Aşk İlişkileri Dinlediğimiz şarkıdan bir cümle yazalım mı 😊? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir ağlarım bir gülerim sanma senden vazgeçerim alışamam inan yokluğuna 👆🏻💗 Güncellemeler+1 yıl Her aşık bir gün affetmez , kalbi artık çarpmayınca Güncellemeler+1 yıl Kurtar beni tanrım içim yanıyor ona tutuluyorum Dinlediğimiz şarkıdan bir cümle yazalım mı 😊? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aaahh eğleniyor kendi başına, Öyleeee bir yar istemem istesem de istemem güller bitti dilimdeee nasıl diyeyim bilmem..., // uyaaannn uyansın içindekiii hayvaaaağğn🤦🏻♂️ utandım gizliyorum☹️🥴 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl şarkı neden utandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 farklı şarkı 😅 ben bissürü şarkıdan bir cümle yazıcaz sandım😂 direkt şarkı sözünü yapıştırmışsınız mq Yorumla
Mrjager Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl that’s the price you pay leave behind your heart and cast away 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. What it meant to me, will be eventually be a memory of a time when, I tried so hard. 0 0 Yorumla
mars_rafinha Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Bu gece ümitlerini al koynuna, gün doğmadan unut insafsızı. 0 0 Yorumla
arkaadam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Seni üzen her şeyde vazgeçme cesaretini göster. Kitap sözü. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kitap sözü mü yazalım dedim 😜 Yorumla arkaadam +1 yıl 🤪 yazmasam olmazdı Yorumla
gece-görüsü Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı. Biz dön baba dönelim geliyoz aynı yere. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla gece-görüsü +1 yıl Cem Karaca "bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete" şarkısı Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Aboneyim abone biletleri cebimde 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aaahh eğleniyor kendi başına, Öyleeee bir yar istemem istesem de istemem güller bitti dilimdeee nasıl diyeyim bilmem..., // uyaaannn uyansın içindekiii hayvaaaağğn🤦🏻♂️ utandım gizliyorum☹️🥴
O nasıl şarkı neden utandın
3 farklı şarkı 😅 ben bissürü şarkıdan bir cümle yazıcaz sandım😂 direkt şarkı sözünü yapıştırmışsınız mq
that’s the price you pay
leave behind your heart and cast away
What it meant to me, will be eventually be a memory of a time when, I tried so hard.
Bu gece ümitlerini al koynuna, gün doğmadan unut insafsızı.
Seni üzen her şeyde vazgeçme cesaretini göster. Kitap sözü.
Kitap sözü mü yazalım dedim 😜
🤪 yazmasam olmazdı
Biz dön baba dönelim geliyoz aynı yere.
O ne
Cem Karaca "bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete" şarkısı
Elfida sen eski bir şarkısın
and i promise i won't lie
Aboneyim abone biletleri cebimde 😃
Yüreğimde kal sen nazlı yarim