o işe 8 gibi gidiyor. Ve ben o saatte uyuyorum kahvaltısını kendi başına yapıyor. Bana bu gün eşimle birlikte kahvaltı yapıp kapıdan beni uğurlamasını çok isterim saat biraz erken ama bunu çok isterim dedi bende bende isterim ama uyanmak zor dedim haklısın dedi sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bence hazır eşinin kahvaltısını hazırlamış sen sen de onunla birlikte kahvaltı ne yapabilirsin ve sonradan uykun varsa yeniden uyuyabilirsin ve şöyle de bir şey yapabilirsin Ayrıca arada bir kahvaltı yapabilirsiniz yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçalışmıyorsan yapsan bence güzel olur sabah öpücükle ugurlanmak istiyordur aksamda sevdigi yemekleri yap kapıda aşkım hoş geldin diyerek karşılarsan iyi olur sana yukarıdaki gibi söyliyen bir adam bence duygusal bir insana benziyor sen uyanmak zor dmene ramen sana haklısın demsi bile yeteerli o gittikten sonra yine uyu
00 Yorumla
+1 yılBir eşim olsaydı ve böyle bir talebi olsaydı onun için bunu yapardım. Benimle birlikte kahvaltısını paylaşması sabaha beraber uyanmak ve güne beraber başlamak harika olurdu.
00 Yorumla
Açıkçası haklı. Adam bekar hayatı yalnız başına kahvaltısını yapıp çıkıyor.. kendini alıştır kalk hazırla beraber kahvaltı yapın gittikten sonra geri yatarsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
109Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl7 hatta 7.30 da kalksan yine hazirlarsin. Insanin esime sevdigine kahvalti hazirlamaso o saatte uyanmasin ne kadar zor olabilir ki. Öyle bir anlatiyorsunuz ki cidden bunlari sorun haline mi getiriyorsunuz. Bunu esinin degil senin istemen gerekir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılAblacım siz neden evlendiniz? Bunu bana bir açıklar mısın? Evlilik hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde diye bir cümle vardır. Bilirsin yani, söz veriliyor bunun üstüne. Evlilik, bir erkeğe eşlik yapmak kolay değildir, doğru fakat sen kalkıpta eşine bir gün bile, her gün değil, kahvaltı hazırlamıyorsan ben senin eşliğini sorgularım. Daha sonra bir soğumalar, eşim bana böyle davrandı, eşim şöyle davrandı gibi yakınmalar ortaya çıkıyor ve görüyoruz bu KS sitesinde fazlaca. Bu güne kadar annesi kahvaltısını hazırlamış, sende onun bir annesi gibi gör ve senin eline bir miktar para uzatan kişiye gaddarlık yapma, bu iş empatiyle başlarr👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
30 Yorumla
+1 yılŞimdi çok güzel demişsin ama bir bayan olarak senin sabahleyin 7'de kalkarak kocanın kahvaltısını hazırlayıp yedi buçukta onunla birlikte kahvaltıyı oturman lazım bu insan sizler için mücadele edip sizler için işe gidip sizler için para kazanıyor ve Unutma ki bekarken annesi her gün sabahleyin kalkıp ona kahvaltısını hazırlayıp başında bekleyip kapıdan uğramıştır ve bunu sizden bekliyordur Elin kızı Yapacak bir şey yok diyor
17 Yorumla
Soran+1 yılBenim gündelik çim var ben niye gündelikçiye para verirken kahvaltı hazırlayayım hayatım
- +1 yıl
Yolun yakındır yakında boşanırsın Yarın burada ay Aldatıldım Ay şunu gördüm ay bunu gördüm diye dert yakınmaya başlarsın Hadi Allah çarşına pazar versin Hadi
Soran+1 yılBen 6 yıllık evliyim hayatım ayrıca dediklerin olsa bile benim suçum değil namussuzluk yapmanın suçu beni aldatsa bana bir şey olmaz o namussuzluk yapmış olur sen karını istediklerini yapmıyorsun diye karını seni aldatmaya hakkım var demek ki karın seni aldatan sen onu da kabul edersin genişsin
- +1 yıl
Çok saçma soru ile ve çok saçma cevaplarla karşımıza çıkıyorsun Bence çok saçma da bir insansın yani Egon tavan yapmış popon kalkmış
Soran+1 yılYa bana diyorsun ki kalk kahvaltı hazırla benim gündelikçi var ben para veriyorum niye ben kalkıp kahvaltı hazırlayayım o adam bana kahvaltı beklemek adam benle kahvaltı yapmak istiyor
- +1 yıl
İyi de güzelim Önemli olan puan ama kendi elinden kahvaltıyı yedirebilmek midir �lla gündelikçi ya para veriyorum diye gündelikçi hazırlayacak değil ya Bir insan bir erkek olarak bazı şeyleri bazen karısından bekler eşinden bekler hayat arkadaşından bekler
Soran+1 yılEşim ben yorulmıyım diye tuttu zaten ya 😅
+1 yılTerbiyesiz kahvaltimi istemiş.
Kalksin kendisi yapsın. Hizmetcisimi var. Allah bilir bulasiklarida sen yikiyorsundur.
Çamaşırları kendisi yikasin sakın yüz verme.
Yemek leri disardan söyle.
Yattığı yeri düzeltsin öyle evde bedava oturmak yok. O nasıl koca ya.11 YorumlaBenim kocam 7 de gidiyor ben 6 da kalkar herşeyini hazır ederim sonra uyandırırım onu. Bir erkeğin bunu istemesi çok doğal bence olması gereken de senin ona kalkıp kahvaltı hazırlaman ve birlikte kahvaltı etmeniz. Ya da birlikta kalkın kahvaltıyı birlikte hazırlayın böyle de keyifli olabilir. Ama bence kalk sen hazırla o kalkmadan Ve onu güler yüzle işe uğurla gitmeden öp sarıl çünkü tüm gün işte zaten yoruluyordur adam bir sürü sıkıntıyla uğraşıyordur.
71 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBugun burasi karı koca dert yanma yeri olmuş birisi kocasının süslenmesinden dertli birisi kıskançlık krizinde birisi kahvaltı yapmamı istiyor. sen yatakta devrilip yatarken adamda kendi kahvaltisini mı hazırlıyor vay bee😀
50 Yorumla
+1 yılKocan işe gidiyor kalkıyor kahvaltı hazırlıyor ve gidiyor. Sen osura osura yatıyorsun hemi. Ahanda Türk aile yapısının nereye geldiğini gösterir en basit örnek
30 Yorumla
+1 yılEşin Çok haklı bir kadın her sabah eşini öpmeden kahvaltısını hazırlamadan göndermemeli. Uyku kaçmıyor o gittikten sonra uyursun
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Eşin sabahın köründe para kazanmak için uyanıp saatlerce işte çalışıyorsa sen de bir zahmet erken kalk da adamla aynı sofraya otur iki sohbet et
42 Yorumla
+1 yılEşin anlayisli konuşmuş bence bir kere kalk daha sonra alışırsın. Mesela akşam yapamam ya de şakadan sabaha çok güzel bir sofra kur birlikte mutlu mutlu edin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Geçen günde kocama kahvaltı hazırlayamıyorum diyen kişi değil misin madem sorumlulukları yerine getiremiyorsunuz niçin evleniyorsunuz anlamak imkansız.
25 Yorumla
+1 yılBen esimle kahvalti yapabilmek icin sabah cocugumla 7bucukta 8de kalkiyorum 11e kadar eşimin uyanmasini bekliyorum. Birlikte kahvalti yapalim diye. Aksamlari gec geliyordu sırf beraber bir aksam yemeği yiyelim diye ben kaç kilo aldim gec vakitte yemek yedigim icin. Biraz fedakârlık yap. Yazık o saatte kalkiyo işe gidiyor. Yemesen bile yaninda otur sohbet et. Işe gönder. Çok mu zor?
10 YorumlaEşinden önce kalkıp ona kahvaltı hazırlarsan aranızdaki ilişki dahada iyi bir hale gelir.
Onun yerinde ben olsaydım üzülürdüm, tek başıma kahvaltı etmek istemezdim. Sevdiğim insanla oturup kahvaltı etmek daha güzel bir güne başlangıç yapmaktır.
🙂🙂Hem işine mutlu bir şekilde gider🤷♀️🤷♀️10 Yorumla
+1 yılHergun olmasa da beraber yapabilirsin bence. Günaşırı mesela.. hem uykunu da alırsin ama erken kahvaltı yapamıyorum diyorsan masada oturmak sohbet bile yeter diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılAğustosta ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan, oğul vermeyen arıdan ve haram kazanılan sarıdan (altından) hayır gelmez.
Ben demiyorum atasözü diyor bunu 😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok ayıp kalk eşine bir kahvaltı hazırla beraber yapın uğurla adamı sonra gene uyursun ve hala ne yapmam lazım diye soruyorsun 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen gün benzer soru sorulmuştu aynı kişi mi acaba o da uykuyu bırakaamıyordu. Ya eşinizle iyi vakit geçirmeyip birlikte bir şeyler yapmayacaksanız niye evleniyosunuz bu bir sorumluluktur içinden gelerek yaparsın eşin sonuçta
20 YorumlaGereksiz romantiklik bence bu yahu. Kahvaltıda olmazsa akşam yemeğinde olur birliktelik. Nolmuş uyusun kadın işi yoksa illa kahvaltı hazırlamak ahım şahım bişey değil. Gereksiz romantik.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılUyanmalısın eşini uğurlayıp ondan sonra tekrar yatabilirsin.
Eskiler derki '' Yağmur tavına ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez ''.00 Yorumla
+1 yılBu olay gerçekten yaşanmışsa ve sen gerçekten ona uyanamıyorum demene mi üzüleyim yoksa eşinin sana HAKLISIN demesine mi üzüleyim
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim de uykuya çok düşkün olduğu için bana dedi ki seni çok iyi anlıyorum hatta dedi ki ben benim eşim patron belki artık onu da gitmeye başlarım teksen'de kahvaltı yapabilmek için dedi
+1 yılHafta da en azından 3 gün erkek kalkıp onunla kahvaltı edebilirsin, böylelikle orta yol bulunmuş olur🤠
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ki de evde kahvaltı yaparken gürültü yapıp ara ara uykumu bozuyordu yasakladım artık dışardan simit alıp içyerinde çay var onla yapıyor kahvaltısını. Yüz verme erkeklere kadın egemenliğini hissettir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılHmm sende onunla beraber kalkıp kahvaltı yap dicem ama çok saçma olur daha mantıklı bişi bulmak lazım. İşe gitmesin sen kalkınca beraber yaparsınız kahvaltıyı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsabah 6 da evden çıktığım oldu. neden mi? çünkü başka bir hatun gel kahvaltı yapalım demişti? gittim kahvaltı yapmaya
03 Yorumla
Soran+1 yılBanane dayı senden ya
- +1 yıl
erkek beyni çok karışık çalışmaz. basit bir beyin var bizde. düz bir beyin var. kısacası yarın bir gün biri kocanı kahvaltıya çağırsa koşa koşa gider demek istiyorum. kocan kahvaltı istiyorsa ona hazırla...
Soran+1 yılBen de sana diyorum ki gidecek kadar basitse defolsun gitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaftanın bir kaç günü erken kalkıp yapabilirsin, mesela özellikle pazartesi yap, en azından pazartesi sendromunu azaltmış olur, bir günde kendi yüreğinden koy, hafta iki gün kocanı mutlu etmek in ideal bence..
10 Yorumla
+1 yılAdam kendi diliyle söylemiş gerisi bir zahmet anla
20 Yorumlaya sonuçta kocan yani o uyanınca sen de kalkarsın kırma bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılve bunu kendine haklı neden olarak görüyorsun eşim ondan sonra neden böyle diyorsun aynısını o yapsa adamı rezil edersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılevliik karşılıklı fedakarlık gerekir. unutmamak gerek oldukçada güzel ifade etmiş adam. bence eşlik etmelisin. kocay gönde uykuya sonra devam et
00 Yorumla
+1 yılHer gun olmasa da haftanin belli gunleri kalkabilirsin. Esin uyurken sen erken kalksan onun sana eslik etmesini istemez miydin?
00 Yorumla
+1 yılAdam çalışsın tirmalason uğraşsın sen sabah kalkıp kahvaltı hazırlayıp uğurlama sonra nerde hata yaptım ben oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılişten ayrılmasını söyle veya hafta sonu için tamam de ama hafta içi için kahvaltımı yatağıma getirirsen yaparım de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSende erken kalkıp kahvaltı hazırla beraber kahvaltı yapın güler yüzle işe uğurla kocanı uyanmak zor nedir ya
00 Yorumla Bişey olmaz ya bir iki kere hazırla mutlu olur zaten bir kaç güne yoruluyosun sen yat uyu falan der
00 Yorumla
+1 yılUykundan fedakarlık edip onla birlikte kahvaltı yapmalısın. Yalnız kahvaltı edecekse neden evlendi ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. E kalk ta hazırla bir zahmet hafta da 2 3 gün mutlu et adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılNoo
adam istemiş heves etmiş saat 7 de kalk sonra uyursun geri
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok
Senin isinde zor ya sabah kalk 2 guzel sey soyle falan. Adam koca gun calıssın isi o sonucta
10 Yorumla
+1 yılErkek kalk biraz kahvaltınızı yapın eşini uğurla geri uyu çok zor olmamalı gönlü olsun adamın
10 Yorumla
+1 yılNe kadar iyi kocan var kıymetini bil adama kahvaltisini hazırla gönder yat tekrar
10 Yorumla
+1 yılla zaten evdesin calismiyorsun sabah hazirla kahvalti da yesin Allah dan brlami ariyon niye bos yere huzurunuzu bozuyon uykunu boz daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSuç sizde değil sizi yetiştiren o analarınız da, zamanında sen 12 ye kadar yatiracagina sabah kalkıp kahvaltı yaptirsaydi şimdi kocana hazırlardın hiç üşenmeden
13 Yorumla- +1 yıl
sen babanın oğlu olacağına ananın oğlu olsaydın da sabah kahvaltıyı kalkıp sen hazırlasaydın.. belki biraz incelik öğrenmiş olur burda hanzo gibi yorum yapmazdın
- +1 yıl
@Lavinia_snm hanzo sensin geri, ben sabah çayı yaparım, akşam da hatunla beraber hazırlarız, herkesi kendin gibi hanzo mu sandın sıçmık
- +1 yıl
@Lavinia_snm hem. Sen evliysen eşin senle kahvalti bile yapmaz şu surata bak yüzüne bakanın 40 yıl işi rast gitmez
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılher sabah uyanıp kocanla kahvaltı yapmayacaksan neden evlendin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen olsan ne isterdin onu düşün ona göre davran. Birlikte yapin kahvaltınızı ya da sadece otur eşlik et sonra uğurla istediğin kadar uyu sonra. Bu kocana sevgiden çok saygı göstergesidir
00 Yorumla
+1 yılEe sende uykundan feragat et be kadın. Az kocana ayak uydur. Alla Alla.
00 Yorumla
+1 yılEn azından ara ara yapmayı dene bu bile iyi gelebilir 🙂
00 YorumlaBu teklife keşke hayır demeseydiniz. Ben hafta içi böylr bşr tekkif eşime hiç sunmadım
00 Yorumla
+1 yıl8'de kalkmak zor değil ki taşınacağımız zaman 12'de yatıp 2'de kalkmıştım
00 Yorumla
+1 yılHic fedakar değilsin ya adam seni karşısında görmek istemiş kahvaltıda da evden çıkarken de.
00 Yorumla
+1 yılArada bir yap 😂sende hergun hergun erken re kalkilmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence hergün olmasa bile arada sırada mutlaka yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılBence boşan ve işsiz biri ile evlen. Hayatının çok daha güzelleşeceğine eminim.
00 YorumlaYani zahmet olmaz ise eğer arada sırada bunu yapıp eşinin gönlünü hoş tutabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılyazık olmuş be adama... omrunu caldıgın bu adamın ahı senden cıkar kafanı yorma:)
00 YorumlaNe işe yararsin sen adamın yerinde olsam bı dakika tutmam seni bosarim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Senin gibi biriyle evlenmekle, hayatının en büyük ahmaklıpını yapmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından haftada bir kaç kez böyle fedakarlık yapmak zor olmamalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı. Boşanmalısın. Bir erkek karısından nasıl böyle bir şey isteyebilir ya inanamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor değil ya. Sorna tekrar yat. Gocani mutlu et ahsjrdj. Esra erol izle biraz canım
30 Yorumla
+1 yılHani anlasmistiniz bu konuda kendi kahvaltı sini kendi hazirlayacakti!
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt