Kızlaar sorum size, ama erkeklerde cevap verecilir. Evlilik de maddiyata önem verir misiniz? Yani rahat yaşamak için. Yoksa sadece aşık olayım seveyim huzurlu olayım yeter mi? İkimiz de çalışır geçiniriz diyebilirsiniz fakat, siz çalışmazsanız diyelim? Yahut Maddiyat sizin için kaçıncı planda? Teşekkürler şimdiden..
Cevabın nedir?
+1 yılBen evlilikte maddiyata önem veririm. İnsanın hayatta ne kadar yaşadığı belli değil. bazı insanlar 10,30,70,100 yıl yaşayabilir. hatta daha fazla yaşayanlar da var. Ama nasıl yaşayayacağına kendin karar verebilirsin. Rahat yaşamak lazım. Bence bunu kullanmak lazım. Aşık olayım seveyim huzurlu olayım bunlar boş laflar. Benim param yetsede ben kadının çalışmasını isterim. Böylece kendisini güçlü hisseder ve alınacak kararlarda söz sahibi olur. Geleceğimi garantiye almak benim için her şeyden öncelikli.
113 Yorumla- +1 yıl
Çalışması iyi olur elbette. Fakat çalışmamayı tercih ederse?
- +1 yıl
bu biraz karakterle de alakalı ama çalışmazsa her şeye evet diyen bir kadın durumuna gelebilir. Böyle biri bana ne katabilir ? zorla çalıştırırım.:D
- +1 yıl
Haha :) Zorla çalıştırırsın mı? :DD
- +1 yıl
evet :D ama evliliğimizi düşünüyorum.:D ( her ne kadar ''evlilik'' kelimesi beni korkutsa da :D )
- +1 yıl
Kendimi düşünüyorsam namerdim gibi bir şey mi bu :DD
- +1 yıl
aynen öyle :D sen ne düşünüyorsun sorun hakkında :)
- +1 yıl
Ben eşitlikten yanayım. Yani maddiyat ilk sırada değil benim için. Fakat aşk da ilk sırada değil. Gerçekten inandığım, huzur vereceğini düşündüğüm ve onunlayken gerçekten sıkılmadan bunalmadan rahat bir şekilde hayatımı idame ettireceğim biriyle evlenirim. Ama dediğim gibi, çok zor şartlarda bir evlilik yapmak zaten o insanı da kendine zora sokmak olur, hele ki bu şartlarda. Gerekirse bende çalışırım. Fakat karşımda ki erkek seni zorla çalıştırırım derse,, sözüm meclisten içeri,, :)) Ona inat çalışmam! :D
- +1 yıl
son cümleye kadar çok güzel düşünüyorsun :D ama tavrını ortaya koyman da güzel bir şey. Böyle bir durumda benim tek yapacağım kararı alanın yanında olmak.:)
- +1 yıl
E işte böyle olmalı. Bırak karşındaki de rahatça düşünsün severek yapsın işini böylelikle, :) Yoksa çalışmak istemez ki zorlanılmış hisseder köle gibi hisseder kendini yanılıyor muyum?
- +1 yıl
şimdi sen bana diretiyormuş gibi geldin :D ben böyle zorlamalara hiç gelemem :D kesinlikle rahat düşünsün severek yapsın :)
- +1 yıl
Diretmiyorum yok yok, olabilecekleri söylüyorum sadece.)
- +1 yıl
anlaştık :) :) mesela düşünce yapısının aşağı yukarı senin gibi biri olmasını isterim :D
- +1 yıl
Sağol :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim için maddiyatın bir önemi yok. burdan paraya kıymet vermiyor anlamı çıkartılmasın tabi. elbette ki bende normal bir insan gibi paraya önem veriyorum ama hiç bir zaman en ön planda olmadı hayatımda. şu an çalıştığım işten daha yüksek maaşla bir kaç kez teklif geldi ama çalıştığım yeri sevdiğim için gitmedim mesela. hatun konusuna gelince zengin olsun fakir olsun bir kriter değil benim için. gerçekten insan olsun kafi.
010 Yorumla- +1 yıl
Cevabın için çok teşekkür ederim. mesela bir soru sorayım öyleyse insan olsun derken mesela nasıl biri olmalı?
- +1 yıl
rica ederim. maddiyat konusunda paraya tapmamalı. karakteri oturmuş olmalı. öyle ergenler gibi saçma tripler falan atmamalı. en önemlisi sadece beni sevmeli ve benim olmalı tıpkı benim onun olduğum gibi.
- +1 yıl
Çok güzel. Ve sadık olmalı. Bence bir kadının en önemli özelliği olmalı bu. Benim için öyle.
- +1 yıl
sadece hatun kısmı için değil erkek için de aynı şey geçerli. sadakat karşılıklı olmalı yoksa bir anlamı yok bence.
- +1 yıl
Kadın da sadakatsizlik daha çirkin duruyor benim için. Erkek için de öyle. Fakat kadın da çok çirkin duruyor.
- +1 yıl
yanlış düşünüyosun. sadakat hem kadın hem de erkek için aynı derecede önemlidir ve her ikisinde de çirkin duruyo. gerçek aşkta böyledir iki taraf da sadık kalabiliyosa zaten o gerçek aşktır.
- +1 yıl
Çok alıştık biz sadık olmayan erkekler, sizi tenzih ederim yanlış anlamayın. Fakat bu yüzden erkek de çirkin duruyor bile diyemiyorum, bağışlayın..
- +1 yıl
anlıyorum seni toplum bu hale getirdi bunu ama adam olana yakışmaz aldatmak. sevmiyorsan bitirirsin ilişkini sonra ne halt istersen yersin. tekrar ediyorum her iki taraf için de böyledir bu. hayatım boyunca bir çok ilişkim oldu. bir tanesi beni aldattın diyemez aldatmadım çünkü. sadece evlilikte değil sevgili ilişkilerinde de geçerlidir bu. bu görüşünü hemen değiştir. baştan kabul etmiş oluyosun çünkü. aldatan kişi vardır erkek ya da kadın olmasının bir farkı yoktur yani. toplumda nelerin olduğuna bakma aldatılırsan allah korusun asla kabullenme adam olan aldatmaz çünkü.
- +1 yıl
Çok haklısın. Fakat ben hiç bir zaman beni aldatan bir erkeğin yanında durmam zaten. Bunu kabul etmem o erkeğin yanında duracağım anlamına gelmez ki, Bunun farkındayım sadece bunu anlatmak istedim. Ve ben şuna inanıyorum ne yaparsan yap seni aldatmaya meyilli bir insanı asla vazgeçiremezsin. Fiziksel olarak aldatmaz evet belki, ama beyniyle aldatır. Sen aldatmadım demişsin, ne mutlu sana gerçekten takdir ettim. Fakat kendimi net bir şekilde ifade etmem gerekirse, aldatan çok erkek görüyorum çevremde ve bu yüzden erkekleri kasdettim. Bayanlarda da var elbette birlikte oldukları insanlarda bayan nihayetinde.. Ama dediğim gibi bunun farkında olmam o erkeği kabul edeceğim anlamı asla taşımaz ve kabul etmem. Hakkını helal et uzun uzadıya da yazdım ama..
- +1 yıl
helal olsun ne demek :) bunun bilincinde olman ne güzel. seni aldatmaya meyilli bir insanı evet belki vazgeçiremezsin ama bırakıp gidebilirsin pek ala. aldatma konusu üzerine tez yazabilirim desem yeridir :) hayatımda 2 hatuna seni seviyorum dedim 1. si aldattı beni 2 buçuk senemi vermiştim hem de. sonunda pişman olmuştu ama iş işten geçmişti çoktan. 2. siyle daha hiç bir şey başlamadı. başlamayacak gibi de görünüyo :) çok sevdiğim bir söz vardır bak asıl aldatan aldanır. harbiden de böyledir. istisnasını çok az gördüm :)
+1 yılEvleneceğim zaman eşim olacak kişinin bir arabası olsa iyi olur onunla güzel yerlere giderken otobüslerde sürünmek istemem. Evi olmak zorunda değil ilerde alabiliriz. Ben çalışmadan da evi rahatlıkla geçindirebilmeli çünkü bu zaten dinen de onun görevi. Ben çalışmak istiyorum orası da ayrı bir konu. Böyle bakınca sonuç olarak maddiyat belli konularda önemli ve gerekli gibi görünüyor. Ama aşk evliliği yapmak istiyorum. İnşallah aşık olacağım adamda bu hayallerimin karşılığını bulurum :)
13 Yorumla- +1 yıl
Tam da benim düşüncelerimi okudun ama sen :D Bende ev falan istemem ama arabası olabilir, onunla gezmek eğlenmek ve rahatça ulaşım olsun diye seyehatlerimizde. :) Hadi arabayı da geçtim sadece ehliyet olması bile çok önemli benim için :)
- +1 yıl
Aklın yolu bir işte ;)
- +1 yıl
Haha :)
+1 yılBence bir evlilikte maddiyat ilk sırada olmamalı. Yani gönüller bir olursa herşeyin üstesinden gelinebilir. Yetecek kadar olsun yeterli olur. Daha bir zengin hayatı sürmektense sevgi bağı daha güçlü olan bir evliliği tercih ederim. Ayrıca çok zenginlik insanı şaşırtıyor ve yoldan çıkarıyor. Ayrıca herşeyin başı sağlıktır. Benim için maddiyat daha bir gerilerde.
13 Yorumla- +1 yıl
Benim için de önce huzur ve gerçekten sevilmek inanmak önemli, fakat insan biraz da rahat yaşamalı günümüz şartların da. Yani herşey eşit olmalı. Yanlış mı düşünüyorum?
- +1 yıl
Tabiki eşitlik çok önemli
- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
Bana ne ki kızın parasından, maddiyatından..
İster çalışır, kazandığını kendi yer veya biriktirir.
İster evde oturur..
Ben, evimi içinde o da varken döndürebiliyor muyum bir şekilde, apasitem yetiyor mu ona bakarım..
Anca buna inanırsam evlenirim..
Para da araç olur sadece.
Sadece o şekilde önem arz eder..11 Yorumla- +1 yıl
Harika, teşekkür ederim
sen kendini seven birini bulduğunu emin olduğun zaman zati bu soruda gereksiz kalıcak çunku cevabı ne evet ne hayır erkek tek başına eve bakabılcek gucte olmalı ama kadın da anlayışlı ve makul davranmalı yuva dedıgın boyle uzun surulerı ayakta kalıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Elbette haklısın. İdare edebilmeli bayan..
- +1 yıl
bak kardeşim sana şöyle söyleyim evlenecıgın insan kafalar bir olmalı aşk tek başına olmuyor bu zamanda mantık evliliği yapacaksın evlenceksen benden tavsiye düşüncelerine ve duygularına en yakın oldugunnu hissettıgın kişiyle evlenirsen gerisi zati gelir onemli olan o kişiyi bulmak...
- +1 yıl
Çok haklısın. İnşallah o kişide hayırlısıyla çıkar karşımıza, çok teşekkür ederim
Sevgilimle alacağımız evden evin olduğu bölgeye o alandaki iyi okullara alacağımız köpekten iş yerine evin uzaklığına kadar düşündük tabi bunlar için para önemli ben onun için gerekirse 3 iş birden yaparım satırları yazarken kokusunu hissettim leyla gibi oldum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel seviyosun onu iyi seviyosunn daa,, sevgilimle alacağım evden okuldan vs derken, evlilik düşünüyosunuz herhalde dimi? :)
kimseye muhtaç olmadan geçindiğim maddiyat bana yeterlidir. erkeğin şerflisi dürüstü delikanlısı çalışkanı benim en büyük zenginliğimdir. gerisi boş.
21 Yorumla- +1 yıl
Heh işte bu!
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat bir gereksinim bu doğru ancak ne onun kölesiyim ne de ruhumu ve şerefimi ona satacak kadar şerefsiz!
115 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sen birşeylere kızmışsın, bir öfke patlaması gibi olmuş bu cevap sanki hee?
- +1 yıl
Sana en basit örneği sunayım; Bazı kişiler diyor ki kpss sınavını kazanamazsın git akp'ye üye ol.
Şerefsizce yaşayacağıma şerefimle sürünürüm daha iyi.
Dini imanı para olmuş insanlardan nefret ediyorum. Gereksinimi abartan ve onun kölesi olan insanlardan tiksiniyorum. Bitmek tükenmek bilmeyen bir nefret ve kin var içimde. Ve asla bitmeyecek! - +1 yıl
Neden bu kadar kin ve nefret besliyorsun ki içinde? Kendine neden yazık ediyorsun ki? Kpss yi kazanamazsan başka iş yaparsın, oda olmadı başka iş.. Kimse seni zorlayamaz ki şunu yap bunu yap diye.. Kendi isteklerin ve iraden doğrultusun da sevdiğin bir işi yaparsın. Bu kadar nefret kin.. Zarar verme kendine bence..
- +1 yıl
Sorun sadece kpss'ye mi yönelik sanıyorsun? Sorun insanlarımızın içine işlemiş. Şerefsizlik ve tamahkarlık ile kendilerinden geçmişler.
- +1 yıl
Akp sevmiyorsun sen sadece anlaşılan
- +1 yıl
Cehennem olup geberdikleri gün kadehimi kaldıracağım...
- +1 yıl
://
- +1 yıl
Sadece ben değil büyük bir çoğunluk buna dahil! O gün gelecek ve hacı hoca tayfası geberip gittiğinde o kutlamaları göreceğim.
- +1 yıl
bÜYÜK ÇOĞUNLUK KİM MESELA?
- +1 yıl
Bu ülkede at gözlüklerini takmayan ve gerçekleri görebilen insanlar.
Sen hangi taraftasın? Surat yapıp sorduğuna göre akp tayfasından mı? - +1 yıl
Ne farkeder ki ne taraf da olduğum? Biz bu vatan üstünde bu kadar nefret dolu kin dolu ve birbirimize dşman olarak yaşadıktan sonra.. Teşekkür ederim cevabın için.
- +1 yıl
Bu nefreti, kini ve korkuyu yaratan şu an kendine başbakan diyen bir padişah bozması.
- +1 yıl
Peki başka bir başbakan olsaydı belki severmiydin Akp'yi?
- +1 yıl
Yahu bırak! Nesini seveceğim o yobazların partisini. Adamlar Atatürk'ü milletin zihninden silmek için sorulardan bile kaldırıyorlar.
Zihniyeti aynı olduktan sonra yeni başbakan olacak kişi çok mu iyi birisi olacak sanıyorsun. Cumhurbaşkanı olacak padişah bozması yine tahtından her şeyi yönetecek. Partililer adamı ilah yaptı ve resmen tapıyorlar. - +1 yıl
Yanlış düşünüyrsun. ama saygı duyarım. Teşekkür ederim.
Mutluysam eger dikkat benim icin en onemli sey mutluluktur
20 YorumlaBenim icin ask herseyden once gelir zamanla hersey olur
11 Yorumla- +1 yıl
Ama çevremdekiler ve yaşayanlar hiç öyle söylemiyor biliyor musun* Diyorum ki, acaba gerçekten önemli mi? .(
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok yaşadım o sorunu durumum çok iyiydi nişanlımın da kötü herkes yapamazsın dedi ama dinlemedim daha ilk alışverişte sorunlar çıktı o olmaz kızım bıraz daha ucuzunu alalım berbat bişey...
04 Yorumla- +1 yıl
Pişman mısın :(
Cevap sahibi+1 yılyani pişmanlık değil ama insan ister istemez düşünüyor böyle bir ömür geçer mi diye düşünsene birşeyi çok beğeniyorsun ama alamıyorsun hayalinde ki hediyeler bir türlü gelmiyor insan kırılır sonra kavgalar başlar bilmiyorum sorun olacak gibi... bu nişanlımın sucu değil o yzden sesimi çıkartmıyorum bir nevi hayallerimden de vazgeciyorum... :( yolun başındaysan dön derim ömür boyu üzlmektense böylesi daha iyi...
- +1 yıl
Yok ben çoktan döndüm zaten o yoldan, fakat eğer ayrılmamış olsaydık ve onunla evlenseydim, ki evlilik bile yapamayacak kadar durumu kötüydü ben her şekilde kabul edebilirdim, ki etmiştim de zaten. Ama olmadı. Demek ki hayırlısı buymuş hakkımda. Aklıma bu soru geldi sonra sorayım dedim, senin gibi düşünüyor çoğu arkadaşımda
Cevap sahibi+1 yılbenim ilşkim 5 senelik ve çok şey atlttık alahıma çok şükür aşkımız azalmadı o sebeple ben dönmedim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir önemi yok. karşı tarafın da öyle olmasını beklerim ama
10 YorumlaBir yerde önemli tabi ama askda önemli her ikisinden birazcik olsa mükemmel olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi, eşit olsa çok da iyi olur ama önce huzur tabi ki.
- +1 yıl
Aminn inşallah.)
anlayışlı biri olsun isterse evde otursun doktor olcam sonuçta :D önce huzur
10 YorumlaKadının maddi durumuna bakarım. Zenginse evlenmem.
13 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Haklısın. Dengeli olmalı. Eşit olmalı..
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Maddiyat benim için bir felsefe bir yasam stili. Hayatin anlami.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok birinci sırada yaptın ama şimdi senn :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılihtiyacımız kadarı olmalı maddiyat önemli tabiki ama bir sıralama yapmak sacma diye düşünüyorum :)
014 Yorumla- +1 yıl
Yok sıralama değil zaten eşit olmalı bana göre
- +1 yıl
mesela okul bitip işimi elime aldığımda durum gayet iyi olacak yanlız gemide olacağım için aşkı biraz geç bulacağım heralde evlilik 35 e kayabilir :)
- +1 yıl
Olsun, evlenmesen ne olacak? Gemi de olacaksan oh miss mavi huzur sessizlik sen :) Daha ne istiyorsun.)
- +1 yıl
10 yıl kalda görürüm seni karaya gelince yapabilcekmisin :)
- +1 yıl
Hmm işte şimdi bilemedimm :/
- +1 yıl
secenlerin bir çoguda bilemiyo zaten :)
- +1 yıl
:) Ama cidden huzur verir yaa.. Karaya indiğinde yapamazsın gibi geliyor bana o kalabalık da, alışkanlık olur.
- +1 yıl
burada iş size düşüyo işte :)
- +1 yıl
Kime düşüyo?
- +1 yıl
kadınlara artık aranızdan bir kurban seçip benimle evlendireceksiniz :)
- +1 yıl
Haha :DD Dur bakalım bir 35 e kadar senn. D
- +1 yıl
şimdiden başlayın beyin yıkamaya anca :)
- +1 yıl
Allah Allah :)
- +1 yıl
yap bir kıyak işte :)
maddiyat önemsiz diyenler kadar alçak insanalr olamaz
06 Yorumla- +1 yıl
O kadar da ağır konuşmayalım, önemli elbette bir açıdan fakat huzur da önemli.
- +1 yıl
Evet huzur kaçar bir yerde ama, cidden hepsi bir bütün olmalı diye düşünüyorum ben
- +1 yıl
Hemen gittim
Hem aşık olayım hem rahat taşayım olmaz mı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Olar, neden olmasın :)
+1 yılmaddiyatın önemi yok bende karnım doysun yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılmaneviyat kadar önemli
00 Yorumla Sagliktan sonra gelir
00 Yorumlaçalışmazsa insan bittiği andır
010 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Elbette her iki tafar da fedakar olmalı. Ama sadece maddiyat üzerine de kurulmamalı evlilik.
- +1 yıl
Ama çalışmazsa bittiği andır yazdın?
- +1 yıl
Evet zaten bende önemli görüyorum maddiyatı, fakat eşit olmalı. Çok fazla değil, yetebildiği kadar mesela. Dengede olmalı bu yüzden
- +1 yıl
Aynen
Para yoksa game over.. kural 1
00 Yorumla
+1 yılkarı kızdan bıle onemlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherseyin ilacı para.
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem