"Sevgilim sana çok fena yükseliyorum" dedi de, hangi anlamda dedi onu anlamadım. Birine yükselmek ne demek, ne anlama gelir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Sevgilim sana çok fena yükseliyorum" dedi de, hangi anlamda dedi onu anlamadım. Birine yükselmek ne demek, ne anlama gelir?

Ya bana eski iş arkadaşım hoşlandığını söyledi. Bir gece konuşurken ben senden mesaj gelince bile çok heyecanlanıyorum, sen de heyecanlan istiyorum bu heyecanı beraber yaşayalım dedim, ben heyecan gelip geçici bir his ben istemiyorum arkadaş sınırında kalalım diyince ertesi günü bana ben arkadaş sınırında kalamam, çok etkileniyorum sana karşı çok yükseliyorum, sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi ve gitti. Gidiş o gidiş 😆
@sk_0634 istesem zaten yaşardım
@sk_0634 istesem gitmesine izin vermezdim , gitme sebebi ne? Ben onun isteklerini hissetmediğim için
Selammm 💖
Sevdiğimiz insan bize birden "yükseldim" diyorsa bu bizi çok heyecanlandırıyor. Geçmiş ilişkilerimde ben de bunu çok yaşıyordum. İnsan ister istemez afallıyor ama güzel de bir heyecan. Yükselmek kelimesi 2 anlamda kullanılıyor.

Bir kişi bir insana "sana yükseldim" diyorsa ona karşı sabrını kaybetmesi ve sonrasında sesini yükseltmesi ya da agresif olarak davranıp öfke duyması anlamına gelir. Bunu insanlar çoğunlukla stres altında veya sabırlı davranamayınca yaşar. Yoğun ve yorucu günlerde daha sık yaşanır.
Sevgiliye yükselmek de ilişki içerisinde yaşanan tartışmalar, anlaşmazlıklar ya da tripler sonucunda ortaya çıkar. Bir insanı ne kadar seversek sevelim bazı durumlarda çok fazla sinirlenip hırçın davranabiliriz. Bu durumda da sevdiğimize öfke anlamında yükselmiş oluruz. Bu durum ilişkide genellikle arayı bozar. Sık sık yaşandığı durumlarda da ilişkiyi olumsuz olarak etkiler.
Bu durumun içindeyseniz sevgilinizle pozitif konuşup özür dilemeyi deneyebilirsiniz.
Bir erkeğin kadına "sana yükseldim" demesi ya öfke duyduğu ya da cinsel anlamda yükseldiğine işarettir. Eğer öfke anlamında diyorsa herhangi bir hatanızı görmüş olabilir ya da onu sinirlendirmiş olabilirsiniz. Cinsel anlamda ise sizi arzuluyorsa ya da ilgi duyuyorsa yükseldim diyor olabilir. Durumu anlamak için karşınızdaki insana açıkça neden sorduğunu sorabilirsiniz. 🍂
Yükseldim kelimesini karşınızdaki insan size ilgi duyduğu için söylüyorsa endişe edecek bir şey yok. :) Eğer öfkeli bir şekilde söylüyorsa da dikkat etmemiz gerekiyor. Bu durumda biraz anlayışlı olup onu anlamaya çalışabiliriz.
Sevgiler 🧡
Cevap
15Cevap
yanii senin sayendeee seyii kalkmiss caniii cekmiss.. her an seninle s*x istiyebilirr yadaa seninn sayendee m*st yapar kolay kolay bosalur
Kızmak ya da sevmek anlamları taşır bunu kendisine sormak gerek
Sizin gibi kizlar yuzunden millet bu halde erkeklerden daha cok gidiyo kafaniz farkli seylere
Yazar burada yatak konusuna vurguda bulunmuştur. Giriş , gelişme ve sonuç da var burada.
Arzuluyo olabilir konu erkeklerse aklina baska bir sey gelmesin
cinsellik değildir şimdi günahını almayalım çocuğun :) :) :)
yükselen kendi değil organı ok ama genelde bu maanada söylenir
sana kabaran bişey var bence
Arzulamış seni.
cinsellik anlamında demiş olabilir belki
Bu yeni nesil acayip değişik bir dil kullanıyor :D
Zikmek istiyir seni
Arzulamış
Azdiriyorsun demek istemiş
cinsel anlamda demiştir
libidosu tavan yapmış
Muhtemelen arzu istek yakınlaşmak anlamda
Arzulamak