Kişilik & Karakter Gerçekten böyleleri mi hoşunuza gidiyor? ballıçöreek Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Beyleer gerçekten böyleleri mi hoşunuza gidiyor🙄 (kıyafetleri çok güzel ya😅) Güncellemeler+1 yıl Bişey daha sorcam benimkiler bunun yanında nasıl sizce 😅 Gerçekten böyleleri mi hoşunuza gidiyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ölümmmelegii Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl çok seksiler biz kadın olduğumuz halde bakıyoruz onlar bakmasin mi? 7 3 Yorumla Hayatdoktoruyum +1 yıl Sende öylesin bunun farkına var Yorumla sonnisim +1 yıl Helal Yorumla GevezeGenc +1 yıl Sizin karakteriniz yeter onlar çöp Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demet miydi bunun adı Evet böyleleri hoşumuza gidiyor Hatta bununla birlikte olsam ölümsüz olurum heralde 😅😅 1 4 Yorumla ballıçöreek +1 yıl Evet demet adı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşanlara gelmişti Yorumla ballıçöreek +1 yıl Aynen bende orda gördüm djfjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşması filan çok iticiydi ama çok şımarık birine benziyodu yok babam şöyle zengin falan filan Bide şey demişti sevgilim yok çok açık giyindiğim için Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Belirgin hatların olması iyi ama bu fotodakiler çok abartı. zaten çoğu estetik..Doğal ama biraz dolgun göğüsler en güzeli.. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ben bunları kabul edemem. Milletin libidosuna malzeme çıkartacak kadae geniş değilim. 2 0 Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gösteriş meraklısı kendini üstün gören sevgiden bihaber kızlardan nefret ederim 2 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı. .Yafa portakal yeter.Bal kabağı istemiyorum.. 1 0 Yorumla
karakedücüük Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kız aslında çok güzel ama çirkinleştirmiş yanlış seçimler ile kendini. 1 0 Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Evet hatun tas ama senin de ondan kalir yanin pek yok 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bu kadarı da itici geliyor b*kunu çıkartmamak lazım. Gözümüze soktukça çekiciliği gidiyor 1 0 Yorumla
Temet-Nosce Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel kadın ama en alltki elbisesini sevmedim fazla açık 1 0 Yorumla
Sirocider Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Senin bile hoşuna gitmiş 😀 1 0 Yorumla
youngblue Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Profil fotosu sizinse çok güzel gögüsleriniz ve vucudunuz var 1 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı. Sen varken bunlarda kim oluyomuş 🔥 1 2 Yorumla ballıçöreek +1 yıl Yaaa 💚 Yorumla Sessizlik2307 +1 yıl 😘🔥 Yorumla
JUDYTAuk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Göğüsleri büyük bunların benim küçük 75B 😊 4 16 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Elma gibi shıwwnshkw Yorumla JUDYTAuk +1 yıl @Hayatdoktoruyum sorun ama kötü birşey olmasın Yorumla JUDYTAuk +1 yıl Nope Yorumla Hayatdoktoruyum +1 yıl Sormayimmi Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl @aJUDYTAuk ğöğüsün iyi iyi 😂 Yorumla sonnisim +1 yıl Seninki çok küçük Yorumla JUDYTAuk +1 yıl @sonnisim sanane seni ilgilendirmez benim vücudum Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Özele gelsene Yorumla JUDYTAuk +1 yıl @CharlieChaplin21 varoşlar yine dolmuş Yorumla JUDYTAuk +1 yıl Siz kendinizi ne sanıyorsunuz Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Ne dedik şimdi Yorumla JUDYTAuk +1 yıl @CharlieChaplin21 daha ne diyeceksin yaşın kaç daha özele gel diyorsun evli birine terbiyesiz Yorumla sonnisim +1 yıl Sende oldun burada rahibe bura sosyal site beğenmiyor san gideceksin herkes yorum yapar Yorumla JUDYTAuk +1 yıl Sen yorum yapma bana Yorumla sonnisim +1 yıl O zan sende görüş yazma Yorumla JUDYTAuk +1 yıl Off 10 gündür Türkiye'deyim bunaldım valla buradaki kızlar cok sabırlı Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Boyleleri anca cinsel anlamda ilgi ceker 3 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. göğüs dekoltesi gösteren bir eş istemem şahsen 2 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel kadın adama bakmaz, zor bakar. 1 0 Yorumla
Paşalog Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu tioler sadece sevişmek icin takilinir 1 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim bile hoşuma gitti yani işin doğrusu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh bunlar ne beee olan var olmayan var😊 1 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Eriyorruzz amkkksksksksk 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hanım ablanınkiler fazla büyük be 1 0 Yorumla
Soğukkanlıbiriğ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Kız da erik gibi maşallah 1 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Sen de oylesindir haksızlık erme Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır, begenmedim. Sevmem 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Valla duygulara tercüman oldun kanki 😬😬 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Buda hoşuna gidilmeyecek gibi değil ki :D 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Ne güzel işte :) 1 1 Yorumla candeveci3434 +1 yıl seninkiler de çok hoş ☺️ Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı. Seninkiler nerde :) 1 0 Yorumla
Good-_Bad Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Nasılları yani 1 2 Yorumla Good-_Bad +1 yıl 😂 Seninkiler ne ki Yorumla Good-_Bad +1 yıl Yani neyi kast ettin 😂 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Çok iyi be. 1 0 Yorumla
çiçekçikız768 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl göğüsler fenaa ;) 2 7 Yorumla Nostalicaa +1 yıl selam profılımdeki kişiler 10 üzeri kaç ayrı ayrı Yorumla Hayatdoktoruyum +1 yıl Seninkiler nasil Yorumla çiçekçikız768 +1 yıl @Hayatdoktoruyum büyük ve dik ;) Yorumla Hayatdoktoruyum +1 yıl Süper tam benlikmis benimkide dik carpistirakmi😉😇 Yorumla çiçekçikız768 +1 yıl @Hayatdoktoruyum anneni getir yapıştıracam annene ;) Yorumla Hayatdoktoruyum +1 yıl Çok ayip Yorumla JUDYTAuk +1 yıl @Hayatdoktoruyum gördün mü neden seninle görüşmek istemediğimi her kıza yazıyorsun konun belli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
çok seksiler biz kadın olduğumuz halde bakıyoruz onlar bakmasin mi?
Sende öylesin bunun farkına var
Helal
Sizin karakteriniz yeter onlar çöp
Demet miydi bunun adı
Evet böyleleri hoşumuza gidiyor
Hatta bununla birlikte olsam ölümsüz olurum heralde 😅😅
Evet demet adı
Konuşanlara gelmişti
Aynen bende orda gördüm djfjjd
Konuşması filan çok iticiydi ama çok şımarık birine benziyodu yok babam şöyle zengin falan filan
Bide şey demişti sevgilim yok çok açık giyindiğim için
Belirgin hatların olması iyi ama bu fotodakiler çok abartı. zaten çoğu estetik..
Doğal ama biraz dolgun göğüsler en güzeli..
Ben bunları kabul edemem. Milletin libidosuna malzeme çıkartacak kadae geniş değilim.
Gösteriş meraklısı kendini üstün gören sevgiden bihaber kızlardan nefret ederim
.
Yafa portakal yeter.
Bal kabağı istemiyorum.
.
Kız aslında çok güzel ama çirkinleştirmiş yanlış seçimler ile kendini.
Evet hatun tas ama senin de ondan kalir yanin pek yok
Bu kadarı da itici geliyor b*kunu çıkartmamak lazım. Gözümüze soktukça çekiciliği gidiyor
Güzel kadın ama en alltki elbisesini sevmedim fazla açık
Senin bile hoşuna gitmiş 😀
Profil fotosu sizinse çok güzel gögüsleriniz ve vucudunuz var
Sen varken bunlarda kim oluyomuş 🔥
Yaaa 💚
😘🔥
Göğüsleri büyük bunların benim küçük 75B 😊
Elma gibi shıwwnshkw
@Hayatdoktoruyum sorun ama kötü birşey olmasın
Nope
Sormayimmi
@aJUDYTAuk ğöğüsün iyi iyi 😂
Seninki çok küçük
@sonnisim sanane seni ilgilendirmez benim vücudum
Özele gelsene
@CharlieChaplin21 varoşlar yine dolmuş
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz
Ne dedik şimdi
@CharlieChaplin21 daha ne diyeceksin yaşın kaç daha özele gel diyorsun evli birine terbiyesiz
Sende oldun burada rahibe bura sosyal site beğenmiyor san gideceksin herkes yorum yapar
Sen yorum yapma bana
O zan sende görüş yazma
Off 10 gündür Türkiye'deyim bunaldım valla buradaki kızlar cok sabırlı
Boyleleri anca cinsel anlamda ilgi ceker
göğüs dekoltesi gösteren bir eş istemem şahsen
Güzel kadın adama bakmaz, zor bakar.
bu kiz hasancana gelen kız degilmi
Böyleleriyle gezmem bil. e
Bu tioler sadece sevişmek icin takilinir
Dışardan bakmaya güzel benim olmasin
Benim bile hoşuma gitti yani işin doğrusu
yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh bunlar ne beee olan var olmayan var😊
silikonu fazla kaçırmış memeye
Eriyorruzz amkkksksksksk
Hanım ablanınkiler fazla büyük be
Çok fazla pp deki daha iyi
Kız da erik gibi maşallah
Sen de oylesindir haksızlık erme
Hayır, begenmedim. Sevmem
Valla duygulara tercüman oldun kanki 😬😬
büyük meme sevmiyorum..
eğer soru buysa..
Benim memd hakkımı çalmşş püü
😀onlar komşunun ineyindede var😀
Buda hoşuna gidilmeyecek gibi değil ki :D
Aynen bınu bana ayarlasana
Kıyafetler seksi 😂
kızın tarzı çok hoş
taş taş :d
Hoşuma gitmedi bu kız
Gider tabi:) göze hizmet
Ne güzel işte :)
seninkiler de çok hoş ☺️
Beğenmedim
Evet. d
Bu seninle kıyaslanamaz efsane hatun seni
Gitmez mi hiç off
Begenmedim
sen daha güzelsin bence:))
Evet
Seninkiler nerde :)
Nasılları yani
😂 Seninkiler ne ki
Yani neyi kast ettin 😂
kötü
Çok iyi be.
göğüsler fenaa ;)
selam profılımdeki kişiler 10 üzeri kaç ayrı ayrı
Seninkiler nasil
@Hayatdoktoruyum büyük ve dik ;)
Süper tam benlikmis benimkide dik carpistirakmi😉😇
@Hayatdoktoruyum anneni getir yapıştıracam annene ;)
Çok ayip
@Hayatdoktoruyum gördün mü neden seninle görüşmek istemediğimi her kıza yazıyorsun konun belli
Midem bulandı
Lastik kadin bu
Füze mübarek 😄