Her ne kadar bazı insanlar önyargı ile baksa da aslında ciddi emek ve sabır isteyen bir dans türü olup, bazen yapan kişinin sevgilisini rahatsız edebiliyor.
Evet. Ayrılma sebebi
Rahatsız eder ama bu yüzden de ayrılmam
Rahatsız etmez. Ne istiyorsa onu yapar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız arkadaşınızın Pole Dance (Direk Dansı) yapması sizi rahatsız eder mi?
Direk dansı sanıldıgı gibi , o. rspu dansı değil Asıl oryantel o. spu dansıdır !. 2 tane barfiks cekemyen keko gelip of döte bak diyo AMA ORDA BÜYÜK BİR GÜÇ , DAYANALIKLIK EMEK var inanılmaz güç sarfediliyo ve bunu estetik yapıyor sirklerdeki insanlar gibi ancak daha estetik ve hoş olanı. Basit bişi değil. Ama sevgilim olamaz tabi. Saygı duyuyorum yapanlara
Direk dansı dersi veren bir sevgilim oldu sanıldığı gibi bir durum olmadığı gibi aksine sadece kadınlar ilgi göstermesi ve herhangi bir yerde dans etmemesi nedeni ile belkide hiç bir problem mesleği ile ilgili yaşamadık farklı neden ile ayrıldık ne aldatma ihanet ne yalan vb durum da söz konusu olmadı aramızda, gayet aklı başında düzgün tabiri uygun ise öyle biriydi sağolsun saygı ile de ayrıldım yaklasık 8 ay bir süre beraberdik ve hem birey olarak hemde mesleğine kendi saygısı ile de benim saygımı kazanmıştı. Benim de bu gibi durumlar için oluşabilecek ön yargılarımı yıkmamda büyük yardımı olmuştur,