Arkadaşlar dün gece eşimle kavga ettik. Eşim fazla kıskanç. Akşam vakti misafirlerimiz yani Eşimin en yakın dostu ve dostunun karısı gelmişti. Balkonda sohbet ederken eşimin dostunun yaptığı espriye gülmeden edemedim, daha sonra arada bir yine sohbet içinde eşimin dostuyla fikir alışverişi falan yaptık, ama brn yine mesafemi koymuştum. Misafirlerimiz gidince eşim bir anda üsütme geldi. "Sen neden onun esprisine gülüp, arada sohbet ettin esma!" dedi Ve bir anda tokat atmasıyla başımı duvara çarptım, biraz kanadı. O anın şoku ve üzüntüsüyle kendimi ağlayarak odaya koşarken, çenemi tutup başıma bakmaya çalıştı. Direndim, Direndikçe daha sıkı tuttu kolumu ve "izin ver yarana bakıyım kanıyor esma!" diye gürledi. Dinlemedim ve kendimi odaya kitledim. Saatlerce kapımdan ayrılmadı. Anlık sinirle yaptım, özür dilerim aç kapıyı konuşalım, diye bir ton laf etti kapıda ağlayarak. Kapıyı en sonunda açtım ve açışımla beraber sımsıkı sarıldı gözleri kıpkırmızı olmuştu, sarılışına karşılık vermedim. Ve yüzüne bakmadan yatağa kıvrılıp uyudum. Bu sabah hafif uyku uyanıklık arasında giderken arkamdan yavaşça sarılıp, alnımda yaramın olduğu yeri öptü, ve odadan çıkıp işe gitti. Çok üzgünüm çok kırıldım, bana bunun için vurması beni çok üzdü! Hala daha özür diliyor dışarı yemeğe ya da sahil kenarına çıkartmak istedi, hayır dedim. Yeminler ediyor bir daha vurmayacağım diye ağlayıp duruyor, bir sürü çiçek aldı, çikolata aldı. Ne yapmalıyım? Barışmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, bir süre konuşma onunla, eğer bu ilkse ve sana kendini affettirdiğine inanıyorsan, bir müddet sonra barış. Ve kesin bir dille bir daha olursa, sonunun iyi olmayacağını, onunla paylaş, kesin tavrını koy!
Eğer ki bu ilk değilse kesinlikle boşanmalısın! Hele ki hamile bir kadını döven biriyse ondan 'baba' bile olmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBarışın lakin , bundan sonra evinize misafir geldiginde kadinlar erkekler ayrı yerde otursun çok zor değil , diğer tarafta arkadasiyla istediği gibi muhabbet eder sizde kız kıza rahat takilirsiniz. Durumuna çok üzüldüm belli ki o da çok üzülmüş. Öfkeyle kalkıp zararla oturmuş. İçindeki yikkinligi tahmin edebiliyorum. Basit şeylerle gönlünü almaya değil , kalbine değer vermesi onuruna haysiyetine değer vermesi gerektiğini belirtmeni bunlar olmadıktan sonra okyanus kıyısında yaşam vaadetse bir anlamının olmadığını bilsin , bilsin ki , her tokatın bedeli bir deniz kenariyla ödenir gibi bir algısı olmasın.
00 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 4b cevap paylaştı. Sana vurmayı alışkanlık haline getirirse. en ufacık bir tartışmada yine sana el kaldırır.. Bir müddet barışma burnunu iyice sürt .. Bir daha sana el kaldırmaya cesaret edemesin.. Hemen affetme yoksa. bu tokatların devamı gelir.. Bir kere vuran yine vurabilir.. Onu bu davraşından men etmen için hemen yumuşama imkan varsa bir süreliğine evden ayrıl..
10 Yorumla
+1 yılHamilesin ve esin sana vurmuş bence eşini karşina al ve açıkça konuş bu yaptıği suç ve boşanma sebebidir. Bana sorarsan ben bir dakika öyle bir adamla aynı evde kalmam. Karar yinede senin Rabbim yardımcın olsun. Fakat bir kere ve sen hamile iken bunu yapan yine yapar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
48Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar
İlk öncelikle adam dediğin bunu yapmaz.
He çok güveniyorsa kendine arkadaşına ne oluyor kardeşim der.
İnsanız espri olur gülebiliriz sen arkadaşına güvenmiyorsan onu da evine çağırmamalı kocan
Ben her zaman bir kez yapan bir daha yapar düşüncesinde ilerlerim.
Kendinden taviz verme özür dilemelerine çiçeklerine çikolatalarını kanma. O o insanın kişiliğini bilmediğim için çok da fazla yorum yapamıyorum.
belki göz boyamak içindir belki de gerçekten pişmandır onu anca sen anlayabilirsin.10 Yorumla Bu olay kimsenin affet ya da affetme diyebileceği bir şey değil. Gerçekten değil. Senin bazı şeyleri dikkate alarak düşünmen gerek. Hamilesin. Birine tavsiye verirken "boşan" demek çok kolay. Şunları kesinlikle yapman gerek ama. Sen ve bebeğin çok değerlisin. Bir daha asla böyle bir olay olursa senin gideceğini, ona bağımlı olmadığını hissettir ona. Bunun için hemen barışma, hemen affetme. Hareketlerini gözlemle. Bu durumu onunla konuş. Böyle saçma bir kıskançlık olamaz. İleride daha da büyük sorunlara yol açar. Bunları onunla konuş. Bence ağırlığını koyup hemen affetmeyerek, uzun süre mesafeni koruyarak durumu gözlemle. Gerçekten pişman mı, normalde asla yapmayacağı bir şeyi mi yaptı yoksa senin affetmen sadece vicdanını rahatlatmak için mi istiyor. Bunları gözden geçir. Ve bir daha en ufak bir şiddet olursa kesinlikle ayrıl. Çünkü o zaman kesinlikle devamı gelir.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun senin yapacağın o adamla konusmamandi bundan sonra konuşma boşver kocan kıskanıyor bu arada kocanın sana vurması çok haksizca konusursun uyarirsin tatlilikla ama hemen vurmak çok adice kocanda pişman olmuş affet ama konuş böyle bir daha yapma yaparsan işte yüzüne bakmam gibi bu yüzden uyar geçmiş olsun bu arada üzüldüm yani aile içi geçimsizlik karı koca arası kavgada şeytan en çok buna sevinirmis ama yinede aklında bulunsun yabancı erkek kim olursa olsun konuşma bir arada bulunma mesafe koy
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılYa ne kadar sığ bı erkek ya, rezalet madem bu kdr geri kafalı yobaz neden eve erkek alıyor evli de olsa.. balı tam yobaz olsun kimse gelmesin eve erkek akraba dahil.., geçmiş olsun böyle adamdan çocuk..;( Alalhim böyle biri çıkmasın karsima amin. ortadogu Zihniyeti... barışma konuşma gelcek olursak barış ne yapacaksın ki.. umarım bir daha tekrar etmez hamilesin bir de.. ;(
30 Yorumla Kesinlikle barışma annem hep der ki bir kere vuran bir daha vurur lütfen barışma eğer gidebileceğin bir yer varsa git kendine bunu yapma dışarda şiddet gören öldürülen bir sürü kadın var hele ki hamileyken sana bunu yapan neden bir daha yapmasın git çocuğunuda kendinide kurtar eğer yardım istiyorsan biz etmeye çalışalım yeterki o adamla kalarak kendine eziyet etme
21 Yorumla- +1 yıl
neden bu kadar acımasızsın @uzumsuyu
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence şiddetin gerekçesi olamaz. Eşin hatalı tabi ki. Ancak önemli olan bu şiddet devamlı olarak var mı? Bir an kendini kaybedip hata yapmış anlaşılan her insan hata yapabilir ben yapmam diyen kişiye inanmıyorum açıkça. Eşinizin pişmanlığını ben burdan gördüm açıkça.. Biraz soğuk davranarak barışılabilinir. Hatasını anlaması açısından bir daha aynı hataya yeltenmemesi için.
10 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmek istemiyor, seni seviyor ama vurması da çok ağır. Affedip affetmemek senin kararın ama ya yine tekrarlanırsa? Siz sadece karı koca olmayacaksınız artık. Aynı zamanda anne baba olacaksınız. Eşinle birlikte bir psikologa gidin bence. Eşin kıskançlık konusunu aşmalı 🌺
10 YorumlaBiraz fevri davranmış, sen de nazını yapmışsın. Ben bu kadar uğraşmazdım. Gerçi el de kaldırmazdım. Ama ciddiyim kimse için bunun çeyreği uğraşmadım. Bu adam seni seviyor. Sanırım bu ilk. Pişmanlığı aldı ve karnındaki çoğucun hatrına affet.
Bu kadar sevip de özür için bu kadar uğraşmasaydı avukatım var hemen dilekçelerini dolduralım derdim.00 YorumlaYavş*k o zaman haremlik selamlık yapsın. Kendi arkadaşına güvenmiyorsa neden evine sokuyor hadi bırak onu sana niye guvenmiyor bebeğini tasiyorsun. Bunlar her türlü boku yer kıskandım der. Pasif ezik ve silik bir kocan var.
50 YorumlaDostuna güvenmiyor, eşine güvenmiyor, üstüne bir de eşine tokat atıyor. Bence bu adamdan hayır gelmez
70 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak sonradan yaptıklarına bakınca gerçekten pişman olduğunu anladım ama sen yine de bir süre soğuk davran hemen barışırsan bidaha yapma ihtimali yüksek olur böyle şeyler sende bidaha buna göre davranırsın olur biter
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet abarttığına eminim ama Pişman olmuş gibi görünüyor yaptıkları bunu kanıtlıyor gerçektende fazla bir sahiplenme güdüsüne sahip sana sevgisi olduğunuda düşünüyorum kaldı ki o yüzdende bu kadar af dilemiş ama bunu tekrarlamaya başlarsa o zaman kendine hakim olamıyor demektir Gerisi sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim sana. Evlilik denen şeyden iyice tiksindim güvendigim de yok. Böyle bir kadına el kaldıran erkekler oldugu sürece de bekar kalıcam. Ya ben yaşasam berbat hissederim be nasıl erkek bunlar
00 Yorumla
+1 yıl4 5 gün sert ve mesafeli ol. Hemen affedersen nasıl olsa barışıyor diye düşünüp birdaha yapabilir. Hamile olmasan ve bu kadar pişman olmasaydı boşan diyecektim ama bilemedim şimdi😐 bir süre sevgi gösterme
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılVurması çok yanlış ama sende evli bir kadın olarakta karsındaki erkege tavırlarınla dikkat etmeliydin kocanın kızması cok haklı vurması yanlış sendede hata oldunu inkar etme yani
10 Yorumla
+1 yılSadece misafirinizle konuştun güldün diye sana vurabilen bir adamın hareketlerinin nereye varacağını hesap et ve yol yakınken ya o yardım alsın ya da sen ondan uzaklaş. Çok basit bir durumda bile böylesi bir davranış kabul edilir değil.
00 YorumlaYaptığı bir hata bunun farkinda olabilir, ama seni asla kisitlayamaz. Orada normal bir sohbet var ve sen de fikirlerini söyluyorsun. Bunun icin karina tokat atmak nedir. AYRIL! Eğer devam ettirirsen yaziklar olsun, bu tür iliskiler çogaliyor
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet var. Valla sen bilirsin. En yakın arkadaşından kıskanıyor🙄 hamilesin de. Ne desek boş
50 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılElleri kirilsin ofke kontrolü olmayan adam zarar verdikten sonra özür dilese ne çıkar? Barış diyemem su an için en azından. Hem hamilesin yaaa nazını yap sonuna kadar ama sakin diyeyim bir daha el. kaldirdigi an anla ki ondan bir b. k olmaz.
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 426 cevap paylaştı. Vurmak boşanma sebebidir vurmamalı sen ona vursan anında seni boşar. Vurmak kadın için lanet bir şeyse erkek için de lanettir
30 YorumlaBiraz daha surundur. ama anlikta olsa vurmak kendine hakim olamamak kötü. üzüldüm senin adına.
Umarım tekrarı olmaz.30 Yorumla
+1 yılBarışma. Kırmızı oda diye bir dizi var orda bir adam var 3 bölüm oldu zaten karısını dövüyor. Sen o kanamayla öledebilirdin. Ya tedavi olsun psikiyatrde psikologta ya da ben olsam ayrılırdım
10 Yorumla
+1 yılŞiddeti normalleştirmeyin! Anlık sinirle yapmış, tamam pişman olmuş da başka anlık sinir anında yine yapar. Bunun kabul edilemeyecek bişey olduğunu görsün affetme hemen.
10 Yorumla
+1 yılAslında olaya "Bana vurdu" diye bakmak yerine, "Bu kadar basit bir nedene farklı bir gözle bakarak hamile eşine vuran zihniyette bir insanla aynı evde kalmak ister miyim?" diye sor kendine. Hiçbir şey demeden direk vurmuş ve bunun nedeni de çok aptalca bir neden. Bana göre sinirlendiğinde insanlara zarar veren biri ne kadar yaşlansa da büyümemiştir.
10 YorumlaTartışmalar, kavgalar karı koca arasında gayet normal ama niye en ufak saçma sapan şeyde kendini kaybeden insanlarla hayatı kendinize zehir edersiniz be ablacım
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 383 cevap paylaştı. hamileyim diyorsun bu kadar hassas bir dönemde bunu yapan kişi yine yapar. bence barışma söz konusu olamaz
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin madem böyle şeylerden rahatsız olacak kader özgüvensiz , kalitesiz arkadaşını evinize getirmicek. Resmen kaynanan yetiştiremediği adamı sana kakalamış , sabrın artsın.
00 Yorumla
+1 yılBir defa yapan affedince nasıl olsa affediyor diye bir daha yapar. İkinci şansı hakedecek insanlar ilk şanslarını boşa kullanmazlar ve nitekim herkes ikinci şansı *katleder.
00 YorumlaHamileysen ve eşinin bu fevri tavrı hiç hoş değil aslında karakter meselesi birazda güven aslında biz burda ne desek boş iş yine sende bitiyor eğer eşinin seni ve çocuğunu hakketmediğini düşünüyorsan ayrıl ama diyorsan ki işte bianda falan aslında bianda falan da olunacak bir şey değil konuşmak varken bu şiddet neden revaşta ya neyse dediğim gibi eşine güveniyorsan bidaha yapmıycağına inanıyorsan boşanma ama biraz mesafeli dur en azından belli bir süre
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes hamile demişte yazida hamileyim yazmiyo nerde okudunuz yorumlara falan mi yazmış?
- +1 yıl
Bakmadim direk hukayeti okudum pardon
+1 yılÇok kötü bir durum öncelikle sabırlar diliyorum. Eşinizin anlık sinir diye yaptığı şey çok yanlış ve resmen boşanma sebebi, o kim ki sizin kimin esprisine güldüğünüze karışıyor. Siz onun tapulu malı değilsiniz. Burnu iyice sürtsün eğer kocanızı seviyor ve tekrarlanmayacağına güveniyorsanız karşınıza oturtup bunun tekrarlandığı halde şutu yiyeceğini söyleyin.
00 Yorumla
+1 yılOnun bu özüründe samimi olup olmadığını zamanla belli ettirecek. Tabi kendisini çok iyi tanıyorsanız. Bu tavrınızı devam ettirin, kolay affeden biri olmayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Kolay affeden biri olursanız tekrarlaması içten değil. Ben önceden en iyi arkadaşlarımı kolay affeden biriydim. Şimdi hiçbiri hayatımda değil. Şimdi zor affeden biriyim yine de benden iki de bir özür dileyen yok. Önceden de özür dileyen yoktu.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılYaa :(( Yaptıgı sey aşırı yanlıs tabiki Ama aşırı pişman olmuş belli Neyse bence sadecd bir seferlik affet Ama bu bir kez daha tekrarlanırsa iste o zaman affetmezsin
00 Yorumla Bence hemen bir adım atmalısınız ki yaptığının gercektn basit bir hata olmadığını anlasin ve tekrari asla yasanmasn bı kere yapan birdaha yapar yapmamsnj gerçekten istiyorsaniz yaptgnin basit bir şey gibi halledileblr birseyms gibi sanıp tekrrar yasamayasinz
00 Yorumla
+1 yıl2 ci defa olursa o sansi asla verme ama aglayan bir esin var yani vijdani sizlamistir emin ol birdaha da yapmaz o adam oyle birsey ama kozlari eline al acikca konus bana guvenmiyormusun de sevdini soyle bir kopukluk varki kiskanmis ya da sana guveniyor ama o dost dedi insana guvenmiyordur sen affet tm
00 YorumlaBekara karı boşamak kolay ben nedesem boş fakat eğer afediceksen iyce süründürki bir daha böyle bişey yapmak aklından bile geçince seni kaybedeceği korkusunu iliklerine kadar yaşasın yaşasın
00 YorumlaCahil bir eşin var kusura bakma allah sana dirayet versin. Kendini ezdirme o istemiyor diye onun hoşuna gitmeyen şeyi yapmamazlık yapma sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran. herkesin doğruları ve yanlışları kendine kendini ezdirme. Eşinide affetme eğer onu affedersen kendine saygısızlık yapmış olursun kimse senden değerli değir.
00 Yorumla
+1 yılAsla affı yok..🤬
Boşan bence haketmiyor seni 🤬30 YorumlaBana çok uzak bir durum şiddet kınıyorum ve çok üzüldüm hele hele hamile eşe vurmak içimi sızlattı umarım ilk ve son olur
10 YorumlaMerhaba çok geçmiş olsun, sakın affetme bugün bunu yapan ileride daha beterini yapar buna emin ol
20 YorumlaYuhh öküze bak.. Çok ayıp etmiş.. Evlisin hamilesin ayrılmayı düşünmüyorsan barismaktan başka yol yok ki
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı. Devamı gelir.. Bir müddet sonra o da sen de alışırsın. Affedeceksin sen belli bari bir ay falan konuşma ki bir daha zor cesaret etsin.
00 Yorumla
+1 yılHamileymişssin bu seferlik barış bir daha olursa barışma. Ama dikkatlice konuş onunla bu konuyu bence.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGidip darp raporu al fikrin değişirse Boşanmak için vs önleyici ve tedbir kararı aldirarask başlangıcı yapabilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
@spraybox bir şey yapamazsın boş konusma
- +1 yıl
@spraybox bu zaten kurgu hadi ona lafım yok galiba şiddet meyillisi bir erkeksiniz yoksa yapıcılığı önermezdiniz. Farz edelim ki gerçek adam deli. Ağlar ağlar yine döver. Böyle adamlar öldürüyor hep zaten kadınları. Kadın sevmese dövmez kıskanmaz dedikçe oluyor bunlar. Bu adamlar bu kafalarla elini kolunu sallaya sallaya aramızda geziyor ya. Tek kadına değil ki insanın hiçbir türüne, hayvana, hiçbir canlıya saygınız sevginiz yok. Trafikte sinirlenir adam döversiniz, biri dikkat edin der adam bıçaklarsınız.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta pişman olmuş ve samimi bir şekilde bunu belirtmiş. Şiddeti savundugumdan degil fakat eşler arasında böyle şeyler olur. Bence uzatmayın.
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 7b cevap paylaştı. Bellikipişman belki konuştuğun kadın ona göre iyi bir kadın değildi.. bence seni kötü yola düşüreceğini aklına kötü şeyler sokacağını düşünmüştür.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılGercekten pişman olmuşa benziyor abla son bir şans daha ver ama bu şiddet konusu iyi konuş yaptıgı çok yanlıs hamile kadına vurulur mu hiç
01 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimal trol ama neyse
+1 yılHamile kadına el kalkar mı he mk zorla küfür ettiriyorlar ya
11 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbartılı bir çıkış yapmis yani bu kadar kıskançlık fazla
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öküz bir kıskançlık uğruna yaptığına bak o insana güvenmiyorsa evine çagırmasın canım
10 Yorumla
+1 yılİntikamını al barışacaksan bile yoksa bu dayak olayı alır başını gider
00 Yorumla
+1 yılgerizekalılık başka şey değil. bence haddini bildirmelisin kocana
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eger dogruysa kotu bir durum. bunun devami gelir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhooo bu kadınlar çocuktan beter en ufak bişeyde hemen barissayimli bosanayimmi nr bu ya evlenmişsin artık otur oturduğun yerde küs olmak sana yakışmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer sesin dışarı cikmissa hakli olabilir
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılKötü kurgu. Bu kadar ileri boyutta kıskanan adam aaa gel sahile demez.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılTam bir hanzoymuş. Bir kere yapan birdaha yapar sebebe baksan sebep değil zaten boşa gitsin
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk için yalvarıp yakarmış senin icin degil , özgüven eksikliği var ki kıskanmış ezik kompleksi
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 465 cevap paylaştı. Soru çok uzun erkek vurdu diye boşanmak büyük saçmalık fikrim budur, hayret bişey yaa
00 Yorumla
+1 yılYuh anasını ya şiddetin bahanesi mi olur kusura bakma da yani eşin tam bir hanzo.
00 YorumlaBiraz uzak kal sonra barisirisin yalnız kalman lazım
00 Yorumla
+1 yılElleri kırılsın bir süre taviz verme adam olana kadar
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?