çok gencim daha 19 yaşındayım. Genç ve güzel bir kadınım. Okuyorum aynı zamanda gerçekten çok güzelim ve elimden geleni yapıyorum. Kendisi 28 yaşında ama bazen kıymetimi bilmiyor. Gerçekten üzüyor beni ne derse tamam diyorum ama o beni kırıyor söyleyince de gereksiz alınıyorsun diyor ve hediyeler ile suçunu kapatmaya çalışıyor ne yapmalıyım akıl verin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok gençsin daha fikirlerin değişecek ki bence değişiyor bile o yüzden sana öyle gelmiş olabilir ha yok sorun illa kocamda bana ilgi göstermiyor diyorsan biraz kendi ilgini çek üzerinden belki de çok üstüne düşüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgi gösteriyor çok gösteriyor ama sinirli
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki de fazla irdeliyorsundur. Bazen insan şaka yapmak ister, erkekler ne dediklerinin farkında olamıyorlar. Kırıldığın bir durumu empati düşüncesiyle anlatabilirsin. Hediye alıp barışmaya çalıştığına göre seni önemsiyor demektir. Bunu düşünerek bile mutlu olabilirsin. Daha çok gençsin, belki de yaşının verdiği psikolojik durumlardan dolayı içerliyorsundur. Bazen güzel olmak yetmez. Olgun ve mantıklı düşündüğün zaman ne yapman gerektiğine biz değil de kendin karar vereceksin..
20 Yorumla
19 yaşındasın ve evli misin.. sana tavsiyem kesinlikle boşan. Yapma kendine daha kocaman bir hayatın var onun da sana ne yapacağı belli olmaz yanlış yapmışsın. Boşan okumaya devam et en iyisi bu olur zamanı gelince tekrar evlenirsin ve o adamın seni mutlu edeceğini pek sanmıyorum
10 Yorumla
Şans mı desem kader mi bilemiyorum ama gerçekten üzüldüm. Kimisi düşünceli nazik ama cadı gibi birisi denk gelir kimisi de senin gibi yani sen anlattığın kadarıyla herşeyi yapmaya çalışıyorsun oda kıymet bilmiyor. İnşallah düzelir. Düzeltmeye çalış biraz sana kalmış gibi.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
68Cevap
Yahu ne kadar meraklisiniz bir birlerini bosandirmaya bu kadar yuva yıkıcı olmayın ayıptır gunah tır ya anlaşılan sizin evliginiz kötü geçmiş birileri evliginiz bozmuş siz de başkalarını evlik ve yuvasını yıkın olmaz ne dinimize ne insanlığımızı yakışır olmaz
Güzel kardeşim bak sen demiştim ki daha 19 yaşın dayım evleneli anladığım kadarı ile belki 1 yıl ya olmuştur ya da olmamıştır zaman bırak zamanla sen de eşinin huylarını iyice öğreneceksiniz tanıyacaksınız tanıdıkça bir birinizi lokum gibi tatlı bir yuvanız olacak eşin den den biraz büyük bazı şeyleri daha net göre bilir yasamisligi vardır belki ondan demistir.
Hem seni seven sana saygı duyan bir eşin var onun yanin dayken kendini güven de hissediyorsan daha ne gerek var açmışım açık damisin eşin seni ele güne karşı rezil ediyorum seni aldattım mı? Bunları göz onun de tut eksini artisini ölç biç geçin karşılıklı konuşun nedemis atalarımız insanlar konuşa konuşa koyunlar koklasa koklasa anlaşırlar..20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendinize denk kocalar bulmuyosunuz tam tanımadan evlenip sonra böyle dert anası oluyosunuz ya kızım yaşın daha 19 ne işin vsr senden 10 yaş büyük bir adamla senin yerin okul yani ne biliyim lafım sana değil gerçekten aşağılamak gibi bir niyetimde yok ama keşke biraz daha ilerde evlenseydin
04 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma da kendim edeyim ki adam her şeyini bana denk yaşın büyük olabilir benden ama kafa yapısı 25 yaşında gibi sonrasında düşünceleri tipi her şeyi Genç duruyor zaten genç yaşa sadece biraz büyük ama gerçekten genç bir düşünce yapısı ama sinirli birisi sen bu adamı 25 yaşında da olsa sinirli 23 yaşında da olsa sizleri yapacak bir şey yok çok aşık oldum ne yapabilirim
Soran+1 yılBenim durumum karışık kardeşim ben yetimhanede büyüdüm ve eşim ile tanıştık ama ben çok aşık oldum ders çalışıyorum onu düşünüyorum her şeyde o yani derse kafamı veremiyorum onu düşünmekten sonra konuştuk gel evlenelim dedi ben dedim ki okulum var ben senin okuluna mani olmak desteklerim dedi gerçekten bek geceler boyu beni ders çalıştır de geçen sene uyumadı sabah. İşe gitmesine rağmen ama işte ben okulumun bitmesini bekleyecektim ilk ama ders çalışamıyorum onu düşünmekten ona özlemekten onum mesajını beklemekten anladın mı böyle bir durum
+1 yılBazen kiymetimi bilmiyor diyon desenki eziyet ediyor kiymet bilmiyor telafi geregi dahi duymuyor desen neyse kirmalari vb arttiysa piskiyatri tedavi almaya zorla kendin al onu yaninda götür ona aldir ama şu an konusarak cozecek durumdasiniz ve basta demissin gencim guzelim gercekten guzelim gencligine guvenme ölümün sati yok yarina garantimiz yok
00 Yorumla
+1 yılBak bence yaptığın çocukça birşey tamam genç olabilirsin fiziken fakat bu adamla evlendiysen olgun düşünüyorsun demektir böyle bir şikayete böyle bir ortamda hiç gerek yok kafanı karıştıracak durumlara yol açıyorsun burda bir şekilde o kendini affetirmeye çalışıyormuş işte affet birşey olmaz sen ondan ne kadar özür diliyorsun hiç düşündün mü
Ayrıca evlilik aşk meşk işi değil adı üstünde dünya evi ve o evde her halükarda iki kişinin birbirini anlayarak vereceği bir yaşam mücadelesi
Madem olmuyor madem anlasamiyorsun bunu kocanla konuş değerimi bilmiyorsun de ama değer güzellikle değil karakter ile ölçülür bunu unutma şayet bu adamı sevmeyeceksen bir heves ile evlendiysen adamı küçük düşürecek şeyler yapma boşan gitsin adamda yoluna baksın ama bendne sana tavsiye bunları çocuk yapmadan düşünün
Gençsin güzelsin ama anladığım kadarıyla fevri sin ve hayatı hiç bilmiyorsun 🤔06 Yorumla
Soran+1 yılHiç kırmıyorum ki ben onu üzülmüyorum ki özür dilerim
- +1 yıl
Yetimisin çok üzüldüm
O halde sana bağırıp sesini yukseltigi her vakit sen hicbirsey soyleme ve hemen sarıl ona deki ismini soyleyer de bunu
Benim senden başka hiçbir şeyim yok seni sevdim sende bana böyle yaparsan ben ne yaparım kime dert yanarım de her seferinde yap ailenin olmaması bebi üzdü 🥺
Soran+1 yılBen başka bir şey buldum onu bırakıp gideyim 5-6 gün aklın başına gelsin
- +1 yıl
Heh işte öyle olmaz bu işler bu defa daha fazla sinirlenir sen onun gönlünü yapma taraftarı değilsin acı çektirmek istiyorsun ama olacak iş degil yapma
- +1 yıl
Ayrıca kimsem yok diyorsun nereye gidicen gitin varsay bu adam seni kapının önüne koyar kime gitigin neden gitigin beli değil
Soran+1 yılbenim işim beni kapının önüne koyması öyle bir adam değil o sinirli bir adamdır ama merhametsiz bir adam değiller ayrıca kimsem yok demedim annem babam yok dedim Allah'a şükür amcam var dayım var anne baba etmez. gideceğim amcama biraz burnu sürtsün sonra benim kıymetimi anlar yengem böyle dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardımcı olmak yerine erken evlendiğiniz için eleştiri yağmuruna tutmuşlar. Yahu kardeşim size ne!
Eğer kendini manen ve madden hazır hissettiyse yaşın ne önemi var ki?
Sanki geç evlenenler hiç kavga etmiyor, tövbe est.
Bence eşinizi karşınıza alıp konuşmayı deneyin. Fakat bunu onu suçlayarak değil de uygun bir dille yapın.11 Yorumla- +1 yıl
Sonunda biri doğru birşey yazmış. Yok boşan yok bilmem ne. Zaten sevmese evlenmez şu an kurtarmaya çalışmaz. İşe bak. Boşan diyorlar he ak vereceğiniz akla sokayım. Senind eyorumunu beğeniyim bari.
Bu yaşta ne evliliği arkadaş yapmayın ya. Hem aranızda bu kadar yaş farkı nasıl oluyor. Tabiki anlaşmakta zorluk çekersin bu yap farkıyla. İnşallah eşin düzelir ya da sen alışırsın da yuvana zarar gelmesin.
10 YorumlaErgen yaşta evlenirsen elin 30'una merdiven dayamış adamının kahrını çekersin işte böyle. B*k mu vardı da gördüğün ilk erkekle evlendin? Ya o yaştaki o adama ne demeli, nasıl kadın gibi görüp de koynuna aldı seni?
03 Yorumla- +1 yıl
Dede olmuşuz haberimiz yok
+1 yılKacan kovalanir hesabi fazla ilgi gosterme sende o senin uzerine dussun deger kiymet bilsin anlasin o zmn senin ilgisizliğinin birden kesildiğini hissedince farkinda olmaya baslar umursama bence.
00 YorumlaEvliyken kıymet vermeyenler boşanınca şok yasarlar. Işte o zaman Değer bilinir ama, giden gitmiştir artık. Geçmiş ola.. O yüzden eşlerinizin değerini bilin. Bilmeyen bir gün bu sözüm akıllarına gelir
00 Yorumla
+1 yılÇözdüm durucu degil sin önüne gelene vercen ama suçu zavallı adama atma sehvetten yanıyor içim herkese vermek istiyorum de takdir ederim ama safı oynama
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bu yahu. Üzülürsün de üzersin de olur böyle şeyler. Arada yaş farkı da var ayrıca sana kırıcı gelen ona normal gelebilir. Birbirinizi idare edeceksiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten çok aşık oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl19 yasinda evlenirken ne düşündün. Bunlar daha iyi günlerin. Çocukken evlenmişsin üstelik senden kaç var büyükle. Adam istediği gibi yönlendiriyor seni. Bir noktadan sonra sıkıcı geleceksin ona. Her dediğine evet deme. Kuklası olmadığını göster ona.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. hayatının en güzel yıllarını evlenerek feda etmişsin zaten ve eşinde bunun kıymetini bilmiyorsa yol yakınken dönebilirsin bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılKocanin sana yapmadığı şey kalmamış ve sen halen mutlu olmuyorum diyorsan daha iyisini bulacağını düşünmüyorum çok abartiyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılAşırı gençsin o adama mecbur değilsin üzüyorsa değer kıymet bilmiyorsa ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorum onu sadece biraz sinirli olmasa her şey güzel olacak terapiste mi gitsek ne yapsak ki
- +1 yıl
Eğer çok seviyorsan tabiki gidin terapiye.
+1 yılOnunla bu konu hakkında konuş olmadı ilişki terapisine gidin.
10 Yorumlabir erkek hem kötü davranıp hem hediye alıyorsa orada bir karışıklık olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılHediyelerini kabul etme söyle suçunu böyle affettiremez üzmesin bence tatlı seni
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen gençsin işte
Erken yaşta evlenmenin zararları00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar güzel yıllarin varken neden erken evlendin :/
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erken evlenmissin. cocuk yapma hemen.. belki bosanirsin...
00 Yorumla
+1 yılHer şeye tamam dediğin için kırıyor eziyor seni. Diş göster biraz
00 YorumlaBaşbaşa koltuğunuza oturun sarılın birbirinize tatlılıkla isteklerini anlat ona
00 Yorumla
+1 yılHer dediğine tamam dediğin sürece bişey değişmez. Kendini değersizleştiren sensin
00 Yorumla
+1 yılO kadar çocuk yaşta evlenirsen öyle olur. Adam büyük diye bir tarafı kalkmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldetay ver. seni nasıl üzüyor? güzellik ne kadar? dövelim istersen kocanı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni de çok boşladı son zamanlarda, neyi var bu adamın?
10 Yorumla Sende güzellik var onda para,, ne güzel anlasirsiniz siz iste
10 Yorumla
+1 yılYa anlamıyorum çıtır hatunu alıp hakkını veremiyorsunuz ondan sonra yok yakın arkadaşı yok komşu yok esnaf nasipleniyor hiç olmadı hatun sosyal medyadan buluyor sonra da ya facia ya da kadın suçlu hakkını verin arkadaş her anlamda
12 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantıklı biri..
- +1 yıl
Tşkler
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. güzelliğini sen değerlendirmeseydin iyiydi. :) beğenmiyorsan ayrıl boşver.
00 Yorumla19 yaşında evlenmeye zorun neydi hayatı daha yeni tanıyan zamanda okuyorum diyorsun birde yazık etmişsin geçliğine fazla ilgi erkegin aklını alır düşüncesiz yapar herşeyi kararında yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErken yaşta evlenmeseydin keşke, ileride keşkelerle kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen guzrllikle övünen karinlara anlam veremiyorum bence çocuksun o yzuden boyle
00 Yorumla
+1 yılYa hediye aliyo seviyo ki evlenmiş bakıyo sende ona bakıyosun bir raz kalbini kırıyo diye üzülür mu insan ortalık boşanma kılavuzuna döndü kıymetini bilin ya biraz altdan alın ikinizde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi bu yaşta kocasız durmayıp evlendiysen katlanacaksın artık
11 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
1s*k onun belasini 2basa gitsin 19 evlenilmez hem bence baya yas farki var bu arada espili bir dille yazdigima bakma ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılIşte herşeye tamm diyorsun ya ondan oluyor erkeğin özünde bu yok sen böyle davranırsan ucunu kesemezsin
01 Yorumla- +1 yıl
Bir kaç öneride bulunabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. adam ne yaparsam yapayım benı bırakmaz diye dusunuyor ondan gelıyor bu rahatlık..
00 Yorumlabu böyle gider çocuğun yoksa bırak
demişlerdi dersin00 Yorumla
+1 yılEvliliğinin kıymetini bil. Yanlışa düşeyim deme. Erkekler çok acımasızdır bak güzellik
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl versin ne akla hizmetle evlendin
30 Yorumla
+1 yılSakin düşün empati yap.. öyle karar ver
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılma gibi bir şansın yok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum ki
- +1 yıl
Neden bu kadar genç yaşta ve senden çok büyük birisiyle evlendin Merakımdan soruyorum
Soran+1 yılAşık oldum ve kendimden büyük birisiyle evlenmeniz sebebi şu benim annem babam hiç olmadı kendi yaşıtım da ya d bir 1 2 yaş büyüktü evlenseydim bana çok iyi destek olamazdı ama o benden biraz büyük olduğu için bazen de bana aile sevgisi vermesini istedim Müslüm Gürses de böyle evlenmiş ailesi olmadığı için kendisinden büyük bir kadınla
- +1 yıl
Yaa :/ :( Umarım aranızda ki olumsuzluklar düzelir
+1 yılEvlenmeden önce aklın neredeydi kızgın dişi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum şimdi usta şimdi evlenirim
Oha ama ne zaman evlendiniz
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay oldu
Soran+1 yılAma hiç pişman hissetmiyorum seviyorum
Evlenmemeliydin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. kıymetini bilenlerle takıl o zaman
00 Yorumla
+1 yılneden o yaşta evlendin
00 Yorumla
+1 yılOzel hayatinda sorun var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kıymet bilene git istersen
00 YorumlaÜniversitede bakıştığın var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin işi bilmiyor demek ki
00 Yorumla Kıymetini bilmiyorsa o kaybeder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. fazla uzun gitmez bu is
00 Yorumla
+1 yılBir süre daha sürdür, baktın olmuyor ayrıl
00 Yorumla19 yaşında neyin evliliği ndjdnd sübyancı herif
05 Yorumla- +1 yıl
Aşkın yaşı mı var ne alaka 18 indede evlenebilir aile bakanı müsade etmiş kanun müsade etmiş Avrupa'da bile insanlar gayet memnun şu düşüncelerden kurtulmalı bir an önce 😵
- +1 yıl
@Porshemilao yeni nesil 20 ye kadar mental olarak çocuk. Eskide kaldı o 16 yaşında olgun olan insanlar. İlişkide olduğum kızlar onlar olduğu için çok iyi biliyorum maalesef. Hem bu kişisel görüş. Fazla kaale alma. 20 altı hiçbir kadının evlenmesini doğru bulmuyorum. Kolay manipüle edilip kandırılmaya müsaitler. Ondan da benim için bir nevi çocuk. Beden olarak olgun olsalar ne yazar
- +1 yıl
Tamamen kendince olan bir düşünce bilimsel olarakta yine yanlış senin mantığın tamamıyla yas 20 den önce doğru dusunemiyor diye ama o mantığa göre de 30 yaşındaki biride çocuk gibi olabiliyor yani bu karakter meselesi ayrıca ben 17 yaşımda evlenmeye niyet ettiğim günkü olgunlugum gayet iyiydi mesele yaş değil olgunluktur ayrıca sizin soylediginiz yaşa kadar kızlarımız ve erkeklerimiz zaten 15 yaşında rahat bir şekilde ilişki yasayabiliyorlar heleki bu yeni nesil eskiye göre kat ve kat fazlasıyla ilişki yaşıyor hatta burdan bile çıkarttığı ders ile o olgunluğa erken yaşta erisebiliyorlar bana göre 17 bile uygun ama bilimsel olarak 18 ideal yaş olarak belirlenmiş yani bura sizin mantığınizi çürütür saygılar
- +1 yıl
@Porshemilao yaşamasınlar demiyorum. Yaşıtları ile yaşasınlar. 20 den sonra yaş farkının önemi yok.
- +1 yıl
Neyse sizin görüşünüze saygı duyuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. efendi bir kadınsın
00 Yorumla
+1 yılAman sana koca mi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bizle teşeke geçiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBol bol küs bol bol hediye alsın sana:)
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem