Eşim fazla açık giyinen kuzenine bakıyor sanırım, ne gibi yol izlemeliyim?

Şimdi senede bir gorusmusler hem ailecek ama oz amcasının kızi yazın 1 aylığına arada gelir eşimin ailesinde kalır bende taniyorum haliyle ve takiplesiyoruz instegramdan ama o kızdan hiç haz almıyorum fazla gevşek büyüklerine gram saygısı yok mesela babanesine küfür bile ediyor ya da yiyor içiyor ve çekilip telefonla oynuyor hiç bir şeye yardım etmez ve açıkça her gün bir başka erkekle olduğunu söyledi ve inanılmaz dağınık bir hayat yaşıyor sadece kilotlu resimlerini bile paylaşıyor full degolte giyiyor herkes hergerini görüyor dekoltenin bir sınırı vardır ama bu baya baya aşıyor erkekler sever boyle şeyleri diyen bir salak ve çocuk da değil 28 yaşında her neyse eşim sanırım gizlice progiline girip o sapıkça resimlerine bakıyor valla ispatlarsam gözünü oyarim şerefsizin ayrılırım ama şu an şüphe boyutunda dün yine kötü şeyler paylaşmıştı o an baktım ve eşim devam mı ediyor bu hala böyle resimlere dedi banane ondan dedim ama geçen çok tahrik edici bir resim paylaştı aaa evet gördüm dedi ama story di iyide sen evde bile degildin ve ben sana göstermedim ayrıca bahsetmedim de sen nereden gördün diye sordum yoo sen gösterdin dedi ama yalan söylüyor ben 1 aydan fazladır hiç kuzeniyle ilgili resimleriyle ilgili hiç göstermedim bahsetmedim de tahrik falan olur diye çünkü pek akraba bağı gibi bir durum yok yabancı gibiler birbirilerine ondan bilmiyorum kafam karıştı çıktım onu takipten
Eşim fazla açık giyinen kuzenine bakıyor sanırım, ne gibi yol izlemeliyim?