- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik terapistine gidebilirsiniz. Belki birbirinize anlatmamız gereken anlamanız gereken şeyler vardır. Bu olayların kavgaların sebebi vardır. Terapist olayına yanaşmıyorsa onu suçlamadan karşınıza alıp onun sergilediği duygular karşısında hissettiğiniz duyguları ılımlı bir şekilde ona anlatabilirsiniz Baktınız mı olmuyor yol kat edemediniz o zaman evliliği bitirebilirsiniz. Çünkü sizin yaptığınız şu an doğru değil eski sevgiliyle konuşmak ne kadar doğru ki. Evliliği kurtarmalısınız eski sevgili tünelden son çıkış bileti değil adı üstünde eski. İyi olmuş olsa şu an o eşiniz o olmuş olurdu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlıyorum, ilgi bekliyorsun ama aradığın ilgiyi o şahıs sana sağlamaz. Başka biriyle konuşmaya başladığında ikinci planda kalacak belki de aşağılanacaksın. Yavaş yavaş konuşmayı kesmelisin. Eşin sana ilgisiz ve seni kırıyor diye başkasıyla konuşmamalısın. Belki elinde değil ama kendi kendine yetmeyi öğrenirsen, kimseye ihtiyacın kalmaz. Eşin bu durumu öğrenirse "annenin evine git" demekle kalmaz kendi eliyle teslim edebilir. Eşinden ayrılabilirsin. Özgür bir insan olduktan sonra kimse bir şey diyemez. Anlık duygularına esir olursan, asırlık üzüntüye sebep olabilirsin.. Eşin eski sevgilisiyle konuşuyor olsa nasıl hissedersin bir de bunu düşünmelisin.. Kendine yapılmasını istemediğini, lütfen başkasına yapma..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Ayrıl. Hayat geçer mi böyle. Tabii ki sana kadın gibi davranmayan ve küfür eden (küfür etmez eşler birbirlerine), ev işi, çocuk bakımı dahil her şeyi senden bekleyen birinin hizmetçisi olmak istiyorsan buna karışamam. Ama sadece şunu söyleyebilirim, aldatmanın hiçbir bahanesi yoktur. Ayrıl, sonra senin vücudunu kullanmayan ve sana en azından küfür etmeyecek kadar değer veren birini bulabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla evlendirilmemişsin, çocukluk aşkım diyorsun aşık olarak, isteyerek evlenmişsin. İsteyerek yaptığın şey için karşı tarafı suçlamak, kendi suçunu örtbas etmenin bir yolu sadece, yapma. Aldatıyorsan adam gibi çık aldatıyorum sevmiyorum de, böyle çocukça oyunlara gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatıgım kişi çocukluk aşkım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
+1 yılEvlisin ve Eski sevgilinle konuşuyorsun hmm anladim biliyor musun bu duruma hiçbir zaman şaşırmadım yine de şaşırmıyorum inşallah bu soru Troll dür Ama eğer Troll değilse gerçekten hiçbir söz söylemek istemiyorum Çünkü buradan ne söylesek boş Onu biliyorum evlisin ve başkasıyla konuşuyorsun ya bu gerçekten biraz allahsızlık yani çok afedersin ama senin yaptığın şu an zinadan başka bir şey değil Hadi işin dini gönlü geç insanlık açısından da yaptığın hiçbir zaman affedilemez ya böyle bir şey için gerçekten söyleyecek hiçbir sözüm yok Seni Allah'a havale ediyorum şu anki evliliğinden mutsuz olabilirsin önce boşan sonra ne halt yiyorsan ye Ama önce O kişiden resmi olarak ayrıl
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken konusmanız hata ne olursa olsun hata yapmanız gereken esinizle bosanma asamasına girmeniz olacaktır baya ayrı düsünce falan ozaman eski sevgilinizle konusun çünkü bu sekilde yaptığınız kesinlikle hata evlisiniz ne olursa olsun evlisiniz bosanma asaması ilerledikten sonra böyle bir adımda bulunun tamamen ayrı düstüğünüzde yani, çünkü böyle birsey asla baskalarının kulağına giderse siz baskalarını umursamasanız bile hep size yanlıs konusurlar hiç değmez bosanma asamasını ilerletin sonra eski sevgilinizle konusursunuz risk almaya hiçbir sekilde gerek yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumda gibiyim en cok bunu yatakta hissediyorum ya aldatılıyorum ya monotonlaştık kendime saygımı yitirmek istemiyorum aldatmak istesem bir sürü kişi var yazılan ama yapmıyorum bütün erkekler okusun okuyun! Aldatmıyorum. Ama ne kadar dayanıcam bu duruma erken boşalma kısa kısa sevişmeler evliliğim birinci senesi borçlar ws ws.. yorgunluk sıkıldım artık aldatılack bir kadında değilim herşeyim mükemmel sokakta bir bakan bir daha bakıyor kendimde kusur bulmuyorum erkek kafasıyla düşününce elde edildiği için mi bilmiyorum ama sürmeyecek bu gidişle.
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alihangg inan şüpheyle basını yastığa koymak cok kötü bişey. Sabrım kalmadı. Eğer aldstıosa cok profesyonel
Cevap sahibi+1 yıl@defii burcum koç da değil aslan da değil başak kadınıyım ben. Orsp olsam gider gerçekte veririm anladın mı kendimi yargılamıyorum gerekte duymuyorum. Aramızda 10 yaş var sorunun ne olduğunu zaten çözemedim. Sen kalkmış bana sanalcılıktwn bahsediyorsun ben snaal yapacak olsam kalkıp neden nikahına geçeyim herifin gider takılırım taş gibi kızım. Gel telefon numaranı ver konusalım bacım
Soran+1 yıl
Bende. Başağım kader mi ne
Cevap sahibi+1 yılBaşaklar çok sadıktır ama karakter meselesi benim karakterim sağlam.
Soran+1 yılBende sağdığım asla ona hata yapmadım 4 yıldır evlıyım artık dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen seni o kadar iyi anlıyorum ki bak şu an zangıl zangıl titriyorum sinirden gel konusalım
Soran+1 yılNasıl olacak o
Soran+1 yılOnu burada yazanamam ben
Cevap sahibi+1 yılYok öyle süründürmeden boşanmak ben kanıtlama peşindeyim emin de değilim emin olmak istiyorum ama ben öldürebilirim de ben cok tehlikeliyim asla yanına bırakmam beni ailemin onay olmadan kaçırdı beni hayatımdan işimden etti kıskanclık zoruyla onun hayatını s kerim öyle giderim
Ya cidden sana böyle kötü davranan biriyle neden evliliğe devam ediyorsun? Ona bağımlı değilsin. Eski sevgilin veya başkası hayatında olabilir. Ama evliyken değil. Kendine saygını kaybetme. Boşan ve sana gerçekten değer veren biriyle ömrünü geçir. Yanında mutlu olan ve yanında mutlu olduğun. Dünyaya bir kere geliyoruz. Onda da o evli olduğun adamın psikolojik şiddetini çekecek değilsin. Ama boşanman şart.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan hata yapıyor ama sen haklı iken haksız konuma düşecek bir şey yapıyorsun ;) yarın boşanma davası açılır ve ayrılırsanız kimse kocanın yaptığına bakmaz herkes bu kadın zaten yollu biriymiş evli olduğu halde eski kırığıyla konuşuyormuş (yatıyormuş, çocuk varsa çocuk peydahlamış vs vs) neler neler derler. Yaşın daha genç çocuk yoksa yanlışından dön boşan ve istediğin kişiyle konuş ;)
00 Yorumla Vidanini bu şekilde rahatlatiyorsun ne olursa olsun gerçekten sevilen üzülür ayrilir acı çeker başkasını düşünmez çözüm bulmaya çalışır bulamadın ayrılırsın eski sevgiline yazman ve konusmaniz kusura bakma ama iğrenç bir durum kendine yakistiriyorsan senin hayatın başka bir erkeğe değer vermiyorsun canın acımış başka bir erkektemi teselli buluyorsun sen kadınsın gururun varki eşinin bu hareketini kaldiramiyorum diyorsun evliyken eski sevgilinle konusmani nasıl kendine yediriyorsun merak ettiğim tek şey bu
00 Yorumla
+1 yılO zaman ayrılcan kardeşim. Eşim beni itiyor deyip bahane bularak başkasıyla aldatmamalısın. Dürüst olcan dürüst. Önce kendine dürüst olcan. Kötü bir şey yaptığının bilincindesin ve bu seni yiyip bitiriyor. Ve sen bir ağlama duvarı, hristiyanlardaki günah bağışlama ayini gibi burayı itiraf mekanı yapmışsın. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikten pişmansan aldatmak çözüm değil, boşanabilirsin çünkü; aldatmanın bahanesi olamaz ki şu an konuşman bile benim gözümde aldatmaktır. Kimse seni aldatmaya itmez bu senin içinde olmadıkça...
