Resimi internetten aratarak buldum Sonuçta kuzenimin resmini çekip atsam özeline girmiş olurumAynı bu şekil gibi özellikle annem evde yokken falan bacakları açık oturuyor ve Özel bölgesi gözüküyor Birisinin böyle oturması normalmi?
Kuzenim evde çok açık giyiniyor, sizce bu normal mi?
Resimden pek bir şey anlaşılmıyor ama. Evin içinde rahat hissettiği gibi giyinmeli, ev sonuçta ve bu zamanlar çok sıcak. Mahrem yeri kapalı kaldığı sürece ne giydiğinin önemi yok bence.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nasıl erkekler aynı evdeyken boxerla bile oturmuyorsa kızlarda da bir seviye olmalı diye düşünüyorum. Erkekler birbirlerinin bir taraflarını görmüyor ve göstermiyor. Edepsizlik diz boyu, ne utanma ne arlanma hiçbir şey yok. Yerinde olsam bir daha eve sokmam
Oha yani kız bile olsan yakın bile olsan göstermen mi lazım mk gelde sinir olma edep biraz terbiye yaa bu ne Allaha askina tamam şort giyilrde o kadar da değil kimse normal karşılamasın bunu
Ben evde yanlız yaşıyorum. Bende yazın özellikle evde iç çamaşırlarımla gezerim. Bazen kız arkadaşlarım gelir o kadar olmasa da yine de açık gezerim evin içinde. Bunda bş sıkıntı görmüyorum.
Ev açık giyinip rahat oturmaya en müsait ortam. Neden anormal olsun ki
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onun Alt bölgesini çıplak görmek zorunda değilim insan Başkasının evinde adap sahibi olmalı bence ne kadar sebepsiz yere dikkatimi çeksede düzgün giyinmeli evde bence
Kanka iki bölgesinide görüyorum bildiğin özellikle ön tarafı ve Bana seslendiği an ya da konuştuğumuz an ona bakmalıyım O esnadada gözüm kayıyor alt tarafa Beni yanlış anlamasından çekiniyorum sanırım