Kendimi ezik hissediyorum ve kendimden nefret ediyorum?

22 yaşında bir bilgisayar mühendisiyim. ( 6 yaşında ilkokul 1'e başlamıştım.) Daha öncede buraya farklı hesaplardan yazmıştım bazılarınız beni hatırlayacaktır. Üniversitedeyken 4 yıllık bir ilişkim vardı. Sonu çok kötü bitti. Çok seviyordum fakat artık hakaretlerine, küfürlerine dayanacak güç, kalp kalmamıştı. Markete giderdim ne giydin at bakayım, arkadaşlarımla akşam dışarı çıkamazdım kafeye gidemezdim. Sınıfta hiçbir erkekle konuşamazdım. Derste arkama erkek oturuyor diye ben suçlu olurdum. Hakaret yerdim. Annemin sigara içtiğini öğrendiği zaman anneme oros*u demeler mi? Hormon bozukluğum vardı regl olamıyordum bunu biliyordu bir şeye sinirlendi kalkıp bana sen adet de olamıyorsun s*ktirirsin kendini mi demeler. Sırtımda platin olduğu için bana yamuk demeler. Bir de bunları söyledikten hemen sonra ağlıyordu karşımda sinirime sahip çıkamadım ne olur beni affet diyordu. Ağlamasına kandım affettim affettim en sonunda bana cinnet geçirtti aileme her şeyi anlattım kurtarın beni dedim. Ablasına kardeşiniz bana küfür ediyor ne olur beni kurtarın dediğimde beni rahatsız etme ne laftan anlamaz kızsın sen falan demişti. Babama babanın g*tünü s**rim demeler. Her şeyime küfür hakaret. Bahanesi de çok sevdiğinden çok taktığından ediyormuş sonra pişman oluyormuş. 4 yılı anlatsam ağzınız açık kalır her şeyi tam anlatamıyorum ama bomboş yere kendi kendine kuruntu olup bir şey çıkarıp beni kıskanıyordu sonra da ben sinirlenince hemen hakaret küfür. Ayrılıp barıştığımız zaman sırf bir erkekle instagramdan konuştum diye sen beni aldattın deyip üniversitede koridorda arkadaşımın yanında bu oro*u deyip tokat atmıştı bana. Fotokopiciden de sırtımdan iterek çıkarmıştı. Ayrılalı 1,5 yıl oldu. Hala whatsapp üzerinden bana laf sokuyor. Ben numaramı değiştirdim. 1,5 ay önce arkadaşıma ona ulaşamıyorum özledim bana ulaşsın yazmıştı engellettim. Bana da mail atmıştı hayatında biri mi var diye. Mailden de spamladım. Ben neden bu insanı unutamıyorum kendimden nefret ettim, ezik hissediyorum.
Kendimi ezik hissediyorum ve kendimden nefret ediyorum?