Hamileyim, Eşim bana vurdu barışmalı mıyım?

Arkadaşlar dün gece eşimle kavga ettik. Eşim fazla kıskanç. Akşam vakti misafirlerimiz yani Eşimin en yakın dostu ve dostunun karısı gelmişti. Balkonda sohbet ederken eşimin dostunun yaptığı espriye gülmeden edemedim, daha sonra arada bir yine sohbet içinde eşimin dostuyla fikir alışverişi falan yaptık, ama brn yine mesafemi koymuştum. Misafirlerimiz gidince eşim bir anda üsütme geldi. "Sen neden onun esprisine gülüp, arada sohbet ettin esma!" dedi Ve bir anda tokat atmasıyla başımı duvara çarptım, biraz kanadı. O anın şoku ve üzüntüsüyle kendimi ağlayarak odaya koşarken, çenemi tutup başıma bakmaya çalıştı. Direndim, Direndikçe daha sıkı tuttu kolumu ve "izin ver yarana bakıyım kanıyor esma!" diye gürledi. Dinlemedim ve kendimi odaya kitledim. Saatlerce kapımdan ayrılmadı. Anlık sinirle yaptım, özür dilerim aç kapıyı konuşalım, diye bir ton laf etti kapıda ağlayarak. Kapıyı en sonunda açtım ve açışımla beraber sımsıkı sarıldı gözleri kıpkırmızı olmuştu, sarılışına karşılık vermedim. Ve yüzüne bakmadan yatağa kıvrılıp uyudum. Bu sabah hafif uyku uyanıklık arasında giderken arkamdan yavaşça sarılıp, alnımda yaramın olduğu yeri öptü, ve odadan çıkıp işe gitti. Çok üzgünüm çok kırıldım, bana bunun için vurması beni çok üzdü! Hala daha özür diliyor dışarı yemeğe ya da sahil kenarına çıkartmak istedi, hayır dedim. Yeminler ediyor bir daha vurmayacağım diye ağlayıp duruyor, bir sürü çiçek aldı, çikolata aldı. Ne yapmalıyım? Barışmalı mıyım?
Hamileyim, Eşim bana vurdu barışmalı mıyım?