O yüzden boş yere kimseyi suçlama mutsuzsan boşan ama sakın kimseyi aldatma...00 YorumlaEvlisiniz ve eski sevgilinizle konuşuyorsunuz peki bunu siz bizzat kendiniz doğru buluyor musunuz? Madem evliliğiniz iyi gitmiyor, birbirinizden memnun değilsiniz ve eşin ailenin evine gitmeni söylüyor o halde boşanın. Hangi dine inandığınızı veya inançlı olup olmadığınızı bilmiyorum ama müslümansanız şayet yaptığınızın günah olduğunu da çok iyi biliyorsunuzdur. Tavsiyem yaptığınıza bir an önce son verin ve tövbe edin sonra da boşanın kocanızdan. İkinizin de birbirinize hayrı yok.
00 Yorumla
+1 yılErken yaşta yapılan evlilikler böyle sonuçlanıyor malesef. Bence evlenme yaşı erkek için 28-34 arası kadın içinde 25-30 arası söylediğim yaşlarda dahil tabiki. En azından iki tarafta kafa yapısı olarak olgunlaştığı için hayata daha iyi bakabiliyorlar.
00 YorumlaEski sevgilinle konuşmak tam bir aptallık onu belirteyim önce konuşuyor olman aldattığın anlamına gelir ayrıl madem böyle ise neden uzatıyorsun ki ilişkiyi sana değer vermeyen bir insanı aldatmak senin karaktersiz olduğunu gösterir bunu yapma ayrıl istediği yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. hata bence anlayamıyorsan boşanmış şimdi boşlukta olduğun için böylesin ama konuştukça yakinlasacaksin ve sonu yatak olacak sonrası ne olacak o zevkini alacak sen tekrar eşinin yanına döneceksin medeni şekilde konuş ve boşan tabi çocuk varsa olan hep onlara oluyor
00 Yorumla
+1 yılKocan Allah katında senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Cinsellik yaşıyormusun sevgilinle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm ama kim bilir eski sevgiliniz size ne gözle bakıyor..
Evlisiniz ama başka bir erkekle yakınlık kuruyorsunuz, bu gerçekten iğrenç!
İnsanları yargılamak haddime değil fakat evli insanların bu tarz şeyler yapması beni deli ediyor.
Siz hem sizi istemeyen bir adamın yanında kalarak hem de eşinizi aldatarak gururunuzu ayaklar altına almışsınız, ne diyim ki...10 Yorumla
+1 yılMadem esin seni itiyor ne diye onun yanindasin ustelik aldatiyorsun? Git baba evine bosan sonra ne gunah isleyeceksen isle. Ustelik cocukluk askin vardida ne diye kocanla evlendin? Seni gercekten sevse seninle evlenmezmiydi o askin?
12 Yorumla
Soran+1 yılBen onu bıraktım bir hata yaptım
- +1 yıl
Yaptiysan esinin sucu ne? Tamam araniz iyi olmayabilir o baska ama kimse aldatilmayi haketmiyor. Ayrilin bosanin sonra ne yapacaksaniz yapin
+1 yılSonra da sen niye evlenmiyorsun diyorlar. Bunlar yüzünden evlilik mi düşünülür ya? Boşanmak varken aldatmak karaktersizliktir. Boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne yaparsa yapsın bu sana aldatma hakkını vermez iki taraf içinde geçerli boşanırsın ondan sonra ne yaparsan yaparsın bu kadar basit akıllanmicaksiniz dimi televizyonlarda olanları da izlemiyorsunuz
30 YorumlaSana küfür etsen de ne söylersen soyle bos bir gram bile beyin yok adamdan bosanmiyon onu aldatiyon hadi aldatiyon eaki sevgili nedir lann beyinsiz eski sevgiliden hayir gelseydi zaten ayrilmazdin bosanman gereken yerde onun yaninda duruyorsun
10 Yorumla
+1 yılAyrılmayı deneyip ondan sonra konuşuyorsan konuşabilirdin bu aldatmaktır ayrılıp konuşsan neyse. Ben diyorum genç yaşta evlenmeyin arkadaşım erken yaşta evlilikte hep aynı sorunlar hep aynı sorunlar 30 yaşına kadar evlilik düşünmek hatadır bana göre.
10 Yorumla
+1 yılevli olmayan kimse seni anlayamaz. herkes kendi ayakkabı numarasına göre sana akıl verir yargılar. daha dogrusu yargılayanlar ne kadar masum onu sormak lazım. sadece dikkat et yakalanma iş daha kötü yola girmesin. zamanla düzelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamla karşılıklı konus yola gelmezse çaresine bak eski sevgili kafanı karıştırmasın sana hata yaptırır bu durumdayken ' sakin onunla buluşayım deme her şey kötüye gider cok hata yapanlar gordum bu konurda kdinlardan
00 Yorumla
+1 yıl21 yılda ne yaşadın da hayatını adadın bacım 😂 Senin ki bahane olmuş artık. Boşan ne halt ediyorsan ette başkasının nikahı namusu altındayken yapma. Sonra bide kendini aklamaya çalışma lütfen. Hiçbirşeyin karşılığı ihanet değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim seni çok iyi anlıyorum ama eşine karşı bunları söylemen gerek rahatsız oldun durumları sonra esin öğrenirse daha büyük sıkıntılar olur bn nişanlı mi bu yüzden birakdim hep eski sevgilisi ile konuşuyor du bn ona hayatımı adadim o yapmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bugun site bana özel mi, evli soruları geliyor anlamadım 2 sorudan 2 si de evliyim eski sevgilim le konuşuyorum. Ben dün konuştum pişmanım yuva yıkar gibi hissettim fake bile olsa
01 Yorumla- +1 yıl
bir erkek bunu derken ne demek istemistir
"Trilyonluk bir insanla, normal bir maasla calisan insanin yasayacagi en buyuk zevkler aynidir"
+1 yılKendini tanımadan karşındakini tanıyamazsın
Kendini tanımadan evlenirsen bu olur.
Evlenen erkek değişir ve gerçek yüzü ortaya çıkar
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoşgeldin. Bence boşa bir an önce aldatma vs olmaz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir adamdan kaçıp yine birine sarılmaya çalışıyorssun. Sende de hata var. Bu kafayla devam etme. Eşinle olmuyorsa ayrılırdı ilk önce. Sonra bir hayat kurarsın. Bu kadar mı dayanamıyordum erkeksizliğe anlamadın arkadaş
10 Yorumla21 yaşında okuyup ayakların üzerinde durup önce hayatı tanıyacağınıza koca peşine düşerseniz o koca sizi iter de küfreder de. normalde ilgisizlik durumlarında her zaman iteni suçlu bulurum ama malesef siz kendiniz bu hayatı seçtiniz. bu arada ilgi göstermemesi aldatmana sebep olamaz bahane olur. boşan sonra ne yapıyosan yap. küfreden adamla hala birlikteysen kendi kadınlık gururunu da sorgula
13 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek bunu derken ne demek istemistir sizce?
"Trilyonluk bir insanla, normal bir maaşla çalişan insanin yaşayacagi zevkler aynidir - +1 yıl
Burasa ne demek istemis olabilir?
yalan söylüyor bu kız bn eşini tnyorum prlanta gibi cocuk :D
eski sevgiliyle yiyişmek için kardeşim dediğim cocugu burda yedirmem açılınnnn uleeennnnn19 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yazan kişiyi bille tanimiyosunuz beyfendi
- +1 yıl
Eşine küfür eden şiddet uygulayan bir adam mi pırlanta? Gkdgdidtidtisti komikmiş
- +1 yıl
Kendin de diyosun işte gizli kullanıcı, sen bu kızı nerden tanıyosun da laf ediyosun yok eşini taniyorum pırlanta gibi adam yok bilmen ne yok bilmem ne
- +1 yıl
Çünkü bu şeyler dünyanın her tarafinda yaşanılan şeyler ayrıca da savundugum yok sadece tanımadığın halde iftira attığın icin kızdım
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sonuçta sen biriyle evlilik bağı içerisindesin. Aranizda nikah var. O yüzden başka erkeklerle konuşman uygun değil. Boşa sonra ne yapıyorsan yap.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapıyorsun bence ihanet etme sonra hiç tahmin edemeyeceğin kadar kötü bir konumda bulabilirsin kendini. Ayrıl sonra ne istersen yap kimle istersen konuş kimse yargılamaz seni.
00 Yorumla
+1 yılşu an eski sevgilim ile konuşuyorum vey be millet bu durumda ayrilmayi dusunur sen eski sevgili kadinligini yaşatmasını bekliyorsun ALLAH SENIDE EŞINIDE İSLAH ETSİN DE DIYEYIM
00 Yorumla
+1 yılBence yaptığınız yanlış onu su an aldatiyorsunuz anladığım kadarıyla belkide yanlış anladım bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim aldatilmak çok aci veren birşey eğer ki artık aranızdaki sevginin bittiğine inanıyorsanız bosanun ve eski sevgilinizle devam edin ama bu şekilde çok yanlış kusura bakmayın lütfen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnan tek çözüm bu değil. Eski sevgiliden medet ummak neden? Kocanızın size olan aşkı, sevgisi neden tükenmiş olabilir, sebebi nedir? Bir birinizi severek evlenmediniz mi? Nedir tam olarak şikayeti?
00 Yorumla Konuştuğun insandan da uzak dur onun da sana bir faydası dokunmaz. Eşinden de en kısa sürede boşanmanı tavsiye ederim. Ve her ne olursa olsun evli bir kadınsın yaptığın doğru değil bence.
01 Yorumla- +1 yıl
bir erkek bunu derken ne demek istemistir?
"Trilyonluk bir insanla, normal bir maasla calisan insanin yasayacagi en buyuk zevkler aynidir"
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi biriyle birlikte olmuştum tabi boşanmış idi. Oda şiddet bu tarz sebepler ile ayrıldı. Umarım erkenden boşanirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendin mi
- +1 yıl
Hayır evlenmek gibi şu an bir planım yok. Lakin insan halinden çok iyi anlıyorum. Sen erkendsn boşan.
Abla ayrıl eşinden hattâ ayrılmayı beklemek istemiyorsan eşine söyle ayrılmak istediğini ondan sonra konuş. Şu an belki karı koca ilişkiniz olmayabilir ama evlisiniz sonuçta eşinizi aldatıyorsunuz
00 YorumlaÖnce ayrıl. Sonra hayatına bir insan al. Bu senin en doğal hakkın. Mutsuz bir evliliği neden sürdürüyorsun ki. Kimin için? Ne için?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. 21 yaş evlendin iyi halt ettin birde başka şeyler yapiyorsun.
Bu kadar kör cahil nasıl olabiliyorsuz anlayamıyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl , ondan sonra ne yaparsan yap bu şekilde haklıyken haksız duruma düşersin
10 Yorumla
+1 yılboyle dusunen esine bunu bu rahatlikla diyen birisi zaten disarda her halti yiyordur siz ihanet etmeyin vicdabiniz rahat olur rabbim yardim etsin
10 YorumlaEski sevyilinle konuşacak cesaretin var ama evli olduğun adamın burnunu sürtmeye yok gibi. Eskiler berbattır öyle bir hata yapma
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
Yoo, doğru yapıyorsun. Ben destekliyorum. Burada tek hatan, erkenden evlenmendir. Olan olmuş. Takıl, ama ite kopuğa yakalanma
10 Yorumla
+1 yılBoşa o yârak kafalıyı... Madem elleriyle itiyor sensiz kalmayı da hak etsin.
23 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ama sert😊😊
- +1 yıl
Bizde böyle aslan!
- +1 yıl
Helel be kurt
Bu yaşta neden evlenirsiniz ki cidden anlam veremiyorum.
20 Yorumla
+1 yıl21 yaşında ne hayatı adadın acaba? Evlisin ve eski sevgilinle konuşuyorsun bence sen bu herifi boşa eski sevgiline git sizden bir halt olmaz.
00 Yorumla
+1 yılDaha kendin çocuksun nasıl çocukluk aşkı oluyor. Eski sevgilin adam olsaydı zaten eski sevgili kalmazdiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılküfür doğamızda var tabi sana karşı ise bu küfürler ilişkik bitme dönemine varış olabilir, eski sevgilinnde ağzı küfürlü olmayacağı garantisi var mı
00 Yorumla
+1 yılSenden bir yol olmaz derken Senin ona ne gibi davranışın olduda böyle diyor
Diğer meselede ayrıl eski sevgilinle öyle konuş.00 Yorumla
+1 yılAyrıl sonra istediğine konuş eşinin sana bunu yaptığını düşünsene söylediklerinden daha ağır olmazmiydi
00 Yorumla
+1 yılBöyle eş olmaz.
İnsan sahiplenir, korur kollar bu davar aksini yapıyor. Senin yaptığın da yanlış ayrıca.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sana hak veririm ama sonuçta gene sen üzülürsün. Mutlu olmak istiyorsun ama bu şekilde mutluluğu herkes kaldıramaz. İçten içe pişmanlık duymuyorsan bildiğini yap ama duyuyorsan ayrılın
00 Yorumla
+1 yılBosan ozaman o adamla ömür geçer mi daha gençsin çocuk yoksa ayrıl mecbur değilsin anasının terbiye edemediğini terbiye etmeye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde esimde sorunlu eski sevgilimle bende konusuyorum gorusuyorumda esinde sorunlu ise senin sucun degil ama benimki evli bu arada
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimki bekar ve hiç evlenmedi 21 yasında asla olmaz onla biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. valla kim kime böyle dese senin yapacagını yapar yargılamam eşin hak ediyr
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun yoksa o zaman ayrıl. Kendine yakıştırma ihaneti
00 Yorumla
+1 yılHep aynı bahaneler için yanıyor bir tanem ön9ne6gelene ver kocaya atarız suçu
00 Yorumla
+1 yılHayatımı adamışım derken. daha 21 yaşındasın farkında mısın komik olma
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun yanlış yapıyorsun günaha giriyorsun boşan o zaman öyle yap ne yapıyorsan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sevgilinle konuştuğun konu nedir? eşin konuştuğunu önceden biliyor muydu?
00 Yorumla
+1 yılSaçma saçma işler yapma hayatını mahvetme kocanla aranı düzelt
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler