Sevgilin başkasına bakıyorsa suç baktıranın mıdır bakanın mı, gerçekten seven başkasına kanar mı?

Gece körkütük eve gelmiş ve ne olduğunu hiç bilmeden sızıp kalmıştı... Sabah gözlerini açtığında başı çatlayacak derecede ağrıyordu... Fakat yandaki sehpada bir ağrı kesici ve bir bardak su vardı... Şaşırdı önce... İlacı alıp içti... Yataktan çıkarken gördü ki terlikleri ayak ucunda... Ve şaşkınlığı bir kat daha artmış bir şekilde mutfağa yöneldi...
Yine bir tartışma faslı onu bekliyordu...
Ama öyle olmadı...
Mükemmel bir sofra onu bekliyordu... Çay hazırlanmış sofra kurulmuştu... Çocuğu vardı masada sadece eşi yoktu... Annen nerde diye sordu.. Çocuk cevap verdi... Baban uyanmadan fırından sıcacık ekmek alayım dedi ve fırına gitti annem...
İnanamıyorum dedi adam... Bu manzara inanılmaz... Peki neden böyle yaptı annen...
Çocuk cevapladı...
Dün gece sen eve yine sarhoş geldin baba... Annem yine kızdı söylendi ve yatak odasına götürdük... Annem üstündeki gömleği çıkarırken sen anneme kızdın ve bir cümle söyledin... Ondan sonra annem değişti sana karşı ve seni güzelce uyuttu... Sabah da durum işte böyle...
Ne dedim ki annene dedi adam..
Bırak beni kadın... Ben evli bir adamım...
Erkek ya da kadın olarak değerlendirmem asla...
Ama anlayacağın... İnsan seviyorsa eğer en ağır şartlar altında bile aldatmaz sevdiğini... Ve asla gitmeye meyilli olmaz...
İyi ki yazdın güzelmiş
Biraz ütopik geldi bana
Yani böyle birisi gerçekten şeytanın askeri olmuş bir insandır yani şeytanı kendini ilan edilmiş bir insandır başkasının sevingil hepsini çalmak tamamen ahlaksızlık dinsizlik ve bir de allahsızlık tır böyle bir şeyin ne dinde yeri vardır ne de insanlıkta yeri vardır kesinlikle Allah'a çok şükür ki biz böyle şeylerden uzak Yani koruma kalkanımızla yaşıyoruz şeytanın bize yaklaşmasına asla ve asla müsaade etmiyoruz iyiyim galiba oğlum bir de insanlık yok mu tuvalet Sence bu gerçekten etik mi asla ve asla değil
Şu Şeytanı ota boka karıştırmaktan sıkılmadınız ha Şeytanla alakası yok bunun düpedüz k*şarlık bu sdlşkglsşkdf
@satanofsteam esittir seytanlik iste seytandir insani yoldan cikaran takva yolundan saptiran insani ucuruma iter kassarlik diyosun neden yapiliyor bu ve buna benzer seyler seytana tapildigi icin iste bununla ilgili guzel bir video var
valla 40 yıllık satanistim böyle saçma şey duymadım slşkgsdşlkglşsdgf
Cevap
68Cevap
Başkasına giden zaten sevmiyor ve saymıyordur, yedek gelince koşup gider. Her şey yolundayken bırakıp gidilmesi pek mümkün değil menfaat gereği sevgili olanların mutlak sonu diyebilirim.
Seven erkek/kadın başkasına bakmaz ve gönlü kaymaz. Sorun sevginin bitmesi ve başkasının sevgilisi çalınabiliyorsa o ilişki zaten bitmiştir. Önemli olan diğer ilişki bittikten sonra o kişi ile birşeyler yaşanmalı aksi taktirde etik olmaz. Gönüller fermen dinlemiyor ama etme bulma dünyası ne ekersen onu bir çersin.
Bir yakın akrabam, bir kız arkadaşının sevgilisini elinden almış zamanında. Bunla 6 yıl sevgili kalmışlar. Şimdi hamile ve baba evine dönmüştü. Ben Allah bir insanın belasını nasıl verirmiş kendi gözümle gördüm yemin ederim. O kız şimdi bu akrabanın halini görmüşse ya sana zamanında sağlma beddua ettim ama şu anki haline bakıyorum iyi ki beni bu adamdan kurtarmışsın der yani. Yapmayın yuva yıkanın yuvası olmaz. Açısı çıkar aheste aheste... ( bunları kardeşimden sonradan öğrendim. Başta acıyordum kızın kör talihine bak yazım diyordum. Ama en başta yaptığı haksızlığı balkasının erkeğini elinden aldığını öğrenince şeytan azapta gerek dedim.) ibret için anlattım tabi anlayana...
Bende çalıştığım yerin karsısında marketi olan çocuktan hoşlanmıstım hayatında biri var mı diye mesaj atmıstım varla yok arası demişti sonra biraz muhabbet ettikten sonra istediğin zaman yazabilirsin demişti bana ama ne ben yazdım ne de o yazdı zaten bu konusmamın üstünden 20 gün falan geçmişti manitasıyla barısmıs instagrama tarih yazdı ama benimle bakısmayada hala devam ediyor bu olayın üstünden 8 ay falan geçti ben artık orda çalışmıyorum ama evime yakın oldugu için arada gidiyorum gören derki bu çocuk bu kızdan kesin hoşlanıyor o derece bakıyor ama sevgilisi var bende sevgilisi var diye bakmaktan ileriye gitmedim ki zaten ilişkisi 2 yıllık 🤣🤣🤣
Bir insan baska bir insanin mali olamaz.
Bunu daha iyi anlatabilmek icin kenfimden ornek vereyim benim sevgilim baska biriyle olmak istiyorsa gidip olabilir
Bunu zaten yapmissa icindeki o sey bitmistir ve ben ona birsey yapamam.
Kabullenip saygi duymak herzaman iyidir.
Kötü yapar tabi salak bir kız benmm sevgilimi çaldı tabi sevgilimde de suç var ayrıca her gün takip edecek değilim içinde olan yapar karaktersiz çıktı çocuk ne yapayım it gibi gitti it gibi gelir bende it gbi kovarım gelmez ise başkalarının iti olur 😅
Çok derin bir konu ama kötü biri yapmaz sonuçta ilgiyi buluyorsa oraya kayar
Bu şeye dönmüş gece çıkmasaydı bende tecavüz etmezdim. Adamın sevgilisi varsa bitmiştir yani arası bozuk, kız ilgisiz, aşkı bitmiş bla bla... gidecek bitirecek tertemiz sayfa açacak. Çalmak kötü biri yapmaz ama onursuz yapar ben kendime yakıştıramam.
Sevgilin başkasına bakıyorsa suç bakanın dır, gerçekten seven başkasına ne kanar nede bakar..
Başkasının sevgilisini çalmak bizi kötü biri yapar çünkü iyi 1 şey değildir.. ama kimisi bundan zevk alır.
Suç her iki tarafında. Sevgilim başka bir kadına gidiyorsa (bana ihanet edip benden öyle gidiyorsa) sevgilim de suçludur, sevgilimi benden çalan da suçludur. Sevgilisi olan kişiye yürümek doğru değil 🌺
Sevgilisi olduğu halde bakman, sevmen...
Sevdiği birisi olduğu halde ikincisine yönelmesi...
Hayatımda gördüğüm en aşağılık ilişki durumu olabilir. Sırf bu tür saçma doyumsuz tavırlardan dolayı ölene dek yanlız yaşamayı diliyorum.
Sevgilisi/ eşi olana bakanda orspu çocuğudur. Sevgilisi\ eşi varken başkasına gidende orspu çocudur NoKTA

Kendini onun yerine koy ve düşün Senin sevgilin de başkası çalıyor Bence iyi bir durum değil
Şimdi burada herkes evet çok kötü birisin falan der ama kendileri gerçekten severse anlarlar bence böyle bi konuda yargılanmamalı kimse kalbe söz geçmiyo çünkü
Yok sevaptır hatta cennetliktir hshshsh şaka bir yana bence kötü ihanet edende etmesine yardımcı olanda kötüdür ihanetin sebebi olmaz en kötü şekilde ayrıl ama aldatma
karaktersizlikte limitleri zorlamaktir bu davranis.. ona giden sevgiliyi de o dallamayi da bir temiz silkelemek farzdir vaciptir :d ne olursa olsun çok haince..
Bu eşya veya herhangi bişey mi ki çalabiliyorsun? Zaten gözü benden başkasına görüyorsa yol verilir. Öyle insandan sevgili olmaz.
Yapar tabii ki Allah öyle insanlardan korusun inşallah. Bir yuvayı yıkamanın vebali ödenmez !! Aklında böyle bir şey varsa hemen vazgeç
Evet, yapar. Hatta bence aşağılık birisi yapar.
'Hayır' diyenler lütfen birazcık empati yapın, aynısı sizin başınıza gelse...
Hem ne demişler.
Sizin için başkasını terk eden, bir başkası için de sizi terk eder.
Öncelikle.. kendime adıma diyorum ben birini sevdigimde onu yüz üstü bırakacak bir hareket yapmam..
Konumuza dönelim başkasının sevgilisini calarsam.. en azından karsimdaki kişiye iyilik yapmış olurum.. zaten onu sevmiş olsa bana gelmezdi..
Senin için sevgilisini bırakan bir gün bir başkası için seni bırakır karakter bu değişmez
Çok haklısınız Pörpılpüyr sdglşmslşkg
Yiiiaaaa kalppppp sanaaaa
saaaaaanadaa kaaylppp
Buda hırsızlık değil mi?
Para çalsan daha az ahh alırsınn. Birinin mutluluğunu çalmak ciddi karaktersizlik..
Göz kayması denen duruma pek inanmam... Bakarsam güzeldir ve bitmiştir.. Net olmak lazım kimi konularda.. Ne o öyle cıvık cıvık...
Çalan kişiyi bilemeyiz nasıl biri ama bu yapılan şey çok kötü sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma
Sevdinmi ayakların yerden kesilir istesende göremezsin kimseyi her nefesinde onu ararsın çalamaz onu kimse senden ölüm olmadıkça
Eğer sen bile bile yapıyorsan sende de suç var ama tabiki erkekte daha çok suç var ki sevgilisi varken bir başkasına bakıyor.
Hırsızlık sonuçta hırsızlıktır. Ne çaldığının bir önemi yok. Küçücük bir vida çalsan da hırsızlık sonuçta
çalınan sevgili zaten diğer tarafın sevgilisi değildir ama tadına bakmak istersen o çalmış sayılmaz :)
Başkasına bakan sevgilinin yolu ebediyen açık olsun. Bir daha da dönmesin. 😏
Yapar.. ah alırsın sonra senin sevgilini deçalarlar.
Cidden seviyorsa dünyanın en yakışıklısı/güzeli de olsa aklı ona kaymaz. Bakanda suç var ama her zaman baktıranda da suç bulurum ben.
Hırsızlık hırsızlıktır hiç fark etmez ha parasını, malını çalmışsın ha sevgisini ve sevgilisini.
öncelikle başkasının sevgilisini, çalmayı bırak kötü niyetle bakmayı bile saygısızlıkta nitelendiriyorum, o insan belkide onun helâli, kendisine yapılmasını istemediği, bişeyi insan başkasına yapmamalı.
yanı eger sevmıyorsa eger gönül kayabilir ama sevdıgı halde gönul kayması olmaz yan. iiii...
Direk kötü yapar. diger yazdıkların çaldığın minareye kılıf aramaktır. anladin sen
Çalmıştım.. kötü biri de değilim.
olur öyle şeyler ya)))
Dogru olan hicbir tarafi yok ki. Bastan asagi yanlis olur.
Yapar. Arada nikah yok diye bunu normal karşılamak saçma.
Adı şerefsiz haysiyetsiz karaktersiz...
Daha sayayim mi 🤬
Giden sevgılı de suclu çalan kişide suçlu ıkısı de ağır karaktersız dındar tabırle seytanlık
Manipülasyonla alırsan yapar kendisi gelirse tercih meselesi.
" Çalmak " fiil olarak kötü oldugu için çalmak kötü yapar ama çalmadan alırsan kötü yapmaz
Sadece kötü biri değil aynı zamanda şerefsiz biri dr yapar. Cinsiyet farketmez.
Yok canım neden kötü olsun o kişide bakmasaydi yaniii
çalınmaya müsaitse yapmaz neden yapsın tapulu malı sanki
Yapar yani ama calinmaya meyilli sevgili daha kotu bence :)
İstanbul, İzmir ve Ankara gibi metropol kültürü ile yetişmiş insan için bu meziyettir. Tabi o metropolde yaşayıpta insanlığını koruyabilen nadir insanları tenzih ederim...
Hoş bir davranış değil. Çalma kapıyi çalarlar kapini.
Kotü insanlar zaten sevgilisinı çaliyo.
Bakanın suçu tabı. Her erkek bakar ama yanıda sevdiği olunca bakılmaz.
kimse kimseye zorla sahip olamaz... karşı cins kendi ister
Beni istemeyeni ben hiç istemem (olmayınca kolay vazgeçiliyor 😛)
Her sey nasip gıdecegi varsa bağlasan durmaz. Kıme gıdecegide karakter meselesı
Ikisi de şerefsiz çocuğun sevgilisi olduğu halde onu ayartan kahpe de , sevgilisi olduğu halde başkasına bakan da
kankanın ya da arkadasının olmasında gerısı teferruat
Kötü yapmaz canım karaktersiz, ahlaksız, şrfsiz yapar sadece
kasar yapar çaldığın adam aynı kazığı sana da atar kuzum net
Bakanın beyaa her ilgi görmediğimiz zman başkalarına koşsaydık
Yapar tabi sevgilisi olan birini napacaksn
Bence hayır sonuçta sevgili
Başkasının sevgilisiyle ne işimiz var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?