+1 yılHoşlanan da var haz duymayanda ama genelde bu tipelere değil bunların çakma
Hayatlarına aşık oluyorlar.
Gittiği mekanlara tanıdığı insanlara bazı yerlerde işlerini kolay halletmelerine.
Lüks meraklısı aklında ileriyi düşünmeyen anını en yüksek kalitede geçirmek isteyen kızlar genelde oluyor ve bu tiplerin elinde döne döne sönüyorlae sonra benim senin gibi gariban adamlarda şevkat ilgi arıyor ya da aramadan ne yazikki cinayete kurban giden oluyorlar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılklavyeden hayır kesinlikle hoşlanmam diyen keko , kıro , dızo , barzoo , diyenlerin alayı yalan söylüyor evet bu tiplerden kadınlar hoşlanıyor özellikle gençler ilgi duyuyorlar bir bo.. kk sanıyorlar belinde silah olan cebinde para olan lavukkları sonrada ben masumdum oluyor. bu tarz tipler ilgilerini çekiyor.
01 Yorumla
Kadınlar nerde güzel insan çakal tip var ondan hoşlanır. Delikanlı erkeklere gelince de, sen çok iyi bir arkadaşsın. Arkadaş kalalım derler. Buna da Türk kızı denir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse benim 100 km uzagimda dursunlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ım gerçekten en sevmediğim tipler
Büyük konuşmak istemiyorum çünkü kız ailesine zarar gelmesin diye gitmiyormuş.
Zorla yani22 Yorumla
Soran+1 yılOlayın altından ne çıkacak bakalım. 👍 İnşallah ört bas edilmez. 👍
- +1 yıl
Aynen öyle inşallah
Bu çocuk bu kızı zorla tutuyordu. Salak salak sorularınıza bu kızı alet etmeyin.
39 Yorumla
Soran+1 yılTanıyorsan anlat bizde bilelim. 👍
Soran+1 yılAsil görsünlerde insanlar uzak dursun 👍👍
Soran+1 yılBana sacma geliyo zorla tutulması 155i arar polise gider vsvs. Zorla tutulmak eli kolu bağlıyken olur bence. 👍
Soran+1 yılHahaha sen paranoyaksin bence 😂😂😂
Soran+1 yılHic güleceğim yoktu valla allah akıl fikir versin sana 👍😂😂
Soran+1 yılPolisin bisey yapmadığını duymamıştım valla. İşte bu yüzden "adaleti sağlar yasa dışı yollar" Diyor gazapizm. 👍 Almanyada etek altindan fotoğraf çekmeye hapis cezası getirildi darısı bu leş ülkeninde başına inşallah 👍
+1 yılO tiplerden hoşlanan çoook! Maçoyu yanlış anlayan kızlarımız var... maço deyip saygısız, değer bilmez, cinsi gâvat olanlara bakıyorlar... Ah kızlar Ah!
33 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden yaa sorma. Annesi kızları ayarliyomus buda satıyormuş pavyonda gerçekten pezvnk gerçekten gvat yani 😏
- +1 yıl
ama hemen tanınmıyor ki öyle görünüyor @acilinbenks_ci kızlarda hemen tav oluyor.
- +1 yıl
Bunlardan birisi de sensin. Bu tecavüzcü katil orrospu çocuğunu serbest bırakanlara göttünü silktiriyorsun. Milletin sorusunda akp partizanlığı yapıyorsun orrrospu.
+1 yılkız çok güzel be ne diye buna bakmış mk ses tonu recep ivedik gibi
611 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama kizda orp yani bildiğin tencere kapak ilişkisi. 👍
- +1 yıl
Öyle olduğunu nerden biliyosun lan
Soran+1 yılVideolari izlemedin mi karıları çağırdım 10 kisi grup yapcam felan diyolardi görüntülü görüşmeydi hatta
- +1 yıl
tamam kız umrumda değilsin diyordu küfür ediyordu. tehdit edilmiş dayak yemiş neresi orspluk?
Soran+1 yılHahaha 😂 sana açıklama yapmiycam neye inanmak istiyosan ona inanabilirsin. 👍
- +1 yıl
Ya hadi ilerle
Soran+1 yılTemiz nezih bir yerse Sende git pavyona oyna oranı burani sergile masalara git o zaman samimiyetini görelim. 😂😂
Soran+1 yılİlerlemesi gereken sensin canm hadi defol şimdi 👍
- +1 yıl
senin de kızın olur inşallah büyük konuşursun böyle
Soran+1 yılKaşara bak kaşara sen önce hesabinda ekli olanlara bak kaşar 😂😂😂 ne konuşuyon onlarla bütçe görüşmesi hadi defol 👍👍
- +1 yıl
Hesabımda ekli olanları salayım buraya sonra kaşar dersin kudurma yerinde yemin ederim hepsini yediririm sana bu küfürlerin akıllı ol şimdi sus.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bir algı var bizim kadınlarda ben mesela dar gomlek dar kot giyersem keko oluyorum ama karakterime bakilmiyo elimde tesbih varsa kekosun tamam oyle tip insanlar var ama insanlar giyinise gore yargilanmasin konuyla pek alakali degil ama buna bir aciklik getirim istedim giyime bakilmasin karaktere bakilsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Gercekten boyle tiplerden hoslaniyorlar. Hoslanmiyorum diyenin cogu yalan soyluyor ya da hoslandiginin farkinda degil. Artik siz de sasirmayin bu duruma beyler. Kadinlar soz dinlemeyen kedi gibi kafasina gore hareket eden karaktere ilgi duyuyor. İstedigini yaptiramadikca daha da kuduruyor hedef koyuyor kendine ben bunu kendimce adam edicem diye. Bu onlarin sucu degil yaradilislari boyle. Bu duruma uyamiyorsaniz go go mantik evliligi duygusal bisey aramayin
00 YorumlaBu fotoğraf ile sorduğun soru birbirine uyumlu değil. Kamu davasına dönecek bu olayda soru ile ilgili bir durum yok.
23 Yorumla
Soran+1 yılUyumlu bu insanlar nasil anladıda yorum yaptı. 👍 Sana öyle gelmiş olabilir.
Soran+1 yılBilgilendirici bisi yaz o zaman. Güncellemeye yazayım senin yazdığını. 👍
+1 yıl2 yıllık flörtüm vardı o da buna benziyordu ama onla konuşurken bende hoşlanmıştım ondan evet :/
27 Yorumla
Soran+1 yıldağdaki ayidan tek farkı konuşabilmesi bence. 👍 Neyinden hoşlanır ki bir kadin bu tiplerin?
- +1 yıl
işte bende bunu sonradan farkettim :/ sonra soğudum tamamen şimdi bambaşka biri hayatımda ve o allahtan böyle biri değil
Soran+1 yılKadinlar ergenlik dönemlerinde boyle tiplerden hoşlanıyor galiba ama sebebi ne diyorum? NEYİNDEN HOŞLANDIN DİYORUM?
- +1 yıl
ben onunla tanıştığımda 18 yaşıma yeni girmiştim şimdi 21 e yeni girdim, bu yaşıma kadar ki süreçte bunu farkedemedim işte ne bileyim, herhalde fazla iyi niyetliydim. ya da saftım. aramızda 2-3 yaş falan vardı aynı şehirdeydik, kendisi çok sessiz çok sakin çok içine kapanık az ve öz konuşan biriydi konuşurken bildiğimiz robottan farkı yoktu sanki ben konuşuyorum o cevaplıyor kuru kuru havasındaydı
sonra işte 1 yıl sonra biz 1 defa buluştuk buluştuktan 1 ay sonra o askere gitti ama buluştuktan sonra kendisi gerçek niyetini açıkladı işte ben şöyle şöyle biriyim ben böyle biriyim kendimi değiştiremem şimdi evlilik düşünmüyorum çünkü maddiyat olarak yetersizim falan derdi bana
niyeti de kendince kızlarla gönül eğlendirmekti ama bu bildiğimiz klasik şekilde olan değildi afedersin ama cinsel anlamda biriyle birlikte olup kullanıp atmaktı falan yani. bende işte onun bu niyetini öğrendikten sonra kalbim acımıştı çok üzülüp ağlamıştım ama işte ne kadar ağlasam da değişmezdi- değişmedi de zaten
beni kabul edeceksen böyle et etmezsen de saygı duyarım sen bilirsin falan derdi bende düzelmeyeceğini bildiğim halde belki düzelir umuduyla onla yine konuşmaya devam etmiştim. benimde hatam bunlardı. mesajlaşırken de sexting yapmaya çalışıyordu benimle hatta bir ara benden fotoğraf falan da istemişti görüntülü konuşalım mı demişti saat de gece saatleri
kendi de askere gittikten sonra değişmişti çok o içindeki utangaçlığı bulunduran insan bana abuk subuk fotoğraflar göndermeye başladı falan biraz uzattım farkındayım detaylı anlatmak istedim.
benle ciddi düşünmeyen biriydi ben onun neyinden hoşlandım bilmiyorum ama bu kötü huyları dışında normal olarak iyi huylarımız birbirine benziyordu bende bundan hoşlanmıştım sanırım hani kendim gibi biri diyordum sessizlik sakinlik açısından falan öyle. şimdi ise çok pişmanım keşke onu tanımasaydım..
- +1 yıl
fotoğrafını kime göstersem, KS dekiler de dahil buna, hep şey derlerdi tipinden kötü biri olduğu anlaşılıyor sen bu çocukla neden hala berabersin filan
ama işte bende kalbime söz geçiremiyordum bu söylenenlere inanasımda gelmiyordu hatta diyordum siz nasıl anladınız ben anlamadım falan
öyle işte ya onun böyle dövme öfkelenme huyları var mı bilmiyorum ama tanıdığım kadarıyla yok. yukardaki çocuk alkol falan kullanıyormuş galiba benim bahsettiğim kişi sadece sigara içiyor ve kokusu öyle mide bulandırıcı ve ağır ki ciğerleri iflas ettirmelik bir sigara türü
Soran+1 yılAllah kurtarmış valla dikkat et aklını başına al. Artik aşk olmaz. Boyle hanzolarla. 👍
- +1 yıl
yok bir daha asla bulaşmam öyle birine
zaten şansıma şimdiki sevgilim öyle biri değil
Bakma sen burada hoşlanmıyorum dediklerine. Karakterin nasıl bilemem ama dışarıda ağır abiyi oynadığın zaman bakar ve yeşil ışık yakar. Tecrübeyle sabittir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılen nefret ettiğim tipler bunlar...
gerçi ben genelde insanlardan hoşlanmıyorum ama bu tipler en sevmediklerimden01 Yorumla
Soran+1 yılAnk davaro ulan insan bunu konuşmasını duyunca muhatabligini keser. Evlat olsa sevilmez ank krolari sadece bu degil Ankarada gençlerin 3te 1i böyle hayvan. ama böyle tiplerin yaninda harbiden kari kiz oluyo sürekli. Ne ayak anlamadım kızlar böyle tipleri göre göre alışmış heralde aklima baska bisi gelmiyo 😁
Valla kadınlar kendileri seçiyor böylelerini bende gömlek giyinirim ama her böyle giyinen aynida olmayabilir gerek yok bunlara. Her toplumda çürük elma çıkar...
00 Yorumla
+1 yılBöyle erkekler sevmez de ben bunun hakkında yazmak istemiyorum, hak etmiyor yazacağım hiçbir sözü hak etmiyor işte, sözden anlamaz.
10 Yorumla
+1 yılİğrençlik abidesi. Bununla ile birlikte olacağıma ömür boyu yalnız olurum daha iyi.
20 Yorumla
+1 yılİste bende bunu anlamiyorum kizlar dovulmekten sovulmekten zevk aliyolar sanki🤔
20 YorumlaHoşlanmıyorum yok öyle erkek olmaz olsun söven sayan kadına. İnanma hepsi hikaye poposundan ayrılmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılklavyeden hayır kesinlikle hoşlanmam diyen keko , kıro , dızo , barzoo , diyenlerin alayı yalan söylüyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle tiplerde 15- 22 yaş arası genelde farkındalığı düşük kızlar hoşlanıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kral güzel tespit olmuş. 👍 Kizlik elden gidip arsizlasincada orpluk. Delikanlı diye geçinir ama pezoluk yapar böyle tiplerde. 👍 Tencere kapak ama ya bence biri orp. öbürü pez. Kayip yok bence. 👍 Biri mezara öbürü de hapse oda inşallah yani malum bura Türkiye. 😂
- +1 yıl
Su testisi su yolunda kırılır. kızın nasıl bir hayatı vardı bilemiyorum ama işte yazık oldu
Soran+1 yılAynen öyle pavyona girip çıkan düzgün kız görmedim ben ama dedigin gibi tabi 👍
- +1 yıl
Bazen vurda pavyonda calisanlar soru soruyor salak sacma sorular görüyorum belki denk gelmissindir yaptığı işle de gurur duydugunu söyluyor bazı pembeliler ara ara gözüme çarpıyor hem de üniversite okumus kız hee.. oyle bos beles biri de degil yani ama iste hiçsizleşmeyle alakalı şeyler bence bunlar
Soran+1 yılHaha var var olmaz mi uni hayatını vere vere bedavaya getirip okul bitince dikitiriyolar saf birini bulup saçmalama askim sen ilksin diyip milletin hayatini mahvediyolar süt dilimleri. 👍 Namusuyla kazanıp çalışan okuyan bir yerlere gelen kizlarda var. İnsanın içinde olacak yani 👍 allah korusun öyle tiplerden valla düşman başına. 👍
- +1 yıl
Aynen 👍🏻
+1 yılDişiler de idrak sorunu var ayırt edemiyorlar, kapasiteleri yüzünden.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçı uzun aklı kısa diyosun yani. O tipleride var ama genellememek lazım.
- +1 yıl
Genellemeye dahil moruk, %90 bu şekilde zarar görüyorsa istisnalar bozmaz
Hayır. Sevgilim aşırı nazik biri diye başta hoşlanmıştım. Hala da öyle.
00 Yorumla
+1 yılhepsi olmasada hoslanmasalar bu haberleri izlemezdik
00 Yorumla
+1 yılKatiliyorum bu olmasa bile baska kadinlar var acikca uzerinde arizali yazan adama gonul veriyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Paran varsa tipsiz olsan bile etrafında en az 10 kız olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılZevkler ve renkler tartışılmaz malesef buna kim bakar dediğimiz bir çok böyle tipe bakan bayan çok
00 Yorumla
+1 yılEvet kızlar bu tipleri seviyor. Cebinde parası olan Serseri, şiddet yanlısı, kavgacı tipler hoşlarına gidiyor onların. Sonunda öldürülseler de önemli değil onlar için. Bizim gibi efendi, ağır başlı, aile terbiyesi almış erkeklerle iso yok kızların!
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hakkettiğini yaşar kral dert etme 👍 zamani vardır hala olmadıysa. 👍🙂
+1 yılKadınlarda beyin ve mantık olmadığını düşünüyorum. Olsaydı bu olaylar yaşanmazdı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hoşlanmıyorum demişler de neden size ilgi değer gösterenin değerini bilmiyorsunuz bırakıyorsunuz 1 hafta olmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlanırlar. Bakın sana buradaki çoğu soruda bile, sevgilim beni azarladı ne yapayım, erkek arkadaşım bana sövdü ne yapayım, beni kovan erkek arkadaşım geri döner mi gibi bir dünya sorular görüyoruz.
00 YorumlaAynen kızlar böylelerini sever sonuda mezar olur sıkıntı yok soyları tükeniyor bırak sevsinler
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmıyorlar. bu tarz tiplerin oldugu ortamlarda takılan kızlar
bunların peşine takılıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır ben anne kuzusu erkeği seviyorum ama bulamıyorum, hep kızlar kapıyor bu tipleri
00 Yorumla
+1 yılZamanında beni böyle bir tiple sevgili yapmaya çalışan arkadaşlarım vardı. Hoşlanmadığı için olmamıştı. Allah'ıma binlerce şükürler olsun iyi ki de olmamış.
00 YorumlaAdam hıyara benziyor tıpkı tipik türk erkekleri gibi
00 Yorumla
+1 yılBunun gibilerden hoslananlarin başına felen herşey müstahak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim. Durduk yere kimsenin başına böyle isler gelmez. 👍
Boyleleri daha kiymetli oluyor
Bizim gibi erkeklerinde agzina ediyolar00 Yorumla
+1 yılHayir tabiki de hic hoslanmiyorum iyirencler
22 Yorumla- +1 yıl
Kizi hande ercele benzettim birden
Soran+1 yılKızın hatasıda böyle tiplerle iletişim kurmak ilişki kurmak arkadaşlık etmek vsvsvs. 👍 Böyle tiplere selam bile verilmemesi lazım. Lux araba mekan içki ortam icin takılıyorlar. Sonrada orp oluyolar dayak yiyolar batağa düşüyorlar. Bunun gibilerden dolayı. yüz buluyorlar şrfsizler. 😏
Evet biz efendiler yerine onlari seciyorlar sonuc bu :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok saçma bir şekilde hoşlanıyorlar.
gerçekten bu kızları anlamıyorum.
50 tane amım olsa birini bu ya köylüsüne vermezdim.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıliğrençler tipe bak serroo
10 Yorumla
+1 yılÖyle ama bizim gibi kızların nesli tükeniyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hiç beğenmiyorum..
00 YorumlaVardır bir pazarı elbet😄
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki insalar parası olsun yakiskli olsun.
00 YorumlaHayır derler ama hep bu tiplere giderler.
00 YorumlaOlay ne yabancıyım da
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet sonra çok pisşman oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılen iğrendiğim erkek tipi
11 Yorumla- +1 yıl
kezbanlar tav olur genelde onlara
+1 yılKekolardan hiç hoşlanmam
39 Yorumla
Soran+1 yılPara lux araba mekanlar içkiler pahali hediyeler ortamlardan hoslanir misin?
- +1 yıl
Bence gayet de hoşlanırsın. Hepiniz çok hoşlanıyorsunuz. Azıcık para göstersin bak nasıl hoşlanırsın
- +1 yıl
Senin
- +1 yıl
Senin gorusurun
Soran+1 yılAğzın dolu dolu hayır demeni beklerdim 😂
- +1 yıl
Aslında evet xşdmçsms
Soran+1 yılİşte bunlarda öyle basta düzgün gibi görünüyor. Güzel güzel takılıyor sen kiz güvendikten sonrada alkolü ıvır zıvıri kötü alışkanlıklar sonrada zorla sahip olur sonrada fotoğraf video şantaj alıştıkçada orp kaşar olursun işte zamanla dayakta yersin mal gibi satılırsinda. 😂 Ondan sonra yandı gülüm keten helva 👍😂
- +1 yıl
Dediklerinden bazısını yaşadım ama para için değildi sadece aşık olmuştum
Soran+1 yılmsjin kapalı takip attım şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıldevir onların devri :)
00 Yorumla hoslanmasalar evliydim simdiye
04 Yorumla
Soran+1 yılAraniza mi girdiler?
Soran+1 yılPic olana bakan kızlar ortamci oluyo aile kurulmaz yani
+1 yılVar böyle manyamışlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTipini skiyim kro🤭
20 Yorumla
+1 yılAsla ya asla (Allahım korusun)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılAsla
10 Yorumla Hayır
10 Yorumla
+1 yılAllah yazdıysa bozsun
10 Yorumla
+1 yılAllah düşmanıma vermesin tek olurum daha iyi
00 YorumlaBoyle bir tip icin terk edilmistim
00 Yorumlaevet tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?