Eşim eve erkek arkadaşımı aldım diye bana hakaret etti. Ne yapmalıyım?

Çocukluktan çok yakın bir erkek arkadaşım var eşim de tanıyor gidip geldiğimiz bir arkadaşımız kendisi de normalde çok sever. Bugün izinliydim çalışmıyordum evde kahvemi içiyordum arkadaşım mesaj attı bir kıza hediye alacakmış hangisini alayım diye gittiği avm de bizim evimize çok yakındı ben de seçtim şunu al sonra eve gel ben de bakayım yakından aldığına güzel mi hem kahve içeriz evdeyim dedim tamam kardeşim dedi sonra geldi kahve içtik zaten bir saat falan oturdu işi vardı bana flört ettiği kızı anlattı sonra gitti. Akşam eşim gelince anlattım bana birsürü hakaret etti ben yokken nasıl eve bir erkek alırsın akşam çağırsaydın ben varken sen nasıl kadınsın diye beni ağlattı. Ben de bana mı güvenmiyorsun dedim güvenle alakalı değil sen beni anlamıyorsun dedi küfür etti. Çok soğudum nefret ettim bir daha yüzüne bakmak istemiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkes empati yapmamı istemiş ama çocukluk arkadaşı olsa ve benimle de devamlı görüştürse bu kızı ben eğer zaten güvenmiyorsam baştan kızla görüşmeyi keserdim yok eğer kendim de görüştüğüm biriyse bu kadar tepki vermezdim! Hem arkadaşımla görüşüp hem kendi evde yokken yarım saat bir saat bir şey danışmak için arkadaşım geldi diye olay çıkarması iki yüzlülük. Beni de tanıyor arkadaşımı da!
Eşim eve erkek arkadaşımı aldım diye bana hakaret etti. Ne yapmalıyım?