Sevdigim insan benden soğudu ne yapmalıyım?

Sevdigim insanla nasip olursa 3 sene civarında evlenicez. benden soğudu aylardır soğuk ısınmak istiyom sana ama artık olmuyo dio sırf ondan biraz daha ilgi bekledigim için bir süre ona soğuk davrandım o günden bu güne konu uzadı her an herşeye hazır bırakıyorum evlenmek istemiyorum desem tamam yolun açık olsun der o derece ben ondan istediğim mutlu edici bir mesajı alamayınca dariliom sonra buz gibisin diyor benden umidini kesti ne güveniyor ne de eskisi kadar seviyor kafaya bile takip umursamıyor hep kavga ediyoruz eğer onu bırakırsam geri dönmez geri dönecek birisi değil bende bırakmak istemiyorum yanlız bıraksam bıraktın gittin diye bu sefer daha da soğuyup uzaklaşır hiç gelmez birbirmizi sevioduk şimdi de öyle ama artık eskisi kadar olmasada o da beni az çok seviyor saatlerce bekliyorum yazmasını ama verdiği soğuk cevap olunca bende tartışıp kavgayı başlatmış oluyom mlfs. mesaj yazmasam beni zaten bıraktın deyip hiç yazmak hatta engelleyebilir en sonunda bugün aktif olunca ara konuşalım ya ortak bir karar alıp düzelelim ya da yolları ayıralım dedim onun okulu dersi oluyo yoruluyo günde sadece 5 dk anca konuşuyoz ben yeri geliyo günümün çoğunu onun yazmasını bekliom sevdiğimden ama bir karşılık verip sağol beni sevdiğin için beni beklion gibi tarzında biseyler demio buda benim zoruma gidio sonra bekleme ben mi bekle diom dio zoruma dio seviodu önceden şimdi sevgisi sınırlı beni yarı yolda bıraktın die hatamı kabul edip beceremesemde düzelmeye calısıcam diom ama gelince soğuk sıradan bir şekilde tamam sağol geliosan gel gibi şeyler demesi beni maf edio o ayrılık olursa umuramaz artık geri gelmez ama ben onu düşünmeden edemiyorum kavga etsek de yine aklımdan cikmio Acaba iyi mi bu sefer anlar mi beni die aklımdan cikmio ne yapmalıyım kafam allak bullak kendimi anlatmaya çalişip anla beni diom ama olmuyo beceremiom uzun uzun içimi dokup yaziom soğuk soba gibi ne yapmalıyım ara versem ilerde evlenmeyiz çekip gider die korkuyom duygularım karma karışık ne yapmliym?
Sevdigim insan benden soğudu ne yapmalıyım?