+1 yılÖncelikle eşiniz için 'kapının önüne koydum' demeniz çok itici. Evin kadınından bahsediyorsunuz kedisinden değil!
Konunun ayrıntısına gelecek olursak; dikkatimi çeken ilk şey annenizin ben çocuklara bakarım boşanın demesi çok iyi niyetli ve bir anneye yakışacak durum değil. Anneniz olgun ve yaşının hakkını veren bir kadın olsa, bu saçma şeyler için yuvanızı yıkmaya çalışmaz aksine orta yolu bulur gelinini de oğlunu da yanına oturtup nasihat vererek konuşur sizi barıştırırdı.
En kötü ne söylemiş olabilir düşünüyorum ve hakaret etmiş olabileceği kanısına varıyorum. İnsan bazen öfkesini kontrol edemez ve ağzından çok kötü sözler çıkabilir. Ama sinirliyken ağızdan çıkan sözler sadece karşı tarafın canını yakmak içindir. Çok fazla anlam yüklememek gerekir.
Benim tavsiyem annenizin sözü ile hareket edip yuvanızı yıkacağınıza eşinizle düzgünce oturup konuşun, birbirinizden özür dileyin ve saygılı davranmak için kendinize söz verin. Çizgiyi bundan sonra aşmayın. Yuva kurmaktan daha zordur yuva yıkmak. Hele ortada çocuk varsa...45 Yorumla- +1 yıl
Aman senin gibi süt oğlandan kurtulsun üzerine de dua etsin o eşin. Ana oğul kadını çıldırmışsınız anlaşıldı ahahahahah
- +1 yıl
Bu kesin mavi görünümlü pembe, pek yanılmam 😀
Soran+1 yılBen erkeğim ak ne kızı?
- +1 yıl
Ben inanmadım abi
Soran+1 yılDostum pembe olaydım erkektir deseydim anlardım da..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn ufak bişeyde sokağa atmak doğru değil konusurdunuz bir yolunu bulurdunuz
419 Yorumla
Soran+1 yılKonusamadık ki hemen hakret etti
Cevap sahibi+1 yılHaklisin valla ne diyim
Cevap sahibi+1 yılAma sacede sokağa atmak doğru olmamis
Cevap sahibi+1 yılKadınların sorunu zaten hemen laf atar psikoljik sanirim
Soran+1 yılDayanamıyorum artık
Cevap sahibi+1 yılValla kötü söz etmişse hak etmiştir ama 1 sans daha verseydin:) Şimdi ki kızlar kadınlar kendinden geçmiş çekmek zorunda değilsin sozlerini seni çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılKötü görüşleri direkmen sikayet et diğer kızların sözlerine bakma onlar daha görememiş dünyanın kaç bucak olduğunu
Cevap sahibi+1 yılYürrru beee
Cevap sahibi+1 yılKim tutar seni
Soran+1 yılZorlarına gitti kaç defa buradaki kızlar eşim bana hakaret etti dedi hepsi kıza boşan dedi. Erkek yapınca suçlu oluyor. O namusum dediğim kadın benim namusuma laf etti bir de onu besleyecek miyim?
Cevap sahibi+1 yılTabiki bir laf etti diye ayrılmak doğru olamz
Cevap sahibi+1 yılyine de sabırlı ol. bakalim belki düzelir
Cevap sahibi+1 yılSana da hak veriyorum ama o kadın sonucta ilgiye ihtiyacı var
Cevap sahibi+1 yılBence aranızı duzeltin şeytana sevindirmeyin :)
Cevap sahibi+1 yılOlur böyle evlilikte böyle şeyler burdaki kızlar da o sözleriyle aynısını yaşayacak eminim ben tınlamıyorum bile onları ne olacaklari belli zaten evliliği basite alıyorlar ama sen de basitleştirme
Cevap sahibi+1 yılbir laf etti diye sırtını dönmek yakışmaz:)
Cevap sahibi+1 yılBen yine de birlikte olmanızdan yanayım :) üzülmenizi ayrılmanizi istemem
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 💋
Soran+1 yılRica ederim 🥰🙂
En başta yanlış sizin. Evet belki eşinizin de hatası vardır ancak siz bir ailesiniz. Evin reisi demek kavgada gürültüde eşini kapı önüne koymak değil. Çocuk oyuncağı mı bu. Bu hareketiniz eşinizin onurunu çok kırmıştır çocuklarınız var yapmayın Allah aşkına. "Seni aldattım" demişse tamam eyvallah yani bu kadarda gaddar olmayın ailenize karşı. Kızdıysan belli edersin söylersin ama bu şekilde değil. Yuva yıkmak çok kolay oldu artık. Git eşini al aileni karıştırma birbirinizden özür dileyin. Kavga her zaman olur önemli olan o kavgalarda yaptığınız davranışlardır. Yok yere yıkmayın yuvanızı. Çocuklara yazık.
30 Yorumla
+1 yılBurada sorun hakkında yardımcı olmak yerine f*minazi taşkınlığı yapan linç tayfası kendi aralarında erkekleri hakkında nasıl konuştuklarını ifşalayan bir durum olsa ne derler çok merak ediyorum. O whatsap gruplarında, dedikodu partilerinde anamizi s*kerler sokmadıkları çukur bulamadıkları bok kalmaz burada "senin karın köpek mi" derler s*ktirin gidin samimiyetsiz köpekler.
Asıl konuya gelecek olursak ne dediğini bilmeden yorum yapmak yersiz olur kendi hastalığının doktoru yine sensin burada kimseyi dinleme.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ne demiş olabilir ki mesela beni bir tek aldattim kelimesi bu kadar sinir eder aldattiysa gösterme çocuklarını ama kavga sırasında söylenen bir baska kelimeyse boşver en ağır ne demiş olabilir ki ayrıca diyorsun kavga sırasında demiş çoğu insan kavgada saçmasapan şeyler diyebilir aldatmadiysa iliskiyi bitirmeyin aldattiysa bosa tazminat al çocuklarını gösterme. Ama bunu yapmadiysa boşanmak bu kadar kolay olmamali onun yerine çok gücüne gittiyse o laf siz de biz kadınlar gibi bosanmayin yanınızda olsun ama surundurun ne bileyim surat as trip yap birak karın senin gönlünü almak için uğraşsın.
05 Yorumla- +1 yıl
Ağzımı bozdurtcaksin resmen siz demissin de ben kadini savunan bir sey mi dedim. Aldatmadiysa bosanma surundur dedim ki sen de hastalısin kapinin onune koymussun sinirlenerek. Ben evlilikler de ne eşe ne aileye kör olmamak gerektiğini düşünürüm bazen eşin hakli olabilir bazen ailen esin hep doğrudur veya ailen hep doğrudur veya yanlıştır diye bir sey yok bu hayatta. Ve bu eşit mesafeyi kuramıyorsan da bence de bosanin kadina yazik senin gibi bir koca kim ister ki. Sahsen ileride evlensem ne kendi annesinin tarafını tutsun ne de benim tarafımi tutsun isterim önce bir detaylica bilmeli her şeyi belki ben yanlisim. belki de annesi bilemem çünkü şu an bir kaynanam yok.
- +1 yıl
Ayrıca dul çocuklu bir erkegi salak biriden baskasi almaz o da aile zoruyla veya salakligindan alir veya senin gibi dul bir kadinla anca. Elimi sallasam ellisi gibi düşünme kim seni ne yapsın. Düşüncen igrenc yaş kemale ermek üzere tipin oldugunu düşünmüyorum kariyer de yoktur ustune çocuk var bir de kaynana akli olan seni almaz.
Soran+1 yılZenginim galerim var ;) yakışıklıyım da
- +1 yıl
Anca salak kızları elde edebilirsin hala. Senin gibi biriyle anca aklı olmayan biri evlenir. Ben zenginlige onem veririm aynı statü sart derim her zmn ama senin gibi saygisiz dul çocuklu adama kiz miz vermem. İsterse dünya senin olsun yine de vermem fakire vermek daha iyi sana vermektense. Kizima zarar verecek birine asla izin vermem senin gibi hoduge kiz verilmez.
Soran+1 yılAnnem bana bulur merak etme
Kapının önüne koydum derken karından mi yoksa pisik yavrusundan mi bahsettin? Gece kârını kapının önüne koymak hangi namus hangi şerefe sığar? Birde sana evlat vermiş.. annenin de sende kalır bir yani yok oda karaktersizin teki demek ki. Mezarında nasıl rahat yatacak bu analar ben bilmiyorum. Eve geri kalma , bırak babasında kalsın kadın ıcin bence en sağlıklı durum bu.. çocuklarına acıklama kısmına gelince de, annenize yapabileceğim en iyi şeyi yapıp kapının önüne koydum dersiniz.. büyüdüklerinde zaten anlarlar neyin ne olduğunu ve taraflarını seçerler. Iyi günler dilerim
32 Yorumla- +1 yıl
Ve sana şunu da soyliyim, annen istediği kadar bakarim desin. Anne istediği takdirde çocuklar mahkeme de anneye verilir. Oda çalışır aslan gibi hayatına bakar bir sürü örnek var ac gözlerini.. sonra o kapının önüne koyduğun kadının evine gidip çocuklarını görebilmek için icra yoluyla polisle gitmek durumunda kalırsın. Çocuklarını görmek için para ödemek zorunda kalırsın. Ben o kadın yerinde olsam çocukları sana gösteririm çocuklarımın ruh sağlığı için ama o kapının önüne koymanı fitil fitil burnundan getiririm.. anan olcak kadına da gider çok merakliysan bidaha doğur kendi çocuklarına bak ben kendi çocuğuma kendim bakarim derim.. Bizde tartisiriz ama şerefli olan bir erkek ceketini alıp çıkmasını bilir.. gerekirse sokakta yatar ama o saatte kadını bırakmaz.
- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yılSana ne diye hakaret etti pvenk gvt gibi sözler mi söyledi , ya da seni aldattığını başka biri olduğunu falan mı söyledi bilmiyorum ama, annenin sözünü dinleme derim , erkek anneleri genelde gelinleri pek istemezler, oğullarını paylaşmayı sevmezler, annen nasıl bı insan bilemiyorum ama ne kadar çocuklar a ben bakarım dese de bırakma evlatlarını, ve onlara travma yaşatma, eşini eve al, soguduysan istemiyorsan da iki yabancı gibi takılın çocuklar a farkettirmeden, bosanirsan büyük ihtimalle çocuklar küçük olduğu için annede kalır sen zora düşersin,
03 Yorumla- +1 yıl
Adalet sistemi şu an çok berbat kocasını aldatıp bide üstüne nafaka alan bile var
- +1 yıl
Bir de yorum yapan kadınları asla dinleme, onlar kahpelik yapana bile sahip çıkarlar kadın dayanışma diye
Soran+1 yılKesinlikle haklısın feminaziler yüzünden nefes alamıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş kadın erkeğin sol kaburga kemiğinden yaratıldı. Kalbe yakın kolunun altına olan kaburga kemiğinden ;) yani koruman altında olacak ve seveceksin çünkü kalbe yakın olacak.. Karın çocuklarının annesi yanlış bir şey söylemiş olabilir ki kaburga kemiği zaten eğridir. Kendi haline bırakmayıp kapı önüne de atmayacaksın 👍 Büyük ihtimalle sinirle öyle söyledi. Çocuklarına en iyi bakacak kişi annesidir. Durumu kayınpederine anlat eğer şiddet ve aldatma gibi şeyler yoksa aile büyükleri aranızı yapar. Bu tür durumlarda kadını evden kovmak yerine çok daha akıllıca ve haklıylen haksız duruma düşmeyecek çözümler üretmek gerek. Allah hakkınızda hayırlısını versin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapının önüne koymak ne demek gerçekten şaşırtıcı. Ayrıca aranızdaki konu her ne olursa olsun aileler müdahale etmemeli, annenizin çocuklara ben bakarım boşanın demesini de çok iyi niyetli karşılayamayacağım. Anneniz mantıklı ve evladının torunlarının iyiliğini düşünen biri olsa her ikinizle de konuşup arayı düzeltmeye çalışır. Evlilik bu ne yaşandıysa eşleri ilgilendirir ne karar verecekseniz kimseyi karıştırmadan konuşup halledebilirsiniz. Hangi çağda yaşıyoruz Allah aşkına bu zamanda başkalarının sözüne inanıp yuva yıkmaktansa medeni bir şekilde oturup sorun çözülmelidir. Konuşulmayan her şey birikir ve zamanla büyük sıkıntılar ortaya çıkarır.
10 YorumlaAranızdaki tartışma nasıl neyden çıktı ya da kim haklı, kim haksız olayına hiç girmiyorum. Bir kadını akşam vakti kapı önüne koymak bir erkeğe yakışmaz. Tartışınca evden sen çıkmalıydın. Sinirin geçene kadar..
20 Yorumla"Kapının önüne koydum" kedi, köpek falan zannettim biran. Ne kadar cahil insanlarsınız o senin eşin bir yastığa baş koyduğun kişi dememesi gereken bişey dedi ve pişman bu kadar abartman gerekmezdi. Aldattı mı seni o zaman eyvallah haklısın derim ihanet mi etti haklısın derim ama ağzından bir cümle kaçırdı diye onu evden çıkarmak babasına gel beni al demesi anne babasının evine gitmesi ne kadar doğru ne olursa olsun evden kovmaya hakkın yoktu onu ailesinin karşısında kafasını yere eğdirmek zorunda değildin. Yazık!
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere annenin tutumu yanlış boşanın ben çocuklara bakarım da ne demek? Demesi gerekir ki oğlum yuvan yıkılmasın karın kendi gitmedi eşler arasında olur kavgalar karını ara özür dile anlaşın konuşun çocuğunuz var siz tek mutlu olun demesi gerekiyordu. Hem sen kovuyorsun buna rağmen eşin dönmek istiyor sonucta o giden değil gönderilen. Her kadın yapmaz bunu karına sahip çık knus anlas yuva kolay kurulmuyor.
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım toparlan senn iyiliğin için hayatın söz knusu bir kere çocuklarını düşün neden başkası olsun bu kadın seni aldattı mı namussuzluk mu etti? Her eşler arasnda kavgalar oluyor snra daha iyisinin olacagını ne biliyorsun? Anladığım kadarıyla kbkma da ana kuzusu birisi gbisin eşin senle neden tartstı ne olmadı anneni mi müdahale ettirdin eşine sevgi il gi mi vermedin bunları düşün çnkü eşinin yaptıgı büyük birsey kovulan kapıya geliyor günah değil mi neden karını üzüyorsun ya? Sen niye anneni onu bunu dinliyorsun neden başkalarını katstryorsun kim sorun yaratıyorsa yuvada o kişilerle mesafe kurman gerk buraya yazıyorum belki bir yuva yıkılmaktan kurtulur belki çözümü basittir
Cevap sahibi+1 yılAyrıca anne baba olsun ne olursa olsun insanın önceliği ilk eşi yuvası çocukları olmalı dsardan yuvaya kimin zararı varsa mesafe koyup uzaklaştırmalı gözünün önüne bak tavsiyem budur bunları yabana atma boşansan belki keşke boşanmasaydım diyeceksin
Soran+1 yılBana akıl verme
Cevap sahibi+1 yılBnce ihtiyacın var anlamıyorum annen büyük olarak seni nasıl yanlış yönlendirir hemde arada çocuk varken bu kul hakkıdır ve kul hakkına girenler mutlu olmaz son olarak dağ gbi annem var diyorsun ya herkes bir yere kadar yeri gelir anne bba dahi yalan olur insan eşe ihtiyaç duyar ve kişiye lazım olan da eştir..
Cevap sahibi+1 yılNapsın ki kadın zaten gurursuzluk yaptı kovulduğu yere gelmek istedi daha ne yapsın. Tamam aldatsa ihanet etse çok haklısın diyecem. Ama sinir anında istemeden ya da o an ağızdan çıkmaması gereken kelimeler çıkar bu her eş arasında olur. Ama erkek olarak sen söylesen sinirden veya normal zamnda olur demi kadınla erkek eşit değil size göre çnkü erkek önde erkek der kadın hiç diyemez herkes eşittir birbirini idare etmelidir. Benim de eski eşim anasının lafına uydu çocuğum yoktu boşandık. Şimdi köpek gbi pişman evlen benle diye yalvarıyor ama sende karının şu anda değerini bilmiyorsun çocuklarda var yazık oldu.
Soran+1 yıl
Niye evlenmiyorsun adamla?
Cevap sahibi+1 yılŞimdiye kadar aklı nerdeydi aklı erken başına gelseydi annesini dinlemeseydi. Yuvasını kurtardaydı zmannda. Şimdi başkasına yar etmem bana dön zmannda çok pişmanım değerini bilemedim ne istersen yaparım aklım başıma geldi diyor ama buraya kadar gelmiş boşanılmış tat tuz olmaz hemde artk istemiyorum.
Soran+1 yılSadist misin evlen adamla acı çekmesi hoşuna mı gidiyor
Cevap sahibi+1 yılHiç değilim saçma bir yorum olmuş anasının lafından çıkmıyordu ona göre hareket ediyordu boşanma evresinde o kadar süreç oluyor o zman bişeyler yapsaydı herşey bittikten snra mı kıymete bindim hem onda o anne olduktan snra kabul etsem bile snra yine ne olacağı belli olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılkusura bakmada anne kuzusu gibi annenizin her dediğini yapmayın siz artık yetişkin bir insansınız aile kurmuşsunuz eşiniz çocuklarınız var anne söylediği için hemen boşanacakmısın iyi düşün senin kendi ailen var annene soruyorum senin yaptığını kendi kızına yapsalar ne hisseder
40 Yorumla
+1 yılDostum senin acil bir psikoloğa ihtiyacın var. Bak gerçekten bunu sana kızdığımdan söylemiyorum dostane bir yaklaşım benimkisi, acil görün ve çocukları da göster. Siz kavga ederken onlar duydu ve şahit oldu mu? Eğer şahit oldularsa bu duruma üzülür insan, benim şaşırdığım neyi paylaşamıyorsunuz da el kadar çocukların varken evden kovmaya kadar getirdiniz konuyu? Ailecek iyi bir danışmana görünün...
00 Yorumla
+1 yılKadını kovmak hoş değil madem kızdın sen çık git evden. cocuklari hakim anneye verir senin annen ne kadar ben bakayım desede. Kavga içinde büyümek çocuklar için daha kötü ya aklınızı başınıza alın iyi gecinin ya da ayrılın ama çocuklara en iyi anne bakar ve babaanne ne kadar ilgilensede çocuk anneyi ister
00 Yorumla
+1 yılKadınların dili siviridir değer verdikçe de sivrilir genelde kapıya aranızda ne geçti sana ne de bilmiyorum fakat kapıya koydum, evden atım falan hoş değil ama ne olursa olsun senin evden gitmen daha doğru bir davranış şekli olurdu. Saygısızlık diz boyu olmuşsa, sana saygısını yitirmişse karakterine kadar sözler etmişse geri barışacaksanda oturup düzgünce konuşun, seviyesiz saygısız bir evlilik çocuklara yarardan çok zarar verir.
00 Yorumla
+1 yıltartısmanın ıcerıgını bılmeden yorum yapmak kolay degıl kım haklı kım haksız allah bılır.. evlılık kadar ayrılıkta dogal bırsey ama hem evlenırken hemde ayrılırken cok dıkkatlı dusunmelıyız aılenızın cocuklara ben bakarım olayı ıse kesınlıkle ayrı bır vaka.. hıc bır evlada ana baba kadar kımse bakamaz.. ımkan varsa henuz o cızgıyı asmamıssanız oturun konusun sorunu cozmeye calısın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle kolay mı bir evlilik bir evlilik bitirmek arada çoçuklar varsa bir de.. Bu kadar kolay olmamalı bazı şeyler. Proplem varsa ki evlilikte altında yatan bazı sebepler vardır. Hiçbir sorun kendiliğinden çıkmaz. Hiçbir insan isteyerek değişmez. Eşinizi öncelikle anlamaya çalışmalısınız evlilik terapistleri var bakın günümüzde. Hiç olmasa birbirinizi daha iyi anlayıp sağlıklı bir temel oluşturabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce “kapının önüne koydum” aşırı saygısızca bir laf. Eğer genel olarak böyle saygısızca konuşuyorsanız sizde kim bilir eşinize neler söylemişsinizdir. Eğer anlaşamıyorsanız boşanmalısınız, mutsuz bir evlilik çocuklarda ileriye dönük daha büyük hasarlara yol açabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ihanet dışında her sorunun bir çözümü bir affı olmalı evlilikte..
Ya o kadın senin soyadını taşıyor.. Bu Şu demek oluyor o senin namusun şerefin onurun kapı koyman doğru olmamış.. Evin ekonomik olarak tüm maddi imkanlarını sağlıyor olman eşini ezip geçmesi gerektirmez.. Bunu bir güç savaşı olarak kadının üstünde uygulaman erkekliğe sığmayacak bir durum oluşturur... seninle aynı yatağı paylaşmış . Senin bir parçan olan evlatları dünyaya getirmiş.. bir kadına vijdansızlık yapmışsın00 YorumlaArkadaşım uzun zamandır evliyim biliyorum hiç hoş değil ama. Malesef kriz zamanları depresyon hiç söylenmemesi gereken ağır sözler ağızdan çıkabiliyor ama bilki bu günleri atlatatacak zamanı kendinize tanıyabilirseniz diyaloklarını sevgiyle güçlendirebilirseniz herşey düzelecek
00 YorumlaEşin olmasını geçtim, çocuklarının annesi o. Ve çocuklarını annesinden asla koparamazsın. Ayrıca annenin bakarım demesiyle de olmuyor o iş. Eğer boşanırsanız velayeti yüksek bir ihtimalle anneye verirler. Çocuğundan uzak kalacak olan yine sen olacaksın. Ne söylediyse söyledi. Pişman olmuş kadın işte. Onun yeri kapının önü değil, o kapının arkası. Her evlilikte böyle tartışmalar olur. Aşılamayacak şeyler değil bunlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuklara bok bakar annen. Mahkeme anneye verecektir. o annen bu konulari bilse senden once gider getirir gelinini. Sana tavsiyem kendi aklin yokmus gbi anneni dinleyipte karina kotu davranma iyi gecinmeye bak. Ben bosanan hangi kadini gorsem hayatina aslanlar gibi devam ediyor erkekte barisalim diye pesinden kosuyor. Anneni dinlemeyi birak iyi niyetli olsa bosan demez yuvani kurtar derdi
20 YorumlaYa annen ilerde çoçuklara bakamazsa ne olur annesine göndermen gerekirse mahkeme velayeti anneye verirse🤔 çoçuklar için yuvanı sürdürebilecrgini düşünüyorsun ama şu bir gerçekki, annen boşan demiş hüküm verilmiş gibi görülüyor büyük ihtimalle anneni dinlersin
00 YorumlaBana babamı hatırlattınız o da sizin gibi saygısızdı. Köpekten bahseder gibi kapının önüne koymak ne biçim bir laf. Anlaşamıyorsan ayrılacaksın zaten mutsuz bir evlilikte çocuklar hiçbir zaman mutlu olmaz kendimden biliyorum. Benim ailem 11 sene önce ayrıldılar ben istemiştim ayrılmalarını. Çünkü sizin gibi dengesiz bir babam vardı her kafası estiğinde annemle beni evden kovardı. İllaki boşanırsanız çocuklar zorluk çekerler ama bunu hissettirip hissettirmemek size bağlı.
50 Yorumla
+1 yılBu konu biraz karışık bir durum. Buradakilerden yardım alarak cozemezsin. Farkındaysan mantıklı bir yorum yapabilen de olmamış. Aile dışından kadın erkek büyüklerle istişare et. En iyisini onlar düşünür.
111 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çoğu boş boş eleştirmiş
- +1 yıl
Bu işi yakın aile büyükleri ile istisare edin. Buradakilerin çoğu bekar kafasıyla yorum yapar boşan der. Herşeyden önce el elin eşeğini turku çağırarak ararmış. Çok da çözümleyici yaklaşmazlar yani.
Sana sadece şu açıdan net birşey söyleyebilirim. Eğer çocuğun olmasaydı sen bilirsin derdim. Ama madem çocuğun var o zaman çocuklarının annesi olan kadının boşandıktan sonra çocuklarının utanacagi bir anne olup olmayacağından emin olmaya çalış. O kadın boşandıktan sonra yeniden mi evlenir yoksa ciddiyetsiz adamlarla günü birlik mi takılır bilemem. Ama ne olursa olsun kötü şeyler yaptığında bunun ucunun çocuklarına dokunacaginin farkında ol. Çünkü bizim kültürümüzde maalesef kız olsun erkek olsun çocuk bir şekilde annesinin ayıbını bünyesinde taşımak zorunda kalıyor. Eşine merhamet ederek ya da kendi gururuna göre davranarak değil çocuklarının onurunu gururunu düşünerek hareket etmeye çalış. Kolay gelsin - +1 yıl
Gayet mantıklıca yazdım ben bilmeden herkesi yargılamayın boş beleşmiş ben boşanın demedim mesela bekar olmama rağmen aile terapistini önerdim arkadaşa
- +1 yıl
Çocuklar kucukse sana vermezler. Bence sen bunu kabul et
- +1 yıl
Yorumlara da baktım. Sen herhalde parana güvenip karını atmışsın ama boşuna uğraşma. Aklı başında bir ailenin kızını sana vermezler bu saatten sonra. Ancak galericilere metreslik yapan süt dilimleri ile hayatını geçirirsin. Kolay gelsin.
Soran+1 yılPiyasa kız kaynıyor hadeeee
- +1 yıl
Tabi kaynıyor. Erkek de kaynıyor. Bakalım hanginiz düzgün eş olabilecek birini bulabilecek
Soran+1 yılKim çocuklu dul kadına ne yapsın ki?
- +1 yıl
Çocuklu erkeği ne yapıyorlarsa onu yaparlar. Herkes senin gibi sokağa atmıyor merak etme. Çocuklu dul kadın olup evlenen tonla kadın var. Asıl sen bu simariklikla düzgün kadın bulabilecek misin onu dusun
Soran+1 yılEvliyken metresim çok oldu merak etme zenginim evim arabam var yakışıklıyım boylu posluyum
- +1 yıl
Hala şuyum buyum diyor. Sorun da bu zaten. Malına mülküne güvenip karını atmis olman. Belli ki bahane aramışsın. Ben sana kadın bulamazsın demedim bulursun ama ancak metreslik yapacak düzgün olmayan tipleri bulursun. Mal mülk tip gibi şeylerle bekarken birilerinin gözünü boyayabilirdin ama bu saatten sonra duzgun aileler sana kız vermez bunlar için kusura bakma. Nasıl evlilik yürüttüğünü nasıl boşandığını insanlar görerek seni az cok anlıyor çünkü. Zaten gerçekten eş istesen bunlara bakacak kadın aramazdın. Çünkü saydiklarin şeyler sana eş değil yatak arkadaşı bulur sadece. Bir de şunu unutma ilk kadın evim diye ikinci kadınlar da avım diye gelirmiş. Neyse sürekli aynı şeyleri yazmak basa dönmek istemiyorum. Karin aldatılmaktan rahatsız değilse o pek pişman olmaz. Yok malin mulkun icin evlenmisse yine yeni bir zengin bulduktan sonra pismanlik hissetmez. Benden daha iyisini ya da benim gibisini bulamaz diye de dusunme. Seninle evlenmisse baskasiyla da evlenir. Sonucta bir ayibi kusuru namussuzlugu oldugunu dusunmuyorum. Seni ise bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun artık. Daha fazla yorum yazmayacağım. Bye.
Kapının önüne koyduysan barışma boşan. Çünkü bir kadının kendimi kapı önüne koyan bir adama ihtiyacı yok. Ne evlilik, ne aşk veya sevgi ne de saygı bu kadar yitirilir bişey olmamalı.
20 Yorumla
+1 yılSen kimi evden kovuyorsun? Ne hakla! Her tartışmada evden kovacaksan eğer kadın senden boşansın. Senin gibi koca olmaz olsun.
31 Yorumla
+1 yılseninle nasıl bir anne varmış ya anneler çocuklarının yuvasının yıkılmasını ister mi hiç bence bir şans daha vermelisin kendi çocuklarını düşün Zaman her şeyin ilacı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karısını evden gece kapı önüne oyan namusunu kapı önüne koymuştur. O '' Benim arkamda dağ gibi annem var bana kadın mı yok evlenirim biriyle o kadına mı kaldım ' erkek düşüncesi değildir.
00 Yorumla
+1 yılKendini kapının önüne koy sen bu arada konuşmayı da öğren zahmet olmazsa
30 Yorumla
+1 yılKadının geri dönmek istemesinin tek sebebi çocukları bence kendin için olduğunu sanıp bu havalara girme.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır o suçlu suçunu da biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi birinden kurtulması gerek o kadının iyyy
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim yerimde başka bir erkek olsaydı bu olayı haberlerden öğrenirdin. Ben bir şey olmasın diye onu evden kovdum
- +1 yıl
Ne diyeblir bir kadın yani de bu kdr gece yarısı sokağa attın yani hoş mu..
Soran+1 yılNe yapsaydım? Kavga edip çocukların psikolojisini mi bozsaydım? Doğru olanı yaptım ben. Evde kalsaydı iş çığrından çıkardı
- +1 yıl
Öfke kontrolü şart.. odadan flan cikarsaydin ne blim o saatte sokakta da olması hoş değil.. sonuçta yinede esin
Soran+1 yılBabası gelip almış
- +1 yıl
Kendin çıksaydın evden gidip 1 2 gün annende kalsaydın
- +1 yıl
Ya bir laf uguruna gurur mu yaptın neden bosaniyorsunuz
Soran+1 yılOlmaz o laf küçük bir laf değildi
Sen her türlü adam değilsin. kadinin aklı varsa seni mahkemeye verir seni de tazminata mahkûm eder, haklı bile olsan çocuklarının anasını evden kovmak nedir lannnn.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen neden annenin evine gitmedin? anlasamiyorsunuz kadini neden evden kovdun cogundan ayirdin? Ne dediyse dedi kendin cikip gitseydin. Özür dileyin her ne olduysa kibirli olma unutursunuz
04 Yorumla- +1 yıl
Kufru eden kadin erkek niye gitsin ki?
Cevap sahibi+1 yılTek cevabin buysa dicek birsey yok
Soran+1 yılBen gitmem ev benim evim ona hakettiği cevabı verdim
Cevap sahibi+1 yılDigcemi dedim özür dileyin birbirinizden cocuk olmasaydi olurdu
Senin annen çocuklara bakar bakmasına da, boşanırsanız velayeti karına verir zaten mahkeme
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim çalışmıyor
Soran+1 yılKim bakaack? Hem ona hem iki çocuğa babası kalp hastası emekli biri paraları anca onlara yetiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmıştır kesin bişeyler, bu seferlik affet bidaha olursa gözünün yaşına bakma
10 Yorumla
+1 yılKavgada kapıya koyduğun bir kadının sana sevgisi veya güveni kaldığını sanmıyorum geliyorsada oda çocukları içindir. Ama çocukları böyle bir ortamda büyüteceğine boşanmanız daha iyi
23 Yorumla
Soran+1 yıl1 xperlik fakeler de bir bitmedi
- +1 yıl
Fake olmam ne fark eder fikrimi belirtiyorum gizli kullanıcı
Soran+1 yılHesabını kapa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yaptınız erkeklerin en büyük sorunu dinlememek ve suçlamak bikadina yapılan en kötü davranış bu bide hakaret varsa hiç iyi değil. yazik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe dediki? Bende evliyim 1 tane bebegim var merak ettim bizdede sorunlar büyük bosanma asamasindayim
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü
Sen neden boşanacaksın?
Cevap sahibi+1 yılSiddeti vardi gecinemiyrouz salak salak hareketleri var yapma dedigim herseyi yapiyo öyle dün dava vardi gelmedi bosanmak istemiyo 11 aya tekar dava var ne dedi baskasiyla mi yatarim dedi ne yani en kötü budur
- +1 yıl
Burda en mantıklı yorumu ben yaptım anlayana..
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılikinci bir şans verilmeli... açılan yarada kapanmaz buda böyle.. çocuklar için şart anne.. bu bir gerçek... kabul et gelsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsizi yetiştiren insan size ayrıl demiş iyiliğine mi dedi neden dedi anlayamadım ama yazık ya valla o çocuklara yazık madem güvenmiyosunuz evlenmeyin kapıyo koydum falan ne bir çim muhabbetler
10 YorumlaAnnen anne sevgisini şefkatini ve senin diğer ihtiyaçlarını karşılayabilecekmi kurulu düzenini bozma namus meselesi değilse her şeyin üstesinden gelinir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılSen akşam karını sokağa atmışsan senden bir bok olmaz
52 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olan benim
- +1 yıl
Pardon da beyefendi bir hakaret yüzünden tartışmanın ardından gece vakti karısını sokağa atan erkeğe ben adam demem. Kimse adam demez. Biraz adam olsaydın en azından farklı odalarda yatar ertesi gününde olayı tekrar konuşurdun. Kadın bir de pişman olmuş kadına üzüldüm haksız da olsa kapının önüne koyulduğu an her şeyi bitirmeliydi. Size yağmurlu havada su verilmemeli yazık ya.
Asla dememesi gereken şey ne olabilir acaba söyle ona göre bir şey diyelim bizde asla eskisi gibi olmucak falan demişsin bir yorum yapalım çocuklar annesiz olmaz. 👍
10 Yorumla
+1 yılSenden adam olmaz kapının. Önüne koydum ne demek Allah aşkına
46 Yorumla- +1 yıl
Kadının aklı varsa senden boşanır senle bir ömür geçmez
- +1 yıl
Kendini ne sanıyorsun bilmiyorum ama siz erkekler hep aynı kafadasınız bana kadın mı yok ne demek ya ne kadar iğrenç varlıklarsınız o senin kaderin boşanıp evlenince daha mı iyi olacak giden geleni aratır unutma. Annenin yaptığı da hiç hoş değil sonuçta çocuk söz konusu evliliği bu kadar basite almayın çocuk oyuncağı değil olan çocuklara oluyor size değil. Adam olsaydın eşin sana laf ettiğinde kapıya atmak yerine başka şekilde çözebilirdin sonuçta o senin eşin karın namusun namusunu nasıl kapıya atabiliyorsun aklım almıyor. O kızı sana emanet ettiler.
Soran+1 yılO da benim namusuma laf etti. O laflarından sonra benim namusum olamaz
- +1 yıl
Ne dediğini söylemiyorsun ki böyle gözümüzde nerden bakarsan bak suçlusun
Soran+1 yılSuçlu olsam geri dönmezdi dimi?
- +1 yıl
Hayır alakası yok belki düzenini bozmak istemiyor boşanmak kolay mı öyle çok zorlu bir süreç... Çocuklarını da düşünür. Kadın ne kadar kötü olursa olsun çocuklarını düşünmeden hareket etmez. Haklı haksız aramayın orta yolu bulmaya çalışın uzlaşmaya çalışın olmuyorsa boşanın. Ben haklıyım bana şunu şunu dedi bunu yaptı diyerek boşanılmaz.
Eşimi evden kovdum diyorsan
EŞİM kelimesini kullanma
Köpeğin demek ki senin öyle görüyorsun ki kovmuşsun evden20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuklarının annesini kapıya koymak ne kadar ayıp. O kadar sinirlendiysen evden sen çık.
00 YorumlaNe olursa olsun onu kovmamalısın orası aynı zaman da onun da evi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvini düşünseydi benimle o şekil konuşmazdı
İhanet dışında hiçbir konuda kadını sokağa atan asla erkek olamaz.2 2=4
11 Yorumla- +1 yıl
Iyide buna sen karar vermiyorsun
+1 yılKonu ne? Ne yaptı da sokağa attın?
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir şey çok çok kötü
- +1 yıl
Ne?
Soran+1 yılBuradan asla söyleyemem
- +1 yıl
Ne konu ne çok çok kötü yazmakla olmaz
- +1 yıl
E biz neye göre şöyle yap böyle yap dicez ki o zaman olayı bilmeden?
+1 yılAkşam akşam sokağa mı attın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet babası gelip almış
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi aileleri karıştırma işe sonu boşanmayla bitiyor!
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım peki?
Cevap sahibi+1 yılAra eşini bir yere davet et. Yemeğe falan da olabilir. Gönlünü al abi çocuklara da size de yazık. Aile boşanmadan gaz verir ama sonra hiçbir şey yapmazlar haberin olsun.
Soran+1 yılSuçlu olan ben miyim? Ne gönül alması kardeş?
Cevap sahibi+1 yılBen ne bileyim kimin suçlu olduğunu. Sadece tarafsız bakıyorum olaya.
+1 yılAnneye bak yapıcı olacağına yıkıcı oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Tam kaynana düşman başına.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet tabi geri almalısın
00 Yorumla
+1 yılkullandığı sözcük ne?
10 Yorumlaİyi yapmışın boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocukları düşünüyorum
+1 yıl👎👎👎
10 Yorumla
+1 yılEvet eve al
00 YorumlaBir sinir yüzünden bunları yapma şans ver
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun kapidan sen cikmaliydin.
00 YorumlaAl işte neden almıyasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kovdun
00 Yorumla Onemli olan cocuktur
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler