soruyu beğenirseniz happy olurum teşekkürler. 👻😍
Dışarı çıkmak için sevgilinden izin alır mısın?
soruyu beğenirseniz happy olurum teşekkürler. 👻😍

Sevgili yapmak demek hayatım kısıtlamak anlamına gelmez Sadece bazı şeyleri beraber yapma anlamında gider ama bu işte şimdiki toplum tarafından çok yanlış anlıyor daha doğrusu yeni nesil tarafından çok yanlış anlaşılıyor Yani dışarı çıkmak için izin alınabilir mi ya dışarı çıkmak için asla kimse kimseden izin almak zorunda değil ama sadece haber verilebilir iste ben şuraya gidiyorum buraya gidiyorum aklinda olsun Zaten arada bir Güven varsa ortada zaten sorgulama gibi bir şey de olmaz
Sevgilim hiç olmadı, olsaydı haber verirdim ama sevdiğim izin vermeseydi onun yerine yanında kalmamı isteseydi ya da görüşmemi istemediği bir olsaydı görüşmezdim. Sevgi saygı ve güven gerektirir. izin almak çocukluk değil sevdiğinin düşüncesine değer vermektir.
Sevgilimi her an bilgilendiririm ama izin almam. Fikir danışabilirim ama dediğim gibi, izin istemem.
Ne izin alacağım asgjjdh haber veririm anca
Teşekkürler baby 😍🧡
hepsi sana hepsi sana <3 velkam
😛🥰🥰
Cevap
51Cevap
Izin mevzularini sevmiyorum. Belli bir yastan sonra anne babadan bile izin alinmaz ki sevgiliden izin alayim. Hani bunun sevgiyle veya samimiyetlede alakasi yok. Ben bir insanim ve neden baska birinin kölesi gibi davranayim. Izin almamda alinmasinida sevmem. Haber veririm gerektiginde.
Haber veririm ama gideceğim ortam sevgilimin hoşuna gitmeyecek bir yer ise onun isteklerini de dikkate alırım. Sevgilimin de bana karşı böyle olmasını isterim. Sonuçta bir tarafin eğlendiği bir tarafın ise kuşku içinde acaba orada kimlerle ne yapıyor gibi düşüncelerle boğuşması ilişki açısından hiç sağlıklı değil.
İzin almak mı? Hangi devirdeyiz ya. Ben onun sahibi değilim, o benim sahibim değil. Gidiceğim ya da gidiceği yeri haber verir olur biter. Anası değilim babası değilim dış kapınım dış mandalıyım benden izin almak ya da benim ondan izin almam ne kadar saçma. Haber versin yeter.
Her dışarı çıktığımda dışarı çıkabilme hanımdan izin isteme kağıdı imzalatıp öyle çıkıyorum
ideal eş.
ideal hanım eş sssjdjdk
Kocam mı anam mı babam mı niye izin alayım ergen misiniz arkadaşlar... Git gez dolan gel konuşacak konunuz olsun bugün neler yaptın dediğinde anlatırsın değişik olaylar aktiviteler heyecan ve saygı hep zirvede kalır uzun ömürlü ilişkinin sırrı bu. Mıç mıç bok gibi her dakika durum güncellemesi yaparsanız bu iş olmaz
Hayır tabiki ne münasebet
Evlenince bile sadece haber verilir.
Heee bu arada karşıdaki kişi haber vermezse bende vermem , herşey karşılıklı kardeşim.
Bu şekilde

Ben arkilerle okeye gidiom, beni merak etme aşko
Dışarıya çıkarken eşimden izin almam, o da almaz, sadece her ihtimale karşı birbirimize haber veririz ki bence olması gereken de budur ;)
Sevgilim yok ama olsaydıda izin almazdım anam değil babam değil sadece haber veririm o da izin almasın
Bikaç saat önce kankamla sahilde bira çerez yapabilmek için eşimden icazet aldım mesela biraz ağız burun yaptı ama 😄😄😄
Kocamdan bile izin almıyorum çıkıyorum diyorum sadece bu yeterli bence çıkayım mı demiyorum direk çıkıyorum diyorum
İzin almak veya izin istenmesi gibi durumlara karşıyım. Mutlaka haber veririm ve haber verilmesini isterim ama "izin almak" saçmalık.
HAyır biz daha medeni bir yol izliyoruz, haber veriyoruz. İzin almak çok komik geliyor. HEle de sevgiliden.
derim ben kaçtım diye sonra düşünsün nereye gidiyorum , izin falan yok öyle bişi hem ona niye hesa.. dur arıyo bi dk açmam lazım
Bilgisi olması iyidir ama izin almak sevgiye dahil değildir. Sevginin öncesinde özgürlük ve güven vardır.
Gereken durumlarda sadece "haber" veririm, izin almam; zaten onu kıracak bir izinsel eyleme de yer vermem.
Anamdan babamdan izin almiyorum elin ogluna mi hesap vericem
Evlenince verirsin
@NickBırakmadınız sen ne zipliyorsun zip zip
Düzgün konuşlan yalan mı?
@NickBırakmadınız sen neyin sacmaligisin
İzin almam. Ne bu yahu askeriye mi komutanım mı izin alayım. Almam. Ha bir yere gidersem haber veririm.
Eşime söylerim. izin için değil haberi olsun diye...
Şaka mı bu?
İzin almak?
Görmek nasip olmasın! :-D
Yiouu. Haber verirdim sadece yazamayacagim icin o kadar
Haber verirdim de izin almak gibi bir sey olmamali..
Önce haber veririm. Hayır cevabı gelirse haber verme olayı bir anda izin isteme haline dönüşür :D
haber verirsin ama izin almak denen o saçma şeyi yapmazsın yani
Hayır sevgilim karışamaz ama (henüz sevgilim olmadı)
Ne münasebet anamdan babamdan bile almıyorum ne haddine
İzin almak değil de haber veririm onun da haber vermesini isterim.
Valla ben haber veriyorum ama izin almıyorum o da aynı öyle yapıyor
Sevgilim olduğu zamanlarda izin değil sadece haber veririm. Karşılıklı güven varsa her şey olur.
Kesinlikle olması gereken en güzeli
Hayır ben sormam haber de vermem sanırım sevgilim olmama sebebini buldum sağol fazla özgürruhluyum
İzin almam, haber ederim. Habersiz iş yapmam lakin izinde almam
Kimseden izin almam kimseden izin almasını istemem oldu olacak s*çarken de izin isteyelim o zaman :D
Izin alma farkli konu, haber verme farklı. Ama önce fikrini izin alma ve haber vermenin ortasında sormakta fayda var.
"Bizde bu akşam kızlarla dışarı çıkalım diyoruz" şeklindeki cümle düşüncesini anlamakta yardımcı olur. Bende plan yaptım derse direk kızlara mesaj atar gelemeyeceğimi söylerim. Sevdiğimden daha değerli değil sonuçta.
haber verirsin ama izin almak denen o saçma şeyi yapmazsın yani.
senin yaptığını yptım sdgfhd
Haber veririm izin almam
Kiskanclik krizindeyse once onu davet ederdim. Gelmezse gittigim yersen onu arardim
izin almak değil de haber veririm sadece çünkü onu yapma, giyme, gezme diyecek kadar kimse kimsenin sahibi değil...
Düne kadar o mu vardı. Babamdan izin alırım daha iyi. Ya dayak yerim ya izin alırım. Sevgilinin mal mal konuşmasını dinleyemem🤷🏻♀️
İzin değilde haber veririm ben dışarı çıkıyorum gelirmisin sende diye teklifte bulunurum o zaman izin vermeme gibi bir ihtimal kalmaz 😊
Hayır söylerim en fazla o da uzun sürecek ve benle irtibat kurması gereken bi durum varsa bak çıkıyorum haberin olsun şeklinde
Bu konuda bi hassasiyeti varsa haber vermeye çalışırım ama muhtemelen unuturum ya, her dışarı çıktığımda nasıl haber vereyim
Çocuk değiliz sonuçta ne izini. Haber verirsin anca ama izin almak biraz saçma
Haber veririm güven olduktan sonra gerisi önemli degil zaten
Almam one ne oluyomuş
Sahibim değil neden alayım
Hayır sadece haber veririm.
Haber veririm, izin almam.
Ben izin almam haber veririm
daha neler ne izin alicam ama haber ederim
Ailemden izin almışlığım yok daha
Haber veririm ama izin almam
Eşime haber veririm izin almak sayılmaz
Sevgilim yok o yüzden hergun disardayim :)
Geç ise söylerim izinde alırım
Almam tabi niye alayım
Haber bile vermem hiç huyum değil oda vermesin
Anlatma.
Allaha şükür yok öyle bir derdim🙄
Demedim ama teşekkürler beybi😌
Izin almam haber veririm
aslaaaa. Ama haber veririm.
Senin gibi bir kız arkadaş mı neyse hayal kurmayalım şimdi 😂❤️🌹😊
Saçmalık. Bu arada sevgilim yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?