Maddiyat önemli mi- gerçekçi olan mı bu , yoksa bir yanılgı mı?

Maddiyat önemli mi- gerçekçi olan mı bu , yoksa bir yanılgı mı?
Önceden olsa önemsiz der geçerdim kaldı ki eşimle evlenirken hiç umrumda olmadı maddiyat ama yıllar geçtikçe ve maddi sorunlar arttıkça ne kadar önemli olduğunu anlıyorum maalesef...
Nasıl yani
Yanisi şu önemsemedim maddiyati ama yıllar geçtikçe hep maddi sıkıntılarla sınandm demek ki neymiş maddiyat önemliymiş..
Peki bugün olsa onu istemezmiydin
Kesinlikle istemezdim...
Bu çok üzücü.
Yani aşk evliliği yanlış mı
Aşkın yanında kesinlikle mantık devreye girmeli yoksa kesinlikle yanlış...
Peki geriye dönsen ne yapardın.
Evlenmezdim hiçbir şekilde 😅
Kimseyle
Kimseyle belki 30-35 yaşından falan sonra anca bilemedim
o zaman şöyle bakıyorsun olaya kimle evlendiğin çok fark etmiyor ha o olmuş ha bu olmuş önemli olan sensin ve ne zaman evlendiğin neler yaşadın
Herkesin alternatifi vardır gibi bakıyorsun
Hayır aslında öyle değil evlilik çok gerekli bir şey değil belki ilk başlarda sevip anlaştığın ama sonra tam tersi olacak birinin kahrını uzun yıllar çekmek doğru değil kaldı ki bence çocuk istemeyen zaten hiç evlenmesin birine bir ömür bağlı kalmak hayatını yakmaktan başka bir şey değil, öyle anlaşamıyorsaniz boşanırsn gibi laflar falan etme bence çünkü bir insanı emin ol boşanma aşamasına gelince tanıyorsun ve maalesef öyle kolay da olmuyor bu işler...
Cevap
4Cevap
Maddi açıdan para olmadan ilişki de olmaz
Herşeyin bir fiyatı bir ederi var bunun içinde insanlarda dahil, önemli değil diyen en büyük yalancıdır.
Benimkinden evli değil sevdiğim kişi için bütün ünvanlarımdan vazgeçmeye hazırım ama sevdiğim kişiyi yüzüme bakmaz sonunda bu ya
Erkekler için önemsiz kadınlar için önemli bir kriter
Onemli diger turlu hayaller de gerceklestirilmiyor karin da doymuyor maalesef
Madiyat yaşamak için önemli önemli olmasa iş para çalışmak lazım olamzdı
Hayatın içinde maddi ihtiyaçlarımızı karşılamak için önemlidir.
Sevgililikte önemsiz ama evlilikte önemli, ortalama düzeyse sorun yok ama fakir biriyle evlenemem
Maddiyat benim için önemlidir
erkeğin maddi gücü iyi olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?