bi şey değil
Adam haklı malesef oda Bi kadın arkadaşını alsa eve kahve de içse olmaz yanlış bunlar
Adam haklı konu komşu görse nederler hiç düşündünmü milletin ağzı torba değilki büzesin 😉
Adam eve kız getirse tepkin ne olurdu? Gayet normal tepki vermiş adam.
Hiyarmis eşin... eskisi gibi davranma o hıyar adama
esin yokken yanlış olmuş... ama hakaret etmemeliydi... güven değil ama sonuçta karşındaki erkek...
Bunun güvenle alakası yok. Șeytanı çok sıradan zannediyorsunuz siz.
Öyle bir şey düşünmek bile fesatlık. Çocukluk arkadaşım
Kalbini yarıp içine bakamazsın. Ufak bir an gelir, duraksarsınız. Eșeğin aklına karpuz kabuğu düșürmek șeytanın ișidir. Saniyeliktir bu tür ișler.
Sen nasıl kadınsın denmez kırıcı olmuş, ama adam haklı. O evdeyken çağırman daha uygun olurdu. Bence geri adım atıp durumu düzeltmelisim
Eve eşiniz yokken erkek alinmasi uygun bir davraniş asla degildir
ikinizde sağ olduğunuza göre, ya da bir yeriniz kırılmadığına göre kocan gayet anlayışlı biri. ha bağırıp çağırmasaydı zaten gavatın teki derdim.
Bu nasıl bir düşünce tarzı ya öldürse iyi etmiş diyeceksin
Akşam gelseydi iyi olurdu. Kimseye güvenmemek gerekiyor bu hayatta.
Yalnız iken alınca dedi kodu laf işte ateş barut olmaz
ne adisin sen ha? birde gelip burda şikayet ediyosun eşin suçluymuş gibi şerefsiz.
Elalem laf der diye sinirlenmis.
Oyle bir ortamdaysaniz dikkat et.
eşin sonuçta kıskanmış tamam kötü bir şey olmamış da çağırma öyle eve kardeşim arkadaşım dediğin insanı eve
iyi ki boşamamış evli bir kadın ya da erkek eynı evde olamaz kan bagı yoksa kesinlikle şeytan vesvese veriri birde olmasa ikide alt yapıyı yapar
Doğru bir tepki bence haklılık payı var kusura bakma.
Yani biz komşuya da gitsek evde erkek yoksa kesinlikle girmeyiz içeri bu toplumsal bir saygıdır hiç birşey olmayacağını bildiği halde olmaması gereken bişey olduğu için tepki göstermiş ancak hakaret boyutuna ulaşmaması gerekirdi
Eşim kızmakta haklı ben olsam bidaha senin yüzüne bakmazdim şahsen. Günümüzde aile arasında bile taciz tecavüz olayları oluyor haberlerde vs görüp duyuyoruz
Kendisi yokken çağırmış olman hata olmuş. Hatta burdan boşanma nedeni üretmek bile mümkün
Adam haklı. Kendisi evde yokken eve erkeğin girmesi normal değil. Arkadaş falan hikaye.
Eve her şahsiyet alınmaz yani alınmamalı, yani bilemedim
kişisel tercih yani çözemedim, mantıksall hata gibi
yani ne diyim, eşinde haklı sende haklı.
yanii iki ucu değnek misali.
Yani ikinizde de hata goruyorum ben. Soyle dusun empati yapsan nasil davranirdin? Kocanda da hata var, kufur edip senin gururunu sevgini kirmamaliydi
Herkes bu kadar rahat değil. Ben bi bayanım benim eşim senin gibi bişey yapacak mümkün değil ya
aynı durumu eşin yapsaydı ne düşünürdün? empati yaparmısın
Adam haklı tabi ki de
Senin kardeşin gibi olabilir ama komşuların nasıl karşılayacak bunu ne düşünecek
hiç bu gözden baktın mı olaya..
Evet gerçekten güvenle alakalı değil. Anla işte. Eşin sen evde yokken kız arkadaşını eve alsaydı ne yapardın az çok sen de aynı tepkiyi verirdin bence
Esin evde yokkennn neden eve aliyon kizim. senj sik... duat sen benim. karim. olsaydin ki oyle bir sansin yok olmazssinn cunku boyle. bir bok yiyemezssin odaa kiz arkadaslrin alsin is yerinde muhabbet sohnet iyi daa boyle. oh
Adam haklı ya kes daha fazla konuşma adama de ben Bi bok yedim bir daah olmayacak özür dilerim de umarım affetmez.
Senin yaptığın gibi evine çok yakından tanıdığı bir erkeği alan normal kız arkadaşım tecavüze uğradı çok güvendiği biri tarafından hemde, kocan aşırı haklı boşanma sebebi bu hatta ya tecavüz etseydi garantin var mı?
Bu aralarda senin gibiler türedi bir bitmediniz zaman israfları
Eşin haklı, az bile demiş ben olsam daha beter yapardım.
kıskançlıklar böyle şeyler doğurabiliyor ama ikinizin de hassas noktalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum
bi adam gibi sorulsa 200e yakın kişi cevap vermez saçma soruya gelen cevaplara bak
hahaha iç sesim kesinlikle. Bende soru sormuştum 4-5 cevap verilmişti hemde çok önemliydi.
@Natureloverr126 gereksiz sorulara gelen yanıtlara bak
sen kendini sarampolden bi firlatsana allahini seversen kal geldi sacmaliklarindan
iyi yapmış. dövmediğine dua et sen. evlisin ve eve erkek alıyorsun afedersin ama hata sen de
Eşim başka bir erkeği eve alsa birlikte takılsalar benim hoşuma gider