Holaa🎈 Bazı insanların, yani erkek veya kadın fark etmez, terbiyesi bozuk oluyor, ağzı bozuk oluyor ve hal hareket olarak kendini çok belli ediyor.Böyle birine aşık oldunuz diyelim. Onunla sevgili olmak ister misiniz? Söylesenize...🎈
Terbiyesiz göreceli bir kavram misal kimisine göre fakof desen dahi terbiyesiz olursun kimisi ise iki lafindan biri kufurdur insanlara saygi duymaz kaba davranir veya ne bileyim herkesin algısı farklıdır kısaca degisiyo yani. Sen hangisini kastettin
Kesinlikle ve kesinlikle öyle terbiyesiz bir kadın benim yanımda olamaz çünkü Bizler Takva sahibiyiz Allah'a kulluk eden insanlarız hiçbir zaman şeytana kulluk eden insanlardan değiliz böyle terbiyesizlikler de zaten ancak ve ancak şeytanın insanı yönlendirmesi ile olacak olan bir durumdur kesinlikle ve kesinlikle benim gibi şeytana tapan bir kişinin benim yanında asla ve asla işi olmaz direkt yol veririm
Küfürden aşırı rahatsız olurum. Saçma hareketleri anormal karşılaşmam ancak el hareketi vb şeyler de yapmasın ya. Hele karşısında ki kızla küfürlü konuşup, terbiyesizce hareketler sergileyecekse doğru çöp kutusuna hadee! Lunaparkta gondolun en tepesinde çılgınca eğlenmek daha masumca ve sevilesi.
Bu devirde ağzı bozuk oluyor, kimsenin ağzı bozuk değil kusura bakmayın... Ahlak ve edeb en önemlisidir. Bir kızın gidipte bir erkeğe veya bir kız arkadaşına el hareketi çekiyorsa, ve bu bide kalabalık içindeyse, o kişi benim gözümden düşer👎👎 yolcu yolunda gerek
Gençler tavsiye etmiyorum no no no no noooooo yaşadım biliyorum çok fena durumlar oluyor :( İlk başlarda çok tatlı geliyor bu hareketleri ve aşık oluyorsunuz öz güven sanıyorsunuz da yok abicim rezalet çıkıyor illa bir gün ve benim gibi Kadıköy' de bir araba dolusu komi garson vs den dayak yiyorsunuz :( :( Azıma s. ıçtılar resmen...
Hayır, kesinlikle öyle biriyle yola çıkmam. Yanımda duracak kişi beni rezil etmemeli. Bu yüzden davranışları ve konuşması düzgün, edepli, ahlâklı kişiyi tercih ederim. Baş başa iken küfür sıkıntı değil o kadar da olur.
Diğer insanların özgürlüğünü taciz edecek seviyede olursa tahammül edebileceğimi zannetmiyorum. Metroda bacaklarını açarak oturmak, sinemada film devam ederken bağıra çağıra yorum yapmak gibi. Evlerden ırak.
Ne biliyim kimi eğlenceli olur.. biraz bu durum yakışma durumu.. kimisine pek yakışır kimisinde yapmacık olur sırıtır.. kısaca doğallık önemli bana göre..
Dışarıya karşı bu hareketleri olmadığı sürece sıkıntı olmaz benim yanımdayken istediği kadar terbiyesiz olsun beni istesin imalarda bulunsun aksine hoşuma gider benimle bu konular hakkında konuşması