Öpüşüyorduk bana aynen bunu dedi midem kalktı , siz olsanız ayrılır misiniz?
Ben ayrılırım
Ayrilmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilimin bana söylemesinden ziyade böyle seyler söyleyen biriyle iliskimi sorgularim. Yani normaldede bunlari söylemesi cok itici gelir zaten ki öpüşürken bana iffetsiz kadin lakabını söylüyorsa adanali tokadini indiririm yüzüne ve iliskimi sorgularim.
Hklisin benimde midem kalkti, ama memelerimi elliyordu o sırada , yani cinsel bir öpüşme gibiydi
Ama yine de iğrenç bir laf ayrılırım
Sanırım
Anladim cinsel öpüşme olsa bile yani bu senin iffetine edilmis bir hakaret bence. Ya afedersin ama bu mast yaparken senin baskalariyla yaptığını falanda düşünüyordur belki🙄😕
İğrenç ya, hiç öyle nammussuz falan değilim fahose olmaya da hiç niyetim yok, igrenc bir laf , şimdi sinirim iyice tepeme çıktı, beni düşünerek mast yaptığını bana söylüyordu daha önce ama hiç başkalarıyla ilişkiye girerken düşündü mü bilmiyorum. Ayrılacağım sanırım, şimdi mesaj atacağım.
Ya kimsenin günahini almak istemem ama aklima geldi ki böyle yapanlar var. Bir tanidigimin basina gelmişti. Sanal ilişkisi vardi bu adami seviyordu falan sevgili gibiydiler adam birden sen benim fahisemsin oospumsun falan demeye baslamis sonrada bir gün seni baskasiyla düşünerek mast yaptim demis. Neyse seninki bunu yapmasa bile sana bu lafi demesi cok yanlis cok. Ayrilacaksan basinda ayril ki ileride daha büyük ayiplar yapmasina müsade etme.
Haklısın , iş bitti artık birdaha bana yazma dedim , bitti yazdim, kesin kararım, ahlaksız herif, sevmiyormus demekki beni
Yani tabi insan sevdigine bunu der mi yani insan bunu sevmedigi birine söylerken bile düşünür bir. Cok ayip yapmış. Sende iyi yaptin basinda bitireceksin böyleleriyle iliskini ileride daha cok yüz buluyorlar.
Yalvarıyor geri çevirmeye çalışıyor şu an ama acımak yok :) bu arada yorumun için teşekkürler
Rica ederim💪
Cevap
13Cevap
Adam seni sadece kullanıyor hemde oopsu muamelesi yaparak bence bir an önce ayrıl senin değerini gerçekten iyi bilicek birileri ile birliktelik kur
Hoşlanmadığımı kesin şekilde ifade ederim. Bozulurum da biraz. Ayrılıp ayrılmamak onun tepkisine ve cevabına bağlı.
Özür dilerim şehvetle dedim diyor , 3 ke özür diledi
O zaman sıkıntı etmem sanırım
Ayrıl itoflu it kurdugu cumleye bak o da senin pezevenğin mi
Pislik aynen öyle ima etti herhalde 😡😡
Yol ver gitsin fhselerle olsun. Kendini onunla kirletme.
Teşekkürler öyle yapacağım

Ayrıl tabi manyak. Birde soruyor.
şehvetle demiştir normal zamanda derse yanlış olurdu
Senin güzel kardeşim olduğu bilseydim hiç öpmezdim deseydin ya
Güzel kardeşim ehehehe sitenin gazabına uğramışsınız beyefendi
@UykucuCadınız Aaa ben farklı güzel kardeşim yazmış tm site ne hale getirmiş. Senin güzel kardeşim olduğunu bilseydim hiç öpmezdim deseydin ya yazmş tm ben
😂😂😂evet evet tamam😂😂😂
Senin p*z*v*nk olduğunu bilseydim hiç öpmezdim deseydin ya
@uykucucadiniz site saçmalamış evet
@uykucucadiniz sonunda siteyi mağlup ederek söyleyebildim😂 teşekkür ediyorum ayıktırdığın için 😇
Bir söz vardır, kaş yaparken göz çıkarmak. Aynen öyle olmuş.
Normalde olsa ayrıl derdim ama
İlişki sırasında fantazi amaçlı bazı bu tarz konuşmaları sever insanlar
Bunu soruyor musun bide? Ayril Tabiki
Özür diliyor, şehvetle dedim diyor , ayrılayim mı?
Ayril tabi
Bu dirty talk işini abarttı galiba 😂 ayrıl 😂
Fantezi konuşma işte bu
Cinsellik amaçlı kullanan biri ancak böyle konuşur
Yatakta kim bilir neder sana
o ne demek ya öyle
Fantazi amaçlı olabilir
Kafa atardım mk
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?