2 seneye yakın olan bir ilişkim var ara ara kavga edip ayrılıp barışıyorduk zaten ama 10 gün önce bir takım olaylar oldu. Kafasının, kalbinin yorgun olduğunu söyledi, sevgilim benden soğuduğunu söyledi. Neden benden soğudu, ne yapmalıyım? Halen beraberiz ama ilişkimiz sanki kansere yakalandı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Selaam, en son ki ilişkimde seninkine benzer şeyler yaşadığım için sorunu cevaplamak istedim.
Eski sevgilim bana senden soğudum tarzında söylemlerde bulunmamıştı ama her geçen gün bana olan ilgisi azalmaya başlamıştı ve en sonunda o ayrılık konuşması yaparak bitirmişti. Umarım sizin ilişkinizde yollar rayına oturmuştur, bizimki öyle olmadı çünkü. Şimdi "sevgilim benden soğuduğunu söyledi, ne yapmalıyım? diyenler bir toplansın bu konuyu konuşmamız lazım.
Soğuyan sevgili nasıl davranır?
Sevgilim benden soğudu mu nasıl anlarım diyenler buraya dikkat!
Öncelikle sevgiliniz size ilgisiz davranmaya başladıysa yani örneğin; eskiye nazaran mesaj atmamaya, telefonla aramamaya ya da senin sevdiğin şeylerle ilgilenmemeye başladıysa, geliyor gelmekte olan diyebilirim.
Soğuyan sevgilinin en bariz özelliği ilgisiz, umursamaz, önemsemeyen, aramayan, sormayan bir kişiye evrilmesidir. Soğuyan sevgili ilgisiz, alakasız davranmaya başlar. Böyle bir sorun yaşıyorsanız, ilişkinizi gözden geçirmelisiniz.
Soğuyan sevgili nasıl geri kazanılır?
Sevgilinizin size soğuk davranmaya başladığını anladıysanız o zaman bir sonraki adıma geçebiliriz. Soğuyan sevgili nasıl geri kazanılır?
Soğuyan sevgiliyi geri kazanmak çok da kolay bir şey değil. Benim pek başarılı olamadığım bir mevzu ama herkes benim gibi değil diyorum ve bu konuyu kendimi katmadan konuşuyorum.
Bence bir insan birinden kolay kolay soğumaz tabii istisnalar olabilir. Kolay kolay soğumayan sevgili kolay kolay da ısınamaz. Çaba sarf etmek, emek vermek gerekiyor. Bu yüzden ilk önce kendinize şunu sormalısınız: Bu ilişkiyi gerçekten istiyor muyum? Bunun cevabı evetse o zaman soğuyan sevgiliyi geri kazanmak için elinizden geleni yapmak zorundasınız. Sevgilinizin sevdiği, hoşlandığı ya da beğendiği şeylere yoğunlaşarak onu geri kazanmak için her yolu denemelisiniz.
Sevgilim benden soğudu, ne yapmalıyım?
İlişki dediğimiz şeyin temeli iletişime dayanır. Öncelikle sevgilinizin sizden neden soğuduğunu, ne yapmak istediğini, bu ilişkinin nereye evrileceğini güzelce konuşmalısınız.
Soğuyan sevgiliniz için "senin için ne yapabilirim?" şeklinde sorular sorarak onu geri kazanmanın yollarını aramalısınız. Şeffaf bir iletişim çoğu zaman işe yarar. Ayrıca onu yargılamamalı, onu anlamaya çalışmalısınız. Bu şekilde sağlıklı bir ilişki yaşamak ve bu ilişkiyi sürdürmek mümkün olabilir.
Benim anlatacaklarım bu kadardı, kendi ilişki tecrübelerimden ve çevremdeki ilişki yaşayan arkadaşlarımın deneyimlerinden faydalanarak açıklamak istedim, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiyle, ilgiyle ve aşkla kalın... ❣️
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde 2 yıllık ilişkim daha bugün bitti geliyor bana sarılıyor sonra of çekiyo ağlıyorum seninim diyor sonra buna bende inanmıyorum diyor geliyor alnımdan öpüyo sonra ben niye böyle oldum diyo ara verelim diyo sonra seni özledin diyor şuansa ne o beni arıyo nede ben onu geri dönmek isticek affetmicem bende istemezdim bitmesini sözlenmiştik bide ailemi ilk defa sevgilimle tanıştırdım artık gerek yok ya içim yansada bunu söylerken bitsin çaba gösterdikçe sevdikçe böyle oldu değer vermiceksin en önemlisi bu
121 Yorumla
Ara verin biraz hem o kendini toplar hemde sen kendini toplarsin, topladikdan sonra zaten kendi sana geri gelecekdir ve yazacakdir
416 Yorumla- +1 yıl
o zaten zamana bıraktı ama dahada uzaklasıyo benden hergecen gün ve bigün tamamen btcek ve ben btmesni istemiorm
- +1 yıl
bak şimdi benim arkdsmla onun bi yaknını tanstrdk kız adamla dalqa gecti resmen ve bi karsık olaylar varms adamn hakknda bsy duymus adamda bunu benim ve sewqlmn ona söledgni dşünerek sevglme cıkışmış gurur meselesi resmen sen kadn gbi laf tasıyosun felan dems sevglmde bana ckstı o gün bugündr gnde bir kere mesajlasıorz napiosn diorm hc deyp kesiyo benden soğudunu zamana braktgnı söylüo ama ben istemiorm btmesni
- +1 yıl
anlattım ama kafasını kalbnn yorgun oldgunu zamana ihtyacı oldgunu söyledi
- +1 yıl
ama ben nasıl onu kazanıcam ?
- +1 yıl
haklısın ama işkence gibi inan ondan öyle uzak kalmak
- +1 yıl
etmicem
- +1 yıl
kardeşim aynı sorunu 3 gündür bende yaşıyorum içimde bir ateş var sanki huzur yok asla yemek yerken aklıma geliyo bırakıyorum canım hiç bir şey istemiyo hayatımda ilk defa bu kız için ağladım geceleri yastığı ısırarak ağlamak ne demek bana o öğretti tabi ona bişey belli etmiyorum şu an bile birlikteyiz ama yaz tatili geldiği için görüşemiyoruz ama çıkıyoz hala konuşmuyoruz
- +1 yıl
Aynı şey benim başıma da geldi sevgilim bu gün benden sogudunu söyledi 2 buçuk aydır çıkıyoruz ne yapmam lazım
- +1 yıl
@HazalBOZ47 çok sevdiğini belli etmicen abi olay bu ya o kadar çok seviyorum ki eski sevgilisi bana ifşasını atıyor vs vs hala da cıkıyorum neden çok sevdiğim için gitmesine izin veremem çünkü aklıma birden ünlü söz geliyor “kızların aşkım kelimesine inanmayın onlar oyuncak ayı ya bile aşkım diyor “
- 9 ay
@Mamiantep Son durumunuz nedir acaba? Ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum.
Gecmis olsun kardesim benimde aynı sorunum vardı birbirimizi deli gibi seviyordum benim sevgim gittikce arttı onun ki azaldı uzaklastı soğudu en sonunda o deli gibu seven kız ayrıldı benden akılda bitti mi bitiyor dedi ayrıldı Şu an hicbirsekilde ulasamiyorum
71 Yorumla
- +1 yıl
En basiti cinselliği kullanmaktır.Ama bu kadar düşmek istemiyorum diyorsan uzun yoldan ona kur yapmayı,arkadaş çevresi aracılığıyla peşinde dolaşmaya devam edebilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
mesela sen erkek olarak soğusan sevglnden tekrar nasıl ona bağlanrsn ısınırsın onu düşünrsn ?
- +1 yıl
Ben cevabımı verdim.Sözkonusu ben değilim ki...Seninki belki karakter olarak benden daha güçlüdür.Bilemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
20Cevap
Bakın aşk acısı çekenler...
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...
Sürekli mesaj atmak, sürekli aramak, yok arkadaş 1 hafta oldu acaba ne yapıyor şimdi ne yapıyor demek gibi alışkanlıkları unutun...
Hata nın sende veya onda olmasınada gerek yok...
Ayrıldınız ve onu tekrar kazanmak istiyormusunuz belki evet belki hayır...
Kazansan ne olacak yine belki bir tartışma bir kargaşa...
O ister evlensin ister evlenmesin...
Yani hayatınızı sadece bir kıza ya da erkeğe adamayın...
Bırakın yok verin herkese severse ve seni isterse zaten dönecektir er ya da geç...
Ama sevmiyorsa istemiyorsa neden uğraş yaptığınızıda anlamış değilim...
Bırakın hayat devam ediyor arada sırada aklınıza gelir sadece bu kadar...
Sevgi değildir onlar genellikle alışkanlıktır...
Ama eğer ben bişey daha yapıp bir konuşma daha yapacağım filan diyorsanızda bekleyeceksin sinirinin geçmesini sakinleşmesini başka türlü giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir diyeceksiniz ve hayatınızı yaşayacaksınız...
Ben olsun yapamam ben onsuz ölürüm o benim herşeyim gibi kelimeler sadece zavallı insanların yapacağı şeylerdir...180 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öncelikle, ilişkinizin yaşadığı zorlu sürecin farkında olduğunuz için olumlu bir adım atmışsınız. İlişkinizdeki bu olumsuz dönemlerde iletişimi güçlendirmeye odaklanmak önemli. Sevgilinizin hislerini anlamak, onun duygusal durumunu anlamak için açık ve samimi bir konuşma yapabilirsiniz. Birbirinize olan duygularınızı paylaşmak, sorunları çözmek adına birlikte çalışmak önemlidir. Ancak, eğer ilişkinin sağlıklı bir noktaya dönmesi mümkün değilse, her iki tarafın da duygusal iyilik hallerini göz önünde bulundurarak bir karar vermekte fayda var. Unutmayın ki ilişkilerde sağlıklı iletişim ve karşılıklı anlayış önemli bir rol oynar.
30 Yorumladeğiştiysen eski haline geri dön erkekler bu konuda hassastır seni ilk gün ki halinle sevmiştir ve sen ilerki zamanlarda değişirsen sevgi azalır ve sonunda biter. mesela makyaj yapmıyorsan şimdi yapmaya başladıysan bırak ya da eskiden sıradan giyiniyorsan şimdi onun dikkattini çekmek için farklı giyinmeye başladıysan bu onu rahatsız etmiş olabilir.
34 Yorumla- +1 yıl
2 seneye yakındır beraberiz çok sey atlattık ben onun için polislik bile oldum o ailesni bile karsısna benm iiçn ama smdi benden durduk yere soğudu yanş ben onu kaybedemem bişeyler yapmam lazım napabilirm onu öğrenmk istiorum
- +1 yıl
dişi sinek geçse kafasını eziyorum öyle diym
- 10 ay
senin yaptığın şeylerden dolayı araya soğukluk girdiyse bu konuda kendini sorgulama lazım.. Bazı kırmızı çizgileri vardır insanların.. Onlara temas ettiyse uzaklaşmak ve irite olmak kaçınılmaz oluyor..
10 Yorumla Benim 1 buçuk sene olcak çok kötü bi olay oldu nası diyim sizi ufakkene zorlana olmuş bir şey ben kızım ve 12 yaşımdaydim öğretmedilerdi bana ne oldunu bilmiyodum ve namusun ne oldunu sevdim çocukta öğrendim sevdim çocukts bi gece buluştuk bana dedi yapcam yere yat dedi 🥲 bende olmaz dedim vermedim yatmadım sorna dedi vermezsen her şey biter dedi o gece açıkladım ne oldunu sorna dedi benim kafam da bitti senden soğudum dedi bana seni sevmiyorum istemiyorum dedi off Nolur yardım edin ya napicam yemin ederim istiyerek olmadı zorlana oldu 🥺🥺💔💔
00 YorumlaAynı şeyi yaşıyoruz canm senle bizimde buna rağmen ilişkimiz bitmedi onunda cenazesi oldu hayattan herkezdn soğuduğunu söyledi benden bile ama ben nolursa olsun onu bu kötü günlerinde yanlız bırakmadım bizde hala konuşuyoruz bzizimde sanki hastalk kaptı ilişkimiz ama sen çabala o şimdi güçsüz ina gücü sen vermelisin tartışacak şeylr yapma güzel konu şmorelini yüksek tutmaya çalış ahh bide biri banada yardımcı olsa 😕
01 YorumlaElinden geleni yap ama kendi değerini düşürmeden , yine de olmuyorsa üstelemezsin. Hayat bu yüzden acımasız zaten bazen istediklerin olmaz ama fırsatlar güzel günler hep vardır. Takma kafanı yani
00 YorumlaBiraz gizemli olup onu meraklandırmanı ve birlikte sosyal faaliyetlerde bulunmanızı tavsiye edebilirim..!
11 Yorumla- +1 yıl
ÇOK DOĞRU...
- 9 ay
Seni özlediğini hissetmesi lazım rahat bırak biraz geri dönmek istediğinde de biraz süründür bir süre daha böyle böyle devam eder
00 Yorumla - 10 ay
Geçmiş olsun çocuğu çok darladın herhalde herşeyine müdahale edip karışma işleri iyice içinden çıkılmaz hale getirme.
00 Yorumla ara vermeyin kesinlikle ara verirseniz eskisi gbi olacagınız varsada olmaz. biraz bekleyn bşyler ypmayn artık ne olursa. her ilşkde olur böyle sogumalar
03 Yorumla- +1 yıl
bak şimdi benim arkdsmla onun bi yaknını tanstrdk kız adamla dalqa gecti resmen ve bi karsık olaylar varms adamn hakknda bsy duymus adamda bunu benim ve sewqlmn ona söledgni dşünerek sevglme cıkışmış gurur meselesi resmen sen kadn gbi laf tasıyosun felan dems sevglmde bana ckstı o gün bugündr gnde bir kere mesajlasıorz napiosn diorm hc deyp kesiyo benden soğudunu zamana braktgnı söylüo ama ben istemiorm btmesni
- +1 yıl
bilemiorum ki
- 00 Yorumla
- 10 ay
Senden soğudum dıyen ınsan ıcın kılımı kıpırtdatmam salarım çayıra.
10 Yorumla - +1 yıl
Son durumunuz ne oldu merak ettim aynı şeyleri yaşıyoruz 😔
03 Yorumla- 9 ay
@Hazal2790 Son durumunuz nedir acaba? Ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum.
- +1 yıl
Sen ilgilendikce kaçar erkeklerin doğasında var bu.Kendi haline bırakman en iyisi kıdemliyim bu konuda :D
54 Yorumla- +1 yıl
2 seneye yakındır beraberiz çok sey atlattık ben onun için polislik bile oldum o ailesni bile karsısna benm iiçn ama smdi benden durduk yere soğudu yanş ben onu kaybedemem bişeyler yapmam lazım napabilirm onu öğrenmk istiorum
- +1 yıl
Canım senden soğuduysa ben yinede yangına körükle gitmek istemem ama kendi deneyimlerime dayanarak açıkca konuşayım.Aklı karışmıştır.Biri aklına girmiştir belki.Yani üstüne gidersen kıymete biner.Ve onların doğasında zaten seviyor tutumu olduğu için sana adım atmak istemez.Çünkü zaten sen onunlasındır.Onunla konusmak istediğini söyle.Kısa ve net cevaplarla derdini anlat sakin bir şekilde ve asla bi erkeğe hakaret etme ne olursa olsun.Cevaplarına göre bi varsayımda bulunabiliriz belki.
- +1 yıl
evet yarın onunla konusacağım ve olanlarıda yazarım buraya bu böyle devam etmiyo
- +1 yıl
Mikhaell'e katılıyorum.Eğer konusmalarınızda da aynı tavrı sergilerse araya biri girmiş veya girmek üzeredir.
Sevgilim dün gece artık ilk başlarda ki gibi hevesinin olmadığını söyledi önceki gün buluştuğumuz da da eski sevgilisi buna yazmış şimdi ne yapmalıyım çok seviyorum onu bırakmak istemiyorum da
00 Yorumla- +1 yıl
bizde sevgiimle şu an öyleyiz soğudum diyor ve çok üzüyor artık beni ama onsuz olmakta istemiyorum aynı senin gibiyim ama biraz daha iyi olmamız için sıkmıyorum şimdilik
02 Yorumla - +1 yıl
Eğer sana çok fena kapılmışsa senle yine çıkacaktır.Zaten erkekler kendisine ilgi gösterenler birazda güzelse bile çıkar.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
onla sakin bir ortamda konuş ve gerçek nedenini öğren
- +1 yıl
en sevmediğim hareket.biri gitmişse daha ne diye uğraşılır.defolsun gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
- 10 ay
senden soğudunu söylüyorsa bu ilişkiden bir şey olmaz. bence ayrılman ikiniz içinde hayırlı olur.
00 Yorumla - 10 ay
bırak adam kafasını dinlesin. düş adamın yakasından.
10 Yorumla Merhaba, son durumunuz nedir acaba? Ben de aynı durumdayım da o yüzden soruyorum.
00 Yorumla- 10 ay
ayrıl ya da sende ekstra soğukluk yap bütün hayatın bir adama bağlı değil sonuçta
00 Yorumla Aynı muhabbet herkesde var anlık duygusal değişimler bunun tek çaresi zaman.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İlerisini seninle düşünmüyor gibi.
00 Yorumla- 10 ay
Yeni bir sevgili bulmalısın
10 Yorumla birkere bittimi bitmiştir ( . )
11 Yorumla- +1 yıl
öyle olmuyr iştee
- +1 yıl
ne gibi olaylar oldu? sevgilini çok mu yoruyorsun?
08 Yorumla- +1 yıl
bizle alakalı değilidi ama bana soğuk davranıyor zamana bıraktı ama ben cok aşığım ona
- +1 yıl
konuyu daha fazla açmazsan herşey havada kalır. neden soğuduğunu anlamazsak yorum yapamayız. belki soğuma falan yoktur. zaten seninle öylesine takılıyordur. bitirme zamanı gelmiştir ve senin yapabileceğin birşey yoktur. böylesi de var. o yüzden konuyu aşki daha sağlıklı yorum yapalım.
- +1 yıl
- +1 yıl
sebebi çok saçmaymış. bu şekilde olduğundan emin misin? bence altında başka bir sebep aramalısın
- +1 yıl
aradım ama biz bambaşkaydk onunla geceleri evin önüne gelirdi aramz kötü olnca öyleydik yani ama zamana ihtyacı oldgnu söyledi ve ben napmam lazım ki onu tekrar kazanaym akıl vern lütfenn
- +1 yıl
bence şimdilik üzerine gitme ve asıl nedeni bulmaya çalış. söylediğin sebep çok saçma.
- +1 yıl
ama bu süre içinde dahada uzaklaşırsa yani benm harekete gecmem lazm sence napmalym
etkilyemezsin artık..uğraşma
06 Yorumla- +1 yıl
kendine göre bi cevaplarmsn ?
- +1 yıl
senden soğudu ise ve hala onunla hala berabersen .onu tekrar etkilemen imkansız yada çok zor ..çünkü onu etkilemek için yapacağın her sey onda bıkkınlık yada sıkkınlık yaratacak ,off yinemi aynı şeyler tarzında..onu takmıyormuşsun gibi davran ama aynı zamanda onu meraklandır..belki işe yarayabilir..
- +1 yıl
meraklandr derken ? mesela
- +1 yıl
yarn konusacagm ya btsn yada bsy olsn
- +1 yıl
Soğumasına neden olan hareketleri yapmamaya çalış.
00 Yorumla - 10 ay
sttret gitsin üstüne düşme
10 Yorumla bence popon vermelissniinn
10 Yorumlabence uzatma ayril vazgecersen geri doner zaten
00 Yorumla- +1 yıl
Ara verin.
01 Yorumla- +1 yıl
onsuz olmaz
artık çok geç
04 Yorumla- +1 yıl
neden ama bi akıl verin illaki bi yolu vardır
- +1 yıl
- Gizli Üye(36-45)10 ay
Akışına bırak
00 Yorumla - 10 ay
yoluna bakıcaksın
00 Yorumla selam arkadaşlar
00 YorumlaOffff offf
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi