Bi takım sıkıntılar yaşıyordum 3 aydır bi hoca bulduk aradık baktı yel üstüne gitmişsin dedi ne oluyor başka bi hoca da sarmışlar dedi her hoca farklı mı tabir ediyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yıl olmuş 2021. evet İKİ BİN YİRMİ BİR. bizim insanın cahilliği iflah olmaz.
Lütfen bilmeden konuşma eski tabirlerde musallata yel üstüne gitmek yele kapınmak derlermis
la bi gidin Allah aşkına. Açın kitabınızı okuyun duanızı edin geri kalan hacı hoca muska büyü cart curt sizi şirk koşanlardan yapar.
Muskanın içinde bilinmeyen yazılar yazılması asıl şirktir ve haramdır kurandan yazılar yazılan muskayı takmak ta bi sorun yok
O kadar önemli bisey degil hocaya bile gitme yıldızlamaya bakmış sana hoca iy hoca degil
İyi değil mi? Asıl bi hocaya gittim o hoca hiçbişey yok psikolojik dedi 50 TL verdik ikisine daha gittim biri bunu dedi diğeride musallat olmuşlar dedi muska yazdılar
Takma muskayii yav turkiyede düzgün hoca sayısı 10 taneyi geçmez. Gidipte günahkar acarlara ya da bilmeyen adamasa bastırmayın kendinizi
2 sinide biliyorum birini tanıdık tavsiye etti onun yeğeni musallat yaşamış durumu baya kötüymüş o hocalardan biri muska yazmış kız iyi olmuş diğeride bizim memleketteki hocalardan onuda biliyorum napiyim cinci hocaya mı gideyim yıldıznameye bakan hocalar iyi hocalar
Musallat kimse musallat alamaz. burda konuşmak istemiyorum bu konuyu. Analdim. hüddami olan gerçek hoca bulacaksın cinci değil.
Hüddama gidip yaktırıp bide kabilesinimi sardırayım başıma hüddamlar onları yakıyor
Hanahaa o Öyle bisey degil ya🤣🤣 allahin safi ya 🤣🤣
Nasıl bişey söylesene bileyim M
Kimse alamaz mı hocalar ne işe yarıyo o zaman hüddam hoca değil mi sanki
O kadar uzun ki hüddam olan adn zaten heme cini yakmaz önce müslüman ol der ya da terket der eğer gitmez ise ozman son çare olarak yapar onu Tammi ayrıca gecek hocası her kabileyle anlaşması vardır yana kalibrelerde müslüman cinler. Bunalr bu adama destek veri analdinmi. Ayrıca seninki o kadar artifical bisey degil sana bisey öğretiyi yapandan yap dua yani korkun kalmaz. Böyle ufak şeyler için kötü hocamsa gidip giriş yolu açmayın kendinize.
Ben 3 aydır hep hissediyorum etrafımda göğsüm sürekli sıkışıyor boğuluyomuş gibi hoca dedi hissediyosun ama görmüyorsun şükret o kadar kötü değil halin ne kötüler var dedi 1 . evresiymiş dedi inşallah düzelicen Allah izin verirse şimdi muska yazdı ama hâlâ hissediyorum bugün arayıp konuşucam zamanla mı düzelicek neden böyle oluyor diye
Sabah uyanınca 7 ayet-el kürsi 7 felak 7 nas oku. Zırh olsun hic bisey olmaZ yav salak salak adamalrda inanıp piskolojik tribe girme yaa niye boyle safsiniz la havale cekk elini şah damarına koy.
Bunları yapıyorum zaten sağolun
Başka bisey yapma kafaya ne kadar takarsa o kadar rahatsız olursun
Tamam sağolun
Sahtekar alayı. Al eline kuran oku. İnanma öyle sahtekarlara.
Söyledikleri doğru ben hissediyorum 1. evresiymiş hoca öyle dedi hissediyosun geldiğinde görmüyosun ama hissediyosun dedi
Ayetel kürsiyi bolca oku.
Muska da takıyorum zaten sağolun onuda okuyorum 🙏
Niye musallat olmuşlar 🤔🤔
Tuvalette üstüne basmışım
Malum yerde Üstüne basanı da ilk defa duyuyorum 😅
Nasıl oluyor peki
İlk defa mı? Banyo ve tuvallette çok bulunurlar zaten çok kişi var böyle tasalluta uğrayan
Oralarda yavruları olur bilmeden banyoya tuvalete kaynar su döküp yakabilirsin buda ona sebep oluyor işte musallat oluyor çocuklarını öldürdüğün için
Evet haklısın bir an karıştırdım.
Hocaya para verdin mi peki
Evet verdim
Parasız yapanı bulmak çok zor çünkü sende bişey yok diyen hoca bile 50 TL aldı
Yani biz 50 TL verdik
Anladım para alanlara güvenmiyorım 🙃
Geçmiş olsun
Allah sağlık sıhhat versin.
Göt altına gitmek gibi
Musallat demekmiş
Bana kalırsa inanma boyle seylere
Musallatım var zaten