Çok güzel yemek yapan erkeklerde var ama genel olarak bakarsak evde kadınlar bu görevi üstleniyor. Bekar bir erkek evlendiği zaman böyle mi oluyor?

Evet çok medeni olduk eşimizün hergün 20 müşteri ile olmasına karışmıyoruz İstanbul anlaşmasını var karışırsan hapis zaten de biz medeniyet ten karışmıyoruz
Geliyor ama Şu an da ben evde yemek yapiyorumm
Olabilir ama bir insanla oturup karşılıklı yemek yemek daha farklı.
Sorun sadece yemek yapıp yapmamak değil
Evet sana bir kız bulalım 😂
Bekarlık sultanliktir diyorsun yanii 😅
kadın olmazsa biz bir hiçiz bunu anladım
Evet öyle o yuzden kıymetimizi bilin
ben biliyorum gönlünü kazanınca da güreş bonus 😁
Güreş bonus 😅?
eşime gel yapalım hiç demedim o geldi hep ama kibar olacaksın hediye alacaksın evde yardım edeceksin iyiki seninle evlenmişim diyecek mutlu edeceksin kadını. hakaret ediyor şiddet uyguluyorlar kadının kalbi kırılmamalı
O şekilde davranılsa hem evin içindekiler mutlu olur hem de kadın mutlu olur.
evde kadIn mutlu değilse o evlilik zulüm olur erkeklere iş düşüyor biraz fazladan özverili olmalıyız
Öyle de sadece senin düşünmenle olacak şey değil
kadın sadece cinselliğimizi tatmin aracı değil insan.. bunu anlasak yetecek
İşte diyorum ya sen anlarsın ama başkası anlamaz.
haa pardon.. sevişmeyi erkek ister diye algı var toplumda kadının duyuları yok sanki cahil toplumuz maalesef
Evet cahiliz her konuda
Cevap
9Cevap
Karı yemek yapamazsa medeniyet gelmeyecek mi xd Karı kocayı hizaya getiren eve düzen getiren tek şey çocuktur. Çocuk her şeyi baştan sona değiştirir.
Yok canım öyle birsey demedim. Birlikte yapılır yenir. Sadece evde kadın olunca i bir düzen oluyor. Çocuk olunca da tam bir aile olunuyor.
Olabilirr
Kisiye gore degisdn bisey ben bildiklerimi yapmak isterim evlenince esimle mutfakta
Bir de evli olunca evde bir düzen oluyor.
O zaten ayri bir konu
Hayır medeniyet insanlık kişinin soyuna kanında olmalı. Öyle olsaydı asla boşanma olmazdı. Herşey karakter kişilik meselesi
Acaba 1 sene sonrada aynı sofrayı kurar mı
Neden kurmasın ki
benim evime gelen kadın medeniyet görüyor
Oooo
Gelmeli yani :)
Neden😅
Bu konuda katılıyorum
Evlenmeden önce medeniyetsizsen, gelebilir.
Neden ben göremiyorum böyle bir sofr 😂😂😂
Evli mısınız
Evet
İllaki böyle sofraya gerek yok. Yenge hanım yemek yapıyorsa size sevgi duyuyorsa ne âlâ
Onlara çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?